Links demoniseert er weer op los: Jan Roos op poster veranderd in mini-Hitler

Hebben ze dan niets geleerd op de moord van Pim Fortuyn? Of kunnen we alleen maar concluderen dat links Nederland stiekem op nog een Volkertje hoopt?

Natuurlijk mogen we dat niet hardop zeggen, laat staan dat we het mogen opschrijven, maar hé, wij van De Dagelijkse Standaard doen dat lekker tóch. Want ja, de linkse demonisering van alles en iedereen dat ook maar een beetje rechts is gaat gewoon door. Zie hier wat een stel linkse raddraaiers gedaan hebben met een poster van Jan Roos:

https://twitter.com/amg_weststrate/status/840511553497645056

Je wordt hier met de dag vermoeider door, maar dit is dus hoe links het spelletje speelt. Alles wat rechts is wordt snel even met Hitler vergeleken en vervolgens stelselmatig weggezet als ‘racistisch.’ Ze doen dit iedere keer weer. En maar hopen dat de Nederlandse kiezer erin trapt.

Nou goed nieuws, het Nederlandse volk trapt daar al lang niet meer in. Links heeft dit trucje veel te vaak uitgehaald. De Nederlandse kiezer let niet altijd heel erg goed op, maar als je dit soort spelletjes decennialang speelt hebben we toch echt wel door waar je mee bezig bent. Roos is rechts en moet kapot. Daarom — en alleen daarom — wordt er een Godwin van stal gehaald.

Links kan gillen wat het wil, maar het effect van dit soort acties is dat wij van rechts alleen maar gepassioneerder worden. Hoe slechter rechtse politici behandeld worden, hoe meer steun ze ontvangen. Zoek het maar uit links, Nederland anno 2017 is niet het Nederland van 1996!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Ni28

  Dit soort uitwassen zie je nooit op posters van de linkse partijen. Zouden de rechtse mensen toch beschaafder zijn dan de linkse?

 2. buitenbeentje

  De haatzaaiers en de mensen die de samenleving uit elkaar willen drijven zitten toch echt op links ook al schreeuwen ze om het hardst dat het rechts is.

  Holle vaten.

 3. Gustaafff

  Volgens Erdogan zijn we allemaal Nazi’s.

 4. HaZ

  Ik word een beetje veel moe van al dat nazi/hakenkruizen/facisten/neo-nazi’s/zionisme/anti joden gedoe. Te pas en te onpas wordt die geschiedenis er bij gehaald om een item kracht bij te zetten. We leven dacht ik in 2017 en de geschiedenis kunnen we terugvinden op internet/kranten en evt. de bibliotheek PUNT. Al die randdebielen die menen de huidige politiek te vergelijken met de jaren 40-45 en een te foute snorremans uit het verleden, moeten zich eens goed bedenken dat IEDEREEN (!) in Nederland en in de wereld nooit en te nimmer een dergelijke dwaling van de geschiedenis voor ogen mag hebben. Hoe stevig de tegenstellingen soms ook mogen zijn….!

  1. jennifer

   Wordt tijd dat men gewoon eerlijk gaat benoemen in dit land wie de echte Fascisten en extremisten zijn. Dit soort gebeurtenissen en bedreigingen komen alleen van links, en dit kan men gerust onder nazie praktijken noemen wat links doet in dit land. Zo ging het in de tijd van Hitler ook toe .

 5. Gustaafff

  http://www.ad.nl/nieuws/erdogan-nederland-is-nazi-overblijfsel-en-fascist~ab60a4a5/

  Erdogan zegt dat Nederland een land is dst nazi’s omvat. Die mafketel moet bij het Internationaal Gerecht worden aangeklaagd voor smaad en laster. Hij demoniseert ons ook, maar dan in Turkije.

 6. Adriaan

  Dit soort linkse tuig is afgezakt naar niveau rioolrat. Wat ziek ben je dan in je kop. Te smerig voor woorden. Dit gun je geen enkele Nederlander.

  1. Floris

   Dat niveau hebben ze al vanaf de jaren 60.

 7. Arnoniemuss

  Ik begrijp het niet goed. Michiel van der Galien stelt dat linksen Jan de Roos demoniseren door zijn foto een Hitler uiterlijk te geven. Maar dat is volledig vergelijkbaar met het gedrag van Wilders die via photoshop Pechtold als Islamvriendje demoniseert. Meten we wel met gelijke maten, Michiel, als wangedrag van linksen veroordeeld wordt en hetzelfde gedrag van rechts (een lijsttrekker nog wel) vergoelijkf wordt.
  Niet dus. Wat niet in je straatje te pas komt, wordt weggeredeneerd. De stijl van DDS.

  1. jennifer

   Gaan we weer appels met peren vergelijken.

  2. Timo

   Flikker toch op linkse lamlul. Je snapt het echt niet he hersenloos individu. Weet je eigenlijk wel waar Hitler voor stond.

  3. JackyH

   De stijl van DDS is dat je zoiets mag plaatsen. Bij de linkse media kom je niet door de ballotage als je tegen hun principes in gaat.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.