Het is wéér raak: SP-tuig vernielt verkiezingsposters VNL

Geen categoriemrt 08 2017, 19:13
Het is tegenwoordig elke dag raak en steeds weer zijn het linkse activisten die de vrijheid van meningsuiting niet respecteren.
Daar gaan we weer hoor: links tuig heeft wéér verkiezingsposters vernield van VNL, de partij van lijsttrekker Jan Roos. Eerder misdroegen GroenLinks-activisten en DENK-fans zich door die posters te verkloten. Dit keer zit de SP erachter.
bastards
Je ziet daar dus een poster van de SP die gewoon bovenop de verkiezingsposter van VNL is geplakt. Normale activisten -- wat betekent: réchtse mensen -- plakken die posters heel netjes op dit soort borden en zorgen ervoor dat ze de posters van anderen niet bedekken. Misschien dat er een beetje overlap kan zijn, maar niet op zo'n manier dat je de tekst niet meer kunt lezen en niet weet wie er op de poster van de andere partij staat. Een hoekje hier, een hoekje daar, zeg maar.
Helaas zijn linkse activisten geen normale mensen. Als zij een andere partij zien, en zeker een partij die réchts is, móéten ze zich laten gaan. Hun ware fascistische aard komt dan boven en hoppa, voor je het weet is de verkiezingsposter van de rechtse partij in kwestie niet of nauwelijks zichtbaar. Geen wonder dat Emile Roemer voorspelt dat zijn partij nog een eindsprint gaat maken. Als het aan SP'ers ligt weet de kiezer niet eens dat er andere partijen meedoen.
Triest natuurlijk, maar helaas was dit niet het enige bord waarop SP-tuig los is gegaan in Limburg. Marc Wachter, de regiocoördinator van VNL in die provincie, heeft namelijk nog veel meer foto's van andere borden waarop de socialisten precies hetzelfde deden. Dit is er ook nog één. Let wel, hier heeft de SP hun poster bovenop één van de PvdA én 50Plus geplakt, en is de poster van VNL helemaal verscheurd.
gaan we weer
Typisch links. En maar roepen dat ze zo 'sociaal' en 'tolerant' zijn.
UPDATE:
Het meest trieste van dit verhaal? SP'ers zijn nog trots op dit soort wangedrag ook. Lees maar wat Peter Kwint, SP-raadslid in Amsterdam, over deze materie twittert:
https://twitter.com/peterkwint/status/839546020937809920
Het zijn écht zielige mensjes, daar bij de SP. En maar huilen dat rechts zogenaamd 'asociaal' en 'intolerant' is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten