Knettergek Vluchtelingenwerk wil speciaal asielvisum waardoor de grenzen écht wagenwijd opengezet worden

Het ergste? De Europese rechter buigt zich over het voorstel. Als die verordonneert dat dit asielvisum er inderdaad moet komen breken de asieldijken meteen.

Gekker dan dit wordt het niet: Vluchtelingenwerk wil dat er een speciaal asielvisum komt voor zelfverklaarde vluchtelingen. Daardoor zouden ze niet meer de ‘gevaarlijke reis’ per boot uit het Midden-Oosten en Afrika hoeven maken, maar kunnen ze ‘gewoon’ linea recta aankloppen bij een Nederlandse ambassade. Het is de bedoeling dat ze dit visum dan moeten krijgen, waarna ze lekker op hun gemak naar Nederland en andere Europese landen kunnen komen.

Je zou denken dat het een grap is, maar helaas, niets is minder waar:

Het Nederlandse asielbeleid kan een chaos worden als een Europese rechter binnenkort verordonneert dat vluchtelingen bij elke ambassade een speciaal ’asielvisum’ moeten kunnen aanvragen waarmee ze naar Europa kunnen reizen. Overheden in de hele EU vrezen een ongecontroleerde toestroom van migranten naar hun diplomatieke posten overal ter wereld.

Staatssecretaris Dijkhoff (VVD) zegt dat hij zich ernstige zorgen maakt én dat hij er voor zal zorgen dat de regels veranderd worden als het Hof Vluchtelingenwerk en co. inderdaad hun zin geeft. “Als de uitspraak zo wordt, ga ik meteen in overleg met mijn Europese ambtgenoten om tafel om dit probleem te fixen,” aldus de nepliberaal wiens partij verantwoordelijk is voor het asielfiasco waardoor er ieder jaar tienduizenden mensen naar Nederland komen — mensen die onze cultuur verafschuwen en onze manier van leven afwijzen.

Gezien die recente geschiedenis is de kans natuurlijk minimaal dat Dijkhoff inderdaad ingrijpt als het Europese Hof doordraait. Er is werkelijk geen enkele reden om aan te nemen dat hij zijn poot dan stijf zal houden. Het tegendeel is zelfs waar, als we naar het wangedrag van de VVD kijken is de kans groot dat hij het Hof meteen zijn zin zal geven. De enige reden dat hij nu bezorgd en boos zegt te zijn is dat de verkiezingen eraan komen en hij doodsbang is dat dit soort plannetjes de PVV van Geert Wilders nóg groter zullen maken.

Ongelooflijk genoeg is het asielvisum-spektakel al begonnen in België waar een Syrisch gezin een rechtszaak over het document voert. De advocaat van de Syriërs wordt betaald door… vluchtelingenwerk. Oeps. Het doel van de advocaat is om het humanitair visum weer van stal te halen, een document dat in onbruik geraakt is omdat het volstrekt belachelijk is. Vluchtelingenwerk hoopt dat terug te draaien waardoor de grenzen pas écht open komen te staan. Ik verheug me er nu al op, u ook?

Het ergste van dit verhaal is dat het Europees Hof advies heeft gevraagd inzake deze materie van een advocaat-generaal. Die heeft gezegd dat er inderdaad een zogenaamd humanitair visum moet komen. Vluchtelingenwerk is daar natuurlijk verschrikkelijk mee in haar nopjes (“Met humanitaire visa voorkom je dat mensen in gammele bootjes de zee moeten oversteken om naar Europa te komen”), maar de rest van Nederland zal daar ongetwijfeld heel anders over denken. Uit peiling na peiling blijkt immers dat kiezers zich steeds meer zorgen maken over de onbeperkte immigraite en de gebrekkige integratie van, met name, islamitische nieuwkomers.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

73 reacties

 1. HaZ

  Belachelijk en hoogst onwenselijk. Er zal dan niets anders opzitten om de ambassades in diverse brandhaard landen te sluiten en het personeel naar Nederland te verkassen.

 2. HaZ

  Off Topic:

  Barbapappa Pechtold is weer aan het uitdelen geslagen. Ditmaal vind ie de klas van zijn kinderen te groot worden. Tja, dat kan natuurlijk niet he.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27608034/__D66__klassen_kleiner__meer_leraren__.html

 3. zomaar

  tja vluchtelingenwerk gesponsord door de EU , en van onze centen .

  overgelukkig ben ik met die linke linkse instanties !!, zou anders niet weten waar met mijn centen te blijven.

 4. m2013

  Ik hoop dat de rechter het Syrische gezin in het gelijk stelt. Dit kan een heleboel onschuldige doden schelen. De Europese buitengrens is op dit moment de gevaarlijkste grens ter wereld waar al duizenden mensen zijn omgekomen. Het bewijs dat gesloten grenzen een slecht plan is. Bovendien gaat het tegen de rechten van de mens in. Ieder mens heeft immers het recht asiel aan te vragen in een ander land.

  1. Peter Selie

   Vrouw (22) doodgestoken in Duitse Ahaus, polizei zoekt 27-jarige Nigeriaanse asielzoeker
   Nigeriaan in kwestie is spoorloos

   In het Duitse Ahaus, op een steenworp afstand van Enschede, is zaterdagmorgen een 22-jarige vrouw op straat neergestoken. Omstanders hoorden de vrouw om hulp schreeuwen en zagen een man wegrennen. Het slachtoffer overleed even later in het ziekenhuis, aldus Tubantia.

   De polizei zoekt nu een 27-jarige Nigeriaanse asielzoeker die de afgelopen weken nog contact heeft gehad met de vrouw. Hij wordt er van verdacht de vrouw te hebben doodgestoken ‘met messteken in bovenlichaam en hals’.

  2. Anna

   m2013 Het Syrische gezin moet terug naar regio,oorspronkelijke land of naar een van de 57 islamitische OIC landen met eigen cultuur en religie. Waarom hier in Europa?

   1. m2013

    Omdat ze dat recht hebben.

    1. jennifer

     Zover ik weet is het enige recht van vrouwen uit die landen het aanrecht, en larven werpen meer hebben ze niet te zeggen, dus waarom dan niet dat recht voor allemaal uit die islam landen toepassen, kunnen ze lekker verder gaan in hun eigen land ermee.

     1. m2013

      Ik zou me er nog maar eens in verdiepen, Jennifer. Wie weet komt er een dag dat u ook gebruik dient te maken van dat recht. Ik hoop dat u dan met andere mensen te maken krijgt.

     2. jennifer

      Die dag zal er zeker niet komen, daarom moet de islam ook verdwijnen uit Europa ze passen niet bij de christelijke waarden die wij hebben. Dat jullie islamieten in 2017 nog tijd in de middeleeuwen leven moeten jullie maar lekker in je eigen land gaan doen maar niet hier.

   2. Gustaafff

    Gezinnen worden al opgevangen en er is al opvang in de regio, @anna. Bovendien oogsten we wat we gezaaid hebben. Eerst de regimes aldaar wippen en vervolgens de buurlanden alle vluchtelingen laten opvangen; dat gaat gewoon niet werken.

    1. jennifer

     Guustaaf zijn wij dat schuld dat ze zich de koppen inslaan daar en dan de hulp van de VN inroepen om de rommel te ruimen, om dan vervolgens als parasieten Europa te overvallen?? kom op ze doe je ogen open, allemaal terug en laat het ze lekker zelf uitzoeken daar. Alle landen moeten hun vingers afhouden van dit soort landen, en ze lekker in hun eigen sop gaar laten koken. Er liggen genoeg rijke Arabische landen omheen die van het zelfde soort zijn en die kunnen het oplossen.Kunnen ze zich daar ter plaatse onderling afmaken in plaats van christelijke continenten in te nemen, onder het mom vluchteling. Hoelang blijf jij nog blind voor de hele opzet en de bedoelingen van dat zogenaamde vluchteling.

     1. Gustaafff

      @jennifer, er is opvang in de rijke Arabische landen. Momenteel vangt Israël, Libanon, Turkije, Jordanië en Saoedi-Arabië vluchtelingen op. Deze vluchtelingen verblijven ook in erbarmelijke omstandigheden. Het is geen wonder dat ze naar het vlakke, rustige, rijke, mooie Europa komen.

      Had jij dat niet gedaan, dan?

  3. jennifer

   Dat vind jij maar het merendeel van de burgers in heel Europa denken daar inmiddels anders over.Gewoon terug waar ze vanaf gekomen zijn punt.

   1. m2013

    Ik vind dat niet, dat is een feit.

    1. jennifer

     Geukkig telt jou feit niet en zijn wij christenen niet geinterreseerd in die leugenachtige feiten van jullie islamieten, wat anders kennnen jullie toch niet als de boel te belazeren beliegen en bedriegen, nou daar moet je trots op zijn zeg, wat voor iemand ben je dan met dat soort leefwijze mijn hond heeft zelfs meer beschaving.

  4. jennifer

   Daarvan kan ik alleen maar zeggen, dat ze zich eerst eens zwemmen hadden moeten leren voor ze op een bootje stappen, heb er inmiddels geen medelijden meer mee als zo n ding omslaat, je moet niet vergeten zoals ik al veel Spanjaarden heb horen zeggen, ja we hebben ze niet uitgenodigd en de vissen op zee moeten ook eten.

   1. m2013

    Want een zwemdiploma helpt je op open zee? Jennifer, wat ben je toch onwetend.

    1. jennifer

     Zeker niet onwetend, dat denk jij maar wel heel realistisch geworden, ik vind het net erg dat ze verzuipen voor dat ze aan land komen, scheelt weer n beetje criminaliteit in Europa dan toch.

     1. Gustaafff

      Je bent koud, kil en hard. Was jij het ook niet die het over een “afrekening” en “meedogenloos terugslaan”?

     2. jennifer

      Guustaaf dat jij dat vind is jou probleem en inderdaad ik kots ze allemaal uit inmiddels. Ze horen niet in Europa thuis. Daarom hoef ik nog niet koud en kil te zijn. Een mens met verstand weet dat dit totaal fout gaat met nog meer islam import in Europa. Als jij daar blind voor blijft ben jij een slechter mens als ik. Ik zie tenminste de realiteit onder ogen van dit gevaar. En wat dacht je als het fout mocht gaan dat men als Europeaan dan geen recht heeft om terug te slaan, zeker wel toch. Of vind jij het normaal dat de Europese bevolking dit allemaal maar moet laten gebeuren. Wordt eens wakker en kom onder die steen vandaan voor dat je mij hier veroordeelt, Jij bent slechter als ik als jij het toejuicht en maar mee loopt om het gevaar te importeren.

     3. Gustaafff

      Neem me niet kwalijk, ik neem mijn woorden terug. Ik bedoel natuurlijk dat de opmerking van “ik vind het niet erg als ze verzuipen” gevoelloos was.

      Europa staat voor hele grote problemen, maar heeft altijd haar hart opengesteld voor mensen in nood. Wij kunnen niet toestaan hoe Syrische vluchtelingen voor de grens staan of Libische migranten op zee verdrinken. Als Unie moeten we eensgezind opstaan om de problemen aan te pakken, maar dior het rechts-populisme, zijn we verdeelder dan ooit.

 5. Nederland-op1

  m2013: dus mag iedereen die daar zin in heeft naar Nederland toekomen?

  1. m2013

   Om asiel aan te vragen wel. Dat is zo afgesproken.

   1. jennifer

    Er is nog helemaal niets afgesproken leer eerst eens goed lezen voor dat je commentaar geeft. Het is een voorstel van de EU in samenwerking met de geldverslinderende club wat zich vluchtelingorganisatie noemt. Het verzet hiertegen van alle Europese landen zal er zeker komen, dit zal de EU niet verplichten kunnen gaan,dit pikken de Europese landen niet meer van de EU.

 6. ikweetwatikwil

  En ieder land heeft het recht om asiel aanvragen te weigeren. Maar dat recht wordt door de EU onmogelijk gemaakt, want anders kan het plan van omvolking niet doorgaan.

  1. m2013

   Zoveel vluchtelingen vangt de EU niet op hoor. Die blijven allemaal in de regio.

   1. Peter Selie

    m2013 Links gekkie neem zelf een paar van deze asiel parasieten in huis op i.p.v. hier de rooie gebraden haan uit te hangen.

 7. Nederland-op1

  Kijk gewoon eens een paar afleveringen van ‘opsporing verzocht’ en je weet dat het geen goed idee is om nog meer niet westerse allochtonen binnen te laten. Het signalement luidt: licht getinte man, donker getinte man, noord Afrikaans uiterlijk enz.

 8. Nederland-op1

  m2013: mag ik je er even aan herinneren dat alleen Duitsland al 1 miljoen vluchtelingen heeft opgevangen. Dat noem ik niet in de regio blijven en als het asielvisum er komt komen er nog véél meer deze kant op, gewoon omdat het kan. Moet er niet aan denken.

  1. m2013

   1 miljoen lijkt veel tot je beseft hoeveel vluchtelingen er in totaal zijn op het moment. En de EU bestaat natuurlijk uit meer dan alleen Duitsland.

   1. jennifer

    1 miljoen islamieten je moet er niet aan denken, jij wil het gevaar ook massaal binnen halen. Ook de rest van Europa staat niet te wachten op Islamieten, wie wil zo n moordlustig volk van dood en verderf nou in zijn huis halen niemand toch. Ze moeten gewoon bij hun eigen ideologie genoten blijven in hun zandbak daar horen ze thuis, maar niet in de beschaafde wereld. Dat gaat fout dat is toch logisch.

 9. napels

  Laatste kans is 15 maart om deze idioterie te stoppen.

  1. m2013

   Na 15 maart gaan rechters niet ineens anders oordelen hoor. Dit heeft niets met de verkiezingen te maken.

 10. Nederland-op1

  En wat nu als er 1 miljoen vluchtelingen aan de Nederlandse poort gaan staan rammelen? Heb je daar ook geen problemen mee? Zal toch allemaal bakken met geld gaan kosten dat wij, ook jij, moeten gaan ophoesten. Ik stop dat geld liever in de (ouderen)zorg, het onderwijs en verlagen van de belastingdruk.

  1. m2013

   Nederland is rijk genoeg om beide problemen aan te pakken. Daarnaast is het vrij onwaarschijnlijk dat er in een keer een miljoen asielzoekers hierheen komen gezien de ligging van Nederland in Europa.

   1. Peter Selie

    Video – Een grote groep Afrikaanse immigranten is afgelopen zaterdagavond amok gaan lopen maken op een festival in Caroline Springs buiten Melbourne in Australië, schrijft Herald Sun.
    Volgens de krant de Herald Sun waren het jongemannen van de snel groeiende Soedanese groep immigranten die tijdens de festivalviering plotseling als wilde dieren de bezoekers aanvielen.
    – Toen het vuurwerk begon was het alsof een kudde stieren op hol sloeg, zegt een anonieme moeder.
    De 16-jarige Jack McLaughlin was één van de getroffenen. Hij werd neergeslagen en door een groep Afrikanen besprongen die hem van zijn mobiele telefoon beroofde. Zelf herinnert hij zich niets van de aanval en ligt nog steeds in het ziekenhuis.
    Tom, ook 16 jaar, is een andere teenager die slachtoffer is geworden. Hij werd door de Afrikanen onder andere op zijn hoofd geschopt en vervolgens van zijn mobiele telefoon beroofd.
    17-jarige Shannon werd ook op zijn hoofd geschopt en “geslagen uit het niets”. Hij werd na de felle aanval voor verzorging naar het ziekenhuis vervoerd, waar een wond in zijn gezicht met zes hechtingen verpleegd moest worden.
    – Ik was er met mijn vrienden en opeens lag ik op de grond en werd op de achterkant van mijn hoofd geschopt, zegt de 17-jarige.
    Politie en bewakers beweren dat ze werden overrompeld door de plotselinge Afrikaanse razernij, en worden nu door het publiek bekritiseerd omdat ze niet sneller ingrepen om de aanval te voorkomen.
    De Soedanese allochtone gemeenschap in Melbourne groeit erg snel. In 1991 waren er volgens de volkstelling 184 Soedanezen in de deelstaat Victoria, waar Melbourne ligt, in 2001 was het aantal gestegen naar een paar duizend, en tien jaar later waren het er meer dan 6000.

    https://youtu.be/0pgHLF2ZPpE

 11. Anna

  De top van asielverwenindustriën zoals Tineke Ceelen, Nazarki, Dorine Manson brengen graag de gruwelijkste filmpjes met kinderen en oude mensen in beeld terwijl het praktisch allemaal jonge mannen zijn uit Afrika en Midden.Oosten waarvan deel de jihad komt versterken. Exorbitant betaalde groepjes sjoemelden met miljoenen, enorme salarissen, auto met chauffeur en grote terreinwagens.
  Zij zijn vooral degenen samen met hun lobbyisten om Nederland/Europa te omvolken en te islamiseren. Weg met die zelfverdedigende, geldverslindende organisaties die je land naar de verdommenis helpen. Politiek zit verweven in al die zelfverrijkende zieligheidsindustriën o.a.CDA,PvdA,D66 en vooral GroenLinks. De best verdienende asielwerkers. Die zullen hun goed betaalde baantjes niet zo maar opgeven. laten zich fotograferen tussen zielige kinderen en gaan dan terug met hun grote terreinwagens naar een van de dure hotelletjes en goede bedden. Profiteurs!

  1. Peter Selie

   Zo is het maar net Anna, de zieligheidsindustrie gaat de kip met gouden eieren echt niet slachten.

 12. Nederland-op1

  Rijk genoeg? waarom is er dan zoveel mis in Nederland met onder andere de zorg en het onderwijs? En waarom hebben we dan een staatsschuld van bijna €470.000.000.000? Dat noem ik niet rijk genoeg. Rijk is wanneer je dat bedrag met een plus ervoor hebt. Als het aan de Robin Hoods van deze wereld ligt, jij dus, dan loopt de schuld in rap tempo op tot boven de 500 miljard, dik €29.000 per Nederlander. Geen probleem toch?

  1. Peter Selie

   @Nederland-op1
   Je vergeet de totale hypotheek schulden mee te nemen in je betoog, schulden zijn per definitie negatief.

   1. Nederland-op1

    Dat weet ik, ik bedoelde het bedrag zelf in zwarte cijfers in plaats van in rode.

  2. Gustaafff

   ” waarom is er dan zoveel mis in Nederland met onder andere de zorg en het onderwijs?”

   De ouderenzorg wordt vooral intern aan alle kanten afgebroken. Het management verdient bakken met geld en het personeel kan met een hongerloontje de afdelingen in bijvoorbeeld een verpleeghuis niet efficiënt indelen – of weigert dat zo te doen. Pas geleden was ik in een verpleeghuis waar een vrouw vroeg of zij naar het toilet mocht. Dit weigerde de verpleging, omdat zij eerst koffie gingen drinken!

   Wat ik ook zie is dat het ene verpleeghuis beter voor de ouderen zorgt, dan het andere. Waarom kan het in het ene verpleeghuis wel goed gaan en in het andere niet?

  3. m2013

   Tja, waarom is er veel mis in Nederland. Door een slechte regering onder andere. Nederland is een van de rijkste landen ter wereld.

   1. jennifer

    Zo dom kan alleen maar iemand uit een zanbakland reageren, Nederland rijk?Wij Nederlanders weten wel beter hoe het werkelijk is. Ja voor die zandbakparasieten die massaal hier nar toe komen, is dit rijk ja, ze krijgen toch alles gratis en denken dan dat dit een rijk land is, dat dit al jaren ten koste van eigen burgers gaat realiseer jij je schijnbaar niet. En dat de eigen burgers er genoeg van hebben en het zat zijn snapt zo iemand als jij dan ook niet,over dom gesproken die schoen past jou perfect.

 13. Ni28

  De EU gaat dus nu via de rechters de migrantenstroom versnellen. De hele derde wereld komt nu in Europa wonen. Dat betekent ook het einde van de EU omdat nu Wilders, Le Pen en de AfD gaan verkiezingen winnen en stappen van de EU. Trouwens EU wel of niet het is het einde van Europa als veilige haven in de wereld tenzij de EU top vervangen wordt door mensen met gezonde geest.

 14. Nederland-op1

  Precies, we zijn bijna failliet met z’n allen, dankzij de fantastische keuzes van onze politieke leiders. Nog een paar miljard extra naar dat zielige Griekenland, je weet wel daar waar ze hun huizen net niet 100% afbouwen omdat ze dan belasting moeten betalen en daar waar de mensen op hun 57e met pensioen gaan, nog meer belastinggeld naar Brussel want dan halen we een wit voetje en nog meer geld naar al die mensen die denken dat het hier het paradijs is. En dan al die toeslagen en gemeentepotjes om het inkomen van de zielenpieten (die niet willen werken) op te krikken zodat ze ook een gratis leuk leven kunnen leiden, net als de mensen die er wel hard voor willen werken. Ik heb het dan niet over de mensen die niet kunnen werken, daar wil ik wél voor betalen.

 15. Ni28

  Het gaat niet alleen om de kosten. Nederland heeft nu 17 miljoen inwoners op een klein oppervlak. Om de leefbaarheid te garanderen kan het getal niet veel hoger, het is al te hoog. Reken erbij de diversiteit aan culturen vooral diegene die lak aan onze wetgeving hebben. Dit kan nooit goed gaan.

 16. Peter Selie

  Hulporganisaties jubelen

  Het oordeel van Mengozzi gaat in eerste instantie alleen op voor slachtoffers van oorlogsgeweld en marteling. Zij mogen op afstand asiel aanvragen. De uitspraak is nog niet bindend. Het officiële vonnis volgt later dit jaar.

  Hulporganisaties bejubelen de uitspraak van het Hof, en hopen dat het ‘humanitair’ visum weer volop zal worden gebruikt. VluchtelingenWerk Nederland betaalde de advocaat van het Syrische gezin. De Nederlandse stichting Adessium betaalde ook mee aan de proceskosten. >>>> http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2017/02/kabinet-vreest-asielvisumchaos-na-uitspraak-eu-rechter-451694/

 17. Nederland-op1

  @Gustaafff: waarschijnlijk zitten er in het ene verpleegtehuis mensen met gezond verstand en het hart op de juiste plek, mensen die voor ogen hebben waar het allemaal om gaat: het verzorgen van de ouderen. En in het andere verpleegtehuis zitten de graaiers die denken ‘zal ik mezelf vandaag een loonsverhoging geven of zal ik dat volgende week doen’. Moet er wel een verzorgster uit, maar who cares, dan maar wat minder vaak laten plassen. Weet je wat ik neem nog een teamleider aan dan hoef ik zelf nog minder te doen. Zo werkt dat.

  1. Gustaafff

   Inderdaad, @Nederland. Daar zit de kern van het probleem. Totdat zij zelf in het verpleegtehuis zitten.

 18. Nederland-op1

  m2013? geen tegenargumenten meer? Of ben je het verkiezingsprogramma van FvD aan het lezen? Linksaf = bergaf richting de afgrond of rechtsaf eindelijk de berg weer op 🙂

  1. m2013

   Argument waarop? Als u niet rechtstreeks op mijn post reageert is dat niet erg bevorderlijk voor het overzicht.

   1. Nederland-op1

    Doet u dat wel dan?

    1. m2013

     ja

     1. Nederland-op1

      Ik zie het 🙂 ben sinds vandaag nieuw op deze site en had even niet door hoe het werkt. Excuus!

 19. poldi

  Wedden dat Dijkhoff gaat toegeven en laat zien dat hij er alles aan gedaan heeft om dit voorstel te torpederen.
  Weer een reden om de EU met spoed te verlaten !

 20. jennifer

  Het gaat de EU schijnbaar nog niet snel genoeg het islamitiseren van Europa. Stop deze maffiaclub van de EU Merkel en Soros om dit voor elkaar te krijgen. En dan durven ze nog te zeggen dat de grenzen open moeten blijven, onze Nederlandse politicus. Ook in deze heeft Wilders gelijk gekregen. Islam moet weg uit Europa,het is gif voor ons Europese burgers, anders gaat het helemaal fout aflopen, en krijgen al die genen die hiervoor al een hele tijd waarschuwen nog gelijk dat Europa een Islamitisch continent gaat worden,als dit niet gestopt wordt.

 21. Peter Selie

  Met de krankzinnige migratie stroom die een ieder normaal mens dient af te wijzen, ‘vlucht’ ook dit soort vriendelijk grondpersoneel van Allah mee naar hier.

  let op schokkende beelden!

  http://www.dailymail.co.uk/embed/video/1329191.html

 22. HW

  Ik wil ook dat er een speciaal visum komt en wel:

  Je komt er niet in.

  1. Nederland-op1

   Tenzij de asielzoeker voldoet aan het Australische model, eigen geld en een plan hoe voor zichzelf te kunnen zorgen.

 23. Ritter

  “Vluchthingenwerk” (of beter gezegd “gelukzoekerswerk”) keert zich tegen de Nederlandse bevolking.

  Deze regeling zal leiden tot een toenemende massa immigratie richting Noord/West Europa en zal leiden tot culturele en demografische zelfmoord van Europa.

  Juist deze massa immigratie (onder het mom “vluchteling”) is een van de grootste bedreigingen voor de westerse samenlevingen.

  Massa immigratie zal grote demografische gevolgen die in de meeste gevallen onomkeerbaar zijn. De meeste (illegale) immigranten komen uit de islamitische landen en zullen hun islam en bijbehorend gedrag “meenemen” naar Europa en daarmee Europa islamiseren. Want verreweg de meeste moslims houden vast aan hun islam. Ook de tweede en derde generatie!

  Als dit zo doorgaat word de Nederlander vreemdeling in eigen land; vooral in de grote steden waar steeds meer wijken worden “overgenomen” door de immigranten.

  1. Nederland-op1

   Wel eens door Kanaleneiland in Utrecht gelopen? Je waant je echt in Verweggistan. En waag het niet om iemand langer dan 1 seconde aan te kijken, dan krijg je gelijk een woedende blik. Met een beetje geluk blijft het daar bij.

 24. Nederland-op1

  @m2013: even uit interesse: bent u moslim?

  1. jennifer

   Nederland-op1 Lees al zijn reacties eens overal op dan weet je genoeg.Is die vraag overbodig.

   1. Nederland-op1

    Nee hoor, kan ook een Nederlandse PvdA-er zijn.

 25. nienke

  Sommige mensen hebben een kop van beton en blijven geloven in de vredelievende islam.
  Deze islam die onschuldige mensen vermoordt hun ziekelijke denkwijze die onze politici met open armen ontvangen en ze met duizenden Ned. binnen laten zijn het grootste gevaar voor ons land en onze democratie.
  Zogenaamde vluchtelingen voor al jonge mannen die in plaats hun eigen land op te bouwen hier naar toe komen voor een paradijselijk leven.
  Integreren is er niet bij dat verdommen ze, Ned. taal leren dat verdommen ze, het hele westerse klimaat hoe wij leven, onze democratie daar spugen ze op, laat staan dat je deze groep ooit aan het werk krijgt.
  Heerlijk je hele leventje geld ontvangen en werken? dat is voor de domme.
  Wil je een volgende groep (vluchtelingen) binnen halen zul je toch eerst moeten zorgen dat die duizenden die hier al binnen zijn aan het werk zijn en niet nog meer werkelozen crieeren.
  Het wordt een chaos, wordt? het is het al in Nederland en de chaos wordt al groter en groter.

 26. HaZ

  Als de asielzoekers zoveel geld opleveren . . . Waarom houden de Grieken ze dan niet? Die hebben nog steeds een negatieve economische groei en een gigantische schuldenberg!

 27. PimF

  Als hij zich werkelijk zoveel zorgen maakt moet hij er gelijk werk van maken en niet wachten totdat het een feit is, zijn ze nou zo dom of houden ze er stiekem toch een andere mening op na, mensen denk na en beslis op 15 maart.

 28. back2basics

  Dat gaat ons lukken!

  Maar waar ehm zijn de ‘ik lig in een deuk smileys hier?’

 29. back2basics

  Bedankt! Je reactie is ontvangen en moet nog goedgekeurd worden
  WTF? Al weer …… Democratie en vrijheid van meningsuiting toch?

  En trouwens. Waar zijn die smileys DDS?

 30. HaZ

  Nederland, de rotte appel van Europa, salafisme komt hoofdzakelijk uit ons land.
  Het klinkt ons overigens plausibel in de oren, want met een overheid die moslims ter wille van het paaien van kiezers op alle manieren in de watten legt, of het nu om het traditionele PvdA pamper gedrag gaat, of met de socialisten uit vrees voor de positie van Mark Rutte mee heulende VVD, als moslim heb je zo langzamerhand in Nederland vrij spel. http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/nieuws/binnenland/1.2889625
  Er mag toch wel gesteld worden dat het Salafisme onze samenleving met een wegkijkende overheid van binnenuit ondergraaft. Als de zogenaamde extreem rechtse partijen dat roepen wordt dit als ophitsend beschouwt, maar de dagelijkse praktijk bewijst het tegendeel.
  Het willen maar vooral moeten integreren , dus om de woorden van Rutte daarvoor te gebruiken ‘het normaal doen of anders ergens anders te gaan wonen ‘ zijn van toepassing, ofschoon Rutte het anders bedoeld zal hebben. Als wij, en we durven ronduit te stellen dat wij hier namens een merendeel van de Nederlandse bevolking praten, van mening zijn dat onze normen en waarden superieur zijn aan die van een middeleeuws geloof, wiens aanhangers zich weigeren te integreren, dan zullen wij die normen en waarden ook moeten verdedigen.
  En juist bij dat laatste knelt de schoen.
  Normaal doen betekent voldoen aan datgene wat in ons land de norm is. Dat betekent een liberale interpretatie van de grondwet, de gelijkheid van man en vrouw respecteren, de scheiding tussen kerk en staat, iets dat juist door de kerk in steeds verhevigde mate wordt misbruikt, de vrijheid van religie, mits… en wij herhalen het, het belijden van deze religie strookt met wat in ons land als normaal wordt beschouwt.
  Denk je b.v. dat de Sharia de voorrang heeft op onze Nederlandse wetten  en je wilt bovendien deze Sharia en het daarmee gepaard gaande Salafisme opdringen aan anderen, dan is er in ons land geen plaats voor je en dien je te vertrekken naar die landen waar dit wel wordt toegestaan.
  Maar het zal met name aan de Nederlandse burgers liggen, of er iets verandert aan een situatie die zal leiden tot chaos, geweld en armoede.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.