Wilders opent vol de aanval op illegalenknuffelaars van de SP

Geert Wilders begrijpt dat de SP één van zijn voornaamste concurrenten is. Daarom pakt hij de socialisten terecht aan op hun zwakke plek; hun stiekemen steun voor allerlei politiekcorrecte maatregelen die ons land verzwakken en die impopulair zijn onder de eigen achterban.

De SP wordt door veel kiezers een beetje gezien als de eurosceptische en immigratiekritische versie van de PvdA. Ja, ze zijn links en dus voor het behoud van de verzorgingstaat, maar ze hebben nog wel iets met “eigen volk eerst.”

Zoals mensen die daadwerkelijk opletten weten is dat je reinste flauwekul. De SP is helemaal niet immigratiekritisch of zelfs maar eurosceptisch. Zie hier bijvoorbeeld wat SP-Kamerlid Harry van Bommel vandaag nog zei bij het radioprogramma Kamerbreed:

Met andere woorden, de SP wil meer, meer, meer Europa als het over onderwerpen gaat waar de socialisten zich druk om maken.

Geen wonder dus dat Geert Wilders de SP tegenwoordig met enige regelmaat aanpakt. Onlangs deed hij dat op keiharde wijze. Toen een Twitteraar de videobeelden van die confrontatie vandaag online zette was Wilders er als de kippen bij om het bericht te ‘retweeten’:

“De heer Roemer is wel de laatste die voor een oplossing zorgt,” aldus Wilders in het debat. “De heer Roemer is één van de mensen die juist voor de problemen zórgt. De SP is één van die partijen, de heer Roemer en zijn collega mevrouw Gesthuizen voorop, die zeggen: ‘Kom maar allemaal binnen! Hoe meer AZC’s, hoe beter!’ Ik heb u net een poster laten zien uit Almere. Als u wilt wil ik hem wel ronddelen hoor. Waarop allemaal SP’ers stonden te roepen van: ‘Kom maar, meer asielzoekers, meer AZC’s.’ U zorgt ervoor dat juist Nederland onveiliger wordt, dat er meer mensen komen, en als je dan bent afgewezen als asielzoeker en de rechter heeft gezegd, ‘je mag hier niet zijn,’ dan is het opnieuw de partij van de heer Roemer die zegt: ‘Ook als je illegaal bent gaan wij voor jou betalen dat je een opvang krijgt, in plaats van dat je zegt: ‘We knikkeren je allemaal het land uit’.”

Oeps.

“Dus uw partij, de heer Roemer, werkt niet aan een oplossing, u maakt het met de dag érger. En daarom lopen de kiezers ook rennend en gillend bij u weg.”

Een schitterende aanval, natuurlijk, die echt des PVV’s is, maar wat deze video nú relevant maakt is dat Wilders duidelijk door heeft dat er ook bij de SP het één en ander te halen valt voor de PVV. Veel mensen denken dat die partij vooral profiteert van het ineenstorten van de VVD, maar dat is maar ten dele waar. De PVV haalt ook zetels weg bij linkse partijen zoals de PvdA en, jawel, de SP. Als het aan Wilders ligt worden dat er dus nog véél meer.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. ikweetwatikwil

  Ja, zelfs mensen van PvdA en SP gaan zelf denken. Nu D66 en GL nog.

 2. frans carel

  Geert Wilders is echt de enige echte politicus van het hele stelletje op het Kippenhof. Hij is niet voor niets het langstzittende Tweede Kamerlid, dat laat zijn sporen na. De aanvallen van Pechtold op Wilders zijn electoraal volkomen irrelevant, daarom reageert Wilders ook nauwelijks meer op dat miezerige ventje met zijn eurofiele mankement. Bij de SP onder de zwakke Roemer zijn nog wel zetels te halen, en ook bij de VVD die genoeg heeft van de pathologische leugenaar Rutte. Jammer dat Omtzicht CDA niet overstapt naar de PVV, want die is betrouwbaar en kritisch. Verder vermoed ik dat Wilders een grote aantrekkingskracht heeft op nieuwe kiezers, die het politiek correcte gezeik over vluchtelingen en kansenparels zat zijn. Voor nieuwe kiezers zijn de gevestigde politici het bangst, want die komen ontraceerbaar in de peilingen voor. Succes voor Jessica in jeugdhonken zegt niets. Maar Wilders gaat winnen, dat staat wel vast. Mooi vooruitzicht, ook stimulans voor rest van Europa (Frankrijk, Duitsland, Italië).

 3. HaZ

  Wilders heeft helemaal gelijk. De SP is een partij die gewoon geen keuzes kan maken. Men associeert de SP als een flauw aftreksel van de PvdA en we weten inmiddels hoe het die partij vergaat. Ook deze partij moet eens heel goed bij zich zelfzelf te raden gaan welke koers ze gaan volgen na 15 maart, want dat ze een rol van betekenis gaan spelen in de as.verkiezingen is (wederom) uitgesloten.

 4. frans carel

  Geert Wilders is echt de enige echte politicus van het hele stelletje op het Kippenhof. Hij is niet voor niets het langstzittende Tweede Kamerlid, dat laat zijn sporen na. De aanvallen van Pechtold op Wilders zijn electoraal volkomen irrelevant, daarom reageert Wilders ook nauwelijks meer op dat miezerige ventje met zijn eurofiele mankement. Bij de SP onder de zwakke Roemer zijn nog wel zetels te halen, en ook bij de VVD die genoeg heeft van de pathologische leugenaar Rutte. Jammer dat Omtzicht CDA niet overstapt naar de PVV, want die is betrouwbaar en kritisch. Verder vermoed ik dat Wilders een grote aantrekkingskracht heeft op nieuwe kiezers, die het politiek correcte gezeik over vluchtelingen en kansenparels zat zijn. Voor nieuwe kiezers zijn de gevestigde politici het bangst, want die komen ontraceerbaar in de peilingen voor. Succes voor Jessica in jeugdhonken zegt niets. Maar Wilders gaat winnen, dat staat wel vast. Mooi vooruitzicht, ook stimulans voor rest van Europa (Frankrijk, Duitsland, Italië). Wederom één keer is genoeg! The winner takes it all!

 5. jennifer

  Er moet in heel Europa geen links meer gestemd gaan worden, anders veranderd er nooit wat. Links heeft overal alles kapot gemaakt voor de eigen burgers, en import overal in voorzien. De dag moet er toch eens komen dat dit afgelopen moet zijn en eigen mensen eerst komen en dan gelukszoekers die hier eigenlijk niets te zoeken hebben, en waar wij burgers niets aan verplicht zijn toch. Met een partij als de SP kan je dat vergeten die gaan gewoon op de oude voet verder ten koste van de eigen bevolking.

 6. Analist

  Ja, de SP verbergt zich in hun spotjes achter de nationale zorgverzekering. Verder hoor je ze nergens over, stelletje achterlijke tomaten.

 7. Wim

  Levensgevaarlijke partij

 8. Bes Tolen

  In een al grijs verleden heeft Marijnissen zich laten intimideren door andere partijen om zijn houding tegenover binnenkomende vreemdelingen te herzien. Marijnissen ging dus overstag. Blijkbaar is daar een geloofsartikel voor de SP ontstaan, die weliswaar de positie van de Nederlandse arbeiders en uitkeringstrekkers voorgoed verzwakt maar toch uit principe voor de volle honderd procent voorkeur geeft aan vrije intocht van lieden uit verre landen, die nooit en te nimmer van plan zijn wat aan hun eigen problemen te doen. Import van ellende is een socialistisch herverdelingsprincipe, dat heel vroeger nog moest rijpen bij de SP. Het is een partij van bodemloze putten.

  1. frans carel

   Hallo Wim en Bes! Al gelezen wat zo’n grachtentrut Kukenheim van D66 uit Amsterdam poneert: als Wilders MP wordt, dan wordt Amsterdam een republiek. Zo’n vrouw moet je toch direct kunnen afzetten en in een grachtensousterrain dumpen. Waar leeft Amsterdam van? Niet van de opbrengsten en inkomens van de instromende kansenparels waar D66 zo dol op is. Maar ik ben zo positief: dit soort afschuwwekkende vrouwen van D66 helpen Wilders naar een monsterzege!

   1. Wim

    5.7 miljard schuld de stad Amsterdam.

    1. Peter Selie

     Er zijn meer rode bolwerken Wim, wat dacht je van Stadskanaal, Zaandam enz.

 9. Bes Tolen

  FC. Ik hoop, dat die Kukenheim haar plan dan tot uitvoering mag brengen. Er zal daarop een hardhandig einde kunnen worden gemaakt aan de jarenlange afbraak, chantage en verkwisting door dat soort zich boven ons allen verheven voelende internationale plebs.

 10. Wim

  Naast de AOW-leeftijd wordt de pensioenleeftijd verhoogd. De pensioenrichtleeftijd gaat op 1 januari 2018 van 67 naar 68 jaar. Dat besluit is afgelopen maand gepubliceerd en daarmee definitief

 11. brave_jongen1

  De PVV stemmer laat zich leiden door het geschreeuw van Wilders in de Tweede Kamer en de media. Een partijprogramma heeft de PVV nauwelijks. Met deze informatie krijgt de kiezer geen goed beeld van de ware aard van het PVV beesje. Op de website van de SP is een overzicht terug te vinden van het stemgedrag van de PVV in de Tweede Kamer op kamervoorstellen van de SP: de SP stelde voor het Eigen Risico zorgverzekering voor die ouderen die het niet al te breed hebben af te schaffen. De SP wilde niet verder bezuinigen op de zorg i.c. ouderenzorg, gehandicaptenzorg, chronisch zieken, jeugdzorg. de PVV stemde TEGEN al deze SP voorstellen, dus WEL voor verdere bezuinigingen op deze punten. Zie hier de ware aard van de PVV. Wilders pretendeert wel te luisteren naar het volk, maar check het stemgedrag van de PVV in de Tweede Kamer maar eens. Dan pas krijgt men een goed beeld van waar de PVV voor staat. De PVV is een aso-beweging, van en voor aso’s.

  1. nietzonderverzet

   ik wil niet beweren dat ik de wijsheid in pacht heb, lieve jongen, maar de PVV heeft toch wel degelijk een verkiezingsprogramma hoor!
   ik denk zelfs nog leesbaar en voor eenieder te begrijpen ook.

  2. cmsuijkerbuijk

   @Brave jongen1
   Het is niet voldoende om “stemgedrag” te registreren. De plannetjes van de SP onderhand wel kennende, zal de PVV reden te over gehad hebben, om tegen te stemmen, want hoé je het ook wendt of keert, bij de SP kost het altijd bákken met geld, dat niét van haar is. Dus “tegen” is niet sec tegen, maar een met redenen omkleed “tegen”. En dát zet de roversbende van de SP er niet bij!

 12. ikweetwatikwil

  ‘Verkiezingsprogramma’s zijn veel te moeilijk’
  Politieke partijen zien een kwart miljoen laaggeletterden en mensen met een verstandelijke beperking over het hoofd doordat verkiezingsprogramma’s voor deze groepen onbegrijpelijk zijn.

 13. Ome Ga

  Gesthuizen nodigt alle ‘echjt heel kwjetschjbare mensen graag uit, met zijn honderduizenden. Niet de lellukste politica (geen sorry voor antiglobalistische gendergelijkheid, mevrouwtje), hoewel (gebrainwashte depressieve) diepdroeve en vochtige oogjes en die (voortdurend zichzelf tegenwerkende zwaartekracht mondhoekjes van haar) mooie lippen, haar onderbuikgevoelens proberen te communiceren zonder meteen in huilie uit te barsten voor Vara’s kwelbuis.

  “Mensen Die Willen Leven. Net Als U en ik”, probeert ze nog.
  Ja tuurlijk, en die 540 miljoen uit Afrika alleen al, willen dat ook wel.
  Pakis; 200 miljoen? Afgangstaniërs, hoeveel? Incl. rare plannetjes?
  “Net Als U En Ik. Gewoon Mensen”.

  Domdom gansje. Trap er niet in!

  Sietse Fritsma, niet de mooiste van moeders met zijn kale knetter, maar tien keer slimmer en realistischer, maakt haar af. Met feiten.

  https://www.youtube.com/watch?v=6bAFkrnrDWM

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.