Jan Roos veegt de vloer aan met Jesse Klaver: “Een groot gevaar, een wolf in schaapskleren”

En nog een leugenaar ook. 

VNL-lijsttrekker Jan Roos heeft het he-le-maal gehad met GroenLinks-lijsttrekker Jesse Klaver én met de media die de man bijkans aanbidden. In gesprek met het NRC haalt Roos keihard uit naar de pathologische leugenaar en legt hij uit dat Klaver een gevaar vormt voor het hele land.

Ik vind Jesse Klaver een groot gevaar. Ik heb liever een halve zaal met verstandige mensen dan die groene-thee-drinkende groupies.”

Keihard natuurlijk, maar hij heeft wel degelijk gelijk. Klavers plannen voor de toekomst van ons land zullen desastreus uitpakken. De werkloosheid zal uiteindelijk oplopen, we zullen miljarden weggooien aan linkse hobby’s als klimaatverandering, criminelen zullen er met een waarschuwinkje vanaf komen, en werkenden zullen bestraft worden. Dat ‘verdienen’ ze namelijk; moeten ze maar niet voor zichzelf willen zorgen, vuile kapitalisten.

Oh, en dan heb ik het nog niet eens gehad over het feit dat GroenLinks de grenzen wagenwijd wil openzetten voor alle nepasielzoekers die naar ons land willen komen. Hoe meer het Westen-hatende zielen, hoe meer vreugd! Zoals Roos het verwoordt:

“Hijzelf niet, want ik vind hem inhoudelijk vrij zwak. Maar mensen hebben niet in de gaten waar GroenLinks voor staat. Die partij wil de grenzen wagenwijd openzetten. GroenLinks-Europarlementariër Judith Sargentini ontkende eerder ook dat terroristen meekwamen in de bootjes. Dat moet je maar eens aan de mensen in Parijs gaan vertellen, dat het allemaal onzin is geweest.”

Vervolgens noemt Roos GroenLinks “een wolf in schaapskleren” en een “radicale club,” wat het natuurlijk ook is. Het is een mythe dat GroenLinks uit lieve deugmensen bestaat. Het is een partij van, voor en door linkse, politiekcorrecte opengrenzen-extremisten die alles willen vernietigen wat onze (voor-) ouders hebben opgebouwd.

Het is bijzonder verfrissend dat Roos de moed heeft om dit aan te kaarten. Het mediakartel verheerlijkt Klaver en zijn club immers elke dag weer. Als Klaver een scheet laat heet het een “frisse wind van verandering,” als hij naast mensen staat die met een Hamas-vlag zwaaien is het een teken dat hij “tolerant” is. Roos verdient alleen al een zetel omdat hij daar iets van zegt en Klaver helemaal af fikt. Hadden we maar meer van dat soort rechtse politici.

Overigens een opmerking over de titel van het NRC: Roos geeft aan dat hij gelooft dat VNL een stuk of vijf zetels gaat halen, hij is hard aan het werk en positief, denkt al na over mogelijke coalities, maar waar focust de linkse krant zich op? Op één kleine uitspraak die hij tussen neus en lippen doet: “Ik weet niet of het land op mij zit te wachten.” Dat is dan de headline van het artikel.

Dieptriest en eens te meer bewijs dat het mediakartel er alles aan zullen doen om VNL en andere rechtse partijen (als Forum voor Democratie en de PVV) zo klein mogelijk te houden. Trap er niet in!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

46 reacties

 1. Floris

  Dat de linkse media, zowel in Europa als in de USA, het niet op kunnen brengen objectief te zijn en volop trachten het democratische proces naar hun hand te zetten, is een duidelijk teken van verloedering.

  Deze mensen zijn valsspelers, volkomen schaamteloze bedriegers, die totaal niets met democratie op hebben. De enige kans die het westen heeft om te overleven is om met deze criminelen (want dat zijn het) af te rekenen.

  1. Mr. Charles

   Ik had het graag geschreven, als U me niet voor was geweest. Ieder woord dat U zegt klopt. Het is wat we nu meemaken: de totale verloedering van de democratische gedachte waarop onze maatschappij was gebaseerd. En dat alles door links extremistische idioten die toch gewoon meestemmen op 15 maart. Enkele van die geestelijk beperkten hangen ook als provocatieve trollen hier op deze site rond. U weet precies wie ik bedoel.

   1. Ria

    De MSM in Europa als ook in Amerika worden gestuurd ( zitten in de tang van)door de club van George Soros. Rechts moet totaal kapot gemaakt worden en links moet aan de macht en daar hebben ze een rede voor…de NWO.
    Niets en niets minder. En nu je ziet dat in Amerika en landen in Europa ( Nederland, Frankrijk, Italie )de move van de bevolking over gaat naar rechts, worden ze erg zenuwachtig en dat zie je aan het demoniseren van o.a. Geert Wilders en Marine Le Pen en uiteraard Trump. En wie zijn er nou machtiger en hebben alle middelen in huis om mensen kapot te maken die je voor de voeten loopt ….? juist de MSM.

 2. Mr. Charles

  Janksmoel Pechmannetje woedend, Snotneus Verlept Klaverblad woedend….ze hebben het maar druk in de links extremistische media. En waarom zijn ze woedend? Omdat de waarheid over deze pathologische leugenaars uit de Rutte kliek eindelijk boven tafel komt. Want iedereen die niet tot het mediakartel en het partijkartel behoort, is immers een gevaar voor de samenleving. En de leugenaars zijn te stom en te onbenullig om in te zien dat zij zelf, met hun linkse achterhaalde hobbies en de opengezette grenzen voor het asielgeteisem, het grootste gevaar voor de toekomst van Nederland zijn. Pluim voor Jan Roos dit keer! Hoort, zegt het voort! Stem tegen het links gespuis!

 3. Peter Selie

  Jan Roos veegt de vloer aan met Jesse Klaver: “Een groot gevaar, een wolf in schaapskleren” Ja daar heeft jan Roos 100% gelijk, niet alleen verkiezingsretoriek van Roos maar ‘the bare naked truth’ wat wil deze veel kleurige stoplicht snotneus, geen enkel spatje levenservaring, staat net zoals de andere traditionele policor beroepspolitici met zijn dunne enkeltjes in de klei, geen enkele binding met zijn kiezers, gewoon een beroepspoliticus in spé die de groene jackpot heeft gewonnen. Klaver is werkelijk een gevaar voor Nederland samen met dat stelletje luchtfietsers en feministische onwelriekende overrijpe zure sloten brigade met hun dode slaapkamerogen, welke tijdens hun campagne je versuft aankijken en zo/n gore verkiezingsfolder in je handen willen drukken.

 4. jennifer

  Hij heeft gelijk, iedereen zou tegen het linkse gespuis moeten stemmen, weg ermee want links is de ondergang voor Nederland.

 5. Ome Ga

  The Death of the Fakestream Media Is Here:
  https://youtu.be/darNeeV9iq4

 6. Robert Leiden

  Wilders onbeschoft?
  Nee, daar kan ik mij niets bij voorstellen… 😀
  De waarden en normen van Wilders zijn een voorbeeld voor alle Nederlanders:
  http://kafka.nl/wilders-maakt-nieuwe-vrienden/
  Snap niet dat de PVV zakt in de peilingen. Nee echt niet. Begrijp ik niets van.

  1. Peter Selie

   Ja met deze website loop je hier te pronken, wat een treurniswekkend figuur ben je eigenlijk, joop.nl is zeker de kleuterafdeling van Kafka, de echte linkse anarchisten die nog nooit een slag van hun smerige parasiterende leven hebben gewerkt. Daarom zijn jullie lieden zo content met de exotische asiel parasieten uit het Midden-Oosten, tja daar kan zo;n misselijk figuur zich thuis voelen. 🙂

   1. Houtvuur1990

    Haha Peter S geboren 1946, meer als 45 gewerkt als lasser en laat zijn mede arbeider keihard vallen.
    Sluit zich aan bij diegene die de arbeider minacht.
    Je sluit je aan bij de toekomstige speknekken elite.

    1. Peter Selie

     @Houtvuur1990

     Ik had het tegen je hol-maatje Robert L. en niet tegen jou Houtvuur, wanneer ik iets te vertellen heb, dan klats ik je wel aan. 45 Jaar klopt niet het waren 44 harde jaren, je schijnt mij beter te kennen dan ik zelf, Toedeloe.

     1. HaZ

      Maakt niet uit wie je aanklatst Peter. Zowel Gustaaf,Humbert,Pieter,Houtvuur,Robert, M2013 zien je bericht op een en dezelfde PC…….

     2. Peter Selie

      HaZ 24 minuten ago

      Tja beste HaZ daar ben ik mij terdege bewust van, een puntje nog umaghetzeggen of naderhand umhz was en is óók een alias account van Siemon.

      Groeten

    2. Peter Selie

     @Houtvuur1990 wanneer er één groep ‘mensen’ de arbeidersklasse in een hoek getrapt heeft ten faveure van de besnedenlanders, dan is het wel de veredelde SDAP en hun ideologische partners in het kwaad Groen Links en de SP. Zelfs de meest naïeve dwaze en kinderlijke politieke kleuter begrijpt dat de A in de precieuse PvdA geen synoniem meer is voor de arbeidersklasse, maar des te meer voor hun exotische vrienden uit het Midden-Oosten die nu gelukkig óók de PvdA de rug toekeren en zich beter thuis voelen bij de nieuwe elitaire fascisten van Denk.

     1. Houtvuur1990

      Je bent en blijft voor mij een verrader van de arbeidersklasse.
      Er is meer dan de strijd tegen de islam

   2. Floris

    @ Peter Selie: dan zal dat houtvuurtje wel een socialist uit Friesland zijn…

    1. Peter Selie

     Ja Floris nu je dit zegt, gaat er bij mij een lichtje branden, goh ben zijn nick vergeten van deze (Spits Nieuws) Fries.

  2. jennifer

   Nou vind dit nogal wat, dit heeft helemaal niets met de PVV te maken wat je hier laat zien. De meeste mensen van de PVV verachten dit soort dingen juist. Zoiets zie je alleen maar bij de links extreme activisten .Ik ga ook stemmen op PVV maar zou mij nooit bij zo n actiegroep aansluiten never. Maar met het linkse gespuis in dit land wil ik helemaal niets te doen hebben.

   1. Houtvuur1990

    Alle linkse mensen zijn gespuis?

    1. jennifer

     Dat is gewoon een feit, ze maken het hele land kapot, met hun links gezwets waar geen eigen burger wat aan heeft, alleen de import vaart er wel bij,buiten het gevaar dat ze dit nog de mogelijkheid geeft om Nederland nog sneller te islamitiseren.

  3. HaZ

   en dat is de 6e in de rij…….

  4. cmsuijkerbuijk

   Links snapt wel meer dingen niet. Niks eigenlijk!
   Kafka, bwoehahaha. Hoe kóm je er op! Donald Duck is nog geloofwaardiger!

   1. jennifer

    Ja daar zit duidelijk iets niet goed in het hoofd van Robert uit Leiden, eng mannetje zeg.

   2. Houtvuur1990

    Rechts blijft klein en links blijft groot.
    Als men stelt dat de VVD links is.

  5. HW

   Robert, natuurlijk zullen er mensen tussen zitten, die proberen hun gedachtegoed onder proberen te brengen, maar er staat nergens, dat Wilders dit doet.
   In jullie linkse kringen heb je dat onderkruipsel ook.
   Jullie grootste fan was toch Volkert van der Graaf met zijn links radicale gedachtegoed, alleen vergeet je dat te gemakkelijk.
   Even ter herinnering: Hij schoot Pim Fortuyn ondersteboven.
   Of was je een grote fan van hem?

  6. ikweetwatikwil

   Robert v Leiden Wie de bal kaatst kan hem terug verwachten . Snap je vast niet.

  7. Mr. Charles

   Ik snap dat wel! Dat komt omdat mensen met gezond verstand die op Wilders gaan stemmen, dat niet meer zeggen tegen die gekmakende “peilers”, altijd behorend tot het links gespuis. Dus die mensen zeggen niets, of ze zeggen dat ze op Rutte stemmen. Zo ging het in USA, zo gaat het hier. Dus niet de moed verliezen.

 7. Houtvuur1990

  75% van de Nederlander is voor een linkse koers.
  Dus het blijft bij veel geblaat en weinig wol.
  Kan men wel net doen of links de import van islamieten toejuicht maar dat is een leugen van rechts.

  1. Ni28

   Neen, natuurlijk is het rechts die islamieten importeert, dat weet elke linkse trol wel. Eigen peiling gedaan met die 75 %?

   1. Houtvuur1990

    Rechts blijft klein en links blijft groot.
    Als men stelt dat de VVD links is.

    1. jennifer

     Dat je dat 2x moet herhalen zegt wel wat over jou, bang dat we die rommel van jou overzien of zo?

    2. HW

     Je zult je straks nog verbazen, de PvdA en Groen Links weggeblazen.

  1. Houtvuur1990

   Het gif zit in rechts wat men op dit forum belijdt.
   De heer Klaver is een warhoofd maar in een coalitie zal hij veel water bij de wijn moeten doen.
   Kom daar maar eens bij de weledele heer Wilders aan.

   1. Wim

    Domme opmerking.

  2. HaZ

   Vond dit antwoord wel passen hier…..
   GroenLinks:
   * de partij voortkomend uit de CPN, die in 1946 verkondigde dat zei bij een SovjetRussische bezetting van Nederland zou collaboreren met de bezetter zoals de NSB met de nazi’s….
   * de partij voortkomend uit de PSP, de partij welke als laatste Nederlandse partij tot midden jaren ’80 vriendschappelijke banden onderhield met de Roemeense dictator Ceaucescu…
   * de partij welke voor ontslag is van zgn. weigerambtenaren want het geweten van een CU/SGP/CDA-ambtenaar is ondergeschikt aan de wet; de partij dan van Tofik Dibi die dan wel weer ambtenaren opriep om hun geweten boven de wet te stellen en niet mee te werken aan de uitzetting van afgewezen asieleisers en illegalen…
   De partij welke bij uitstek dus de 2 fundamenten van Linksche politiek toont: hypocrisie en domheid.

 8. Ruud562

  Ik zou het ook wel van de daken willen schreeuwen, Michael: “Trap niet in de leugens en manipulatie van de al tientallen jaren zittende partijen, partijen die met hun beleid onze souvereiniteit, onze vrijheden en verworvenheden hebben afgenomen omdat we beslist multiculti moeten zijn!” Maar helaas, helaas zullen velen weer als een blind paard hun stem weer geven aan een CDA, D66, PvdA, VVD, GL en daarmee de gang naar de afgrond zullen doen versnellen.

 9. Gustaafff

  Jesse Klaver is een pacifistische communistische Israëlhater, dat wisten we allang. Een wolf in schaapskleren is het dus niet.

  1. HaZ

   bye bye Houtvuur, welkom Guustaaf.

   1. Gustaafff

    Jij ook goedenavond. Smakelijk gegeten?

  2. Floris

   En jij heult met Israëlhaters al heten die geen Klaver.

   – Vrijwel alle moslims haten Israël (en laat dat ‘vrijwel’ maar weg).

   – De linkse gek genaamd Humbert Humbert waar jij het zo goed mee kan vinden is ook een Israëlhater.

   1. Gustaafff

    – niet alle moslims haten Israël, niet alle moslims zijn verkrachters, terroristen, gelukszoekers of criminelen.
    – Poetin ook, maar die wordt door velen hier aanbeden.

 10. Peter Selie

  Zouden de linkse, virtuele anarchistische crypto communisten het nu normaal vinden dat een burgerwacht voor veiligheid in de wijken moet zorgen.

  Rechtstaat faalt volkomen, burgerwachten noodzakelijk (en succesvol)

  door Bert Brussen

  Vigilantes maken Kootwijkerbroek veilig, want iemand moet het doen als de overheid het laat afweten

  Het pittoreske Veluwse dorpje Kootwijkerbroek ligt nogal afgelegen (het nabijgelegen Radio Kootwijk * is zelfs één van de donkerste plekken van Nederland omdat er zo weinig bebouwing met verlichting in de omgeving is). Om die reden is Kootwijkerbroek een geliefd doelwit van inbrekers, dieven en ander crimineel gespuis omdat je er ongezien je slag kunt slaan en het zo lang duurt voordat de politie komt, als die al komt, dat je al even ongezien weer kunt maken dat je wegkomt. Dat waren de inwoners van Kootwijkerbroek dus spuugzat waardoor ze vier jaar geleden besloten het recht in eigen hand te nemen en een burgerwacht op poten te zetten.

  Resultaat: een team van 50 man (beslist geen mietjes) voorzien van stevige zaklamp, portofoon en kogelvrije vesten inclusief ondersteuning door honden en luchtsteun met maarliefst drie (particuliere) helikopters heeft Kootwijkerbroek in no time gespuisvrij weten te krijgen. En dat in samenwerking met politie en gemeente Barneveld waar Kootwijkerbroek onder valt. “Als er tegelijkertijd een incident is aan de andere kant van de gemeente, is de politie niet vaak niet in staat om op tijd te komen”, laat een gemeentewoordvoerder aan het AD weten.

  Socioloog
  Natuurlijk is er ook kritiek: zo laat in het AD een socioloog (dat is een, niet zelden links ideologische, sociaalwetenschapper die nog nooit een kogelvrij vest van dichtbij heeft gezien, laat staan dat hij ooit een agressieve inbreker heeft moeten overmeesteren) weten dat “de politie is er om zijn burgers te beschermen” en dat “de politie moet voorkomen dat burgers het heft in eigen handen nemen”.

  Maar je hoeft natuurlijk geen socioloog te zijn om te begrijpen dat als de rechtsstaat het stelselmatig laat afweten, burgers vanzelf een keer het recht in eigen hand zullen nemen. Het geweldsmonopolie mag dan bij de overheid liggen, als die overheid afwezig is worden burgers ertoe gedwongen dat geweldsmonopolie te doorbreken. Burgers zijn misschien dom, en je kunt blijven proberen ze dom te houden, maar ze zijn niet gek. Al helemaal niet als lijf, leden, vrouw, kinderen, have en goed in het geding zijn.

  Geweldsmonopolie
  En in Kootwijkerbroek lijkt dat doorbreken van het geweldsmonopolie behalve met veel succes ook met zoveel mogelijk respect voor mensenrechten en (wat er nog over is van) de regels der rechtstaat te gebeuren. Zo worden de inbrekers niet mishandeld en voert de burgerwacht ook niet zelf de straffen uit: gepakte inbrekers worden stevig vastgehouden en netjes overgedragen aan de politie, als die een keertje komt. Over het risico van geweld bij vigilantes zeggen de burgerwachtleden zelf dat je “niet teveel over geweld moet lullen” en dat er natuurlijk wel eens iets “mis kan gaan in het heetst van de strijd”.

  Maar de risico’s nemen deze burgerwachtleden voor lief want het werkt: de afgelopen jaren is het aantal inbraken in het Gelderse dorpje enorm afgenomen. Een bedrijfseigenaar uit de buurt, die al twaalf (!) keer te maken heeft gehad met brandstofdiefstal door Poolse dieven, bijvoorbeeld laat aan het AD weten dat “de twee dieven de laatste keer veertig man achter zich aan kregen. Ik heb nooit meer last van ze gehad.”

  Rechtsstaat herstellen
  Dat het geteisem Kootwijkerbroek met burgerwacht inmiddels liever vermijdt heeft een reden: “Een groep boze boeren schrikt meer af dan de politie. Gepakte inbrekers komen hier niet meer terug. Criminelen geven natuurlijk ook aan elkaar door wat hier gebeurt. Ze weten dat ze zich hier beter niet meer kunnen vertonen”, aldus een anoniem burgerwachtlid.

  De vraag is nu hoe lang het duurt voordat ook burgers in andere plaatsen het falen, en leegroven, van de rechtstaat zat zijn en het heft in eigen handen nemen. Of, beter nog, de overheid dit voorkomt door daadwerkelijk de burgers te beschermen, daadwerkelijk misdadigers te bestraffen en de rechtstaat in ere te herstellen.

 11. HW

  Onder het mom van milieu heeft links de weg gevonden de maatschappij leeg te zuigen.
  Wij zijn sinds het kabinet Kok overspoeld met belastingen en heffingen, die zogenaamd het milieu dienen.
  Ik wil betalen voor een verbetering van het milieu, maar dit moet ook tegoed komen aan het milieu. Helaas verdwijnt het merendeel in de pot algemene middelen.

  Ik hoop voor de verandering op een rechtse regering, omdat deze het linkse ambtenarenbestel eens goed onder handen moet nemen. Deze kolonne is wat geld betreft onverzadigbaar en meent, dat zij als enigen recht hebben op vooruitgang zonder daar een prestatie tegenover te stellen.
  Vragen worden beantwoord met “Kan ik niet vinden” en “Kan ik me niet herinneren”

  Groen links wordt groter, omdat de PvdA geen betekenis meer heeft en onze ambtenaren toch een partij moeten vinden, die hun belangen dient. Tenslotte zijn er toch 1.000.000 ambtenaren en dat zijn ook kiezers.

  Jesse Klaver werpt zich op als de nieuwe groene Messias en creëert een zelfbeeld, die hem niet eigen is. Het is maar goed, dat Jan Roos terecht aan zijn stoel begint te zagen, want met deze opportunist en evenknie van de PvdA kunnen we ook niet vooruit.
  Afbranden, die groene kikker

 12. Seneca

  Ik las ergens dat Jesse Klaver in werkelijkheid een andere naam heeft. Yasser Arafat Feras. Hij zou door Soros worden betaald en praktiserend moslim zijn. Waar hij dat verhaal van niet ‘gedoopt’ willen worden door de RK kerk, is mij nu duidelijk. RK kerk wilde toen geen fake gelovigen in haar gelederen. Overigens heb ik nergens anders dit bericht gelezen.

 13. sadeyes

  Ik zou bijna Roos gaan stemmen maar ik blijf PVV. De versplintering op rechts baart me zorgen

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.