Wilders gaat zij aan zij met twee sterke vrouwen de Tweede Kamerverkiezingen in

De 30-jarige europarlementariër Vicky Maeijer is de verrassende nummer drie op de lijst van de PVV. Op twee staat Fleur Agema die al jaren aan MS lijdt maar het stug (en trots) doorzet. De nummer één is, natuurlijk, Geert Wilders — mogelijk de volgende premier van het land.

PVV-leider Geert Wilders kijkt vol vertrouwen uit naar de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart. Neem het hem eens kwalijk: de PVV doet het bijzonder goed in de peilingen. De virtuele voorsprong op de VVD bedraagt op dit moment ongeveer 10 zetels. Dat zijn er nogal wat in Nederland, waar het verschil tussen de nummers één en twee toch een stuk kleiner is.

Vandaag maakt Wilders de kieslijst bekend van zijn partij. Hoewel we alle namen nog niet hebben (dat volgt later) weten we al wel hoe de top drie eruit ziet:

1. Geert Wilders
2. Fleur Agema
3. Vicky Maeijer

Maeijer is één van de rijzende sterren in de PVV, een partij die ze al heel lang steunt, vanaf haar 18e om precies te zijn. Nu is ze 30 jaar oud en neemt ze na de verkiezingen dus plaats in de Tweede Kamer, en dan ook nog eens als de nummer drie van haar partij. Het is meteoric rise; haar politieke toekomst kon weleens bijzonder mooi zijn. En ja, dat zou buitengewoon verdiend zijn. Hoewel ze nog steeds jong is en in augustus vorig jaar moeder werd is Maeijer namelijk al een bekende naam in Brussel omdat ze de moed heeft om de EU steeds weer aan te pakken. Nee, mevrouw is absoluut niet op haar mondje gevallen of bang aangelegd, terwijl ze in het echte leven toch veel rustiger en zelfs een beetje “schichtig” is, alus De Telegraaf.

Eén van haar mooiste uitspraken in het Europees Parlement is deze:

“De heer Timmermans en zijn kompanen kunnen in veertien talen champagne bestellen, ze verstaan in geen enkele taal de wil van de gewone man.”

Zo, die kon Timmermansje in zijn zak steken.

En dan Fleur Agema. Deze vrouw zet zich al jaren keihard in voor de PVV en staat bekend als één van de vriendelijkste Kamerleden van Nederland. Zoals Wilders het verwoordt:

“Fleur ís de PVV. Ze is erbij vanaf dag één. Ze heeft me bijgestaan in goede en slechte tijden. Ze is misschien wel het beste Kamerlid dat er bestaat en zeer geliefd bij de kiezer, ook door haar kennis van de zorg.”

Agema en Maeijer zijn loyale en trouwe PVV’ers. Jaren geleden, toen Wilders zich net had afgescheiden van de VVD, gingen ze op pad om samen handtekeningen in te zamelen voor zijn nieuwe partij. Toen stond de partij nog op 1 zetel in de peilingen. Nu zijn dat er een stuk of 33. Agema heeft een belangrijke rol gespeeld in de opkomst van de PVV en in het sociale gezicht van de partij wat de zorg betreft.

Persoonlijk sympathiseer ik buitengewoon met Agema vanwege haar ziekte. Eén van mijn ooms leed decennialang aan MS en overleed er uiteindelijk aan. Op jonge leeftijd heb ik dus gezien (en gehoord) wat zo’n ziekte met een mens kan doen; hoe je van sterke vent kunt veranderen in een dunne man (of vrouw) die de hele tijd in een rolstoel zit, afhankelijk is van anderen, en het leven eigenlijk niet meer ziet zitten. Het is mijn inziens ongelooflijk dat Agema doorzet en haar werk blijft doen… en dat ook nog eens met een goede instelling. Respect.

Natuurlijk moeten we later nog naar de rest van de kieslijst van de PVV kijken, maar deze top drie ziet er buitengewoon goed uit. Een prima zet van Wilders om deze twee vrouwen naast zich te plaatsen; de uitstraling van de PVV wodt zo toch wat vriendelijker, wat belangrijk is voor een partij die haar best gaat doen om de volgende premier van Nederland te leveren.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

61 reacties

 1. zomaar

  twee Nederlandse vrouwelijke realisten , die zien dat de verrijking met barbaren van onze westerse samenleving , een hel gaat worden voor het vrouwvolk .

  1. jennifer

   Ik zei het al eerder, het kon wel eens n verassing worden de lijst van de PVV. Dan zijn die beterweters, die hier schrijven altijd, dat de PVV geen gekwalificeerde kandidaten heeft, ook gelijk stil. Als je ziet dan wat er nu in de kamer zit, daar kon je vanaf het begin al je twijfels over hebben, kijk maar naar van der steur dan weet je genoeg.

 2. EllyD19

  Ik hoop dat hij het gaat redden.
  Het is momenteel erg stil bij de VVD, er gaat een aanval komen, zeker weten.

  1. Leonidas

   EEN AANVAL ??? met wat???

   sorry sorry sorry zeggen ?? voor het weggeven van nederland aan brussel ?
   of
   is er nog ergens een referendum wat omgedraaid moet worden ??
   of
   nog wat nieuwe sancties naar de grootste leider ter wereld Putin ?
   of
   de zorg kosten 200 euro hoger , ???
   of
   vertellen dat ons gas op is ???
   of
   dat dank zij de imigratie van de gelukszoekers de Aow niet meer te betalen is ?
   of
   dat Uw pensioenen tijdelijk even in Europa verdeeld worden ?
   of
   dat de staatsschuld nu razendsnel over de 500.000 miljoen heengaat ?
   of
   dat de beslissing is gevallen, WE ZIJN EEN 3e wereldland geworden ?

   whahahahaaha, ja dat zal me het aanvalletje worden , whahahaha

   1. werkloze generaal

    Onze forumclown ome BoB is back !!!

    Denkt nog steeds dat seperatisten de MH17 neerhaalden in plaats van PUTIN DID IT ..

    Met zulke inzichten blijf je natuurlijk een peuter en zwakzinnig.

    1. Leonidas

     nou over zwakzinnige gesproken ??

     denkt nog steeds dat de seperatisten de Mh-17 neerhaalden ??

     nou droplul, als er iemand is die dat al 30 maanden ontkend ,dan ben ik het !!

     met de bewijzen erbij dat Kiev het deed !

     dus probeer het nogeens , beste 1 cellige Moron

     JA, ZIEK GEWEEST HE, MET LEZEN OP DE B.L.O. ????

     je ziet het direct, beetje zelfde hersenbeschadigingen als, Simon en beukman ,

     wat leuk ,

   2. bommetje

    Sorry hoor, maar na 15 maart de grote deceptie. Er zal niets veranderen ook al behaald de PVV 40 zetels. PVV-ers zijn veel te passief en de policor-partijen weten dat en die linkse ratten zullen daar stevig misbruik van maken.

    1. bommetje

     De linkse ratten bepalen en de PVV-ers moeten betalen !

 3. Noodluik

  Wilders doet het goed: twee bekwame en politiek ervaren vrouwen die hem steunen. Nu nog een Marokkaan op plaats 5 (na Bosma) en hij neemt alle wind uit de zeilen van zijn opponenten met hun ongefundeerde aanvallen.

  1. jennifer

   Zal wel een grapje toch zijn met die marokkaan toch.

 4. Wachteres

  Grote bewondering voor Fleur Agema [Natuurlijk ook voor Geert, maar dat spreekt].

  Ook wij weten wat MS betekent. Onze zoon kreeg MS en moest uiteindelijk stoppen met het werk dat hem op het lijf was geschreven; hij zat bij de anti-terreur politie.

  Nooit is hij echt gestopt met werken. Tijdelijk werkte hij een dagdeel in het onderwijs, waar hij leerlingen begeleidde. Hij bleef solliciteren en nu het fysiek weer beter met hem gaat werkt hij volledig in het gevangeniswezen. Niet zeuren is zijn motto.

  Sterke mensen kunnen veel verdragen. En deze mensen hebben wij nodig om onze maatschappij ten goede te veranderen.

  Overbodig om te zeggen dat onze zoon UKIP stemt en dat wij onnoemelijk trots op hem zijn.

  ,

 5. ikweetwatikwil

  Dat zijn al drie sterke persoonlijkheden op de kieslijst van de PVV. En niet vergeten , erg moedig. Nu de rest nog. Wilders gaat zorgvuldig te werk.

 6. Gustaafff

  Wat ik waardeer aan Fleur Agema, is dat zij – en haar fractie – niet meteen akkoord zijn gegaan met het Voltooid Leven-plan van minister Schippers, in tegenstelling tot links (op de SP na). Hopelijk neemt volgend jaar ook de PVV een duidelijk standpunt in: nee. Een interessant artikel met haar eigen ervaringen: http://www.pvv.nl/index.php/in-de-media/38-fj-related/fleur-agema/9322-voltooid-leven.html.

  1. Ni28

   Toch wel leuk, die menselijk aspect bij een racist en fascist en wat nog meer.

   1. Gustaafff

    Kappen met de laster. Ik ben niet racistisch.

    1. Noodluik

     De termen ‘racistisch en fascistisch’ ligt het duo Donald/Gustaafff anders in de mond bestorven. Gisteren werd o.a. Suijkerbuijk nog voor fascist uitgemaakt. En ik dacht Wachteres ook.

     Dus misschien wil jij even dimmen, Guus.

     1. Gustaafff

      @Houtlijm, Wachteres was de vrouw die het hier eens was met het zuiveren van de pers en de deportatie van moslims. Iets dergelijks neigt naar het anti-democratische gehalte van het fascisme. Suikerbuik werd – onder goede argumentatie van DT – erop gewezen hoe fascistisch hij eigenlijk is.

      Misschien moet Noodluik eens gaan dimmen. Ik ben namelijk degene die twee minuten geleden nog beargumenteerde hoe krankzinnig het is om mensen op te sluiten in kampen en altijd pleit voor vrijheid van godsdienst.

     2. Wachteres

      “Wachteres was de vrouw die het hier eens was met het zuiveren van de pers en de deportatie van moslims”.

      Je kletst niet alleen uit je nek, je lult eruit, Guus.

      Laat je niet teveel beïnvloeden door Simon, daar word je alleen maar kwaadaardig van.

 7. Donald Troef

  DDS ontwikkelt tot een echte steunpilaar voor de DDS.

  Dat mag natuurlijk. We hebben in dit land vrijheid van meningsuiting.

  1. Noodluik

   Waarschijnlijk bedoelt onze Donald te zeggen: DDS ontwikkelt tot een echte steunpilaar voor de PVV”.

   Ach, laten we het hem maar niet kwalijk nemen: dementia praecox is een nare aandoening

   1. glazenbol

    En niet te genezen zo te zien

 8. pm10326340

  Goed om te merken dat Geert mensen om zich heen heeft die uit het goede hout zijn gesneden. In dit geval dus twee vrouwen die al lang tegen de stroom ingaan onder zware omstandigheden. Niet van die feministische slopers die ons land mede naar de afgrond hebben getrokken. Wens Geert Wilders onderscheidings vermogen toe om meer mensen van dit kaliber op de kieslijst van de PVV te zetten.

 9. Wachteres

  Fleur Agema groeide op in het horecabedrijf van haar ouders. Naast haar studie was ze bedrijfsleider van een horecabedrijf en gaf ze zeilles.

  Agema studeerde architectuur aan achtereenvolgens de Kunstacademie, de Academie van Bouwkunst en de MaHKU/Open University. Ze exposeerde onder meer in het Museon, de Grote Kerk en het Gemeentehuis in Den Haag, de oude Philipsfabriek en CraftDesign. Ze had een eigen stand op de meubelvakbeurs van 1999. In 2004 haalde ze haar masterdegree (Master of Arts) met een ontwerp voor een gevangenis en een masterthesis over detentie. Ze werkte van 1999 tot 2003 op een architectenbureau.

  Maeijer studeerde tot 2009 internationaal recht en Europees publiekrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarna werd ze beleidsmedewerker van de fractie in het Europees Parlement waar ze samenwerkte met toenmalig PVV’er Louis Bontes. In 2011 werd ze op 24-jarige leeftijd lijsttrekker voor de Provinciale Statenverkiezingen en gekozen in de Provinciale Staten van Zuid-Holland. Daar was ze tot haar aantreden als Europarlementariër op 1 juli 2014 fractievoorzitter.[2]

  Bij de Europese Parlementsverkiezingen van 2014 werd Maeijer gekozen tot lid van het Europees Parlement.

 10. Ni28

  Dus die linkse haatroddels over de slechte behandeling van mevrouw Agema door de heer Wilders waren nepnieuws? Bij die 14 talen die over het bestelling van Champagne gaan zal vast ook behalve Arabisch ook Swahili niet ontbreken.

  1. jennifer

   Ja daar heeft de normaal werkende burger wat aan zeg, dat die flapdrol Timmermans dit kan in 14 talen drank bestellen puhh. Gaat de goeie kant op met de EU met dit soort malloten.

   1. Leonidas

    KAN JIJ GEEN KUIL GRAVEN ??
    EN DIE ACHTER JE DICHT TREKKEN !!

    al is het maar voor een paar uur !!!

    als je niks hebt te zeggen, houdt dan je kop een uurtje

    of dacht je dat ik nu na deze weer geweldige bijdrage denk ??

    Ik ga nu zeker geen PVV meer stemmen , dus zet die ene hersencel ook effe uit , en blijf een paar uur op het toilet zitten
    kan je die berg Shoarma effe lossen

    dooei

    1. Robert Leiden

     Inderdaad Ome Bob,

     Kritiek op de PVV is ‘not done’
     Het is sowieso onterechte kritiek, voortkomend uit een groot slinks complot.

     Wat zeg nou zelf, betere partij dan de PVV bestaat niet… toch?
     http://www.hpdetijd.nl/2016-09-21/gelekt-wat-er-allemaal-mis-is-in-de-pvv-gevangenis/

     1. Donald Troef

      “Het is sowieso onterechte kritiek, voortkomend uit een groot slinks complot.”

      This is the true spirit: het is allegaar één groot Slinks Complot!

     2. Wachteres

      Warempel Simon krijgt het door!

      Of zou hij nog denken dat links eigenlijk niet wil dat wij een multiculturele samenleving krijgen?

      http://www.frontpagemag.com/point/265235/left-wing-pro-refugeeism-helping-isis-destroy-daniel-greenfield

      Nu begrijp ik waarom politiekcorrect/links zo te keer gaat tegen de open grenzen politiek van Merkel c.s.

     3. Donald Troef

      “Of zou hij nog denken dat links eigenlijk niet wil dat wij een multiculturele samenleving krijgen?

      Kan Wachteres een uitspraak van een linkse politicus of een passage uit het programma van een linkse politieke partij citeren waaruit duideljik blijkt dat de multiculturele samenleving doel van beleid is?

      Ik voorspel dat het trieste leugenbesje dat niet kan.

     4. Gustaafff

      Het is één groot links complot tegen Wilders. Rutte zit erin, Van Dijk zit erin, de pers hoort erbij, de EU stuurt het aan en ik ben een propagandist die de opdracht heeft gekregen propaganda te verspreiden.

     5. Wachteres

      Wie geeft u het recht, mevrouw Merkel, om door uw politiek de identiteit van Europa te verwoesten?
      Wie geeft u het recht om Duitsland in een land van onveiligheid met brandende vluchtelingenonderkomens, verkrachtingen en stijgende buitenlander-criminaliteit te veranderen?
      Wie geeft u het recht, mevrouw Merkel, ook de aangrenzende landen Oostenrijk, Kroatië, Slovenië, Zuid-Tirol enz. door uw politiek te destabiliseren?
      Met welk recht, mevrouw Merkel, bekritiseert u, zoals onlangs nog minister-president Renzi in Rome, de Oostenrijkse grenspolitiek, terwijl u er van de andere kant in Duitsland blij mee bent dat – alleen door deze grenspolitiek! – er minder vluchtelingen naar Duitsland komen?

      Wie geeft u het recht, mevrouw Merkel, om er samen met de heer Schäuble voor verantwoordelijk te zijn om miljarden belastinggeld van Europese burgers in Griekenland weg te gooien, waarbij tegelijkertijd dit geld niet ten goede komt van de mensen daar, maar naar de Duitse en Franse banken stroomt om hun bankroet-politiek te saneren?Wie geeft uw vicekanselier meneer Gabriel het recht om de democratische staat Oostenrijk te bekritiseren en zich daar in de presidentsverkiezingen te mengen
      Hoe combineert u het feit, mevrouw Merkel, met uw merkwaardige begrip van democratie, om uitgerekend de ondemocratische politiestaat Turkije te ondersteunen, alleen omdat uw mislukte vluchtelingenpolitiek u er voortaan toe dwingt om u door Erdoğan te laten chanteren?
      Met welk recht, mevrouw Merkel, komt u met Turkije een visumpolitiek overeen, die bovenop de immigranten honderdduizenden Turken naar Europa brengt, als deze überhaupt functioneert, wat in toenemende mate minder waarschijnlijk is?
      Wie bent u eigenlijk, dat u het zich veroorlooft heel Europa te islamiseren zonder rekening te houden met de belangen en de wil van de bevolking?
      Wie geeft u het recht TTIP te ondersteunen, dat ervoor zorgt dat Europa steeds meer in handen komt van de grote Amerikaanse concerns en de financiële wereld?
      Denkt u werkelijk, dat een in Midden-Duitsland gesocialiseerde domineesdochter met een SED-verleden ook maar enig moreel recht heeft om ons continent te ruïneren?
      Gelooft u werkelijk, dat u met uw “Mutti-gedoe” uw hopelijk spoedige aftreden kunt tegenhouden en gelooft u werkelijk dat uw beeld in de geschiedenis als vernietigster van ons continent bijzonder roemrijk zal zijn?
      Gelooft u werkelijk, dat u met uw volgzame regeringscollega´s kunt voorkomen dat in Duitsland en Europa het verzet zo krachtig zal worden dat op burgeroorlog gelijkende toestanden, zoals deze in veel delen van Europa al te zien zijn, vermeden kunnen worden?
      Bent u er werkelijk trots op de hoofdverantwoordelijk te zijn voor het feit dat de vrede in Europa, de Europese Unie en vooral de culturele identiteit van ons continent uiteenvalt?

      Neemt u er notitie van, mevrouw Merkel, dat steeds meer mensen uit het christelijke midden, noch nationalisten, noch reactionairen, maar mensen die in de toekomst van Europa, maar niet in uw toekomst geloven, in kleinere en grotere groepen bij elkaar komen, die uiteindelijk u en uw catastrofale politiek ten val zullen brengen!

      Bron:
      http://ferfiszemmel.com (scroll down)
      Door: Dr. Norbert van Handel

      Dagelijks hoor ik felle protesten vzn politiekcorect/links tegen dit beleid.

      Of niet?

      En eeeh …. Simon …..wie zwijgt stem toe!

     6. Leonidas

      heeee, Robbbggggggggggggggggggert leiden

      de man van de bukraket, whahahaha hierboven zit er nog zo’n kloothommel
      jij komt zeker even om de werkeloze kokosnoten plukkert de generaal
      effe DE FOTO’S EN HET FILMPJE VAN “”DE BUKRAKET ” LATEN ZIEN
      WHAHAHAHAHAHA

      30 maanden , en nog steeds helemaal niks, zo geinig, maarrr !!

      BLIJF HET ROEPEN HOOR !!

      PUTIN DID IT, HET WAS EEN BUKRAKET

      30 MAANDEN ,

      DUS maak je pleiten mafkees

     7. Gustaafff

      @Res, ondanks dat ik het met geen enkele zin in je Merkelbrief eens bent, moet ik toch bekennen dat het schoon schrift is. Je moet hem alleen nog wel even naar het Duits vertalen ;).

     8. jennifer

      Wachteres dit is zo waar wat u schrijft, dit zo ongeveer had ik op een Duits forum ook al gelezen, en dit alles vragen zich ook steeds meer Duitsers af. Ze hebben allemaal schuld die linkse politicus in heel Europa dat het zover gekomen is, en dat er nu partijen zijn die proberen deze ellende te stoppen en er een eind aan te maken. Het is al zover dat het nog maar de vraag is of dit gaat lukken. De gemaakte puinhopen in heel Europa zijn zo snel niet te verwijderen. Daarvoor moet men het probleem gaan verwijderen vanaf de wortel. Dus het is beter voor heel Europa dat de islam en moslims verdwijnen uit het Europese continent, en terug gaan waar ze hun aard van leven kunnen leven, zonder mensen te vermoorden om dat ze hun ideologie overal verspreiden en opdringen Dit werkt niet, dat is al heel lang gebleken en alleen maar erger geworden.

     9. Wachteres

      De vertaling staat eronder, Guusje. De Nederlandse vertaling is van E.J.Bron, niet van mij.

     10. Gustaafff

      Ow, nu zie ik ‘m.

 11. Peter Selie

  Het glazen plafond voor vrouwen blijkt voor de PVV evenmin een mythe te zijn. Vraag mij af waarom Martin Bosma niet hoog op de lijst van de PVV staat, zou Dhr. Wilders toch het glazen plafond in diggelen geslagen hebben?

  1. nick

   Deze link is er een die iedereen zou moeten lezen!

   Een waarschuwing en een noodoproep, we moeten echt ingrijpen als bevolkingen van het westen, van Europa! Waarom kortzichtige en blinde, dove politici ons, de bevolkingen blootstellen aan deze gewelddadige ideologie ( islam) en de waarheid niet willen zien is een raadsel. Maar de bevolkingen zien en ervaren het wel degelijk.

   Stem dus wanneer mogelijk op een partij die in wil grijpen, je bent het verplicht, neem je verantwoording en laat je niet langer manipuleren. Laat je verstand werken!! Grijp in met je stem, waarschijnlijk je laatste kans.

 12. Wachteres

  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2017/01/boze-migranten-steken-duits-opvangcentrum-in-brand-429553/

  Duits opvangcentrum in vlammen op door ‘boze migranten’

  Door een grote brand is een asielzoekerscentrum in de Duitse grensprovincie Noordrijn-Westfalen in vlammen opgegaan. De politie verdenkt een groep ontevreden immigranten van de brandstichting.

  Na de onrust besloot de deelstaat om extra beveiligers neer te zetten in het opvangkamp.

  Overal moet extra beveiliging komen. Bekenden van ons waren ook naar een Duits Nieuwjaarsfeest geweest met overal politieagenten.

  Het wordt tijd dat Wilders het voor het zeggen krijgt en dat we uit de EU gaan.

 13. Ni28

  Cordon sanitaire een complot op zich is en hoort niet in een democratie thuis. Politieke correctheid verbidt het vrije woord en is op zich een dictatoriale trekje.

  1. Ni28

   Correctie: Cordon sanitaire een complot op zich, is hoort niet in een democratie thuis. Politieke correctheid verbidt het vrije woord en is op zich een dictatoriale trekje.

 14. bommetje

  Sorry PVV-ers maar ook na 15 maart 2017 zullen de policor-partijen op jullie blijven schijten. Pinoccio of zijn gelijken zullen nog veel meer tricks en trucks uithalen om jullie eronder te houden. Ik zie ze zelfs in staat om het toekomstige Europese leger op jullie af te sturen. De uitgaven voor defensie worden stevig verhoogd en om dit te realiseren zal het creëren van het vijandsbeeld ongekende vormen gaan aannemen. Nee, voorlopig heeft de PVV-aanhang niets te vertellen. En dit is mijn oordeel en daar moet u het mee doen !

  1. Gustaafff

   “Ik zie ze zelfs in staat om het toekomstige Europese leger op jullie af te sturen.”

   Altijd weer lachen; hier op het forum.

   1. bommetje

    Lachen deden de rebellen in Aleppo ook !

    1. bommetje

     Overigens zou het niet de eerste keer zijn dat het leger in Nederland wordt ingezet.

     https://www.youtube.com/watch?v=QK2Za3qoBF4

    2. jennifer

     Ze lachten nog harder toen ze wisten dat ze in Europa verder konden gaan met dat waar ze mee bezig waren.

    3. Gustaafff

     @Bommetje, maak je nou maar geen zorgen. Ze gaan heus niet het leger op je afsturen. Ik zie nog eerder Wilders een staatsgreep plegen.

     1. bommetje

      Een reden te meer voor Rutte om dan het Europese leger in te zetten !

     2. Noodluik

      Dat Guus nog eerder Wilders een staatsgreep ziet plegen, toont ondubbelzinnig aan wat voor warboel het in zijn hoofd is. Compleet de kluts kwijt. Misschien is het tijd om een onder-curatele aanvraag in te dienen bij de bevoegde autoriteiten?

      Guus is trouwens veel actiever dan voorheen, toen hij nog als Beukman opereerde. Hij heeft er nu echt een dagtaak aan. Heeft je opdrachtgever je salaris verdubbeld?

     3. Gustaafff

      Dat was een licht sarcasme, waarmee ik reageerde op de belachelijke bewering van Bom – het Europese leger op de populisten afsturen. Ik krijg inderdaad zo’n tweeduizend euro per dag van Rutte om op dit forum overheidspropaganda te spuwen. En als ik Noodluik in de gordijnen zie schieten, krijg ik zelfs een bonus. Het propagandabureau – waar ook de NOS deel van uitmaakt – is zeer succesvol.

   2. Leonidas

    zoals altijd zit je al weken weer te slapen ,
    heeee / BEUKMAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    er protesteerden in de Donbass mensen , en bezetten
    wat gemeente huizen
    en daar stuurden de USA malloten in Kiev, jouw vriend Mc cain
    dus het leger op af

    en vermoordden 14,000 burgers, hun eigen landgenoten, dus

    PAARDENLUL, wanneer wordt je nou wakker ???

    NOOIT HE, STUK VUIL ,

  2. jennifer

   Bommetje ,je zal dan ook wel weten wat ze daarmee dan uitlokken toch, de gevolgen van dat wat jij hier zegt zullen dan helemaal niet meer te overzien zijn. Of dacht je dat de burgers het nog langer pikken wat er allemaal gebeurd met die import overal. De kosten wat deze mensen met zich meebrengen door hun gemaakte ellende en waar ze ook nog eens mee doorgevoerd worden had de politiek beter in eigen burgers kunnen steken, zodat er dan ook geen ontevredenheid onder de eigen burgers zou heersen zo blind kan men toch niet zijn of wel soms.

   1. bommetje

    Jennifer, door het totaal negeren van de PVV-aanhang binnen Nederland ben ik bang dat er wellicht een dag gaat komen, ondanks de doorgaans nogal passieve houding van de PVV-er, dat er echt een opstand uitbreekt. Niet uitgesloten is dat de Nederlandse politie, gezien hun enorme ontevredenheid t.a.v. de Nederlandse regering, dan passief blijft. Macht maakt mensen blind. In de bij diverse bij de EU aangesloten landen was het in het verleden heel normaal om bij ongeregeldheden het leger in te zetten tegen de eigen bevolking. De ongekozen machthebbers in Brussel zijn m.i. tot alles in staat. Uiteraard hoop ik, net als jij, dat het nooit zo ver zal komen want de ellende is niet te overzien. Maar ik hoor het Rutte al zeggen: “Om verdere instabiliteit in Nederland te voorkomen heb ik Europa moeten verzoeken om…….” !

   2. Le Pro 58

    @jennifer
    Het probleem voor de PVV om de grootste te worden ligt toch echt aan het volk .
    En aangezien het doorsnee volk brood en spelen op de voorgrond stellen boven het moraal om te gaan stemmen , heeft de PVV toch een serieus probleem .
    De niet stemmers gaan dan de verkiezingsuitslag bepalen .
    Vier jaar geleden hebben wij even in de keuken kunnen kijken van het zogenaamde strategisch stemmen .
    VVD en de PVDA hadden in principe geen poot om op te staan , SP en de PVV waren ongenaakbaar in de peilingen sky hye zal ik maar zeggen .
    De rest is geschiedenis en zitten wij 4 jaar opgescheept met een stelletje minkukels die ons bijna totaal aan de afgrond geduwd hebben .
    Mijn motto is , eerst zien dan geloven , MP Wilders kan zomaar in rook opgaan .
    En wat zien wij , veel standpunten waar Geert mee kwam worden nu klakkeloos overgenomen en zeer populistisch gebracht door zijn tegenhangers .
    Ik noem dat schaamteloos meeliften en een trap nageven .
    Als ik een ding geleerd heb in mijn leven , dan is dat de politiek vies en gemeen is.

    1. jennifer

     Le Pro 58 dat zei mijn vader ook altijd, en die zat in de politiek dus zal zeker waar zijn dat politiek vies en gemeen en zelfs een smerig spel is over de rug van de burgers.

 15. ko vadis

  Ongeacht alle kift, en strontkarren uitgereden over Geert Wilders, is het wel de man waar ik het weliswaar niet altijd mee eens ben, maar wel volledig achter sta.

  Eigenlijk is de keuze nog nooit zo makkelijk geweest, in al mijn stemgerechtigde jaren!
  Zo, nu eerst mijn bakkie erwtensoep, want de Nederlandse weeromstandigheden nopen daartoe!

 16. nick

  Een stukje uit een noodkreet ( van een bedonderde burger) overgenomen van een ander site…. dit is zo waar en zo ernstig!…..

  “Door mijn eigen bestuurders ben ik vandaag, net als velen met mij, in een soort schizofrene wereld terechtgekomen.

  Overal op de wereld is hetzelfde zichtbaar, overal is een islaminvasie aan de gang. Dit positief beoordelen is een kwestie van geestelijk gestoord zijn of corruptie of lafheid. Invasies zijn nooit goedbedoeld ten aanzien van volkeren wiens landen binnengevallen worden.

  Sinds enkele jaren waarschuw ik op internet voor de gevolgen en zie ik mij recht tegenover het, in mijn ogen voormalig, links staan. Dit links is volkomen ingekapseld door rechtse, zogenaamde filantropen als Soros, Gates en de Clintons. Je kunt je afvragen wie er vanuit PvdA, GroenLinks, SP en D66 door dit soort types zijn ‘gekocht’ om hun aanhang richting slachthuis te voeren.

  Waar het om draait is simpel. Wij moeten als zogenaamde door idioten genoemde ‘ontvangende maatschappij’ eens over het ons aangepraat schuldcomplex heenstappen en voor onze eigen belangen opkomen precies zoals die allochtonen -zie bijvoorbeeld DENK- dat doen. Dat zij als groep dat doet heet opkomen voor hun mensenrechten, indien wij wij dat willen doen is het opeens racisme en discriminatie. Wie begrijpt dit nog?

  Hoe zit dat dan met onze mensenrechten? Hebben wij die niet? Wij mogen blijkbaar niet opkomen voor onze mensenrechten en moeten afwachten of islamieten, die dan opeens geen islamieten meer heten maar “eenzame wolven” en “verwarde mannen”, ons allemaal afslachten of sommige van ons ‘als nuttige idioten’ nog in leven laten.

  Fortuyn had gelijk. Wat moest hij? Hij was als homoseksueel minder dan een varken of hond volgens de islamistische ideologie en moest van een hoge plek met zijn gezicht naar beneden gericht afgegooid worden. Ook vrouwen moeten hun bek houden en slaafs mannen volgen, andersdenkenden en anders gelovigen mogen worden vermoord, vrijheid van meningsuiting moet in de ban en ga maar door.

  ‘Verrijking’ noemen totale idioten hier dit vandaag de dag.

  Wij als bevolking, moeten eens massaal maling gaan hebben aan de terreur van krankzinnige zogenaamd liberaal/christelijk/linkse dictators die, gezien hun manier van denken, aangenomen dat zij zich niet (allemaal) hebben laten omkopen, in een inrichting voor geesteszieken thuis horen.
  Discussiëren met krankzinnigen is gebleken volkomen zinloos.

  Tweedracht in de maatschappij is en wordt door onze bestuurders geschapen. Alle negatieve en destructieve gevolgen van de islamitische invasie is eveneens op hun conto! Het geen gehoor willen geven aan kritiek op hun handelen is waar het om gaat.

  Hun taak, het controlere wie er Europa binnen doen onze bestuurders niet. Kritiek op hun faalbeleid was voor hen genoeg om iedereen die dit stelde te betitelen als fascist, neonazi, racist, domme witte man, onfatsoenlijk mens, gewetenloze neanderthaler, laaggeschoolde nar et cetera.
  Zelfs vandaag de dag, na meerdere aanslagen in ons Europa, kan er van hun kant geen mea culpa vanaf en blijven zij onverkort handhaven gelijk te hebben. Nog erger, de europese landelijke en brusselse bestuurders blijven gewoon doorgaan met hun krankzinnigheid.

  Met hun vertrouwde methoden proberen zij ons nu weer te lijmen… laat u niet weer bedonderen door mooie verkiezingspraatjes over financiële meevallers waarvan u donders goed weet dat deze na de verkiezingen ‘enigszins anders blijken te liggen dan men eerder had voorzien’.

  Laat zien dat u als kiezer het heel goed heeft begrepen.”

  …..Ik kan niet anders dan dit stuk delen en onderschrijven.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.