Hilarisch! Woedend SP-GoedMens gaat los op haar partij. “Xenofobe nationalistische conservatieve partij!”

Veerle Slegers – voormalig Statenlid en raadslid – heeft het helemaal gehad met haar eigen partij, de SP.

Als je dat leest denk je natuurlijk dat dit komt doordat die partij maar 14 zetels wist te bemachtigen bij de verkiezingen van 14 maart, wat een verlies van één zetel was terwijl de PvdA helemaal in elkaar gestort was. Zoiets is natuurlijk volslagen onzinnig. Als de PvdA 29 zetels verliest zou de SP er daar minstens 10 van moeten overnemen. Dat gebeurde dus niet. Sterker nog, de SP raakte zelf een zetel kwijt.

Maar nee, dat is niet waarom Slegers boos is. Haar probleem? De SP zou te “nationalistisch” en “xenofobisch” zijn:

“Solidaire wereldburgers en een toenemend een toenemend xenofobe nationalistische conservatieve partij gaan niet samen.”

De reden dat ze helemaal los is gegaan? Oud-fractievoorzitter Jan Marijnissen had onlangs de euvele moed om partijgenoot (en SP-Kamerlid) Cem Laçin te bekritiseren omdat die in het Turks communiceerde met Nederlandse (Nederturkse?) kiezers. Marijnissen vindt dat een Nederlandse parlementariër gewoon Nederlands moet gebruiken. Dat zou in geen enkel ander land vreemd worden gevonden, maar Slegers vindt dat volstrekt onacceptabel:

“Facebook is persoonlijk, tweetaligheid is bovendien een feit, je kunt er prima mee functioneren.”

Daar voegt de politiekcorrecte multicultuur-verheerlijker Slegers aan toe:

“Zo’n reactie past in een optelsom van een partij die zich niet of nauwelijks uitsprak voor menswaardige opvang van vreemdelingen of tegen discriminatie en racisme. Zo viste de SP in de vijver van de PVV.”

Natuurlijk vraag je je dan af welke maatregelen deze dame getroffen heeft tegen haar partij. Nou, heel simpel: ze zette een foto op Twitter waarop je ziet hoe haar hond haar lidmaatschapskaart kapot bijt.

In een andere tweet zegt ze dat er meer wegen naar Rome leiden (wat betekent: naar het politiekcorrecte, multiculturele socialistische paradijs dat haar voor ogen staat):

Hilarisch, natuurlijk: zo blijft links zichzelf verzwakken. De ene wil ‘realistischer’ zijn, de andere kan dat absoluut niet verkroppen en gaat vervolgens helemaal los. Wij van rechts hoeven alleen maar toe te kijken hoe de hele linkse beweging zichzelf om zeep helpt. Lekker hoor!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. buitenbeentje

  Steeds meer mensen worden wakker uit hun linkse droom. Velen willen niet wakker gemaakt worden en weggehaald uit hun roze wolk, al die mensen die wakker zijn geworden zijn verkeerde populisten.

  The Matrix reloaded.

  1. Seneca

   @buitenbeentje
   Droom maar lekker! NL is de prooi van het linkse gedachtegoed en het zal alsmaar erger worden.

  1. A. Deijksterhuis

   We kunnen uiteraard in deze draad ons ook beperken tot de fysieke kenmerken van betrokkene. Dat is natuurlijk gemakkelijker dan een inhoudelijke beoordeling van haar standpunten.

   1. Floris

    Die standpunten zijn ook te zot voor woorden, Simon. We hebben hier te maken met een witte uitvoering van Sylvana Simons die het verschil niet ziet tussen vluchtelingen en nep-vluchtelingen.

    Ik zie dat je steeds maar weer terug komt na een ban. Heb jij dan helemaal geen fatsoen of eergevoel, kerel? Kom je soms uit een crimineel milieu?

    1. A. Deijksterhuis

     Het is een beetje onduidelijk tot wie u zich richt.
     Maar als dat u geruststelt: ik kom niet uit een crimineel milieu.

     1. Floris

      Dat is volkomen duidelijk, domme man. Dat zie je aan de positie van de rechthoek waarin mijn bericht staat.

      Alpha’s kunnen niet denken. Dat heeft Christian Wouters goed gezien.

 2. Floris

  Marijnissen, toch jarenlang HET gezicht van de SP, is altijd al sceptisch geweest over de multicul. Deze domme gleuf komt er dus wel érg laat achter dat GL beter bij haar past.

  Whoehahaha…

  1. A. Deijksterhuis

   “domme gleuf”

   Gênant.

   1. Floris

    Wim wappert weer met z’n vingertje. De hypocriet.

    Ik zie dat je steeds maar weer terug komt na een ban. Heb jij dan helemaal geen fatsoen of eergevoel, Wim? Kom je soms uit een crimineel milieu?

    1. Nog1

     He Floris, de ene keer noem je hem Wim, de andere keer Simon. Aangezien iedereen hier een nick gebruikt is het misschien handiger om die te gebruiken, dan begrijpt iedereen tegen wie je het hebt.

     1. Floris

      Jij kan het echt niet laten om de schoolmeester uit te hangen, hè.

      Besef wel dat de meeste mensen een hekel aan jouw type hebben.

     2. IJscoman

      Floris, Nog1 heeft een dwangmatige behoefte om mensen te kapittelen, terecht te wijzen en te verbeteren. Een goede kompaan dus voor Wim/Simon/Ozewoudt/Pollewop/enz. Ze kunnen vast het goed samen vinden en zijn de beste vrinden.

      Kortom: “Niet op reageren, Lena”

    2. Peter Selie

     Nou Floris je hebt hier boven al aangegeven dat mensen met een academisch of alpha cursus niet goed kunnen denken, Simon sluit zich zelf uit net zoals links zich in toenemende maat uitsluit. Simon heeft geen eergevoel, het enige gevoel wat ‘hij’ heeft, huist achter zijn ellebogen.

   2. Christian Wouters

    Fatsoensrakker. Stakker.

    Moet jouw soort eens horen schelden. Dat is niet genant maar slecht.

    Buitenkant glimt? Binnenkant stinkt.

 3. nassigny

  Gelukkig, wegwezen. Naar ik begreep heeft zij ook al wat langer moeite met de afdracht aan de partij, kennelijk speelt zakkenvullerij ook mee

 4. dapperedodo

  Ik vind het zielig voor de hond dat ie verplicht word zo’n vieze kaart in zn bek te nemen.

  Een lekker brokje verdient deze leuke hond.

 5. jennifer

  De hond ziet er beter uit als zij zelf toch, en het is dierenmishandeling als je een hond zo n gif als een partijlidmaatschap kaart laat eten. Een dierenbeul dus, waar is de partij voor de dieren nu?

 6. Christian Wouters

  De SP is een gespleten partij tussen redelijke socialisten met terughoudende multiculturele agenda op landelijk niveau en hysterische primitieve groenlinksers op plaatselijk niveau.

  Nou jongens, vecht elkaar lekker dood. De kleuters tot 30 met neptitel in de raden en de daardoor in hun vrijheid beperkte kamerleden met havo en lascursus die bang zijn voor grote bekken met gekregen papiertjes.

  Als je dit schisma niet aankunt dan ben je een prul. Afijn, welke partij wilde voor zo’n ontwikkeling waken? PVV? Ja, die heeft wel vaker gelijk gehad.

 7. Christian Wouters

  Weer een hysterische kleuter die zichzelf heeel belangrijk vindt. Mens, linkse rat, je was niks en zonder partijkaart nog minder. Hond naar de buren en jij met touw naar de trap. Chop chop.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.