Hilarisch! Woedend SP-GoedMens gaat los op haar partij. "Xenofobe nationalistische conservatieve partij!"

Geen categoriemrt 26 2017, 18:00
Veerle Slegers - voormalig Statenlid en raadslid - heeft het helemaal gehad met haar eigen partij, de SP.
Als je dat leest denk je natuurlijk dat dit komt doordat die partij maar 14 zetels wist te bemachtigen bij de verkiezingen van 14 maart, wat een verlies van één zetel was terwijl de PvdA helemaal in elkaar gestort was. Zoiets is natuurlijk volslagen onzinnig. Als de PvdA 29 zetels verliest zou de SP er daar minstens 10 van moeten overnemen. Dat gebeurde dus niet. Sterker nog, de SP raakte zelf een zetel kwijt.
Maar nee, dat is niet waarom Slegers boos is. Haar probleem? De SP zou te "nationalistisch" en "xenofobisch" zijn:

"Solidaire wereldburgers en een toenemend een toenemend xenofobe nationalistische conservatieve partij gaan niet samen."

De reden dat ze helemaal los is gegaan? Oud-fractievoorzitter Jan Marijnissen had onlangs de euvele moed om partijgenoot (en SP-Kamerlid) Cem Laçin te bekritiseren omdat die in het Turks communiceerde met Nederlandse (Nederturkse?) kiezers. Marijnissen vindt dat een Nederlandse parlementariër gewoon Nederlands moet gebruiken. Dat zou in geen enkel ander land vreemd worden gevonden, maar Slegers vindt dat volstrekt onacceptabel:

"Facebook is persoonlijk, tweetaligheid is bovendien een feit, je kunt er prima mee functioneren."

Daar voegt de politiekcorrecte multicultuur-verheerlijker Slegers aan toe:

"Zo'n reactie past in een optelsom van een partij die zich niet of nauwelijks uitsprak voor menswaardige opvang van vreemdelingen of tegen discriminatie en racisme. Zo viste de SP in de vijver van de PVV."

Natuurlijk vraag je je dan af welke maatregelen deze dame getroffen heeft tegen haar partij. Nou, heel simpel: ze zette een foto op Twitter waarop je ziet hoe haar hond haar lidmaatschapskaart kapot bijt.
https://twitter.com/veerleslegers/status/845606995432497153
In een andere tweet zegt ze dat er meer wegen naar Rome leiden (wat betekent: naar het politiekcorrecte, multiculturele socialistische paradijs dat haar voor ogen staat):
https://twitter.com/veerleslegers/status/846000484766961670
Hilarisch, natuurlijk: zo blijft links zichzelf verzwakken. De ene wil 'realistischer' zijn, de andere kan dat absoluut niet verkroppen en gaat vervolgens helemaal los. Wij van rechts hoeven alleen maar toe te kijken hoe de hele linkse beweging zichzelf om zeep helpt. Lekker hoor!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten