Ongelooflijk! Zelfmoordterrorist Mosul kreeg in 2010 schadevergoeding omdat hij vast had gezeten in Guantanamo Bay

Geen categoriefeb 22 2017, 20:00
Misschien dat Groot-Brittannië zich gewoon alvast kan overgeven? Scheelt een hoop tijd en moeite!

Islamitische Staat liet weten dat Abu-Zakariya al-Britani, een Britse staatsburger die geboren werd als Ronald Fiddler, zichzelf vorige week opblies in een auto bij een Iraakse legerbasis bij Mosul... Fiddler behoorde tot een groep Britten die vast hadden gezeten in de militaire gevangenis Guantanamo Bay. Deze groep kreeg in 2010 een financiële schadevergoeding van de Britse staat voor de periode dat zij onterecht vast hadden gezeten in de Amerikaanse gevangenis.

Onterecht vast hadden gezeten? Fiddler/Al-Britani zat vast omdat hij een moslimextremist was die een groot gevaar vormde voor onschuldige mensen. Dat geloofden de Amerikanen tenminste. Zelfs politiekcorrecte zelfhaters moeten toegeven dat onze Amerikaanse vrienden overduidelijk gelijk hadden.
Natuurlijk vraagt iedereen zich af hoeveel deze vuile moordenaar gekregen heeft van de Britse staat. Hoewel die bedragen niet officieel zijn bekendgemaakt stellen Britse media dat het om maar liefst 1,2 miljoen euro gaat.
1,2 miljoen euro!
Kunt u zich indenken wat deze gek daarmee heeft kunnen doen? Welke schade hij en zijn extremistische soortgenoten daarmee hebben kunnen aanrichten? En dat alles op kosten van de Britse belastingbetaler die gedwongen werd om deze slachter te subsidiëren.
Voor iemand roept dat er "geen bewijs" was dat hij een extremist was: Fiddler bekeerde zich rond zijn twintigste tot de islam. Hij werd in 2002 opgepakt door de Amerikanen in Afghanistan. Daar was op dat moment een oorlog gaande tussen Amerika en haar bondgenoten aan de ene kant, en Al Qaeda en de Taliban aan de andere. Een kind begrijpt nog waarom Fiddler daar was. Dat werd nog maar eens bevestigd toen hij enkele jaren later afreisde naar Syrië waar hij zich bij ISIS voegde.
Dit weerzinwekkende verhaal toont maar weer eens aan dat het Westen de strijd tegen de radicale Islam nog altijd als een soort van 'misdaadprobleem' ziet, niet als een echte oorlog. Hoewel dat in theorie misschien leuk klinkt is zo'n naïeve houding ronduit suïcidaal. Fiddler was een gevangen enemy combatant, niet een opgepakte fietsendief.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten