Daar gaan we: DENK gaat internationaal. Migrantenpartij wordt opgezet in Vlaanderen

Ook in Vlaanderen krijgen ze er binnenkort een politieke partij van, voor en door moslimimmigranten bij. 

De nieuwe politieke partij is geïnspireerd door, hoe kan het ook anders, het Nederturkse DENK. De grote man achter de Vlaamse versie van DENK is Ahmet Koç. Het zal natuurlijk niemand verbazen dat deze man de politiek is ingekomen als lid van… de Vlaamse socialisten (sp.a).

Het AD legt uit dat Koç werkelijk op alle mogelijke fronten een soort van tweede Tunahan Kuzu is:

Vorig jaar werd Koç nog wegens opruiende uitspraken uit de Vlaamse tegenhanger van de PvdA gezet, nu werkt hij aan het opzetten van een nieuwe partij. Hij spiegelt zich aan het Nederlandse Denk, de multiculturele partij die afgelopen woensdag nog drie parlementszetels wist te veroveren. Denk werd opgericht door twee parlementsleden van Turkse komaf die zich afkeerden van de Partij van de Arbeid (PvdA). Ze haalden vooral stemmen bij de conservatieve Nederlanders van Turkse origine.

Koç wil dat zijn partij een nationale partij wordt. Hoewel hij vooral verwacht dat veel allochtone Belgen zich bij hem gaan aansluiten is hij ook op zoek naar een paar autochtonen. U weet wel, om toch nog iets van Vlaams over te komen.

“Ik ben ervan overtuigd dat België behoefte heeft aan een nieuwe politieke beweging die zich afzet tegen de sociale ongelijkheid en de onverdraagzaamheid. De establishmentpartijen hebben daar geen antwoord op,” aldus Kuzu II.

En zo wordt de invloed  van dit soort raddraaiers dus met de dag groter. Nog even en Nederland en België worden allebei geteisterd door partijen van, voor en door relatieve nieuwkomers die weigeren zich aan te passen aan de heersende cultuur  in hun tweede moederland, en zich eerst en vooral identificeren als ‘Turks’ (of Marokkaans, of wat dan ook).

Wat een aanwinst voor de democratie?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. Adriaan

  Let op mijn woorden: het wordt nog veel erger. Het gros van Nederland en België wil dit toch? Daar is geen houden aan. Links wil moslims knuffelen en moslims willen ons onderwerpen aan hun normen en waarden: zoals homo’s van daken gooien, vrouwen hoofddoeken laten dragen, vrouwen één recht geven: het aanrecht, vrouwen vooral onderdrukken. Vrouwen kunnen stenigen als ze aangerand worden door een Turk of Marokkaan, want ze-zal-het-wel-hebben-uitgelokt. Dit is een cultuur waar ik me heel onpasselijk bij voel. Er komt (binnenkort?) een gewapende opstand.

  1. back2basics

   Een gewapende opstand notabene. Dat vind ik een nogal gedurfde uitspraak.
   En hoe denk je dat die er uit gaat zien? En door wie zal die opstand uitgevoerd gaan worden? Wie is/wordt de vijand?

   1. jennifer

    Die is er al in de vorm van aanslagen wat nog meer zal gaan worden. In Duitsland zijn trouwens no gone zones waar meer wapens zitten als mensen en het Duitse leger heeft.

  2. unitokkie

   Ik weet niet of t erger wordt. De irritatie en tegenstellingen worden wel steeds groter en dit is ook het einddoel van Denk. Hopelijk leidt t juist tot t tegenovergestelde en dat er uiteindelijk minder moskeeen zijn en geld uit t buitenland wordt verboden. Ook wordt nu blootgelegd wat voor vieze gluiperige organisaties hier allemaal achter zitten zoals diyanet en mili gorus. Hopelijk worden deze organisaties verboden en worden ALLE subsidies stopgezet aan turkse organisaties en worden dubbele paspoorten op termijn volledig afgeschaft. De kers op de taart zou zijn om criminele dubbele paspoorters uit te zetten naar woestijngebieden.

 2. Ni28

  De Turkse expansie in Europa is begonnen. Nu gaan zij op aandringen van Erdogan veel kinderen fokken om de bezetting van binnen uit te helpen voltooien. De enige doel van de Turken is om Europa te bedwingen. Straks doet ie dat met Poetin samen. Het is ok niet moeilijk met zoveel Europese hulp.

 3. Ni28

  Met deze ontwikkeling stevenen wij op een burgeroorlog in Europa. Of eigenlijk meer de verlate tegenhanger van de kruistochten vroeger, de halvemaantocht naar Europa. Europa, wakker worden!

  1. poison

   Ik mag verrekken hier op de bank als Erdogan hier niet achter zit, die lacht zich een ei uit.

 4. jennifer

  De moslims flikken gewoon in ieder Europees land het zelfde, en de domme partijen in die landen nemen ze nog op, om ze daarna de hakken te laten zien, en zich afzonderen en zelf een partij op gaan zetten(zetel roof) net als DENK gedaan heeft, en gelukkig de PVDA flink voor afgestraft is geworden door de burgers. De moslims zorgen er wel zelf voor dat ze zogenaamd op een legale manier ervoor gaan zorgen dat de Islam zich vanzelf verspreid over Europa. Zo dom zijn al die linkse partijen bezig in heel Europa.

 5. NoDoubt

  Heel snel één paspoort invoeren, scheelt een alvast een hoop stemmen die niet loyaal zijn. Daarnaast alleen in het parlement die een nationaal paspoort hebben.

 6. Arachne

  De “medelanders” hebben zich tientallen jaren kunnen verschuilen in andere partijen. Die partijen hebben cliëntelisme bedreven om de stemmen van de “medelanders” te krijgen. Tegelijkertijd werden de “medelanders” binnen de partijen naar voren geschoven of geparachuteerd in organisaties en vulden ze hun zakken. Ze zouden in een gewone baan nooit op dit inkomensniveau gekomen zijn.

  Dat met Denk een Turkse en/of moslimpartij te voorschijn is gekomen was een kwestie van tijd. Het zal al jaren in de pijplijn. En het is een zegen. De kat is uit de zak. De partij die gelegenheid bood (PvdA) loopt leeg mede dank zij Denk. Mooi, ze verdienen het. Wij krijgen te horen waar deze partij, bv. Denk, voor staat. Denk zou iedere dag zendtijd moeten krijgen zodat het voor iedereen te zien is wat ze willen, wat ze zeggen enz.

  Gaat het in België ook gebeuren? Prima. Luchten de boel.

 7. Ruud562

  Tja, een voorbedacht plan wordt werkelijkheid. Jarenlang blijf je hangen in je cultuur en ideologie, zorg je dat je beslist niet integreert (ondanks miljarden aan subsidies hiervoor van ongelovige naïevelingen) en heb je op het bepaalde moment de reden om te zeggen dat je nimmer bent geaccepteerd, dus kies je je politieke eigen weg. Een weg die wijd open staat voor de inplanting van de islam in de samenleving van de ongelovigen. Zoals gepland in een samenleving van lui dus die je met open armen en vele, vele (financiele) tegemoetkomingen hebben opgevangen. Die hun wetgeving te gunste van jou en jouw broeders en zusters zo hebben aangepast dat jullie geen strobreed meer in de weg wordt gelegd! Het voorbedachte plan heeft dus perfect gewerkt: doe je voor als slachtoffer, als benadeelde minderheid en men trapt er vol in!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.