Walgelijk: krankzinnige kansenparel vermoordt ‘ongelovige’ huisbazin met telefoonkabel

Hoe kunnen mensen zulke gruwelijke daden in hun hoofd halen én uitvoeren?

Om die vraag maar meteen van een antwoord – en zeker geen excuus – te voorzien: zo zijn ze opgevoed. Het is niet voor niets dat steeds meer migranten de Nederlandse inburgeringstest niet halen terwijl die uit lachwekkend simpele vragen bestaat. Tenminste: voor jou en mij. Voor dit soort mensen die uit een totaal ander wereld komen is een vraag als “wat moet je zeggen als je een vrouw als buschauffeur ziet?” nog best een hersenkrakertje, tenzij ze natuurlijk van hun lotgenoten geleerd hebben altijd voor het zoetsappigste, liberaalste antwoord te gaan.

Maar ik dwaal af. Dit soort gruwelijke zaken kunnen niet goedgepraat worden, hoe duidelijk het ook is dat de usual suspects vaak een korter lontje hebben meegekregen dan de gemiddelde Europeaan. Helaas voor hen bestaat er ook nog zoiets als ‘eigen verantwoordelijkheid’ hier, die niet zomaar kan worden afgeschoven op een moeilijke jeugd of een gebrek aan kennis van normen en waarden. Dan leren ze dat maar, op de harde manier.

En hard gestraft wordt deze schoft hopelijk zeker! Het is het zoveelste verhaal van intolerantie dat afliep met geweld, wederom in het nadeel van ons. In het Duitse Bad Friedrichshall, in de zuidelijke deelstaat Baden-Württemberg, heeft zich namelijk een waar drama afgespeeld. Een man trof daar zijn 70-jarige echtgenote dood thuis aan, met alle sporen van een zwaar misdrijf: ze leek gewurgd, haar gezicht leek te zijn ingeslagen met een ijzeren staaf en er was van alles gestolen. En, ook niet onbelangrijk: er stonden allerlei Arabische leuzen op de muren geschreven, waaronder de vriendelijke mededeling dat de vrouw een ‘ongelovige’ was geweest. De moordenaar was inmiddels verdwenen, maar het bleek niet erg lastig om uit te vinden dat hij het gedaan had: zijn DNA was overal in het huis te vinden en de gestolen spullen werden allemaal bij hem aangetroffen toen hij opgepakt werd. Bewijs alom dus.

Helaas is de rechtszaak, die deze week begonnen is, vooralsnog niet bepaald soepel verlopen. En dat heeft weer eens alles te maken met het uiterst dubieuze verleden van deze nieuwkomer. Er wordt vanuit gegaan dat hij Abu Bakr heet, maar dat zou slechts “één van de namen” die hij heeft zijn. Waarschijnlijk komt hij uit Pakistan, maar ook dat valt niet met zekerheid vast te stellen. Het past verrassenderwijs weer eens precies binnen het belangrijkste argument tegen de komst van dit soort zogenaamde ‘zielige’ types: we kunnen gewoon op geen enkele manier erachter komen wie ze zijn en wat ze hier van plan zijn. Vaak zijn dat relatief vreedzame dingen, maar ook veel te vaak – zoals dit gruwelijke verhaal wel illustreert – niet.

En dat maakt dit alles extra zuur: deze slachtpartij had wederom voorkomen kunnen worden als we onze grenzen nu eens écht zouden gaan bewaken, om duidelijk te maken dat de enige manier om Europa binnen te komen de legale is. Daarvoor heb je echter politici met ballen nodig, en die vind je op dit continent al jaren niet meer.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. henk vintage

  Wij hebben een politicus met ballen, die zijn leven heeft opgegeven om onze kinderen en kleinkinderen te behoeden voor een enorm onheil.
  Dus wil je onze ondergang voorkomen stem dan op hem 15 maart a.s.

  1. Peter Selie

   Mee eens!

  2. loritta

   Natuurlijk ben ik het ook helemaal hiermee eens!

 2. ErTussenIn

  Het maakt het nog extra wreed, dat huisjesmelkers altijd zulke lieve mensen zijn.

 3. Ome Ga

  Duitse Polizei cijfers van misdaden. Nogal wat, waar ook maar, hoe ook maar, wat of wie (w.s. zonder paspoort maar zeker weten donker of getinte huidskleur, kroeshaar) ook maar:

  http://www.refcrime.info/de/verbrechen/karte

  https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1_rNT3k2ZXB-f9z-2nSFMIBQKXCs

 4. unitokkie

  De meesten hebben meerdere paspoorten….er wordt gewoon niet gecontroleerd. Figuren als judith sargentini horen in t gevang en niet in het Europees Parlement.

  1. Kodi

   Ik zie wel wat in een Neurenberg 2.0 voor al die collaborateurs met de Islamitische vijandige invasie- en bezettingsmacht die hier als asieleisers ons land komen koloniseren en Islamiseren.

 5. Gustaafff

  Deze moordenaars zitten tien jaar in het logeerhuis en staan vervolgens weer buiten. De drempel om iemand de hersens in te slaan is voor migranten wel érg laag.

  1. Wachteres

   Tja, Guusje je zou de verantwoording maar hebben.

   Net als wij dat weten, weet de EU dat er steeds meer mensen binnenkomen met primitieve, voormiddeleeuwse opvattingen. En als je die toch binnenlaat, omdat het samenstellen van een multiculturele samenleving van hoger belang is, dan ben je mede verantwoordelijk voor de moorden. Net als degenen die op de EU-partijen stemmen.

   En de slogan van ‘zieluge vluchtelingen’ gaat ook niet meer op, want de EU weet donders goed dat dit profiteurs zijn van ons zuur verdiende geld.

   Worden Eritreërs, die meteen op vakantie gaan naar het land dat zij zogenaamd ontvlucht zijn, teruggestuurd?

   Natuurlijk niet ….

   1. Kodi

    Mogen deze Eritreeërs die hun eigen behuizing in brand hebben gestoken aan nieuwe behuizing geholpen en mogen zij ook heel hun gevolg hierheen halen? De Nederlandse overheid is er gek genoeg voor.
    http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/01/jonge-asielzoekers-uit-eritrea-proberen-opvang-in-de-brand-te-steken-als-nederland-geen-baan-voor-ze-regelt/

   2. Gustaafff

    Als er mensen binnenkomen met primitieve voormiddeleeuwse ideeën, moeten we overgaan tot primitieve voormiddeleeuwse straffen, zoals de elektrische stoel.

    1. Wim

     Weer onzin Guus. Denk nu eens duurzaam, ik heb je dat al een keer verteld, het kan zonder energie verspilling met een stuk touw.
     De enige energie die je dan nodig hebt is het openen van het valluik en dat kan met de hand.

     1. Gustaafff

      @Wim, dat is allicht een goed plan. In Engeland werd het zo ook gedaan.

    2. hans-e-pans

     Volgens mij is de electra van de namiddeleeuwse tijd. Sorry hoor als blijkt dat ik het fout heb. In de voormiddeleeuwse tijden was men meer van vierendelen enz.

  2. Kodi

   De drempel om hier te mogen komen en te blijven is helaas ook veel te laag. Je krijgt wat je aanzuigt.

   1. Gustaafff

    We zuigen niets aan, @Kodi.

 6. Wim

  http://www.destentor.nl/algemeen/binnenland/schalkhaar-is-overlast-van-asielzoekers-helemaal-beu-1.6737174

  Het maakt het nog extra wreed, dat de middenstand altijd zulke lieve mensen zijn.

  1. ErTussenIn

   @Wim

   De middenstanders zijn een soort van 2de overheid om ons heen, idd erg lieve mensen 😉

 7. nietzonderverzet

  Merkel: deutschland zur grunde, wir schaffen dass!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.