EenVandaag: Laffe Asscher en Pechtold durven debat niet aan te gaan met Roemer en Klaver

Geen categoriefeb 16 2017, 13:00
De PvA en D66 zetten Geert Wilders en Mark Rutte weg als lafbekken omdat ze het RTL Nieuwsdebat niet willen bijwonen. Maar wat blijkt? Alexander Pechtold en Lodewijk Asscher zijn zelf de grootste lafaards die er rondlopen op het Binnenhof.
Oh, oh wat spraken ze er schande van in mediakartelland en op het politiekcorrecte Binnenhof dat Mark Rutte en Geert Wilders het onacceptabel vonden dat RTL Nieuws zich niet aan de afspraak hield om een debat te organiseren tussen de lijsttrekkers van de vier grootste partijen in de peilingen. De heren trokken zich volkomen terecht, waarna het mediakartel en de linkse partijen tranen met tuiten huilden. Wat een lafheid! Ze waren gewoon bang.
Maar wat blijkt? Juist: Asscher en Pechtold zijn zelf de grootste lafbekken van het land! Zij weigeren namelijk het debat aan te gaan met resp. Emile Roemer en Jesse Klaver omdat ze bang zijn dat hun eigen kiezers dan naar hen overlopen.
https://twitter.com/remcodb/status/831826194278539264
Hier is het wat beter leesbaar:
Screen Shot 2017-02-16 at 10.24.48
Kortom, Rutte en Wilders zijn maar wat graag akkoord gegaan met een debat tussen hen beide. Vervolgens wilde EenVandaag nog twee debatten organiseren, eentje tussen de socialisten Emile Roemer en Lodewijk Asscher, en één tussen linksliberalen (kuch, kuch) Alexander Pechtold en Jesse Klaver. Maar wat bleek? Daar hadden Kereltje Pechtold en Lodewijk "Kijk Mij Eens Belangrijk Zijn" Asscher helemaal geen zin in.
Asscher is doodsbang om het op te moeten nemen tegen Roemer en Pechtold schijt alle kleuren van de regenboog bij de gedachte aan een debat met Klaver. Niet zo gek, natuurlijk. Zowel Roemer als Klaver zijn 'echter' dan Asscher en Pechtold. Het zijn weliswaar mannen met vreselijke politieke ideeën, maar ze geloven wel in wat ze prediken. Asscher en Pechtold, daarentegen, zijn een stel opportunisten die eerst en vooral in hun eigen grootheid geloven.
Zoals GeenPeil-lijsttrekker Jan Dijkgraaf terecht stelt op Twitter is het nogal opmerkelijk dat je het mediakartel niet over de overduidelijke lafheid van Pechtold en Asscher hoort:
https://twitter.com/jndkgrf/status/832126525998764032
Kortom, de 'kritiek' op Wilders en Rutte is totaal niet gemeend. Het is slechts een excuus om ze weer even lekker te ondermijnen. Alleen dáár gaat het om... en ondertussen doen de media nog steeds net alsof ze 'neutraal' zijn.
Uhu vast ja. Jammer genoeg voor de oude media trapt helemaal niemand daarin. Het is volstrekt helder dat ze een heel vies spel spelen. Niemand die daar nog van onder de indruk is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten