Held Theo Hiddema kondigt aan: “Morgen geef ik Frits Wester ervan langs bij Business Class!”

De nummer twee op de lijst van Forum voor Democratie laat alvast weten dat hij Frits Wester flink aanpakt in Business Class, dat morgen wordt uitgezonden.

Theo Hiddema is één van de bekendste strafpleiters van ons land die er ook nog eens eerlijk vooruit komt gewoon lekker rechts te zijn. Zoiets zijn we in Nederland eigenlijk niet meer gewend — iedereen die rechtsliberaal is biedt daar de hele dag door zijn excuus voor aan — maar Hiddema is dan ook niet van een gemiddeld kaliber. De man weet waar hij mee bezig is en is ook nog eens ontzettend scherp.

Zojuist kondigde hij aan op Twitter dat hij morgen te zien is in de uitzending van Business Class en dat hij daarin hard uithaalt naar Frits Wester, de RTL Nieuws-propagandist die onlangs alle ruimte kreeg bij Pauw & Jinek om Thierry Baudet weg te zetten als een racist. Zoals je van Hiddema zou verwachten heeft hij daar totaal geen geduld mee.

Aangezien hij natuurlijk een geweldig scherpe strafpleiter is kan het bijna niet anders dan dat dit werkelijk een huzarenstukje wordt.

Nu heb ik natuurlijk heel weinig met Harry Mens, de slechtste interviewer van Nederland, maar met Hiddema als gast ga ik wel degelijk naar Business Class kijken. Tip: doe hetzelfde, want dit gaat vuurwerk worden. Genieten dus!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. jennifer

  Zet m op theo geef deze landverrader maar eens n koekje van eigen deeg dat verdient hij.

 2. nick

  Ik ga zeker kijken!!! Groot fan van Hiddema. Heerlijk die man.

 3. Marija

  Dat is hem wel toevertrouwd, zeker na wat er vandaag en vanavond bezig is in Rotterdam. Nog steeds.
  Mijn woede groeit tegen dat volk. Als ze zo voor Erdogan zijn laat ze dan naar hun land teruggaan, dan kunnen ze ondervinden hoe goed ze het in ONS LAND hebben.
  In turkenland mogen ze alleen hun grote bek dicht houden, LAFAARDS.

 4. nienke

  Fritz Wester is echt walgelijk bezig, akelige figuur.
  Ga zeker kijken, geef hem de volle laag Hiddema.

 5. Sam C

  Super. Hoop alleen wel dat meneer Wester daar zelf ook aanwezig is.

  1. jennifer

   Nee dat is hij dus niet, kijk er net na, denk dat hij bij buitenhof misschien wel aanwezig is dan.

 6. Christian Wouters

  De duivelse kale? De verraderlijke kale? De havo-kale?

  Vreet hem op ( friese aanmoediging ), Hiddema. Die smerige Wester had al lang eens met zijn namaak gedrag in zijn stront moeten worden geduwd.

 7. johannesde6e

  Iedere keer als een voorstel om de eigen cultuur te beschermen ook impliceert dat ethische homogeniteit wordt beschermt komt die racistische verdachtmaking van stal.

  Als je die logica volgt is de multiculturele samenleving dus eigenlijk een multiraciale samenleving. Dat betekent dus eigenlijk dat mensen zoals Frits Wester dat beter vinden dan een mono-raciale (of mono-etnische) samenleving. Maar als vindt dat alle rassen en etnische gelijk zijn dan kan dat niet je standpunt zijn.

  Blijkbaar heeft Frits Wester een probleem met de homogeniteit van de inheemse etniciteit en wil hij die per se vernietigen met immigratie.

  Waar die haat vandaan komt is mij een raadsel.

  1. Christian Wouters

   Die haat komt van de havo: net niet intelligent, toch meedoen maar je altijd tekort voelen schieten. Dat ondermijnt hoor. Nee, havo is een echte lakmoesproef. Ik zeg: havo naar perron een en gleich vernichten.

 8. HaZ

  Ge-wel-dig hoe en Baudet en vooral Hiddema zich hebben gemanifesteerd in B.C.
  Letterlijk geen speld tussen te krijgen bij Hiddema’s vloeiende betoog hoe het momenteel met de linkse politieke baantjescarroussel gesteld is. En en passant nog even Frits Wester aanpakken. FvD heeft hier zijn kans gepakt en ten volle benut. Hulde !

 9. fockingworst

  Ijzersterk heeft hiddema de media en politiek en gefileerd en ontmaskerd..hulde theo

 10. Christian Wouters

  Alles met een midlifecrisis is gestoord. Frits dus ook. Zonder de vertekening van het beeld blijft er van dit havo-licht niets over. Vraag Brinkman of zijn ex. Ze noemen hem een opgepoetst prul. Zonder juiste belichting blijkt hij nep.

  Opgehoepeld met deze acteur.

 11. Christian Wouters

  Frits Wester is een karakterloos mens in een karaktervolle verpakking. Trapt iedereen in. Vraag zijn exen. De man is een worm met microfoon.

 12. joost2

  Tip voor de door mij zeer gewaardeerde DAGELIJKSE STANDAARD:

  zou het niet actueler zijn gedateerde stukken, zoals nu hier over Hiddema, te verwijderen?

 13. loritta

  Beste Theo, maak hem af!! Natuurlijk niet letterlijk, want jij bent een vredelievend mens, maar laat hem alle hoeken van de kamer zien!!!

 14. Skippybal

  Ben niet gelukkig met die Hiddema, typisch mannetje dat je in zo’n kwallenprogramma als Business-class kunt verwachten.

  FvD moet niet het imago krijgen van golfbanen-partij, zoals de VVD in Wassenaar.

  En voor DDS, schrijf maar vast op, daar hoeven we de uitzending niet voor de zien, dat Hiddema he-le-maal gehakt maakt van Wester…

  Zo voorspelbaar zijn jullie ook wel weer 😉

 15. Skippybal

  ohh…het was al weer 2 maanden geleden haha…

  1. Skippybal

   En hoe is het afgelopen? Hiddema gaf hem vast van “jetje”

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.