NOS-poppetje Dominique van der Heyde ontmaskert het mediakartel per ongeluk, verwijdert tweet snel

Helaas hebben wij de screenshots. Jammer dan, Dominique, je hebt jezelf én je collega’s verraden. Bedankt he!

Zoals Forum voor Democratie-lijsttrekker Thierry Baudet het steevast over het “partijkartel” heeft, om duidelijk te maken dat de traditionele partijen feitelijk één pot nat zijn en samen de boel bedonderen, haal ik dagelijks uit naar het mediakartel. Het mediakartel zijn de oude, gevestigde media. Vaak de ‘publieken,’ maar tegenwoordig hoort ook RTL Nieuws erbij. Het zijn zogenaamd verschillende omroepen, kranten, magazines en programma’s, maar inhoudelijk zijn ze nauwelijks van elkaar te onderscheiden. Ze zijn allemaal hard-links, anti-rechts, politiekcorrect tot op het bot, en pro-multikul.

Lees maar wat ik daarover zei in een interview met de Volkskrant. Of met de NRC.

Hilarisch genoeg ontkennen de betrokken media altijd dat ze een kartel vormen. Die Van der Galiën is gek! Hij verzint het! Hij ziet samenzweringen waar die niet bestaan! Flauwekul! ‘We’ doen ‘ons’ werk gewoon! ‘We’ zijn kritisch, zoals ‘het’ hoort. ‘We’ zijn kritisch op iedereen!

En meer van zulks hypocriet gezever.

Helaas voor de andere leden van het mediakartel versprak verschreef Dominique “Mrs. NOS” van der Heyde zich onlangs op Twitter. Kijk maar wat ze schreef:

Screen Shot 2017-02-26 at 18.36.32

Daar staat dus:

De pers moet zich niet uit elkaar laten spelen. Zo collega’s, dat wilde ik even zeggen. Om meerdere redenen”

Oh? De pers vormt dus wel degelijk één groot blok? En Van der Heyde verbaast zich erover dat dit blok zich “uit elkaar laat spelen” door de PVV (want daar ging het natuurlijk weer eens over)?

Wat is er gebeurd met het talking point dat het mediakartel niet bestaat en dat linkse nepjournalisten allemaal onafhankelijk van elkaar werken en hartstikke neutraal en objectief zijn?

Helaas werd het NOS-poppetje hier al snel op aangesproken door anderen, waaronder het Twitter-account van Forum voor Democratie. Van der Heyde moest toen kiezen: ze moest het kartel dan toch maar te vuur en te zwaard verdedigen… of ze moest de boel zo snel mogelijk onder het tapijt vegen. Raad eens waar ze voor koos? Juist: ze verwijderde de tweet razendsnel.

Jammer genoeg voor mevrouw de propagandist lette Forum voor Democratie goed op. De partij van Thierry Baudet is niet van plan om haar hiermee weg te laten komen. Voor de goede orde meldt de nieuwe partij daar meteen even bij dat Van der Heyde’s arrogante geblaat eens te meer reden is om de NPO te saneren:

Zo is het maar net! Weg met het mediakartel, weg met de NOS, en vooral: weg met Dominique van der Heyde!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

25 reacties

 1. zomaar

  deze kreet “De pers moet zich niet uit elkaar laten spelen. Zo collega’s, dat wilde ik even zeggen. Om meerdere redenen”, is duidelijk genoeg .

  ook Dominique van der Heyde, wil met Klaver in de zandbak spelen , alleen voor haar ,en met haar !!.

  laat dit duidelijk zijn !. 🙂

  1. nomis

   Zomaar,je zult het al weten,maar Dominique speelt met meisjes! Ha,ha ha.

   1. Top

    Niet zo gek! Er toch geen echte vent, die daar in trapt!

    1. Top

     Ik vergeet ;is;.

 2. Wim

  Schandalig ,nog iets over Rusland.

 3. Ni28

  Boeven verspreken zich uiteindelijk altijd.

 4. Floris

  Die domlinkse Dominique toch!

  Maar niet verrassend. Ze is nog net niet zo leip om met een Arafat-blouse op de buis te verschijnen zoals haar ‘collega’ Stiomme Stax: http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/06/ongepast-dionne-stax-presenteert-journaal-in-palestijnse-blouse/

  1. zomaar

   dat komt nog , vier jaar verder en je ziet haar met een modieus kopvot op der harses .

   dat moet dan eenmaal zo !, links capituleert voor de islam , en de moslim heeft het hier voor het zeggen.

   1. nick

    Nog niet @zomaar, alleen als we niets doen en dat begint met stemmen op een partij die fel tegen de islamisering is maar daar alleen iets aan kan doen als links uitgerangeerd wordt!

    Dus neem uw verantwoordlijkheid kiezer, feitelijk heeft u helemaal geen keus! Denk alleen maar eens aan uw kinderen en kleinkinderen….

    1. jennifer

     Het probleem is nick, wij lezen het hier wel maar veel Nederlanders lezen niet meer als de linkse kranten kijken niet meer als al die linkse verkiezing programma, en weten hier helemaal niets van, en denken dat het allemaal oke is zoals het gebracht wordt door de media. Hoe wil men deze mensen dan bereiken met wat werkelijk de waarheid is.

     1. ludotausch

      Bv door DDS te helpen en hun artikelen op je time line te zetten, of bij groepen op FB, Twitter ea s. media.

 5. Machteloze

  Er gaat geld van George Soros via de Open Society Foundations (OSF) naar de Stichting Democratie en Media (SDM). De SDM financiert de NL ‘kwaliteits’ kranten, dit zou een verklaring kunnen zijn van het eendrachtige optreden van deze kartel-media tegen met name Trump en Wilders.

  http://www.carelbrendel.nl/2017/02/20/open-society-foundations-bestrijden-islamofobie-via-steun-aan-politieke-islam/
  https://www.stdem.org/en/about-us/

 6. Ome Ga

  Wie van ons ‘ouderen’ herinnert zich niet de ‘watergate’ van Nixon?
  Ikzelf was toen ook als linkse student flink gebrainwashed; ik naam eigenlijk gewoon aan wat de -toen al – vooringenomen, hatelijke linksdeugdmensen pers ons constant voorloog!

  Maar als je jong bent (hai groen blaadje Klavertje) en geen socialist; heb je geen hart. En als je oud bent en nog socialist (hai nepregering volks’vertegenwoordigers, salonsocialisten en oud hippies!) – dan heb je geen verstand!

  Okay, Johnson moordenaar (‘molenaar’: want dat mocht toen geroepen op straat ; ) met zijn napalm en Vietnam, vind ik nog steeds okay. Met Hussein O. de slechtste president ooit. Allebei warmongers, moordenaars en enorme leugenaars!

  Maar Nixon, ontdek ik nu pas, steeds meer – 50 jaar te laat! – was één van de beste vredestichtende presidenten lijkt mij (na resp. Eisenhower, Reagan en Trump) en hij verdiende totaal en totaal niet dat hij zo werd gedemoniseerd, zodat een héél klein foutje naar boven werd gehaald en “de andere honderden zeer goede dingen totaal niet genoemd werden”, aldus Stein.

  Die heerlijk gaat zitten strontgooien naar de fakemainstream, ihb de CNN waarvoor hij rapporteert HAHA!), een verdiend strontgooien met feiten: kan niet genoeg zijn. Hij vergelijkt Nixon ook met Trump. Moet zien:

  https://youtu.be/pLV9zYAjzdU

 7. Reve123

  Van der Heyde heeft nooit iets te melden dan oud nieuws dat eerst door de policor censuur is gehaald. Ik betrap me erop dat ik soms zelfs even(!) naar Ferry Mingelen terugverlang. Een ander parlementair nep-journalistje v.d. Wulp -wist na het verlies van aartsleugenaar Samson bij de verkiezing van de nieuwe PvdA lijsttrekker- te melden dat Samson ‘door z’n deelname aan dit kabinet Nederland door de crisis heeft geholpen’. Meneer v.d. Wulp mag z’n eigen ingekleurde politieke mening neerzetten als onwrikbare waarheid, hij hoeft zelfs niet voor de bühne te acteren onpartijdig te zijn. Gelukkig denken veel vroegere PvdA-stemmers daar heel anders over. Het merendeel van de nieuwe lichting parlementaire journalisten is vooral bezig zich in te likken bij Pauwen, van Nieuwkerks en Jineks. Ik ben bang dat opnieuw veel mensen zich door de propagandamachine van NPO en RTL -volledig in dienst van de kartelpartijen- laten beïnvloeden.

  Asscher gaat nu met dezelfde leuke dingen voor linkse mensen het land in als Samson voor de vorige verkiezingen, om ze na de verkiezingen te verkwanselen.

 8. nietzonderverzet

  wat mogen wij met z’n allen blij zijn dat er tegenwoordig multi media bestaat.
  we zouden anders tot in lengte van dagen bedonderd en belazerd worden door gluiperig links Nederland.

 9. Ome Ga

  Eindelijk heeft Rechts&Rechtvaardig (right not wrong or left) de arrogante, vooringenomen, achterlijke, luie en hardnekkig leugenachtige mainstream media een doodschop gebracht. En ze staan nooit meer op!

  Ownee. Ik had een visioen. Het was Trump, die het al aardig voor elkaar krijgt!
  Maar dat is dan ook een vént. Die moet je erg zoeken in de polder…

  http://www.infowars.com/breaking-trump-has-officially-killed-msmfake-news/

 10. Ruud562

  Na 15 maart gaat er een hele grote bezem door de NPO! Opdat er realistische, niet-gemanipuleerde en zuivere berichtgeving komt!

  1. Pjotter

   Ruud 562@ En wie gaan dat doen, de ministers van Groen L en D66 zeker, er zal geen moer veranderen totdat de meer dan 50 procent is bereikt, kan dus nog wel even duren met wakker Nederland

 11. Peter Selie

  De pers vormt dus wel degelijk één groot blok? Wordt hierover nog getwijfeld dan? Het is nooit anders geweest, kijk in de periode van 40 – 45 toen stonden ze bijna allemaal met de neuzen in dezelfde richting behalve de Telegraaf. Hetzelfde is is de politiek deze is spelen allemaal elkaar de bal toe behalve de FvD, VNL en de PVV. De FvD, VNL zorgen weer voor een versplintering op rechts, niet handig mijns inziens, want de ego’s van deze heren kunnen niet samen door 1 deur.

 12. Ome Ga

  Eén groot machtig – maar afbrokkelend – dinosaurus blok, de linkse msm.

  Fascisten willen altijd alles en iedereen hetzelluvde; zelfde geloof (globalisme, globale ‘opwarming’, socialisme, groene energie), lonen, genders, opvoeding, meningen, media.

  En denk er om als je er ánders over denkt.

  Want ánders wordt niet getolereerd; je past je maar aan bij de massa’s.

 13. HW

  Befje kan beter de mond dichthouden, want hiermee legt ze de vinger even op de zere NPO plek.

 14. Maarten_Kaskens

  Tweets saven doe je met tweetsave.com dan gaan ze naar het web.archive.org en is verwijderen niet meer mogelijk.
  De verwijderde tweets kun je makkelijk terugvinden op tweetsave.com/twittergebruikersnaam

  1. Freija

   thnx!

 15. Populist

  Die tweet laat zien hoe journalisten de persvrijheid verkwanseld hebben. Door hun eenzijdige partijdigheid.

 16. Freija

  Tja, dit komt natuurlijk niet echt als een verrassing voor diegenen die hun stelling ingenomen hebben tegen globalisering en islamisering. Een objectief standpunt zie je nooit bij policor MSM. Ik vraag me af hoeveel van deze journalisten bij Soros of SA op de loonlijst staan.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.