Nederturkse artsen tegen Nederlandhatende samenzweringstheoreticus Kuzu: je verkondigt onzin!

Tunahan Kuzu wordt aangepakt door Nederturkse artsen. Ze zeggen dat hij onzin verkondigt over artsen die zogenaamd oudere allochtonen doden.  

In een ingezonden brief in de Volkskrant schrijven de drie Nederturkse artsen dat Kuzu’s opmerkingen ongefundeerd zijn en schadelijk zijn voor het vertrouwen. Zij doen dat namens artsencommissie Tannet, wat een netwerkorganisatie is van Nederturkse professionals en wetenschappers.

De artsen schrijven dat onze zorg geleverd wordt “door een beroepsgroep gekenmerkt door diversiteit in afkomst, religie, geslacht en leeftijd.” Met andere woorden: door een groot gezelschap van mensen van diverse etniciteiten en achtergronden. Dat is natuurlijk ontegenzeggelijk waar. Loop maar een gemiddeld ziekenhuis binnen en je zult zien dat er blanke artsen zijn, bruine artsen, zwarte artsen, en ga zo maar door.

Maar goed, dat is niet eens het belangrijkste punt. Als die diversiteit niet bestond had Kuzu deze hele beroepsgroep óók niet als een stel moordenaars mogen wegzetten. Het maakt helemaal niet uit of een beroepsgroep divers is of niet; het gaat erom dat Kuzu duizenden artsen wegzet als allochtonen-dodend tuig.

Helaas zal Kuzu dit soort trucjes nooit opgeven. Hij vaart er namelijk wel bij om hele bevolkingsgroepen tegen elkaar op te zetten. Hoe bozer allochtonen — en dan met name Nederturken en Nedermarokkanen — worden, hoe groter DENK zal zijn. Dat is tenminste wat Kuzu denkt.

Klaarblijkelijk is hij maar wat graag bereid om grote maatschappelijke onrust te veroorzaken om dat doel te bereiken. Het is misselijkmakend en schokkend… maar helaas is het voor DENK business as usual.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. Wim

  Vrij zwak verweer, waarom deze man niet aangeklaagd wegens beschuldigen van moord.

  1. jennifer

   Vraag ik mij ook af, maar zegt alweer veel over wie wel of niet wat mag zeggen in dit land, er stond iemand voor de uitspraak minder voor de rechter, hier worden artsen voor moord beschuldigd door hem en dat laten ze gewoon toe blijkbaar zonder aanklacht. Of waren er geen aanklachtformulieren om deze parasiet aan te klagen.

   1. Gustaafff

    Nee, dan gaat hij klagen bij papa Erdogan. Immers, als papa Erdogan de stekker uit zijn studiootje trekt, is ‘ie niets meer.

 2. Adriaan

  Kuzu je gaat de kant op van Rutte. Je liegt de hele boel aan elkaar. Ga terug naar Turkije en kom nooit meer terug. Je hoort hier niet thuis. Het is onbegrijpelijk dat de beroepsgroep je niet aanklacht wegens smart.

  1. loritta

   JAAAAAA. Wegsturen naar Turkije!!!!!!

 3. Ni28

  Wat een fantastische complottheorie, Nederland ontdoet zich van de Turken en Marokkanen via de ziekenhuizen door kraantjes dicht te draaien. Ik zie het voor mij, weer een, haha. Het grap van het jaar.

 4. Lex

  Ze mogen die Tannet wel eens doorlichten.

  Door wie word deze organisatie gerund, wat voor achtergrond en crimineel verleden hebben deze leden “personeel”

  Wat voor invloed een Ankara op deze Tannet organisatie.

 5. NederNederlander

  Wat ik niet snap is dat hij niet aangeklaagd wordt voor laster en smaad!! hij heeft anderen al voor minder voor de rechtbank laten slepen!!

  1. Mart

   In Nederigland houden ze nu eenmaal vieze slijmerige leugenaars ”’een hand boven het kopje”

 6. Jannedemanishier

  Totaal oninteressant persoon die Kuzu. Dat Turkse en Marokkaanse Medelanders hier op stemmen?

  1. HaZ

   Turken en Marokkanen stemmen hierop ja. Echte Nederlanders NIET!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.