Landverrader Timmermans waarschuwt ons: ‘Nederland moet veel meer asielzoekers opnemen!’

Frans Timmermans maakt maar weer eens duidelijk dat je hem beter kwijt dan rijk kunt zijn in de Nederlandse politiek.

Voor wie er nog niet helemaal overtuigd van was dat Frans Timmermans zeker niet het beste voorheeft met Nederland en andere Europese landen, is hier het levende bewijs. Dit is namelijk een man die alles doet in het belang van politieke correctheid, en drie keer niets voor het land dat hem zoveel kansen tot zelfontplooïng gaf.

Timmersman, die zich inmiddels nauwelijks nog kan vertonen in Nederland en daarom maar in Brussel het vicevoorzitterschap van de Europese Commissie op zich heeft genomen, is woensdag los gegaan op meerdere lidstaten, waaronder Nederland, die hun plicht tot het opvangen van vluchtelingen zouden verzaken. Er was ‘afgesproken’ – dat wil zeggen, van hogere hand opgelegd – dat er in twee jaar maar liefst 160.000 zogenaamde ‘vluchtelingen’ zouden worden verspreid over Europa. Ook Nederland had 5.947 “herplaatsingen” van asielzoekers – wat dus bovenop de mensen komt die hun weg hierheen zelf weten te vinden! – voor haar rekening moeten nemen, maar ‘slechts’ 1.361 zijn er ook echt overgenomen. Veel te weinig, aldus Fransje.

Wat volgde was een regelrechte intimidatiesessie richting stoute landen: “solidariteit met de mond belijden is niks als die niet in daden wordt vertaald!” alle landen moeten meehelpen om Italië en Griekenland te ontlasten, of hun bevolking nou zin heeft in het opnemen van duizenden moslims of niet. Dat is hun Europese taak, zullen we maar zeggen. De meest lachwekkende – of moet ik zeggen krankzinnige – opmerking kwam echter daarna:

Wie denkt dat je het probleem oplost door betere grensbewaking, betere opvang en het oppakken van smokkelaars, heeft het mis. We kunnen het probleem alleen oplossen als we het op alle fronten aanpakken.

Nou Frans, als dat betekent dat ik het met je oneens ben, dan heb ik het graag ‘mis’, en met mij een groot deel van de Europese bevolking schat ik zo. Die drie dingen die hij opnoemt zijn nou juist de dingen waarop we zouden moeten focussen als we dit soort migratieproblemen, niet alleen nu maar ook in de toekomst, willen oplossen. Zonder een degelijke grensbewaking kun je nog zulke goede procedures hebben, maar als de deur wagenwijd openstaat heb je daar niets aan. Zorg er nu eerst eens voor dat mensen die hierheen willen écht geen andere keuze hebben dan de legale route – en ja, dan moet je dus ook die smokkelaars keihard aanpakken. Daarna, en eigenlijk het liefste tegelijk, moeten we gaan accepteren dat het misschien niet de meest politiek correcte optie is, maar dat asielzoekers simpelweg beter, financieel efficiënter en succesvoller in de eigen regio opgevangen kunnen worden. Het doel moet altijd zijn om mensen op termijn te laten terugkeren naar hun land van herkomst, en dat bereik je zeker niet als je ze hier pampert met een gratis huis, opleiding en verder niets terugverwacht.

Dus laten we wel wezen: natuurlijk is het oneerlijk om Italië en Griekenland alleen met die probleem op te zadelen: daar zal niemand het mee oneens zijn. Het probleem hier is echter dat een juiste analyse van het probleem nog niet direct leidt tot een juiste oplossing daarvoor, iets waar Timermans dus zelf wel heilig van overtuigd is. Dit herverdelen van mensen heeft simpelweg geen enkele zin zolang we geen manier hebben om de toestroom van die mensen te controleren: juist daarom zijn veel landen, terecht, bang om migranten op te nemen. Want waar eindigt het? Als we er vandaag 10 opnemen, wie garandeert er dan dat het er morgen niet 100 zijn? Één ding is in ieder geval zeker: Frans Timmermans niet.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

44 reacties

  1. Peter Selie

   Inderdaad Wim het is toch zorgwekkend te noemen dat het leeuwendeel van de bevolking nog steeds niet in de gaten heeft waar de loyaliteit van “onze” elitaire fascistische elite ligt, nou in ieder geval ligt de oprechtheid van de bestuurlijke elite niet in Nederland zelf maar meer bij de ongekozen EU-leiders.

 1. Ome Ga

  Idd een landverrader. En een huilie huilie gutmensch.
  EN. Bovendien. OOK nog links, arrogant populistisch en (Sorosnazi) globalistisch!

  Nou lust je nog peultjes met deze onmens.

 2. Mr. Charles

  Ik schreef het gisteren al: Juncker, Timmerfrans, Verhofstadt. De gevaarlijkste troika voor de wereldvrede en het voortbestaan van de landen in Europa die hun souvereiniteit willen behouden (of terugkrijgen). Timmerfrans is de grootste hypocriet. Hij schoot direct uit Nederland weg (“BZ is mijn grootste ideaal”) toen hij de kans kreeg naar Brussel te ontsnappen. Hij zag op dat moment ook wel dat over 5 weken hier zijn doorzichtige spelletje uit zou zijn door het compleet uitvallen van de PvdA. In Brussel lijkt de toekomst nog ietsjes verder op te rekken. Maar ook niet zo heel lang meer. Deze man is een catastrofe voor de democratische wereld, dus weg er mee! Hem terugsturen met zijn vluchtelingen lijkt een passende oplossing.

  1. van Urk

   Mr. Charles@ Allemaal aanhangers van Richard Coudenhove-Kalergi,s ideologie.

   1. Mr. Charles

    Inderdaad! Als Duitsers gaan dromen van machtsvorming worden ze levensbedreigend. Deze Graaf Coudenhove was een dracula-in-spé. Merkel is een aanhangster van zijn ideologie. Timmerfrans lijkt me te stom om te weten waarover hij praat. Maar daardoor misschien nog gevaarlijker dan de luchtfietserij van Coudenhove.

    1. Arachne

     van Coudenhoven: Oostenrijks-Hongaars (Japanse moeder, upper class) behorend tot de Europese adel, aristocraat en elitist. Bewonderaar van Nietzsche.

     1. Mart

      Europese adel?…..Europese GRAAIERS bedoel je zeker.

 3. nienke

  Natuurlijk Timmermans nog meer asielzoekers er wachten duizenden op een baan die er niet is, huizen hebben we niet, spreken geen woord Nederlands, willen niet integreren, met z’n allen in de bijstand hun hele leven en wij Nederlanders nog meer belasting betalen?
  Gebruik Uw hersens svp. Nederland is stampvol.
  Het is nu al een chaos met die hele immigratie,stop ermee.

 4. Jantje

  Hiermee ben ik het met Fransje eens: “We kunnen het probleem alleen oplossen als we het op alle fronten aanpakken.”.
  Dus:
  – alles terugsturen, vluchtelingen komen lopend met hun bezittingen in een plastic tas, zonder tig1000 te hebben betaald.
  – grenzen sluiten
  – boten terugslepen
  enz.

 5. Syntha

  Timmertje moet zijn krokodillen-traantjes opsparen voor het neergehaalde Nederland.

 6. Ritter

  “Vluchtelingen”?

  De huidige immigratiestroom heeft weinig met echte vluchtelingen te maken die op zoek zijn naar veiligheid maar meer met een ware volksverhuizing uit de islamitische landen die naar Noord/West Europa willen omdat daar geld, een huis en uitkering lokt.

  Verreweg de meeste asielzoekers die naar Noord/West Europa komen zijn (illegale) economische immigranten die de asielprocedure misbruiken op kosten van de belastingbetaler

  Veel immigranten komen helemaal niet uit oorlogsgebied. Er zitten b.v veel Pakistanen, Marokkanen, Afrikanen,Libanezen, Palestijnen, Algerijnen, enzovoorts tussen.

  Zelfs de Syriërs die oorspronkelijk (!) uit oorlogsgebied komen, komen veelal uit Turkije , Libanon of andere veilige gebieden in de regio van waaruit ze om economische en financiële redenen naar Noord/West Europa vertrekken.

  Het fundamentele punt is zolang de Noord/West EU landen (illegale) immigranten pampert waar mogelijk, met een huis, kinderbijslag, huisraad, levenslange uitkering,etc zullen de immigranten blijven komen in grote getallen.

  Maar deze simpele feiten schijnen de politici (behalve de PVV) niet te (willen) begrijpen.

  Geen wonder dat de Oost Europese landen hun grenzen sluiten. Ze willen niet dezelfde fouten maken als de Noord/West Europese landen hebben gemaakt met de massale immigratie van (vooral) islamitische landen en alle problemen die daaruit voortvloeien.

  Deze landen hebben nog leiders die hun eigen land en bevolking beschermen en weigeren mee te doen aan de demografische en culturele zelfmoord van Europa.

 7. jennifer

  Ik zal er niet over verwonderd zijn als Timmermans met dit soort uitspraken geld van Soros onder de tafel toe geschoven krijgt om dit te uit te voeren, zoals Soros en Merkel en de EU het wil. Inderdaad Timmermans is een vuile corrupte landverrader. Misschien wel iemand die ze eens goed door moeten gaan lichten op corruptie.

  1. van Urk

   Jennifer@ Lees: de ideologie van Richard Coudenhove-Kalergi

   1. jennifer

    Iets vergellijkbaars en inhoudelijk het zelfde en bevestigd heb ik al ergens anders gelezen. Dit zou in alle kranten moeten staan zodat de Nederlandse burger eindelijk eens wakker wordt, en weet wat ze moeten doen op 15maart,zekker geen linkse partij stemmen, want dan is het afgelopen voor ons Nederlanders en kunnen we buigen gaan, weg vrijheid en als vrouw moet je dan al helemaal niet meer in Ned willen zijn.

 8. nomis

  Dit soort had in 40-45 moeten leven:Verhofstad,Jucker,Pechthold,Rutte,hadden ze waarschijnlijk met die mooie zwarte glimmende laarzen gelopen!
  Dit was hun natte droom toch????????

 9. ikweetwatikwil

  Het is gewoon een volksverhuizing , afgesproken door Bilderberg en soortgenoten. Met vluchtelingen heeft het niet veel te maken.

  1. van Urk

   Ikweetwatikwil@ Precies volgens het ideologische plan van Coudenhove-Kalergi. In zijn boek Praktischer idealismus beschrijft de Oostenrijker hoe Europa in de toekomst niet langer bewoond zal worden door de oorspronkelijke bewoners van Europa, maar een mengelmoes van Europese, Afrikaanse en Aziatische volkeren. De nieuwe Europeaan moet volgens Coudenhove-Kalergi lijken op de oude Egyptenaren. Hij pleit voor een globale overheid dat alleen nog maar bestaat uit vijf staten in de wereld.

   1. Ni28

    Voordat landen zijn ontstaan was het oorlog tussen al die stammen die aanspraak maakten voor een stuk land. Met grenzen kwam het langzaam tot enige rust. Dat gaat nu weer gebeuren. Van begin af aan.

   2. Peter Selie

    Graaf Richard Nicolaus Coudenhove Kalergi

    Praktisch Idealisme
    (Praktischer Idealismus)

    De racistische en suprematistische basis van de
    Ideologie achter de Europese Unie

    http://balder.org/judea/Richard-Coudenhove-Kalergi-Praktisch-Idealisme-Wenen-1925.php

 10. Ni28

  Met deze aanpak zal de EU nog eerder verdwijnen. Iedereen beseft dit behalve de top. Die is de realiteit al lang kwijt.

  1. Peter Selie

   “Die is de realiteit al lang kwijt.” Nee hoor Ni28 volgens mij gaat de ongekozen EU-elite gewoon door met de nazi-Bilderberg doctrine, het leeuwendeel van de volkeren in de EU-lidstaten zien alleen de details die ze voorgeschoteld krijgen door hun favoriete politici, maar bij het grotere plaatje zijn ze het spoor bijster.

  2. Floris

   Een vis begint te rotten bij de kop.

   1. Peter Selie

    🙂

 11. zomaar

  tja , die vieze rode rakkertjes doen er alles aan om hun zin door te drammen !, onze samenleving moet en zal naar hun hand gezet worden !!.

 12. ikweetwatikwil

  v Urk. Ik heb het boek niet gelezen , maar zal het nu zeker doen. Het stikt hier van de Rooie rakkers (Groningen) maar heb toch kans gezien om mijn eigen hersens te gebruiken. Dat die volksverhuizing uit een voor opgezet plan komt, kun je op je klompen aanvoelen. Het is te veel , te massaal en te snel.

  1. zomaar

   voor ieder die dit toen gezien en gehoord heeft .

   https://www.youtube.com/watch?v=aclY_G4jrDE

   moet het duidelijk zijn , dat de rode rakkers onze samenleving veranderen willen !.

   immers volgens Joop.v.Riessen , mag niemand hun!!! , maakbare samenleving in de weg staan .

 13. nassigny

  Wie is in godsnaam,TIMMERMANS, een aan het pluche vastgebakken linkse RAKKER? Waarvoor zit hij in dit Eropese gebeuren? Dondert hij ook op als de Linkse RAKKERS van d PVDA worden vernietigd? Ten aanzien van zijn vergoeding voor hem geen enkel probleem. Wellicht kan hij als zogenaamde sociaal democraat deze vergoeding afstaan aan de mensen waar hij, zoals hij betoogt, nu opkomt.

 14. Beukman

  “Landverrader Timmermans”

  Landverraders, dat zijn altijd de anderen. Mensen beschuldigen anderen van landverraad om zichzelf eventjes héél goed te voelen.

  1. Anna

   Beukman. Waarom moeten wij ze permanent opnemen?. Waarom gaan ze niet naar een van de islamitische OIC landen met eigen cultuur en religie. Waarom hier?

   1. nogmaals

    Hallo Anna, je denkt toch niet dat beukman een echt antwoord zal geven op je vraag?

    1. Beukman

     Inderdaad. Anna denkt kennelijk dat ik de woordvoerder van de vluchtelingen ben. Anna, vraag het gewoon eens aan die lui zelf.

     1. zomaar

      jij schrijft hier bijna dagelijks , dat wij de moslims moeten eren , dat wij de gelukszoeker ruimhartig op moeten nemen .

      en nu iemand jou vraagt , waarom moeten wij het ruimhartig opnemen ,in onze samenleving.

      ben je ineens niet thuis , en schrijf je dat je niet de woordvoeder bent van die lui !!.

      nu voor iemand die niet de woordvoeder is kwebbel je er lustig op los , om iedereen die tegen deze invasie is , te bekritiseren.

     2. Beukman

      @zomaar
      Het is heel simpel, warrige man. Als je wil weten waarom ik vind dat we mensen moeten opvangen die voor oorlog en gruwel zijn gevlucht en bij ons aankloppen, vraag het mij.
      Wil je weten waarom zo-iemand bij ons aanklopt, vraag het hem of haar.
      Capisce?

     3. toetssteen

      @wijsneus
      Dat vluchtelingenverdrag stamt uit een tijd dat jij hooguit zou stranden in België! Lees: volkomen achterhaald!

 15. poldi

  Deze narcistische en arrogante eurofiel is door een horde ratten besnuffeld.

 16. Anna

  Wanneer zijn al die 57 islamitische OIC landen aan de beurt? Wanneer gaan ze hun broeders opnemen. Trouwens al die Linkse moreel superieure Timmermansjes kunnen in eigen, tweede en derde huis zelf toch asiel zoekende moslimmannen opnemen. Hun vrouwen kunnen koken en ze verzorgen. Maar zelf hebben ze hun grote huizen en grote tuinen zwaar beveiligd. Waarom die grote hekken en die beveiliging?

 17. HW

  Ik word misselijk als ik dit lees.
  Weer zo’n linkse rakker, die de armoede en de verlopen verpleeghuizen in Nederland vergeten is en de grote jongen op onze kosten uithangt.
  Een knal onder de kont en maken dat je wegkomt Frans.

 18. maarjuna

  Timmermans heeft volkomen gelijk! We hebben een overeenkomst gesloten, vooral met Turkije en het is onfatsoenlijk, onbetrouwbaar en grof om jouw deel niet na te komen.

  1. swetsnek

   flikker op gek

 19. zomaar

  Beukman    7 minuten ago   
  @zomaar
  Het is heel simpel, warrige man. Als je wil weten waarom ik vind dat we mensen moeten opvangen die voor oorlog en gruwel zijn gevlucht en bij ons aankloppen, vraag het mij.
  Wil je weten waarom zo-iemand bij ons aanklopt, vraag het hem of haar.
  Capisce?

  is geen antwoord op mijn vraag die ik jou stelde !!, die vraag luide waarom vindt jij in jou pleidooien hier !!, dat wij deze gelukszoekers op moeten vangen ?.

  dat was mijn vraag aan jou , en deze vraag is meermaals gesteld door mij , ook door anderen .

 20. nick

  Misschien kan dit filmpje de mensen uitleggen en visualiseren dat het opvangen van miljarden vluchtelinge/immigranten uit allerlei ontwikkelings en oorlogslanden in het westen niet en nooit kan werken. Dat de enige humane oplossing opvang en hulp in de regio is.

  Must see!

  https://www.youtube.com/watch?v=LPjzfGChGlE

 21. PimF

  Als ik iets of iemand zo moeten haten, staat hij ergens bij de eerste 5.

 22. PimF

  Het word tijd dat het rariteitenkabinet dat zich Europese Commissie noemt ontmantelt wordt, alle kneuzen uit de nationale politiek worden verzameld in Brussel, narcisten, psychopaten, leugenaars, criminelen, zwakzinnigen ze zijn allemaal vertegenwoordigt in het dictatoriale zeer ondemocratische EU circus, het lijkt godverdomme nog meer op een open inrichting dan het Pieter Baan centrum.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.