Wilders: “Nederland is verraden. Ons geld is weggegeven. Onze steden geïslamiseerd”

De PVV-leider blijft sociale media gebruiken om zijn achterban direct te bereiken, zonder tussenkomst van deze of gene politiekcorrecte journalist die weer een quasi-racistische draai aan zijn uitspraken probeert te geven. 

Het kernverhaal van Geert Wilders deze verkiezingen is duidelijk: Mark Rutte heeft Nederland verraden. Hij en zijn kabinet — waar ook de PvdA deel van uitmaakt, laten we dat vooral niet vergeten — beloofden dat ze iets zouden doen aan de massa-immigratie van nepvluchtelingen die zich na binnenkomst weigeren aan te passen, dat ze de lasten zouden verlagen, dat iedere werkende Nederlander 1.000 euro zou krijgen, en — oh ja — dat er werkelijk geen cent naar de onverantwoordelijke Grieken zou gaan. Zoals we nu weten waren dat allemaal loze beloften die nog geen dag na de verkiezingen van 2012 in de prullenbak gegooid werden.

Wilders twitter dan ook geheel terecht:

“Nederland is verraden,” Twittert Wilders. “Ons geld weggegeven, onze steden geïslamiseerd, onze veiligheid verslechterd, onze grenzen open, onze eigen mensen vergeten.” Natuurlijk zal politiekcorrect links weer roepen dat dit onacceptabele uitspraken zijn van de PVV-leider, maar als iemand het recht niet heeft om hem de maat te nemen dan zijn zij het. Gisteren beschuldigen eurofielen hém (en Jan Roos en Thierry Baudet) immers nog van landverraad.

Gek genoeg was De Dagelijkse Standaard zo ongeveer de enige website die daar iets over schreef. De rest van de media — lees: het mediakartel — vonden zo’n beschuldiging volstrekt normaal en volkomen acceptabel. Want, tja, het ging om eurosceptici he? Die mag je van alles en nog wat beschuldigen, zolang je ze maar beschadigt is het goed.

Jammer genoeg voor politiekcorrect links — zowel het media- als het partijkartel — spelen politici als Wilders niets volgens de door hen bepaalde spelregels. En wij van DDS doen dat ook niet. Wij hebben volkomen nieuwe spelregels. En één van die regels is dat ze nooit en te nimmer een stap terug doen voor links. Nu niet, nooit niet. We noemen het beestje gewoon bij zijn naam. Als de politiekcorrecten daar moeite mee hebben, nou, helaas pindakaas. Ga maar lekker buiten spelen of op zoek naar een “safe space.

Het meest opmerkelijke aan Wilders’ tweet is, natuurlijk, dat eigenlijk niemand het oneens kan zijn met de inhoud ervan. Misschien dat ze quasi-aanstoot nemen aan de term “verraden” (haha, hypocrieten!), maar de rest van Wilders’ verhaal klopt volledig. Rutte heeft er inderdaad een puinhoop van gemaakt. Als leider van het kabinet Rutte II heeft hij bewust iedere verkiezingsbelofte gebroken die hij de kiezer gedaan had. In vrijwel elk geval deed hij het tegenovergestelde van wat zijn eigen achterban wilde. Het resultaat daarvan zijn “de puinhopen van Rutte”: een land waar steeds meer mensen in armoede leven, waar de radicale islam vrijspel krijgt, waar conducteurs regelmatig voor de lol in elkaar worden geslagen door kansenparels, en waar we moeten vechten om onze eigen, oude tradities te behouden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

55 reacties

 1. Ritter

  De (illegale) massa immigratie uit de islamitische landen naar Europa is in essentie veel gevaarlijker voor Europa dan aanslagen gepleegd door Jihadisten zoals ISIS en Al Qaida.

  Europa zal niet fundamenteel veranderen door aanslagen maar wel door massa immigratie uit islamitische die voor demografische veranderingen zal zorgen die Europa fundamenteel zal veranderen (zal islamiseren)

  Demografische veranderingen zijn in veel gevallen onomkeerbaar. Kortom, de massa immigratie zal Europa verder islamiseren.

  Nu al zijn er in Europa grote problemen met moslims die niet willen integreren en een soort parallel samenleving willen opbouwen waarin ze volgens hun eigen islamitische regels kunnen leven.

  Dat betekend meer moslims scholen; meer moskeeën; meer antisemitisme; haat voor christenen, Sharia rechtbanken voor burgerlijke zaken zoals al in Engeland aanwezig , meer kinderhuwelijken, eerwraak,etc.

  Zie het onderzoek van Koopmans.

  De highlights uit het onderzoek van Koopmans:
  https://s24.postimg.org/4vpm0zk85/Islamitisch_fundementalisme.jpg?noredir=1

  1. Pjotter

   Ritter@ exact, de slogan met de kennis van nu (waar je misselijk van word) moest zijn met de kennis van onze voorouders 1200 jaar geleden had het zover nooit gekomen, dat noemt men nu regeren is vooruit zien, wij noemden het van achteraf kijk je een koe in zijn hol.

 2. Mr. Charles

  Iemand stelde hier de vraag: hoe kan de Partij voor Vrijheid de grenzen willen sluiten? Dat is toch geen vrijheid? Kijk, beste man of vrouw, het is een beetje moeilijk en paradoxaal, maar wel glashelder. Wilders wil de grenzen sluiten of minder wagenwijd openzetten om de vrijheid, het tolerante en liberale karakter van de Nederlandse samenleving, in vele jaren, misschien wel eeuwen opgebouwd, te beschermen tegen kwaadwillende aartsconservatieven die hier de Nieuwe Middeleeuwen willen invoeren. Ze stromen hier ongehinderd binnen en worden massaal opgevangen door gelijkgestemden die Nederland het liefst zouden willen opheffen (type altijd beledigde janksmoelen als Pechtold en Gifgroen Klaverblad). En daartegen wil Wilders optreden. Zoals de politie in principe ook boeven vangt en hun vrijheid ontneemt of beperkt, om de vrijheid van anderen te beschermen. Gevangenissen zijn een soort afgegrensde delen van de maatschappij. Snap U het nu?

 3. Wim

  Frankreich: Schwere Krawalle in Vororten von Paris
  Veröffentlicht: 08.02.17 12:17 Uhr

  In Paris ist es die vierte Nacht in Folge zu schweren Jugend-Krawallen gekommen. Auslöser war eine offenbar äußert brutale Aktion der Polizei gegen einen Jugendlichen.

 4. van Urk

  Ik heb genoeg filmpjes laten zien hoe Britse steden er aan toe zijn. Sommige plaatsjes zijn daadwerkelijk geislamiseerde kalifaten waar uitsluitend alleen maar moslims wonen, werken poepen en schijten en Britse autochtone burgers verjagen door te zeggen dat zij vertrekken moeten naar hun “eigen” land. Moet dat hier soms ook maar gebeuren door dat links iedere keer hun linkse behulpzame vinger wil gaan geven aan moslims waarvan zij daarna onze hele nationale hand willen gaan grijpen?

  1. HaZ

   Het gaat anders al flink die kant op van Urk ! Onnodig om alle reeds bestaande kalifaten in Nederland op te noemen, de bewoners van die wijken melden zich (on)bewust vanzelf wel door hun misdragingen. De oorspronkelijk bewoners van die wijken zijn inmiddels al dan niet verplicht verkast en dat moet men maar normaal vinden. Nou, ik vind het helemaal niet normaal en iedere partij die vind van wel, kan absoluut niet op mijn goedkeuring en dus mijn stem rekenen. Tot die partijen zou ik willen zeggen…Kun je rekenen?….. Reken er maar niet op!

 5. nick

  Ik ben weer trots op DDS! De waarheid moet ergens geplaatst kunnen worden.

  Links kijkt weg, steekt de kop in het zand en staat constant in de ontkenningsfase! Erger, ze voeren oorlog tegen diegenen die wel zien wat er gaande is. Hoe stupide om je eigen ondergang te bewerkstelligen. Daar wordt ik wel eens wanhopig van, over die vergaande stupiditeit, men lijkt gehersenspoeld, gehypnotiseerd… en misschien is het dat ook wel.

  1. Mr. Charles

   @Nick U bent op het goede spoor wat betreft de kwalificatie van het links gespuis. Zelfs de oude Weense Toverdokter zou het met U eens zijn: het gaat hier om psychisch gestoorde mensen. Om vele redenen (voert te ver om die hier allemaal op te sommen) willen zij de “Gutmensch” uithangen, ter vereffening van schuldgevoelens die zij hebben. Daar spelen dus de getinte ratten van het SS type op in, die ruiken dat. En het links gespuis denkt met alle tegemoetkomingen aan de onzinnige eisen van andere rassen (Marokkanen zijn sedert het politieke proces tegen Wilders volgens de politieke rechters een “ras”, wist U dat al?) hun schuldgevoel te delgen. Maar deze mensen zijn wereldvreemd. Eén voorbeeld: de jood Lodewijk Asscher, niet uit onbesproken familie, wil lijsttrekker worden van een partij, de PvdA, traditioneel nogal joods, maar nu volkomen overgenomen door moslims. En die staat dan raar te kijken dat niemand op hem wil stemmen: zijn oud kiezers lopen weg omdat ze de PvdA allochtonenpolitiek zat zijn, en de islamitische allochtonen stemmen van hun leven niet op een jood. Asscher heeft zijn kop dus in een voorgehouden strop gestoken. Zo simpel is de wereld. Het Links Gespuis is, net als Jezus Christus die ook het wereldleed op zijn smalle schouders wilde nemen, zeer masochistisch. Het Links Gespuis biedt zich aan voor een halal slachtpartij. Maar daar verheugen ze zich op, want dan hebben ze toch de goede wereld gediend. En sterven onder hun beulen met de ogen ten hemel gericht. Pechtold oefent al dagelijks met die oogopslag, let op zijn foto’s! Voor Uw woord “hypnose” voor deze gekte, zou ik “hysterie” willen voorstellen. De toch beangstigend grote hysterie van sympathie voor de kansenparels, die je dus beter direct voor de zwijnen had kunnen gooien, lijkt wel de ondergang van de wereld aan te kondigen. Bijbelse tijden kortom. Gelukkig hebben we Trump, en straks Wilders, nog. Die moeten dit zootje psychopaten maar in bedwang zien te houden.

   1. jennifer

    Helemaal waar wat u zegt, zelf heb ik ook al de hele tijd gezegd dat het fout gaat. Zolang mensen nog op die linkse fascisten blijven stemmenlopen we als Nederlander zeker het gevaar om onder de voeten gelopen te worden door de moslims. Wilders is vanaf het begin de enige politicus geweest die dit bij nam heeft durven te benoemen, voorgangers die het ook zeiden werden toen al weggezet als racist door links. Nu is het over dat men gewoon eerlijk moet zijn het wordt erop of eronder voor ons land na deze verkiezingen.

 6. Wim

  Brussel reageerde weer verontwaardigd vanwege de aangekondigde maatregelen van de Hongaarse premier Viktor Orban , die overigens geheel in overeenstemming zijn met het Verdrag van Schengen, maar haaks staan op datgene wat Brussel en de zieligheidsindustrie nog steeds trachten als ‘goed ‘ te verkondigen.

  Nu de resultaten van de vergadering van de Europese Raad een aantal dagen geleden gehouden in Valetta ( Malta ) voor de zoveelste keer weinig tot niets hebben opgeleverd, behalve dan dat er weer vergadert zal worden, heeft Hongarije besloten om zelf maatregelen te nemen.

  Deze houden in, dat de Hongaarse grensbewaking alle vluchtelingen die trachten Hongaars grondgebied te bereiken niet alleen zal proberen staande te houden, maar ook zal overbrengen naar speciaal daartoe ingerichte GESLOTEN opvangcentra. Het argument dat personen die niet hebben verstoten tegen wetten niet mogen worden vastgehouden, maar zich vrijelijk moeten kunnen bewegen, is niet in de ogen van de Hongaarse autoriteiten van toepassing. Immers, redeneren de Hongaren, kunnen de asielzoekers weliswaar onder begeleiding indien zij dat wensen het opvangcentrum verlaten, echter onder de voorwaarde dat zij terugkeren naar het land waar vandaan kwamen alvorens Hongarije binnen te komen . Zij zijn dus in principe vrij om te gaan .

  Echter zich vrij door Hongarije bewegen, de opvangcentra verlaten, hangende hun asielverzoek, waarvoor 6 maanden gerekend wordt, mag niet langer. De Hongaren vrezen terecht, dat vluchtelingen die denken dat hun asielverzoek zal worden afgewezen, zullen ‘onderduiken ‘of zullen trachten door te reizen naar een ander EU land, waardoor Hongarije niet aan de Schengen voorwaarden voldoet.

  De Hongaarse overheid is van mening dat asielparasieten de Hongaarse grenzen systematisch misbruiken door te trachten illegaal het land binnen te komen, temeer zij dan ook al een of meerdere veilige andere EU landen hebben doorkruist.

  Tot nu toe kent Hongarije 2 soorten opvangcentra, een open centrum, met name voor gevluchte families. Dit centrum mogen zij overdag verlaten, om ’s avonds weer terug te keren. In de zg. gesloten centra kunnen asielzoekers maximaal 6 maanden worden vastgehouden, terwijl een Hongaarse rechter elke 2 maanden bekijkt of de detentie nog rechtsgeldig is. De open centra zullen nu verdwijnen dwz. veranderd worden in eveneens gesloten centra.

  Inmiddels heeft ook Human Rights Watch (HRW) zich in de discussie gemengd, daar zij van mening zijn dat de Hongaarse maatregel in strijd is met hetgeen is vastgelegd in het verdrag over de de Rechten van de Mens. De organisatie is van mening dat ‘opsluiten ‘slechts als laatste maatregel gebruikt mag worden. De vluchtelingen moeten volgens HRW net zo worden behandeld als elke Europeaan. Hongarije daarentegen is van mening dat de personen in de geplande opvangcentra niet worden opgesloten omdat, indien zij op hun schreden terug willen keren, daarin vrij zijn.

  1. nogmaals

   Dit jaar naar Hongarije met vakantie!
   Zo langzamerhand het enige land waar je gespendeerd vakantiegeld niet via ’s lands schatkist linea recta de moslim-invasie financiert.

 7. Mars020

  Bij twijfel, kijk dan naar Opsporing Verzocht en je weet waar je op moet stemmen in maart. Alle uitspraken van Geert kloppen, daar is geen speld tussen te krijgen. Slinks is nog even aan het stuiptrekken en probeert de teringzooi, die ze veroorzaakt hebben goed te praten. Iets wat mij altijd verbaast is het wereldvreemde gedrag van die geitenwollensokken… Die gasten zijn echt achterlijk!. Hoop, dat ze zelf eens overvallen worden, door lichtgetinte zandapen. Wie weet, dat dan het kwartje valt?.

  1. HaZ

   Het zou mij enorm verbazen dat die geitenwollen types allang niet onvrijwillig met onze getectyleerde medeburgers in aanraking zijn gekomen. Dat zijn de mensen die vervolgens “de andere wang” toekeren, waarop ze ook aan de andere kant een knal kunnen verwachten. Ik zou die types wel eens aangifte op het politiebureau willen zien doen van het onrecht wat hun is aangedaan. Eerste zin is dan;”agent, wat mij nu toch is overkomen”!

 8. Top

  Deze ochtend mijn abonnement opgezegd van de Telegraaf en Elsevier. Meer dan dertig jaar klant geweest.
  Reden? Lees het zelf maar eens. Ze denken zeker dat de verstandige burger uit een boom zijn gevallen. Ik in ieder geval niet.

  1. jennifer

   Nou als je al 30 jaar geld weg smijt door die rommel te lezen, weet ik het zo net nog niet wat ik ervan denken moet.

 9. Beukman

  “Gisteren beschuldigen eurofielen hém (en Jan Roos en Thierry Baudet) immers nog van landverraad. Gek genoeg was De Dagelijkse Standaard zo ongeveer de enige website die daar iets over schreef.”

  Die eurofielen…. waren Joshua Livestro. Niet Rutte of zo, of Buma. Moet de mening van Livestro dan in alle kranten? Dat lijkt mij een tikkeltje overdreven.
  Persoonlijk vond ik het iets te zwaar aangezet van Livestro, maar zijn betoog is een prima discussiestuk met genoeg aanknopingspunten om voor- en tegenargumenten aan op te hangen.

  Het is hier te lezen:
  http://jalta.nl/column/laten-we-eerlijk-zijn-wilders-roos-en-baudet-zijn-feitelijk-landverraders/

  1. Anna

   Beukman. Schitterende campagnespot van de PVV. Wil je democratie, soevereiniteit, vrijheid en vrijheid van meningsuiting behouden zullen Allochtoon en autochtoon moeten stemmen op PVV. Allochtoon die hier is gebleven en kwam wonen en werken voor democratie, vrijheid en vrijheid van meningsuiting denk goed na. Livestro is een grote VVD aanhanger zonder enig gevoel voor Nederlandse cultuur, opbouw en ontwikkeling. Geven zich over aan Brussel. Weg Nederland.

 10. Gustaafff

  Wildersdoet het weer eens voorkomen alsof dit land op het randje van de afgrond staat, de economie aan diggelen ligt en de sharia is ingevoerd.

  Nederland is nog steeds het meest prachtige land dat er bestaat; we zijn niet verraden, we zijn niet vergeten, steden zijn niet “geïslamiseerd”, we worden meer beveiligd dan ooit (en zijn dus ook veilig) en de economie bloeit weer op.

  Je zal maar zo’n zwartkijker als Wilders zijn.

  1. Beukman

   @Gustaaf
   Spijker, kop. Maar helaas niet besteed aan al die weg-met-onsers.

   Nederland:

   • Verwachte economische groei 2017: 2,4%, stijgend
   • Begrotingstekort: 0,4% (top 5 EU), verwacht 2017: 0%
   • Percentage immigranten: 4,5%, (dalend, plaats 18 in EU)
   • Werkloosheid: 5,6 % (dalend, plaats 6 in EU)
   • Plaats 7 in BNP, wereldwijd en stijgend
   • Plaats 4 in Education Index (wereldwijd)
   • Plaats 5 in Rijkste landen binnen EU
   • Plaats 2 in Meeste betaalbare zorg binnen EU
   • Plaats 2 in Koopkracht binnen EU
   • Plaats 8 in Global competitiveness index (144 landen)
   • Plaats 5 in Global innovation index (143 landen)
   • Plaats 1 in Kwaliteit gezondheidszorg in Europa
   • Plaats 2 in beste pensioenen in Europa
   • Plaats 4 in Gelukkigste kinderen ter wereld
   • Plaats 7 in Gelukkigste bevolking ter wereld
   • Plaats 4 in Laagste aantal zelfmoorden binnen EU
   • Plaats 5 in Human development index, wereldwijd
   • Plaats 2 in Freedom index, wereldwijd
   • Plaats 2 in Press Freedom index, wereldwijd
   • Plaats 10 in Democratic index, wereldwijd
   • Plaats 7 in Kwaliteit van leven, wereldwijd
   • Plaats 20 in Grootste economieen ter wereld
   • Plaats 199 in Moordgevallen in de wereld (218 landen)

   1. Gustaafff

    Helemaal correct, @Beukman. We staan ook in het rijtje van de minst corrupte landen ter wereld, mogen straks voor een jaartje in de veiligheidsraad, onze militairen doen goed werk in Mali en Irak. Racisme en discriminatie wordt keihard aangepakt en we hebben een goed functionerende verzorgingsstaat.

    1. Floris

     De 2 grootste naïevelingen van DDS houden de moed erin, zie ik.

     Van Guusje is dat nog enigszins te begrijpen. In zijn SGP-dorpje heeft hij geen last van de multicul en, goedgelovig als hij is, slikt hij de verhaaltjes van de Lügenpresse als zoete koek.

     Zalig zijn de armen van geest!

     1. van Urk

      Inderdaad Floris. Op Urk is het ook nog super toeven en valt er ook nog niks te klagen (nou ja als het om de visserij gaat: De Brexit, vis discards etc. zijn zorgelijke toestanden voor de Nederlandse visserij) maar ik kijk wel verder dan mijn neus lang is als een soort radar dat dreigende obstakels in de verte alvast opspoort. En dat ontbreekt gewoon bij die twee “naievelingen”.

     2. Beukman

      Tja @Floris, maar hoe zit het dan toch met die Beukman? Die woont in multicultistad nr 1, in een multicultiwijk, hij is niet dom, belezen, en toch denkt ie niet dat de wereld naar de kloten gaat en Nederland in het bijzonder!
      Het zou jou aan het twijfelen moeten brengen.

     3. Beukman

      Niet zo hoog van de vuurtoren blazen, Urk. Misschien zijn die twee wel helemaal niet zo naief, misschien kijken ook zij iets verder dan hun neus lang is.

      Wel interessant trouwens hoe alles in elkaar grijpt he? Dat zo’n Brexit grote negatieve gevolgen kan hebben voor de Nederlandse visserij? Het toont maar weer eens aan dat we in een geglobaliseerde wereld leven, en dat die EU misschien zo slecht nog niet is om een en andere met elkaar af te spreken.

     4. jennifer

      Zalig zijn de armen van geest ja, wat je zegt dit geld ook voor beukman die weet ook niet beter.

     5. Gustaafff

      @Floris, ik woon nu weliswaar in een rustig dorpje, maar eerder heb ik gewoond op een plek waar ik (letterlijk!) de inbrekers betrapte in mijn schuur. Van de moslims had ik helemaal geen last; het waren van een uitkering genietende klierende Antillianen die er een wanboel van maakten.

     6. Floris

      Tja, Gustaaf. Ik heb in Rotterdam gewoond en heb heel wat overlast meegemaakt van zowel Antillianen als Marokkanen. De laatsten waren verreweg de ergsten. En die marokkanen houden echt niet alleen in de grote steden huis. Dit overkwam Johan Derksen in het ooit zo lieflijke Gouda:

      “Ik heb het allemaal aan den lijve ondervonden. Ik heb in de binnenstad van Gouda gewoond en als ’s avonds de coffeeshops dichtgingen, werd je volledig geterroriseerd. Écht geterroriseerd.“
      Het was verschrikkelijk, aldus Derksen. “Ik had een trap naar mijn voordeur en daar zaten dan groepen Marokkaanse jongeren op. Die heb ik daar spuitend, neukend, poepend, piesend, de buit van de auto-inbraken verdelend aangetroffen. Op een gegeven moment was mijn vrouw naar de Albert Heijn geweest en die kwam met twee van die grote zakken thuis. Ze vroeg: ‘Mag ik even passeren?’ Nou, dat mocht niet. Ze moest eerst nog een uur rondjes lopen door de stad voordat ze van de Marokkanen haar eigen trap op mocht.”

      http://www.mediacourant.nl/2016/12/johan-derksen-walgde-van-marokkanen-in-gouda/

    2. Floris

     “Tja @Floris, maar hoe zit het dan toch met die Beukman? Die woont in multicultistad nr 1, in een multicultiwijk, hij is niet dom, belezen, en toch denkt ie niet dat de wereld naar de kloten gaat en Nederland in het bijzonder!
     Het zou jou aan het twijfelen moeten brengen.”
     ————————————————————————-
     Wat de islam betreft is die Beukman beslist niet belezen en trapt hij in alle smoesjes die bedacht zijn om dit barbaarse geloof te apologeren. Wat daar de oorzaak van is?

     Beukman is een goedmens van het zuiverste water. Gekneed door het politiek correctisme en het postmoderne existentialisme, daarbij het essentialisme afwijzend. Terwijl juist het essentialisme de enige weg naar diepere kennis is (het woord zegt het al).

     1. Beukman

      @Floris
      Jij bent in staat om de islam zelfs de schuld van je lekke banden te geven.
      Kijk verder maar uit met die praatjes van je: “Gekneed door het politiek correctisme en het postmoderne existentialisme, daarbij het essentialisme afwijzend”: je valt door de mand als iemand afkomstig van de elites.

     2. Floris

      Jouw blinde vlek voor deze oorlogsreligie is stuitend. In feite zit je het voor een soort nazisme avant-la-lettre op te nemen.

      Kijk naar essenties, Beukman, als je wijzer wil worden. En die essenties zijn niet de moslims in je omgeving.

      En ja, ik ben hoogopgeleid en heb veel bereikt in m’n leven, maar ik weiger deel uit te maken van de politiek correcte elite. Ik kots op die mensen.

   2. van Urk

    Inderdaad een mooi lijstje voor een klein land dat dit uit zichzelf gepresteerd heeft. Maar vergeet niet dat een klein succesvol land als Nederland gemakkelijk mee gezogen kan gaan worden met de waanzin van Brussel en lidstaten die niet zo,n mooi rapport heeft als de onze. Johan de Witt heeft het mooi gezegd: waarom vallen de Engelsen ons iedere keer weer aan? Omdat zij jaloers zijn dat wij te succesvol zijn! Nu aast Brussel op onze succesvolheid door ons te beroven en dat weg te geven aan niet succesvolle landen. “The Greeks have what it takes and Brussel wants our tax mony”

    1. Floris

     Ik heb zo mijn bedenkingen tegen dit soort lijstjes. Zo bestaan er ook “cijfers” inzake criminaliteit. Die zou al jaren dalen. Tja, dat is niet zo gek als mensen geen aangifte meer doen omdat er toch niets mee gebeurt.

     En wat die verzorgingsstaat betreft: die is binnenkort onbetaalbaar. Met dank aan de goedmensen die Nederland tot een luilekkerland voor parasieten uit de zandbaklanden hebben gemaakt.

     Allah zal de witte goedmens er echter niet voor belonen. Voor hen heeft hij het hellevuur ingericht.

     1. van Urk

      Floris@ Dat komt met wat ik al zei: Al ons geld en privileges wordt opgeeist door Brussel en verbruikt aan “arme en zielige” immigranten omdat wij te rijk en succesvol zijn volgens het lijstje. Zo,n offer vraag je als “Brusselse priester” niet aan Albanie of Bulgarije want daar valt niks te halen.

     2. Beukman

      @Floris
      Er valt links en rechts vast wel wát af te dingen op sommige lijstjes, maar je moet wel een geniale weg-met-onser zijn om aannemelijk te maken dat Nederland een prutland is.

     3. Peter Selie

      Beukman 1 uur ago

      Wat een flut argument van z’n belezen en erudiete podser *Kuch*, had meer verwacht, dan zo een niets zeggend antwoord, om dat je gewoon niet met iets beters KAN komen.

     4. Beukman

      We willen natuurlijk niet lezen dat Nederland hoog eindigt in allerlei positieve lijstjes, he Peter? Weg met ons, zure man!

   3. Anna

    Beukman. Toch typisch dat u uit angst gevolgen islam, islamisering, geweld, jihad,massa-immigratie, asiel van jonge moslimmannen en familie met totaal andere cultuur en religie achterwege laat. Doen ze ook in Brussel. De lagere en middenklasse hebben de rekening betaald om asiel en immigrant levenslang te onderhouden en rijken nog rijker te maken. Kennis, kunde en handen niet meer aanwezig in MO en Afrika. Over x jaren Europa, MO en Afrika totaal de vernieling in. Geweldig toch die economische meevallers in Nederland.

   4. Mars020

    @Beukman, zegt belezen te zijn?. Zeker lid van de Donald Duck?. In Amsterdam sterft het van de allochtonen en vooral moslims, die de boel naar de klote helpen!.

  2. van Urk

   Nog wel Gustaaff, nog wel…Maar hoe zit dat met de toekomst? Heeft u daar ook een helder beeld van? Britse plaatsjes als Dewsbury of Luton hadden vele jaren geleden ook dit soort hoopvolle verwachtingen in de toekomst en ook die werden wijs gemaakt dat het allemaal wel reuze meevalt. Maar kijk hoe deze steden er nu bij staan? Ik zou er voor geen stap meer naar toe willen.

   1. Gustaafff

    Nederland heeft zeker problemen met radicale moslims. Maar ook hier zit het verschil tussen Nederland en het VK. Wij laten geen tentenkampen staan (Frankrijk), geen jihad-enclaves (België) en we hebben geen Lutons. Nederland maakt werk van goede integratie en daar kan iedereen zijn steentje aan bijdragen.

    1. HaZ

     “Nederland maakt werk van goede integratie”. Lukt nog niet erg zoals te zien op onderstaande film…..
     https://www.youtube.com/watch?v=Ae5CvIihtxc

  3. Anna

   Beukman. Toch typisch dat u uit angst gevolgen islam, islamisering, geweld, jihad,massa-immigratie, asiel van jonge moslimmannen en familie met totaal andere cultuur en religie achterwege laat. Doen ze ook in Brussel. De lagere en middenklasse hebben de rekening betaald om asiel en immigrant levenslang te onderhouden en rijken nog rijker te maken. Kennis, kunde en handen niet meer aanwezig in MO en Afrika. Over x jaren Europa, MO en Afrika totaal de vernieling in. Geweldig toch die economische meevallers in Nederland.

 11. Jroam

  Het zijn toch smerige landverraders!
  De aanhoudende bezuinigingen op de zorg zijn toch uitingen van kei hard fascisme!
  De linkse lafaard.
  De problemen van Nederland kunnen ze niet oplossen.
  En nu willen ze zichzelf en hun achterban overtuigen dat ze wel de problemen van andere volkeren kunnen verhelpen.
  Hoeveel cocaïne moeten die vluchtelingen meenemen voor de naïevelingen?

 12. HaZ

  Een heus cordon sanitaire van CDA,D66,VVD en PvdA om de hulp aan Marokko te willen stoppen, hetgeen de PVV al ik weet niet hoe lang verkondigd. En dat zo voor de verkiezingen…..
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27586956/__Buma__hulp_aan_Marokko_stoppen__.html
  Ik zie ineens vier hele lange neuzen in beeld verschijnen, u ook?

 13. Peter Selie

  “En één van die regels is dat ze nooit en te nimmer een stap terug doen voor links. Nu niet, nooit niet. We noemen het beestje gewoon bij zijn naam. Als de politiekcorrecten daar moeite mee hebben, nou, helaas pindakaas.” Mooi en een verademing in media-land, zeggen waarop het staat is een bijna geheel nieuw concept in de Main Stream Media, en totaal anders wat in de doorgeefluiken van de grote persbureaus normaliter met een grote leugenachtige consensus verder verspreidt wordt.

  Dhr. Wilders over de rode lijn van Pechtold.

  https://youtu.be/B6SaYFk4wNQ

 14. jennifer

  Hij heeft gewoon groot gelijk met wat hij zegt. Ben blij dat ik niet in de randstad hoeft te wonen , het straatbeeld daar is totaal vervuild met al die toddebakken op de hoofden van die import en die tenten die ze aan hebben die zoals ze in hun zandbakland ook uitzien vervuilen het Nederlandse straat beeld ook totaal, het hoort gewoon niet thuis in dit land, dus van aanpassen geen sprake. De integratie is mislukt, heeft de Ned belastingbetaler inmiddels miljoenen gekost voor niets weg geld, aan ongewenst import parasieten. Het beeld van al die haathutten wat ze overal neerzetten maakt het straatbeeld van Nederland ook te niet, dus ik ben het helemaal eens met Wilders wat hij zegt over dat het geld van de burgers is weggeven aan projecten die niets toevoegen aan Nederland.De linkse politiek heeft de burgers in Nederland ook verraden in alle opzichten.

 15. Ria

  Gelukkig dat er sites zijn zoals o.a. DDS. die er niet voor terug deinzen om een ander geluid te laten horen en niet achter de massa aanlopen.
  Hulde daarvoor !!

  Het is onbegrijpelijk dat de gevestigde orde met droge ogen Nederland een democratie durven noemen, terwijl zij ons aan alle kanten onderwerpen aan het EU-gedrocht. De verkiezingen moeten nog plaatsvinden, maar er wordt bij voorbaat al een partij uitgesloten en genegeerd, die zoals de peilingen doen vermoeden de grootste partij gaat worden. Dat laat zien dat zij meer dan een miljoen stemmers niet serieus nemen, m.a.w. die mogen voor spek en bonen naar de stembus. Dit ziekelijke narcistische gekonkel moet zo spoedig mogelijk een halt toe geroepen worden. Ze hebben niets geleerd van het demoniseren van Pim Fortyun ( of misschien juist wel ? ). Het tij moet gekeerd worden en wel zo snel mogelijk anders is er voor onze kinderen en kleinkinderen geen toekomst meer. Daarom stem ik op de PVV.

 16. Ome Ga

  Klopt Ria. Dat er niet veel meer geluiden zijn zoals op DDS.

  Wat is een land? Wat is Nederland, of-zou-het-moeten-zijn, ahum?!
  Een land bestaat uit
  1). zijn grenzen
  2). zijn munteenheid
  3). zijn wetten
  4). zijn taal
  5). zijn cultuur (niet; koeltoer)

  That’s it! Period. De vijf vingers van je hand.

  Makkelijk te onthouden; zelfs voor Demonen666, politiek correcte linksschgutmenschenlandverraders, liegbeesten als Rutte Oprutte, linkse gajes en moslim ongedierte, enz.

  Ja idd het tegenovergestelde wat de arrogante fakenews globalisten en communisten brengen: Vervlakking, Daud, Verglaasde en Liefdeloze Uitdukkingsloze Gezichten – vaak gehuld in kopvodden of haatbaarden, alles Gleich wie schweinhunde/inkomen/gender/huidskleur/koeltoer/intelligentie/onderwijs/outfits/religies/wetten/ en… grenzeloos; géén grenzen meer (hoewel; dat bepaalt ‘onze’ ongekozen kaporegering van het fascistische EU wel voor u!! Stiekem).

  Maar het is zoau shimphel. Zelfs voor PRutte. Hoe dom moet je zijn om dit niet tuh bekrijpuh???!

  Een land bestáát niet eens zonder deze 5 (VIJF) dingen.

  Kind kan de was doen! Een, twee, drie vier, vijffff!

  Dus als ik aankom in een ander land, vragen ze me of ik iets aan te geven heb.
  Bijv. groenten. Want er kunnen tropische kakkerlakeitjes in zitten. Of een lelijk zwart (hai Sylvana!) rupsje, of ander ongedierte of vierussen. Of een (familie van)jihadisudanmohamhaatbaardhoogwaterpantalononderkruipsel. Gewoon dubbelchecken graag!

  Heel interessant hoe het is begonnen; sluipenderwijs, stiekum maar politiek correct!
  SEE SOMETHING SAY SOMETHING.

  MOET ABSOLUUT ZIEN:

  https://www.youtube.com/watch?v=YMttsY__ym0&feature=em-uploademail

 17. Ome Ga

  NL is verraden
  Ons geld weggegeven
  Onze steden geïslamiseerd
  Onze veiligheid verslechterd
  Onze grenzen open
  Onze eigen mensen vergeten

  Helegaar waar beste Geert! Afstrepen:

  Een land BESTOND uit
  1). zijn grenzen
  2). zijn munteenheid
  3). zijn wetten
  4). zijn taal
  5). zijn cultuur (niet; koeltoer)

  Dag Nederland.

  Dag Hollands Glorie!

  Dag ‘Blanke Top der Duinen’!

  Dag fietsen zonder op slot te doen ‘snachts.

  Dag ding dong zacht kerkklokken geklingel één maal op zondags.

  (woon zelf in een moslimland; wil je niet weten wat een herrie als twee retteketetminaretten in de buurt en een paar keer per dag oordopjes in van je eigen muziek, of gesprek onderbroken, enz… horen en zien vergaat).

 18. Kodi

  Zweden wordt een derde wereldland door massaïmmigratie:
  https://t.co/95YS5S3A3J

 19. Syntha

  En niet te vergeten: de grond onder iedere moskee die geplaatst wordt in Nederland en de rest van de wereld, wordt beschouwd door de Islamitische wereld als veroverde oorlogsgrond, dus is van hen.!

 20. NederNederlander

  De prestigieuze Britse denktank Chatham House deed een grootschalig onderzoek onder Europeanen over hoe ze dachten over moslimmigratie. 
  Wat blijkt:
  Anders dan je zou denken, afgaand op de hysterische berichtgeving in de Europese media over Trump, zijn de Europese volkeren massaal voor een moslimban:

  Drawing on a unique, new Chatham House survey of more than 10,000 people from 10 European states, we can throw new light on what people think about migration from mainly Muslim countries.
  Our results are striking and sobering.
  They suggest that public opposition to any further migration from predominantly Muslim states is by no means confined to Trump’s electorate in the US but is fairly widespread.
  In our survey, carried out before President Trump’s executive order was announced, respondents were given the following statement: ‘All further migration from mainly Muslim countries should be stopped’.
  They were then asked to what extent did they agree or disagree with this statement.
  Overall, across all 10 of the European countries an average of 55% agreed that all further migration from mainly Muslim countries should be stopped, 25% neither agreed nor disagreed and 20% disagreed.

  Voor wie wel eens vaker bevolkingsonderzoeken bestudeerde, zal dit niet heel verbazend zijn.
  De Europese bevolkingen zijn altijd tegen immigratie geweest.
  Hun regeringen willen tot op de dag van vandaag niet luisteren.
  In de media wordt steevast gedaan alsof de mening van het volk er niet toe doet.
  Dat alles is bekend.
  Het verbazingwekkende is vooral dat die Europese bevolkingen zolang hebben geslikt dat er een omvolking plaatsvond.
  Dit is overigens welbewust beleid van de EU geweest.
  Rapport na rapport bij de EU heeft dezelfde teneur:  
  De vergrijzing is het grootste probleem, en de oplossing is migratie.
  Tot op de dag van vandaag wordt deze boodschap verkondigd door de EU bazen.
  Wanneer ik eens zo’n intern document aanhaal, schrijft de NRC dat ik gek ben. 
  Dezelfde krant die als taak zou moeten hebben om het EU immigratiebeleid structureel onder de loep te nemen, schrikt alleen wakker als ik er een blogje over schrijf.
  Iedereen ziet de gevolgen van het EU beleid:
  Eenmaal binnen wordt geen enkele illegale immigrant meer uitgezet.
  Dus diezelfde immigranten wagen hun leven om als ‘vluchteling’ opgenomen te worden.
  De EU heeft nu een veerdienst ingesteld om de illegale immigranten vlak voor de kust van Libië op te pikken.
  Dit door de EU gecreëerde probleem is voor de EU helemaal geen probleem:
  Het is een wens.
  In de onnavolgbare bureaucratische krochten wordt het immigratiebeleid voorgekookt, dat op niet-democratische wijze achter de Europese volkeren omgaat.
  Jaar in jaar uit.
  De mensen willen het niet.
  Ze willen geen moslims meer, en als Chatham House ernaar gevraagd had, hadden ze ook gezegd dat ze geen Afrikanen meer wilden.
  Maar de wil van de volkeren wordt genegeerd, zolang diezelfde volkeren maar niet daadwerkelijk in opstand komen.
  Dat is de trieste balans.
  Zolang de stekker niet uit de EU wordt getrokken, zolang nog zoveel mensen blijven stemmen op partijen die dit EU besluitvormingsproces stilzwijgend toestaan (door het consequent niet over de massamigratie en de islam te hebben) zal de desastreuze omvolking doorgaan.
  En zullen uw kleinkinderen op een dag in moslimlanden blijken te wonen.
  Hoe is het mogelijk geweest, zal men zich dan afvragen.
  Hoe konden we zo blind zijn.
  Ja, dat is de grote vraag.
  Waar komt de huidige politiek correcte verdwazing toch vandaan.
  Waarom wil men niet zien, wat iedereen kan zien die maar een beetje zelfstandig onderzoek doet.
  Het lijkt wel een soort hypnose.
  Zelfs als men weet dat moslim migratie slecht is, breekt er nog geen revolte uit.
  Ja, straks zal er massaal in stilte op Wilders worden gestemd.
  En ernaar gevraagd, zal iedereen weer bang over zijn uitgebrachte stem zwijgen.
  Het is die angstige verlamming.
  Ongekend.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.