Walgelijk anti-christelijk Nieuwsuur zet aanval in op Marianne Thieme: "Ze is een christen!"

Geen categoriefeb 28 2017, 12:30
Als ze moslim was had ze hier geen enkele vraag over gekregen. Maar omdat ze christelijk is wordt ze keihard kapotgemaakt, live op TV.
Het is een grove schande hoe Nieuwsuur omgaat met de christelijke overtuigingen van Marianne Thieme. Nou heb ik niets met haar anti-biefstukpartij, maar dat staat hier los van. Het gaat erom dat mensen het recht om te geloven wat ze geloven (zolang ze anderen daar maar geen schade mee berokkenen). In Thieme's geval is duidelijk dat ze geen 'extremist' is die abortusklinieken wil opblazen, dus staat haar religie helemaal buiten haar werkzaamheden in de politiek. Dat is zeker zo aangezien de Partij voor de Dieren een seculiere partij is.
Helaas hebben de nepjournalisten van Nieuwsuur (mediakartel, NPO) ontdekt dat ze in 2007 lid werd van de Zevende-Dags Adventisten. En dus deed mevrouw de Nieuwsuur-presentatrice gisteravond haar best om Thieme he-le-maal kapot te maken:
https://twitter.com/Nieuwsuur/status/836328328436961280
In dit specifieke geval ging het om het homohuwelijk. De Zevende-Dags Adventisten houden wat dat betreft vast aan de traditionele opvatting van het huwelijk, wat natuurlijk niet zo gek is aangezien ze een christelijke stroming zijn. Maar: de PvdD is er juist vóór. Waarom? Omdat Thieme's partij voorstander is van de scheiding tussen kerk en staat en die twee zaken dus gescheiden houdt. Sterker nog, ze hebben niets met elkaar te maken. De PvdD is immers niet de officiële politieke partij van haar kerk.
Toch beweert het Nieuwsuur-poppetje dat ze dat "niet begrijpt." Hoe kan dat nou, een christen in de politiek?! En dan ook nog voor het homohuwelijk zijn? Ze zou homo's moeten haten! Weet ze zeker dat ze stiekem niet gewoon keihard tegen homoseksualiteit en homo's is?
Het is tekenend voor de anti-christelijke houding van de publieke omroepen (de EO uitgezonderd natuurlijk). Deze grachtengordeljournalisten zijn niet alleen zelf niet gelovig, ze hebben een ongelooflijke hekel aan iedereen die dat wél is. Het zijn intolerante fopjournalisten die een ieder die in een hogere macht gelooft kapot willen maken. Ben je niet gek dan moet je wel een homohater zijn. En als je dat niet bent ben je niets minder dan een huichelaar.
Zo, probleem opgelost, iedereen maar weer braaf op de PvdA stemmen.
Want ja, daar gaat het dit NPO-poppetje natuurlijk écht om. De PvdD trekt stemmen weg bij de PvdA (en andere linkse partijen). En dat mag niet. De PvdA moet namelijk 'gewoon' meeregeren. De PvdD is dus een spelbederver die roet in het eten gooit van de politiekcorrecte, eurofiele linkse elite. Daarom moet Thieme het ontgelden en wordt ze niet aangevallen op haar politieke standpunten maar op haar religie.
Tenslotte is de PvdD een relatief eurosceptische partij. Ja, Thieme en haar vrienden zijn links, maar zij combineren dat niet met eurofilie. Daardoor zijn ze natuurlijk automatisch één van de grote vijanden van het partijkartel en het mediakartel.
Het is een grove schande, maar dit is hoe de elite -- zowel in de politiek als in de media -- al jarenlang te werk gaat. Als ze erachter komen dat je christenlijk bent word je genadeloos aangevallen -- maar als je moslim bent word je overal met open armen ontvangen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten