Jongerenorganisatie Forum voor Democratie nu al groot succes: 1200 nieuwe leden op dag één

De JFVD kan alleen maar worden omschreven als bijzonder geslaagd: binnen zes uur na de lancering van de FVD-jongerenafdeling hadden al 1000 jongeren zich ingeschreven als lid, en aan het eind van de dag was dat aantal zelfs opgelopen tot 1200.

De Jongerenorganisatie Forum voor Democratie (JFVD) heeft op haar eerste dag direct bewezen een gat in de politieke markt te vullen. Gisteren schreef ik al dat de JFVD waarschijnlijk zeer snel zou groeien, en dat blijkt inderdaad het geval. Maar liefst 1200 jongeren schreven zich donderdag in als lid, en de verwachting is dat dat aantal de komende dagen, weken en maanden nog veel verder zal oplopen.  FVD-voorman Thierry Baudet is zeer tevreden over de toestroom van leden:

“FVD is nu bezig op een gecontroleerde wijze de organisatie verder uit te bouwen. Vanmiddag lanceerde FVD de Jongerenorganisatie Forum voor Democratie (JFVD). Binnen zes uur na de lancering via Facebook hadden zich al meer dan 1.000 jongeren aangemeld. FVD maakt als enige partij de grote vragen van onze tijd bespreekbaar en loopt niet weg voor de feiten.”

Evenals FVD, dat in minder dan zes maanden tijd zesduizend leden welkom mocht heten, voorziet JFVD duidelijk in een politieke behoefte. JFVD-voorzitter Frederik Jansen is trots:

“Wij zijn enorm trots dat we in minder dan zes uur al ruim 1.000 leden hebben mogen verwelkomen. Dit toont de online kracht van Forum voor Democratie en de sterke betrokkenheid van jongeren bij deze nieuwe partij. Iedereen in Nederland is nu toe aan iets nieuws en dit geldt nog veel meer voor jongeren!”

Als er iets is wat bewijst dat jongeren inderdaad toe zijn aan iets nieuws, is het wel de massale toestroom van leden bij de JFVD. Ook JFVD-secretaris Carola Dieudonné is onder de indruk en noemt het “ongelofelijk” dat zoveel jongeren zich al hebben aangesloten.  De JFVD zal seminars, sprekersavonden en borrels organiseren voor de leden, om het FVD-geluid ook onder jongeren te laten horen. De eerste stappen zijn in ieder geval een groot succes, dus dat belooft wat.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. Two Ravens Black Kettle

  Goed zo !! maar wees beducht op mollen, infiltranten en de onvermijdelijke weirdo’s.
  Laat het in hemelsnaam geen pathetische JVD/GL-sherryclown worden.
  Wordt het degelijk aangepakt dan zou dit zomaar eens het eerste realistisch alternatief voor jongeren kunnen worden die NL ooit gehad heeft.
  Weg met de snowflakes, weg-met-onzers, beroepsklagers, uitverkopers, blinde eurofielen, Kaboutertje Virtue Signalling, GroenlinksVVD’rs, Staatsmedia-kruipers, multiculti’s, cultuur-relativisten en Verlichtings- en NL-haters.

  1. Jetske

   Two Ravens Black Kettle

   Bent u ook zo’n overloper?

   1. Two Ravens Black Kettle

    Tot Fortuyn stemde ik inderdaad op Groen Links, daarna ging ik boeken lezen buiten de geijkte propaganda uitgebraakt door de uni en media om en waadde ik fier over de Rubicon. In dat opzicht ben ik aldus een overloper maar hou me vast aan de woorden van Winston Churchill:
    “‘If you’re not a liberal when you’re 25, you have no heart. If you’re not a conservative by the time you’re 35, you have no brain.”

    Saillant detail; de kans dat Winston inderdaad deze woorden gebezigd heeft is bijkans nul.

    1. Freud

     BK Kettle

     Jij hebt nooit op Groen-Links gestemd man. De taal die je uitslaat is gewoon extreem-rechts en anti-democratisch. Het komt WEL overeen met het vroegere CPN gebral. 3000 leden en de arme ongeletterde zielen wijsmaken dat de bevrijding van Nederland voor de deur stond. Leugens hebben we hier niets aan.

     1. IJscoman

      Ahh, Fruit is een ruziezoekertje. Een grote bek puur om te provoceren. Jouw soort is bekend Sigmund. Een Simon avant la lettre. Inhoud: ho maar.

 2. dapperedodo

  Biedt mooi tegenwicht tegen de jongerenbrigade van GL.

 3. Ome Ga

  Fantastisch makker! Jouw vrienden (foto) zijn mijn vrienden! Lekkere fascistoïde ultrarechtse nazi islamofobe mensen! Heerlijk, voel me wel thuis bij jullie! aga er teugen aan, tegen de leugens van de linkse nepmedia, en vooral die staatsomroep en de NRC, mijn zegen heb je!

 4. rosmalen53

  Arme stumperds,allemaal achter de rattenvanger van Hamelen aan met als doel alle ratten bij de PVV wegkapen zodat die partij geen poot meer aan de grond krijgt.
  Slim aan gepakt door Rutte en de rest van de elite
  Ben benieuwd wat die baudet en compaan hiervoor beuren

  1. Lex

   rosmalen53 vergeet jij de aankomende week niet naar die VVD bijeenkomst te gaan.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.