Marokkaan die bij NOS zorgen uitspreekt over “verharding” blijkt zelf extremistische Jodenhater

De Marokkaanse pizzabakker maakt zich in het NOS Journaal zorgen over discriminatie, maar blijkt zelf de grofste dingen over Joden te tweeten. 

Wie dinsdag naar het NOS Journaal keek, was getuige van een flink staaltje zieligdoenerij. Maar liefst veertig procent van de Turken en Marokkanen in ons land zou zich hier minder goed thuisvoelen, vertelde een meneer van het Sociaal Cultureel Planbureau. Naar aanleiding van dat bericht werd de Marokkaanse pizzabakker Rachid el Hajoui geïnterviewd, die zijn zorgen uitsprak over de “verharding” van de Nederlandse samenleving. Hij durfde afgelopen Ramadan zelfs niet naar de moskee te gaan omdat hij bang was voor een aanslag, vertelt het journaal.

Kennelijk is het dus zeer slecht gesteld met de tolerantie in Nederland, als zelfs zo’n goed geïntegreerde pizzabakker zich niet meer welkom voelt in ons land. Dat zou je denken, maar Rachid en Hajoui blijkt er zelf zeer intolerante en zelfs haatdragende denkbeelden op na te houden. Met name over Joden is deze Marokkaan niet te spreken, blijkt uit zijn berichten op sociale media:

Schermafbeelding 2017-02-15 om 09.05.27

“Hitler was niets vergeleken met Israëli’s. Iemand had zijn karwei moeten afmaken 60 jaar geleden.” meldt El Hajoui in gebroken Engels op Twitter. Haatdragender kan bijna niet, maar toch wordt deze antisemiet door de NOS als “slachtoffer” van discriminatie voorgesteld. Maar dit is nog niet alles. In andere berichten stelt de pizzabakker de Joodse staat meermaals gelijk aan de nazi’s – een zeer krenkende vergelijking die bovendien nergens op slaat.

Schermafbeelding 2017-02-15 om 09.21.03

 

Hoewel de Tweets al van een aantal jaar geleden zijn, heeft El Hajoui zijn haatdragende denkbeelden niet bijgesteld. Zo stelt hij op zijn Facebookprofielfoto dat lafaards worden gemaakt in Israël:

Schermafbeelding 2017-02-15 om 09.22.37

Naast zijn anti-Joodse denkbeelden is Hajoui ook aanhanger van de Turkse president Erdogan, die vorig jaar de Turks-Nederlandse journaliste Ebru Umar arresteerde.

Schermafbeelding 2017-02-15 om 09.24.27

 

Feiten liegen niet: deze Rachid el Hajoui is geen gezellige pizzabakker maar een haatdragende Jodenhater. Het is een wanvertoning dat iemand met zulke denkbeelden bij de NOS zijn zegje mag doen over “tolerantie” in de Nederlandse samenleving – gezien zijn eigen anti-Joodse denkbeelden is El Hajoui wel de laatste die een grote mond mag hebben over tolerantie en discriminatie. De NOS moet zich schamen dat ze deze man aan het woord hebben gelaten.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. zomaar

  het kereltje aangehoord, wat hij te zeggen had voor de camera was dit “ik ben bang om naar de moskee te gaan, voor het gebed, er zal maar een gek binnen komen met een wapen , zoals laatst !”.

  gelijk wil zo een figuur heel onze samenleving voor racisten en moordenaars uitmaken , tijdens elke gelegenheid die zij krijgen .

  nooit komt het bij hen op , dat hun eigen achterban (geloofs genoten ) , hier de grondslag hebben gelegd , dat vele burgers hen wantrouwen , en mogelijk verachten .

 2. jennifer

  De NOS geeft ook hiermee wel aan dat ze geen objectieve berichtgeving kunnen geven in dit land. Eerijk gezegd hoop ik dat ze zich allemaal niet meer thuis voelen in Nederland zou het alleen maar toejuichen. En als hij zich dit afvraagt mag hij eens nadenken gaan(wat moeilijk is gezien hun hersen capaciteit bij inteelt)waarom dit zo is. Dat hij dan maar lekker snel vertrekt en zijn pizza in Marokko gaat bakken. Eten deed ik die rommel van hun zowiezo al niet , dat vertik ik om hun ook hiermee nog laten te verdienen aan mij .Ze hebben genoeg geprofiteerd van de Nederlandse burger,en zich als parasieten opgesteld. Tijd om naar huis te gaan dan toch als je zo n haatdragend figuur als hem bent. Daar sta ik als Nederlander niet op te wachten op deze soort zandbak parasiet.

 3. Pedrito

  Dit soort nep-Nederlanders zo snel mogelijk de uitgang wijzen richting Islamzandbak via Schiphol

 4. Wim

  Tja er is nog een hoop werk bij zijn fanclub.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/02/potenrammers.html#comments

 5. HaZ

  Lekker ventje, NOT ! Uitstekende background-check ook van de NOS. Lekker in Turkije pizza’s gaan bakken, het beloofde land!

 6. ikweetwatikwil

  Wat wij eerder ondervonden en tegen in opstand kwamen, hebben zij zich nu toegeëigend. En aangezien de meeste Nederlanders een kort geheugen hebben, zien ze het alleen maar van de Turk/Marokkaan. De media werkt er wel aan mee. Zo is links . Eigen volk een schop want dat zijn nazi’s en het nieuwe volk omhelzen. “Goedmens” pas op. Ze eigenen zich straks jouw land en huis toe.

 7. giel

  is toch weer oud nieuws . zelf als rascist te werk gaan en vervolgens in de welbekende slachtofferrol. beproefde islam zelftherapie ikke nooit schuldig zullie doen het altijd.het was een foute oplossing maar de Hr. Mladic had dit goed door

  1. Pielo

   De anti-PVV propaganda machine is weer op gang. Moslims weer in een slachtofferrol drukken en alle Nederlanders als racist wegzetten. En maar zielig doen hoe slecht het wel niet voor hun is hier in racistenland. Ik zou zeggen: vertrek z.s.m naar het land van herkomst en kom nooit meer terug. Maar dat doen ze niet, ze missen hun outkering en gratis Miele-apparatuur te veel !

 8. Adriaan

  Ik heb deze homo zien praten op het NOS-journaal en meteen dacht ik: deze man spreekt niet de waarheid. En het komt nog uit ook. Weg met dit soort zandbakratten. Ook al sprak hij als moslim verdomd goed Nederlands. Hij hoort niet thuis in onze cultuur. Oprotten.

  1. van Urk

   “Zonder de allochtonen waren wij autochtonen niks want zij hebben ons welvaart gebracht en hoeven wij Nederlanders daarom niet meer alleen hutspot te gaan eten”. Ik hoor het hem nog zeggen tijdens die interview.

   1. jennifer

    Oh is die kop al zo oud dan dat hij Nederland heeft opgebouwd na de oorlog? tot de jaren 70 gaf het nog geen import van dat soort, Na de jaren 80 toen er steeds meer kwamen begon de ellende, dus ze hebben helemaal niets toegevoegd aan de Nederlandse samenleving. Dit soort parasieten is alleen naar Nederland gekomen om te profiteren, de samenleving te ontwrichten en nu de zielepoot uit te hangen om dat het Nederlandse volk ze inmiddels uitkots. Tijd om naar huis te gaan dan toch als het niet meer bevalt,er zal geen Nederlander een traan aten eerder de vlag uithangen dat ze opgerot zijn.

 9. Adriaan

  ‘De NOS moet zich schamen dat ze deze man aan het woord hebben gelaten’ @Paul, de NOS zal zich niet schamen, omdat ze van het zelfde laken en pak zijn. Ze verheerlijken dit soort tuig.

 10. Ruud562

  Paul, die NOS (en NPO) is zo politiek correct verziekt als het maar kan! Zo verziekt dat het manipuleert en bedriegt!

 11. George Knight

  Mee eens, slechte beurt van de NOS om juist deze gast over discriminatie te laten praten. Dit zet de geloofwaardigheid van dit item wel heel erg op het spel.

  Hoe heeft de redactie van het NOS Journaal deze man geselecteerd en gescreend? Ik ben benieuwd naar de uitleg van hoofdredacteur Marcel Gelauff.

 12. HW

  Hij doet zich mooier voor dan hij is, die mafkees uit Noord Afrika, die meent het alleenrecht op discriminatie te hebben. Aanklagen deze fascist.
  Het wordt tijd dat het OM net als bij Wilders met minder, minder Marokkanen overgaat tot strafrechtelijke vervolging van deze Jodenhater.
  Had Wilders misschien toch “gelijk” en was het OM en de rechtelijke macht niet te voorbarig. Ze hebben geen onderzoek gedaan naar wat er werkelijk speelt bij onze Marokkaanse landgenoten en net als de NPO deze mensen gelooft op hun mooie onschuldige geniepige gezicht.
  Voor deze Pizza bakker is er een prachtige oplossing, maar bekend waar hij gevestigd is en laat hem zijn pizza’s lekker zelf opvreten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.