Nieuw campagnefilmpje Forum voor Democratie: "Nederland wordt verkwanseld... en dat hebben we zelf gedaan"

Geen categoriemrt 04 2017, 20:00
Het mag best eens gezegd worden: de voornaamste reden dat het eurofiele partijkartel ons land in het verderf heeft kunnen storten is dat wij steeds weer op dezelfde partijen en mensen stemmen. Ja, we worden af en toe boos, maar vervolgens houden we ze toch aan de macht.
Forum voor Democratie heeft een nieuwe campagnevideo! En ja, het is er weer eentje met een bijzonder sterke en vooral ook belangrijke boodschap. Wat dan wel? Simpel: Nederland wordt verkwanseld. Aan de Europese Unie. Aan het Westen hatende nepasielzoekers. Aan managers in de zorg. ZZP'ers, MKB'ers, werkenden, mensen die van Nederland houden. Allemaal worden ze opgeofferd op het altaar van het multiculturalisme, het socialisme, het milieu-fanaticisme, en de eurofilie.
[video width="1280" height="720" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2017/03/838054909660520448_FU2P720u3ahGsucc.mp4"][/video]
Dat klopt, zegt Thierry Baudet, die het filmpje heeft ingesproken. Maar: het kan niet zo zijn dat we het partijkartel hier alleen de schuld van geven. Als puntje bij paaltje komt zijn wij het namelijk die op deze partijen en politici gestemd hebben. En dan niet eenmaal, maar iedere keer opnieuw.
Kijk maar naar de PvdA. Die partij was eigenlijk uitgerangeerd. Nederland had er niets meer mee. Maar toen werd Diederik Samsom de lijsttrekker van die partij. Job Cohen wieberde en ze hadden een nieuwe verlosser. Het gevolg? 38 zetels voor de sociaaldemocraten in 2012. Dit terwijl er feitelijk niets veranderd was aan die partij. Dit keer probeert de PvdA hetzelfde trucje uit te halen met Lodewijk Asscher. Hoewel er -- gelukkig -- dit keer duidelijk minder mensen gaan intrappen staat die partij natuurlijk toch gewoon weer in de dubbele cijfers. Dit terwijl de PvdA al lang op de vuilnisbult van de geschiedenis had moeten liggen.
Of kijk naar de VVD. Mark Rutte heeft al zijn verkiezingsbeloften gebroken, maar de VVD kan op 15 maart tóch weer de grootste van het land komen. Waarom? Omdat het Nederlandse electoraat het accepteert dat hij liegt en bedriegt. Daarom. Als we dat niet deden -- en we juist eerlijkheid beloonden -- was hij ongetwijfeld veel eerlijker geweest. De man doet immers alles voor macht en aanzien, mogelijk zelfs de waarheid vertellen en zijn beloftes nakomen.
Of kijk naar D66. Alexander Pechtold doet het weer redelijk in de peilingen. Maar deze man maakt er nu al jaren een puinhoop van. Hij is misschien wel de belichaming van het partijkartel... maar weet dat D66 op 15 maart vrijwel zeker een paar zetels winst zal boeken waardoor hij lekker partijleider mag blijven (en misschien zelfs minister kan worden).
Is er dan helemaal geen hoop? Gelukkig wel. De peilingen tonen immers ook aan dat het partijkartel wel degelijk een flink aantal zetels gaat verliezen. De PVV -- de stormram van de Nederlandse politiek -- kan de grootste worden. Dat gaat vooral ten koste van de VVD. Daarnaast lijkt het erop dat zowel VNL als Forum voor Democratie aankoersen op een zetel (of meer!).
Dat zijn buitengewoon goede ontwikkelingen. Maar daarmee zijn we er nog niet. We moeten namelijk wel volhouden en de verkiezingen van 15 maart zien als het startsein van een groot politiek gevecht waarin we afrekenen met de elite en onze toekomst in eigen hand nemen. 15 maart kan het begin van het einde van het partijkartel zijn, maar dan wel alleen als we de nieuwe partijen de Tweede Kamer in stemmen en vervolgens zoveel druk zetten op de oude politiek dat ze dan eindelijk opgeven en doen wat wij willen, niet wat hun Eurofiele opperbazen eisen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten