Linkse activisten kondigen aan: ‘We gaan PVV-kiezers trollen op DDS en GeenStijl!’

Yes, nóg meer progressieve trollen om te bannen!

Het mediakartel ziet zijn al zijn online dromen werkelijkheid worden: een groep politiekcorrecte Amsterdammers heeft zich verenigd met het doel om eens lekker te gaan trollen op “rechtse online fora.” Daarbij richten ze zich, aldus het Parool, eerst en vooral op De Dagelijkse Standaard en GeenStijl:

De activisten willen voorkomen dat de PVV op 15 maart aan de macht komt.

Daarom komen ze in de aanloop naar de verkiezingen elke avond bijeen op de Plantage Middenlaan om online hun tegenstanders te ontmoeten. Op ‘rechtse’ fora als GeenStijl en De Dagelijkse Standaard treden zij op als ‘verstandige reageerders’.

Het linkse GoedVolk hoopt dat “duizenden mensen” zich aansluiten bij de trolbeweging die als enige doel heeft om de commentsecties van rechtse websites te ontregelen. Omdat linkse reageerders volstrekt achterlijk zijn heeft de ‘organisatie’ een “handleiding” opgesteld (ja, echt waar) met “voorbeeldargumenten,” een analyse van “de PVV-kiezer” (dat wordt lastig, PVV-kiezers komen uit alle geledingen van de bevolking) en “feiten over Nederland.” Met dat laatste bedoelen ze natuurlijk linkse, politiekcorrecte talking points die ook te pas en te onpas herhaald worden door D66 en de PvdA.

Operatie Libero komt oorspronkelijk uit Zwitserland, maar zoals elke progressieve organisatie gaan ze nu dus ook internationaal. Olaf Paulus, woordvoerder van Operatie Libero, beweert vervolgens met droge ogen dat hij en zijn vrienden “liberaal” zijn, wat natuurlijk een leugen pur sang is:

“Wat ons internationaal verbindt is het liberalisme. Wij geloven dat je vrij moet kunnen zijn als individu.”

Nee Olaf, wat jullie internationaal verbindt is het socialisme. Een liberaal zou zich namelijk ook — of eerst en vooral — op partijen als de SP, GroenLinks en de PvdA richten; partijen die willen dat de overheid ontstellend groot en machtig is en dat individuele rechten als het recht op eigendom niet meer bestaan. De reden dat jullie dat niet doen is dat jullie socialistisch zijn.

Hilarisch genoeg beweert deze meneer dat de linkse trollen niet echt trollen zijn omdat ze hun eigen naam zullen gebruiken. Nou ja, meestal. Denkt ‘ie. Hij weet het niet zeker, maar hij hoopt het wel.

Maar je kunt natuurlijk ook best trollen onder je eigen naam. Kijk maar op Facebook. Daar gebeurt dat dagelijks.

Helaas heb ik slecht nieuws voor deze types: websites als De Dagelijkse Standaard en GeenStijl maken nogal “liberaal” gebruik van de ban-knop. Er zijn allerlei manieren voor website-eigenaren om vervelende reageerders te bannen. Natuurlijk kun je daar aan ontkomen door gebruik te maken van allerlei trucjes, maar daar gaat uiteindelijk zoveel tijd in zitten dat je er fulltime bezig mee moet zijn. Het zal Paulus verbazen, maar de meeste mensen hebben gewoon een baan en hebben daar dus helemaal geen tijd voor.

Kortom, deze actie is heel leuk bedacht (eigenlijk niet natuurlijk), maar ik kan deze linkse trollen nu al verzekeren dat het niet gaat werken. Wij gaan jullie namelijk gewoon lekker bannen, en dat doen we elke keer met een heel brede glimlach op het gezicht. Dat is onze hobby, eigenlijk: linkse trollen naar de online versie van Siberië sturen.

Kusje!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. Wim

  Je mag ze best vergelijken met de SA benden die Joodse winkels dwars zaten en de verkoop ontregelde en vervolgens de Joden uitmoordde.
  Het zijn pure fascisten.

 2. nietzonderverzet

  De lijfspreuk van links……? : “kom maar binnen”!
  De lijfspreuk van de realistische Nederlanders…..? : “weest welkom oh gullie, links gespuis en laat zien waar je voor staat als je op de verkiezende hand bent, namelijk trollen, vernielingen aanrichten en downplayen van kéíharde feiten, ook wel wegkijken genoemd”.

  1. nietzonderverzet

   Herstel: verliezende hand……
   Héhé.

 3. werikke

  Het zou geweldig zijn als er een onafhankelijke zender bijkwam die rechts geluid laat horen en niet afhankelijk is van de NPO of RTL. Mensen worden gehersenspoelt door die nep democraten die wel willen bepalen wat je wel en niet mag vinden. Ik stem al vanaf dat ik mag stemmen rechts van CD tot Wilders nu. Nederland heeft de media nodig om tot inzicht te komen en niet de zenders die er nu zijn die heulen allemaal met elkaar net zo lang tot nederlandse waarden en cultuur helemaal verdwenen is dus wat de EU wil geen nationalisme meer maar een europa. Ik ben best bereidt daaraan mee te betalen want echt zonder eigen media is het verloren zaak de linkse kliek wordt gesubsidieerd om te propaganderen en leugens te verspreiden. Ik blijf Wilders stemmen en steunen maar zonder een putsch of eigen beweging is het vechten tegen de kliek

 4. jennifer

  Laat ze toch komen, we lusten hun rauw toch, stelletje zielige fascistische links extrimistische figuren zijn het niet meer.

 5. loes530

  je heb gelijk hoor jennifer ik stem ook pvv ze houden mijn toch niet tegen

 6. Ome Ga

  “een analyse van “de PVV-kiezer”…
  Nou zal dan maar beginnen hier?

  Ome Ga. Ik ben zendeling, links geweest – en echt, praktisch, dienend en nooit ik-gericht “links” nog steeds, maar ook rechts en vooral rechtvaardig en ooit Das Kapitaal gelezen, de koran, Marcuse, Sartre,.. haat geen enkele persoon en ook geen (nationaal)socialisten, zelfs Hitler of Stalin of Mao of nu, Kim* niet.
  Veel vrijwilligerswerk met liefde gedaan en nog steeds vele uren per week, meer w.s. dan jullie allen tesamen.

  Wat ik wel hartgrondig HAAT is hun* en jullie destructieve, ik-gerichte filosofie, mindset en hun (en jullie; akkoord bevinden van hun) handelen wat tientallen miljoenen vermoordde. En wat zijn geweldadige, destruktieve vrucht nog steeds wereldwijd laat gelden.

  Haat dus ook jullie niet, tuig van de richel en smerige linkse nep msm NRC/Volkskrant/Parool/NOS enz. laffe trollen (ook jij bent een schepping Gods, of je ut wetuh wil of niet), alleen wel jou denkwijze, geloof in de leugen en alles wat nep en onrecht en HAAT tegen de mense is, en je handelen die daar uit voortvloeit.

  Oja heb Christelijk gezin en vier kinderen, allen universitaire opleidingen (twee cum laude en specialist, nu hardwerkend) en daar moet ik me vast schuldig om voelen; jullie Bill Gates die opperglobalistische trol wil o.a. van 8 miljard wereldbevolking, deze decimeren naar 500 miljoen. Geen fakenieuws, feiten. It’s true! Maar geen sorry dus voor vier kinderen!

 7. Anna

  ” Naar Syberië sturen”? laat die laffe linkse activisten maar komen. Stuur ze meteen naar een van de 57 islamitische OIC staten. Ze zijn daar van harte welkom. Bij het woord islam plassen ze van angst in hun broek.

 8. DutchDropveter

  “Gestandaardiseerd en opgerot” -ban systeem misschien een optie

 9. Gustaafff

  Volgens mij richt deze groep grachtengordeldieren, zich niet specifiek tegen de PVV. De zogenaamde trollen hekelen echter het populisme, en aangezien rechts oververtegenwoordigd is in het populisme, richt de D66-trolgroep haar pijlen op de PVV-stemmer.

  Populisme is voor rechts handig als het uitkomt, maar in wezen een gevaarlijke manier van politiek bedrijven. Er bestaat namelijk ook linkspopulisme en DENK is daar een schoolvoorbeeldje van. Net als de rechtspopulistische partijen, kent DENK nationalistische sentimenten en is in trek bij oud-PvdA-ers die zich niet gehoord voelen door de gevestigde politiek.

  In fact, zolang de gevestigde partijen hun kiezers blijven “negeren”, zullen rechts- en linkspopulistische partijen als PVV en DENK gedijen.

 10. Gustaafff

  Niemand schijnt het hier te beseffen, maar het anti-populisme-establishment, hoeft niet eens links te wezen. DENK is ook een knetterlinkse en progressieve partij, toch zijn ze zo populistisch als het maar kan. De linkspopulistische DENK en de rechtspopulistische lobby, zijn keihard op elkaar ingeramd.

 11. Ni28

  Je bestrijd de trollen het best door niet te reageren. Moeilijk, maar doen!!!

  1. nietzonderverzet

   Zit wat in Ni28.
   Gustaaff wordt, een uitzondering daargelaten, door mij volledig aan z’n lot overgelaten….
   Scheelt tijd en ergenis, die ‘doordachte’ waarheden van hem/haar.

   1. Gustaafff

    Nietzonderverzet kan mijn betoog met betrekking tot het links- en rechtspopulisme niet onderbouwen, dus gaat hij over tot een truc die hij heeft afgekeken van de linkse pers: besmeuren en demoniseren. Het is buitengewoon zwak.

    1. Gustaafff

     Onderbouwen = weerleggen.

    2. Peter Holland

     Aan populisme mankeert niets, beste Gustaafff. Het is een vertolking in woorden en ideologie van wat het volk/de kiezer wil. Weinig mis mee. In tegenstelling tot de gevestigde politiek die alles bij elkaar liegt en de kiezer compleet negeert en kleineert.

 12. Sam C

  Sinds de zomer van 1945 hebben we al last van de het linkse fascisme, terrorisme en schijn democratie.

 13. WWW

  Op de oude MSM kun je bijna nergens meer reageren. Op de telegraaf en NU.nl is het ook al afgeschaft. Gelukkig kun je hier je ei nog kwijt.
  Wanneer je geen respons meer kan leveren en fouten van de media kan corrigeren overheerst de leugen.

  1. Freelux

   “Wanneer je geen respons meer kan leveren en fouten van de media kan corrigeren overheerst de leugen”
   Dat is ook de reden waarom sites van de MSM het reageren hebben afgeschaft. Ze willen propaganda maken en reageerders die met feiten komen dat moeten we niet willen met z’n allen…

  2. JackyH

   Volgens de Telegraaf zou je weer kunnen reageren. Ik probeer dat al meer dan een week dus vermoed ik dat ik in de ban ben gedaan. Ik heb n.l. geklaagd enige maanden geleden, dat ik mijn, hun onwelgevallige, reacties nooit terug zie. Het maakt me soms erg kwaad maar gelukkig kan ik hier nog reageren, als ik het niet te bont maak, en ook bij TPO. Een weldaad voor mijn gemoedrust.

   1. toetssteen

    Telegraaf heeft de comments gesloten.

 14. Duckday

  En dat moeten zogenaamd nette mensen zijn Angst om hun subsidie of uitkering kwijt te raken doen ze de meest vreemde dingen Activisten een gevaar voor Nederland Langzaam verliezen zij de macht

 15. nienke

  Ze doen precies hetzelfde wat de islam doet, wij hebben de wijsheid in pacht en een ieder moet ons gehoorzamen.
  Een ander mening wordt niet getolereerd, anders slaan we de boel kort en klein.
  En deze linkse trollen willen een fatsoenlijke samenleving.
  Walgelijke figuren.

 16. meanstreak2099

  vraag me nu wel af of die linkse trollen geleerd hebben van nep nieuws fabriek van de russen

 17. DennisEijs

  Deden ze dan ooit anders? Discussies gaan ze uit de weg, want die verliezen ze ook al registreert hun brein het als een win, en ik ken ze, ik ben links, maar niet bij hun politiek correcte kerk. Totaal overtuigt van hun gelijk vinden ze het niet eens nodig om te discussiëren. Dat is voor mij een duidelijk teken van fascisme (fasces), denken dat je rechter en jury bent. De kerikyon/caduceus is hen onbekend, de onderHANDELaar. Domme links fascisten die niet kunnen winnen met argumenten, dus gaan ze trollen/saboteren.

 18. DennisEijs

  Trouwens, ik zie mij als linksert ook als liberaal, bevrijd van de macht van het geld is mijn doel. DAT is voor MIJ vrijheid, Liberté.

 19. NederNederlander

  “Met de stenen die je in de weg worden gelegd kan je iets moois bouwen.
  Dus kom maar op TROLLEN!!

 20. joost25

  Trollen op het internet hahaha XD lekker veilig achter je schermpje in je linkse safe space. laat ze ons “de rechtse tegenstanders” maar een keer face to face op straat ontmoeten kijken of ze dan nog trollen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.