Het is wéér raak: SP-tuig vernielt verkiezingsposters VNL

Het is tegenwoordig elke dag raak en steeds weer zijn het linkse activisten die de vrijheid van meningsuiting niet respecteren.

Daar gaan we weer hoor: links tuig heeft wéér verkiezingsposters vernield van VNL, de partij van lijsttrekker Jan Roos. Eerder misdroegen GroenLinks-activisten en DENK-fans zich door die posters te verkloten. Dit keer zit de SP erachter.

bastards

Je ziet daar dus een poster van de SP die gewoon bovenop de verkiezingsposter van VNL is geplakt. Normale activisten — wat betekent: réchtse mensen — plakken die posters heel netjes op dit soort borden en zorgen ervoor dat ze de posters van anderen niet bedekken. Misschien dat er een beetje overlap kan zijn, maar niet op zo’n manier dat je de tekst niet meer kunt lezen en niet weet wie er op de poster van de andere partij staat. Een hoekje hier, een hoekje daar, zeg maar.

Helaas zijn linkse activisten geen normale mensen. Als zij een andere partij zien, en zeker een partij die réchts is, móéten ze zich laten gaan. Hun ware fascistische aard komt dan boven en hoppa, voor je het weet is de verkiezingsposter van de rechtse partij in kwestie niet of nauwelijks zichtbaar. Geen wonder dat Emile Roemer voorspelt dat zijn partij nog een eindsprint gaat maken. Als het aan SP’ers ligt weet de kiezer niet eens dat er andere partijen meedoen.

Triest natuurlijk, maar helaas was dit niet het enige bord waarop SP-tuig los is gegaan in Limburg. Marc Wachter, de regiocoördinator van VNL in die provincie, heeft namelijk nog veel meer foto’s van andere borden waarop de socialisten precies hetzelfde deden. Dit is er ook nog één. Let wel, hier heeft de SP hun poster bovenop één van de PvdA én 50Plus geplakt, en is de poster van VNL helemaal verscheurd.

gaan we weer

Typisch links. En maar roepen dat ze zo ‘sociaal’ en ‘tolerant’ zijn.

UPDATE:
Het meest trieste van dit verhaal? SP’ers zijn nog trots op dit soort wangedrag ook. Lees maar wat Peter Kwint, SP-raadslid in Amsterdam, over deze materie twittert:

Het zijn écht zielige mensjes, daar bij de SP. En maar huilen dat rechts zogenaamd ‘asociaal’ en ‘intolerant’ is.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. Ni28

  Wat is het verschil tussen links en Denk? Wat posters betreft geen een. Maar Denk komt van links. Zielig!

 2. Christian Wouters

  Ach, als je geen programma hebt dan zoek je een vijand. Algemeen bekend bandscheppend fenomeen.
  Verder is het een reactie op de twee kapitale missers van hun bovenmeester. Daar wordt je woedend van en, net als de Hitlerjugend, op de vijand.

  Jeugd. Geen programma, veel energie. Liever dat ze posters vernielen dan een beetje zelfmoorden. Want ze hebben ook ouders, immers.

 3. Nasrani

  Getuigd van weinig fatsoen.

  1. corfo

   Nasrani.
   Er zijn maar héél weinig SP’ers die konden worden betrapt op fatsoen.
   Bij de diverse rechtse-demonstraties in Nederland (PVV) , Duitsland (Pegida) en Frankrijk Front National) breken er altijd rellen uit omdat linkse elementen alleen met geweld gebruiken. Zij zien hun “macht” afbrokkelen. Een beetje sneue figuurtjes eigenlijk.

 4. Nederland-op1

  Ik heb het al eens gezegd: ‘als ik zo’n linkse plakker zie die over de posters van rechts heen plakt dan laat ik hem zijn poster op vreten. En nee, links Nederland, dat is niet asociaal, dat is volkomen terecht.

 5. JackyH

  Veel erger vind ik dat er steeds minder stembureaus zijn. In mijn buurt wonen veel oudere mensen die het bureau lopend bijna niet meer kunnen bereiken. Zit daar soms ook een tactiek achter?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.