Links demoniseert er weer op los: Jan Roos op poster veranderd in mini-Hitler

Geen categoriemrt 11 2017, 17:00
Hebben ze dan niets geleerd op de moord van Pim Fortuyn? Of kunnen we alleen maar concluderen dat links Nederland stiekem op nog een Volkertje hoopt?
Natuurlijk mogen we dat niet hardop zeggen, laat staan dat we het mogen opschrijven, maar hé, wij van De Dagelijkse Standaard doen dat lekker tóch. Want ja, de linkse demonisering van alles en iedereen dat ook maar een beetje rechts is gaat gewoon door. Zie hier wat een stel linkse raddraaiers gedaan hebben met een poster van Jan Roos:
https://twitter.com/amg_weststrate/status/840511553497645056
Je wordt hier met de dag vermoeider door, maar dit is dus hoe links het spelletje speelt. Alles wat rechts is wordt snel even met Hitler vergeleken en vervolgens stelselmatig weggezet als 'racistisch.' Ze doen dit iedere keer weer. En maar hopen dat de Nederlandse kiezer erin trapt.
Nou goed nieuws, het Nederlandse volk trapt daar al lang niet meer in. Links heeft dit trucje veel te vaak uitgehaald. De Nederlandse kiezer let niet altijd heel erg goed op, maar als je dit soort spelletjes decennialang speelt hebben we toch echt wel door waar je mee bezig bent. Roos is rechts en moet kapot. Daarom -- en alleen daarom -- wordt er een Godwin van stal gehaald.
Links kan gillen wat het wil, maar het effect van dit soort acties is dat wij van rechts alleen maar gepassioneerder worden. Hoe slechter rechtse politici behandeld worden, hoe meer steun ze ontvangen. Zoek het maar uit links, Nederland anno 2017 is niet het Nederland van 1996!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten