Walgelijke neptolerante GroenLinks-activisten beschadigen posters van VNL: “Deze viezigheid mag wel weg”

Jesse Klaver zegt dat GroenLinks het verschil kan maken met kleine daden. Bedoelt hij dit daarmee?

GroenLinks, en dan met name lijsttrekker Jesse Klaver, heeft de mond vol van zogenaamde linkse waarden als “tolerantie,” “respect” en “democratie.” Maar wee je gebeente als je rechts bent. Dan heb je wat de groene salonsocialisten betreft helemaal geen rechten — en zeker niet het recht om mee te doen aan de verkiezingen.

Marc Wachter is regio-cooördinator Limburg voor VNL, de partij van Jan Roos, Joram van Klaveren en Louis Bontes. Samen met een groepje vrijwilligers reist hij door het midden en noorden van de provincie om het goede nieuws te verspreiden dat er een klassiek-liberale partij meedoet aan de verkiezingen. Ze delen flyers uit, praten met kiezers, en hangen overal posters op.

Helaas vindt DWARS, de jongerenorganisatie van GroenLinks, dat absoluut niet kunnen. VNL is namelijk rechts. Tot zijn grote verbazing zag Marc vanochtend dan ook dat de hooligans van die organisatie zijn net opgehangen posters bewust beschadigd hadden:

poster

Op die stickers staat dat DWARS GroenLinks steunt (ja, ze laten hun eigen naam echt achter, zo trots zijn ze op hun vandalisme). Vervolgens staat er: “Deze viezigheid mag wel weg.

Met andere woorden: rechtse politieke denkbeelden zijn vies en moeten geband worden.

Dit is hoe GroenLinks en het tuig van DWARS rollen. Voor deze types is dit soort wangedrag volkomen normaal. VNL is namelijk klassiek-liberaal, en iedereen die niet in het politiekcorrecte socialistische evangelie gelooft moet kapot. Dat ze daarbij ons democratische systeem aan hun laars lappen interesseert ze geen biet.

Voor Marc en zijn groep vrijwilligers is dit natuurlijk bijzonder vervelend. Als gezegd reizen ze de hele provincie door om vrijwilligerswerk te verrichten voor VNL. Ze nemen dus tijd uit hun drukbezette dag om iets te doen waarvan ze denken dat het in het belang van Nederland is (wat het natuurlijk ook is, we hebben dringend behoefte aan een klassiek-liberale partij!). Vervolgens worden ze op deze manier beloond voor hun goede werk.

Marc legt uit dat het hem zeker geraakt heeft:

“Ik had de posters net een uur hangen en was blij dat we op deze manier politiek kunnen bedrijven in Nederland; iedere partij krijgt de mogelijkheid om haar ideeën te verspreiden. Dan zie ik dit en besef ik: blijkbaar geldt linkse tolerantie alleen voor links‘.”

Hij voegt daar aan toe:

“Als je je best doet om meer dan 200 posters te plakken en daarbij rekening houdt met de andere posters zodat je er niet overheen plakt, en dit is vervolgens wat GroenLinks-activisten doen, tja, dan zijn het voor mij kleuters.”

De voorzitter van VNL, Laurence Stassen, vindt dit soort wangedrag natuurlijk ook absoluut niet kunnen en heeft Jesse Klaver hierover aangesproken op Twitter:

In plaats van zijn excuus aan te bieden voor het kinderachtige gedrag van zijn kleuter-fans blijft het oorverdovend stil bij de GroenLinks-lijsttrekker. Tolerantie en respect gelden namelijk niet voor rechtse partijen; die waarden heb je als groene hooligan alleen voor linkse partijen. En maar klagen als rechts een keer terugslaat.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. Ego-non-solus

  Zoals Baudet al zo mooi wist te verwoorden: de zwaartekracht van het linkse denken is zo groot dat alle andere denken erin gezogen wordt. Ze zien die dus niet en zo bestaan ze ook niet. Er bestaat slechts één denken en dat is het linkse denken.

  Eigenlijk past medelijden en medeleven voor deze mensen voor wie het leven blijkbaar van alle geur en kleur ontdaan is.

  1. Nederland-op1

   Wat een kleine kinderen! Maar wat wil je met een jochie als Jesse Klaver als voorman. Dat is ook een kleuter die echt geen besef heeft welk effect zijn partijprogramma heeft op de gemiddelde Nederlander. Wat mij betreft in negatieve zin.

 2. Ome Ga

  Als straks na 15 Maart recht(s)vaardigen een ‘beetje’ baas worden in het reeds door-en-door verotte linkse NL bestel, staat ons nog wat te wachten van dat tuig.

  Zie de USA insubordinatie en muiterij van de (‘deep’)schaduw ‘regering’ van kokosnoot Hussein O. Het is niet te geloven, daar wil je niet bij zijn!
  Die fietsenmakers WILLEN echt niet ‘geloven’ (het is immers een cult, dat hele linkse moeras) dat ze echt verloren hebben!

  https://youtu.be/dyFklY07lj0

 3. Adriaan

  Net een e-mail gestuurd:
  j.klaver@tweedekamer.nl

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/02/walgelijke-neptolerante-groenlinks-activisten-beschadigen-posters-van-vnl-deze-viezigheid-mag-wel-weg/

  Geachte heer Jesse Klaver,
  Als dit jullie manier van campagnevoeren is, dan heb ik medelijden met Groen Links.
  Als we het niet met goede gesproken argumenten kunnen doen, dan plakken we maar het gezicht van Jan Roos af.
  Een infantiele actie.

 4. Pedrito

  Ach de peuteropvang van de linkse hooligan Jesse Klaver gaat even los ?! Het zoveelste voorbeeld van de rode hufterdemocratie.

 5. Adriaan

  Net gemaild naar GL:
  j.klaver@tweedekamer.nl
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/02/walgelijke-neptolerante-groenlinks-activisten-beschadigen-posters-van-vnl-deze-viezigheid-mag-wel-weg/

  Geachte heer Jesse Klaver,
  Als dit jullie manier van campagnevoeren is, dan heb ik medelijden met Groen Links.
  Als we het niet met goede gesproken argumenten kunnen doen, dan plakken we maar het gezicht van Jan Roos af.
  Een infantiele actie.

 6. jennifer

  Vind het nog een wonder dat die links extremistische gasten van GroenLinks net door de bril op de poster geschoten hebben. Daar is links toch zo goed in om op mensen te schieten toch.

 7. poison

  De snotapen van de groene snotneus.

 8. Ria

  Als je de boeken van Peter Siebelt hebt gelezen, o.a. Het netwerk achter Volkert van de Graaf en RaRa wie ben ik, over Wijnand Duyvendak, waarbij de aanslagen op de Makro, Shell en het huis van Aart Kosto vermeld en uitgeplozen worden, dan kom je erachter uit welke organisatie’s GroenLinks ontstaan is.
  Een heel gevaarlijk clubje dat nergens voor terugdeinst en zoals we weten ook zeker moord niet schuwen (Pim Fortuyn).

 9. Peter Selie

  Ach de reguliere politiek noemt het uitsluiten van partijen democratie, wat óók democratie genoemd wordt volgens de traditionele politiek is een cordon sanitaire. Ook is een naamsverandering van Yasser Feras in Jesse Klaver een onvervalste politiek correcte sprong in het diepe waarmee de democratie niet gediend is. De Groen Linkse luchtfietsers bouwen vol bedrog verder aan een linkse dystopie, waarin een ieder even arm wordt, door een aanhoudende stroom van vreemdelingen die recht op alles krijgen wat door hard werken van onze voorouders bereikt is. De kleine smerige half Marokkaanse volksmenner ontpopt zich als een volbloed moslim net zoals z’n Amerikaanse voorbeeld Barry Soetoro die ook een valse naamsverwisseling op zijn conto had staan. Een valse naam en een opgepimpte CV belichaamd zich als een ware volksmenner, waar alle GL stemmers met beide benen intrappen.

 10. Peter Selie

  Net zoals met Brexit referendum en de Amerikaanse presidentsverkiezingen met Donald Trump, heeft immigratie wereldwijd een centrale plek ingenomen bij de verkiezingen a.s. 15 maart.

  De waarheid over Nederland

  https://youtu.be/ypnC5-M7PhQ

 11. Ni28

  Een stem voor GL is een stem voor jeugdige onbezonnenheid. Je geeft toch de toekomst van het land niet aan een kleuter.

 12. Kodi

  Kwam de kogel ook al niet eens van Groen Links?

   1. Viertel

    Ja !

    1. Kodi

     GroenLinks-wethouder
     tipte Milieu-Offensief
     over arrestatie Volkert

     door Harrie Nijen Twilhaar WAGENINGEN – De Wageningse wethouder Jack Bogers (GroenLinks) heeft enkele uren na de moord op Pim Fortuyn in het diepste geheim de omstreden Vereniging Milieu-Offensief telefonisch getipt en vertrouwelijke informatie doorgespeeld dat hun medewerker Volkert van der G. was gearresteerd.

     Klik op de foto voor een afbeelding op volle grootte (100×150, 4kb)

     De politie heeft hierdoor geen schijn van kans gehad om als eerste in contact te komen met de omstreden milieuactivisten waardoor er mogelijk dezelfde avond nog belastend materiaal uit het kantoorpand van Milieu-Offensief in Wageningen is verdwenen.

     Burgemeester Jaap Sala heeft gisteren bevestigd dat zijn wethouder naar aanleiding van dit omstreden telefoongesprek op Hemelvaartsdag door het recherchebijstandsteam in Hilversum is verhoord. De recherche wilde weten hoe Bogers aan de naam van Volkert van der G. was gekomen en ging er toen nog vanuit dat er mogelijk meerdere personen bij de moordaanslag betrokken waren.

     De GroenLinks-wethouder was door burgemeester Jaap Sala op de bewuste maandagavond 6 mei tijdens een ‘zeer vertrouwelijk’ gesprek op de hoogte gebracht dat een medewerker van Milieu-Offensief mogelijk betrokken zou zijn bij de brute moord op de politicus.

     Sala kreeg enkele uren na de moord via het hoofd van de afdeling Burgerzaken te horen dat het recherchebijstandsteam het doopceel wilde lichten van de voormalige inwoner en student milieuhygiëne van de Landbouwuniversiteit.

     De Wageningse burgemeester, die op de bewuste avond via de televisie kennis genomen had van de rellen in Den Haag, was doodsbang dat er in Wageningen ook ongeregeldheden zouden uitbreken.

     Sala belde daarop zijn wethouders en informeerde hen over de arrestatie van Volkert van der G. Tegelijkertijd werd er afgesproken dat de wethouders zich aan de geheimhoudingsplicht moesten houden. Sala zou als enige als officiële woordvoerder naar buiten treden.

     Volgens Bogers is hij de bewuste avond twee keer door de burgemeester gebeld. “De eerste keer meldde Sala mij dat er een oud-inwoner van Wageningen was opgepakt. De tweede keer vroeg Sala me of ik ene Volkert kende.”

     Bogers, die in Wageningen veel contacten heeft met verschillende linkse actiegroepen, belde vervolgens zijn vriend Sjoerd van der Wouw, voorzitter van Milieu-Offensief, om het verschrikkelijke nieuws mee te delen. “Ik zei tegen Sjoerd: ‘Er is een Volkert opgepakt. Als dat jouw Volkert is kun je verwachten dat de politie ook belangstelling heeft in jouw verhaal’. Sjoerd was helemaal ontdaan toen ik hem dit meedeelde. Hij kon het niet geloven dat zijn maatje zo’n gruwelijk misdrijf had begaan. Daarna heb ik hem nooit weer gesproken. Hij wilde rust.”

     De wethouder heeft spijt van zijn escapades. “Ik heb ook aan de recherche mijn verontschuldigen aangeboden.” Hij beseft dat het mogelijkerwijs het onderzoek naar de activiteiten van Milieu-Offensief in de eerste uren na de moord op Pim Fortuyn heeft beïnvloed.

   2. jennifer

    Ja

    1. Ria

     Volmondig JA !

 13. Ome Ga

  Humpertrol, voeg je ooit nog eens wat toe aan DDS, of rot je vrijwillig op?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.