Politieagent vertelt de waarheid over allochtone criminelen. Gevolg: politiekcorrect Zweden gaat vol fascistisch

Geen categoriefeb 10 2017, 16:00
De politiekcorrecten zijn de fascisten van onze tijd.
Een dappere Zweedse politieagent is diep in de problemen gekomen omdat hij de euvele moed had om op Facebook te vertellen dat de meerderheid van de zaken die hij onder ogen krijgt betrekking hebben op een allochtone dader. Deze uitspraak was blijkbaar zo schokkend in het doorgeslagen politiekcorrecte Zweden dat de agent onderwerp is van een "intern onderzoek" en dat premier Stefan Löfven zich geroepen voelde om hem publiekelijk te verketteren.
Want u weet: in de politiekcorrecte alternatieve werkelijkheid waar wij in leven mag je ongemakkelijke feiten vooral niet benoemen.
In zijn Facebook-post presenteert Peter Springare een lijst met namen van verdachten van misdaden en hun land van herkomst. Daarbij merkt hij op dat dit ongetwijfeld "niet politiek correct is" maar dat hem dat "geen zak uitmaakt." Hij wil dit probleem nou eindelijk eens onder de aandacht brengen. Als de politiek correcte elite daar niet blij mee is, het zij zo.
"Vermoedelijke dader," begint Peter, "Ali Mohamad, Mahmod, Mohammed, Mohammed, Ali, nog een keer, nogmaals, alweer, Christoffer... Wat is het waar?! Jawel, één Zweedse naam is de lijst met drugsverdachten zowaar in geslopen. Mohammed, Mahmod Ali, nogmaals en nog een keer."
Hij gaat verder:

"De landen van herkomst van de criminelen: Iran, Irak, Turkije, Syrië, Afghanistan, Somalië, Somalië, weer Syrië, Somalië, onbekend, onbekend, Zweden."

Vervolgens beloofde hij wekelijks met een vergelijkbare post te komen zodat Zweedse burgers begrijpen dat er serieuze integratieproblemen zijn en dat allochtonen een vreselijk groot aandeel hebben in het aantal gepleegde misdaden in zijn land.
Een prima idee, natuurlijk; op die manier kunnen Zweden eindelijk écht begrijpen wat er aan de hand is. Helaas voor Peter leeft hij echter in een doorgedraaid politiek correct land. Zijn eigen management heeft zich tegen hem gekeerd en een aanklacht tegen hem ingediend vanwege het "aanwakkeren van discriminatie." Hij is nu het onderwerp van een "intern onderzoek." Zolang dat onderzoek doet mag hij zich politieagent blijven noemen, maar niemand die eraan twijfelt dat hij binnenkort op zoek moet naar een andere baan. Zo rolt het facistische politiekcorrecte establishment namelijk.
Het hoeft niet eens gezegd te worden dat Peters post bijzonder populair is in Zweden; het gewone volk begrijpt namelijk dat er echt iets aan de hand is en is blij dat iemand de vinger eindelijk op de zere plek legt. Zo is zijn post maar liefst 20.000 keer gedeeld en staan er 7.000 reacties onder.
Helaas voor hem is de politieke correctheid zo machtig en invloedrijk in Zweden dat zelfs de premier van het land, Stefan Löfven, besloot om hem publiekelijk te verketteren. "Ik weet niet hoe het in Örebro [waar agent Peter woont] gaat," aldus de multiculturele wensdenker, "maar in een breder plaatje vind ik het moeilijk om te bevatten dat honderd procent van de misdrijven onderzocht door de politie gepleegd zijn door immigranten. Ik heb er heel veel moeite mee om dat te accepteren, en ik wil dan ook graag zeggen dat het onjuist is."
Natuurlijk is het helemaal niet interessant of meneer Löfven de feiten wil accepteren of niet. De feiten zijn de feiten. De agent stelt niet dat het om honderd procent gaat, maar wel om de meerderheid, in ieder geval in zijn woonplaats. Dat kan de premier heel vervelend vinden, maar dat is in eerste en laatste plaats vooral vervelend voor hemzelf. Vervolgens gaat Löfven nog verder door te zeggen dat "de vrijheid van meningsuiting voor iedereen geldt, ook voor politieagenten, maar dat het ontstane beeld wel juist moet zijn."
Ja, natuurlijk is het belangrijk dat dat juist is... maar hoe komt meneer de premier erbij dat dit niet zo is. Liegt de politieagent? Er is geen enkele reden om dat aan te nemen. Hij schrijft gewoon de namen en landen van herkomst op van verdachten. Dat zijn feiten. Het zal heel anti-postmondernistisch van me zijn, maar de feiten zijn de feiten en spreken voor zich. De premier kan de werkelijkheid niet veranderen door simpelweg te verklaren dat hij die feiten "niet accepteert."
Het is tekenend voor het volstrekt onzinnige karakter van de politieke correctheid -- een desastreuze ideologie die Europa al decennialang verzwakt -- dat dit tegenwoordig uitgelegd moet worden. Zweden moet zich kapotschamen. Maar ja, als echte postmodernisten zijn ze daar ongetwijfeld niet eens meer toe in staat. Volgens hun wereldbeschouwing bestaat schaamte, net als 'de waarheid,' immers niet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten