Oh nee! Sylvana Simons: “Ook bij 0 Kamerzetels voor Artikel 1 ga ik door”

Zijn we na 15 maart nog steeds niet af van dat mens?

Knettergekke Nederlandhater Sylvana Simons zei gisteren bij Pauw & Jinek — waar ze natuurlijk onthaald werd als een ware heldin — dat ze door blijft gaan met Artikel 1, ook als de partij geen enkele zetel behaalt bij de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart.

“Dat heb ik mijn leden en potentiële kiezers beloofd, omdat ik het belangrijk genoeg vind,” aldus Neerlands bekendste agitator en ophitser van etnische minderheden. Natuurlijk voegde ze daar voor de goede orde aan toe dat ze er alle vertrouwen in heeft dat ze wél zetels pakt omdat haar wanstaltige verkiezingsprogramma zogenaamd “geweldig” is én omdat uit de Stemwijzer  blijkt dat best veel links tuig bij haar partij uitkomt.

Natuurlijk klinkt dat in theorie heel leuk, maar die Stemwijzer zegt helemaal niets over de wijze waarop mensen uiteindelijk gaan stemmen. Iemand die op Artikel 1 terechtkomt kan heel goed besluiten om op een andere politiekcorrecte linkse partij als GroenLinks te stemmen. Artikel 1, GroenLinks, maar ook de PvdA en de SP, ontlopen elkaar inhoudelijk helemaal niet zoveel. Daar komt bij dat die andere partijen er veel beter voorstaan in de peilingen wat juist weer meer mensen motiveert om op ze te stemmen. We willen ons immers allemaal “winnaars” voelen.

Hoe dan ook: de kans dat we van Sylvana af zijn naar de verkiezingen is dus redelijk klein. Mevrouw zelf zegt dat ze door wil gaan, en het ergste is dat er ook nog eens kans is dat Artikel 1 wél succesvol kan hebben bij, zeg, gemeenteraadsverkiezingen. In steden als Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht lopen er ongetwijfeld genoeg ‘boze’ allochtonen en vrouwen rond die Nederland net zo haten als zij.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

25 reacties

 1. HaZ

  Natuurlijk zegt het racismegriezeltje dat ze ook bij geen zetels doorgaat. Hoeft niet van Nederland Syl! Ongetwijfeld zal madam MIKMAK zich dan weer melden in november want dat is haar paradepaardje, kinderfeestjes bederven.Zucht.

 2. O.P.

  Redactie….
  Is het echt nodig om iedere keer bij een bericht over S.S. een foto van deze ”$#@*&^”
  te plaatsen

 3. corfo

  Als artikel 1 niet werkt treedt automatisch artikel 2 in werking.
  Artikel 2 zegt : allen, die wonen op ’t grondgebied der Nederlandse Staat, en zich hier niet thuis voelen en/of de normen én waarden van de échte Nederlanders bezoedelen, worden uitgewezen naar hun land van herkomst, zelfs als ’t een z.g. “Rijksdeel over zee” betreft.
  Artikel 2 lid 1 zegt : zelfs personen met 2 paspoorten worden (dwingend dus !) uitgezet als ze blijk geven van te weinig gevoel voor het land waarin zij leven.

 4. napels

  Narcisten zijn er in mannelijke vorm en ook in vrouwelijke,he syl,Bij haar zinsopbouw is altijd een overvloed aan IKvorm aanwezig,spreekt voor zich dus

 5. Top

  Als je deze ‘mevrouw’ een uurtje heb aangehoord, heb je het boekje ‘psychologie voor dummy’s ‘ echt niet meer nodig.

 6. buitenbeentje

  Het is heel simpel om van Sylvana af te komen: gewoon geen aandacht meer aan besteden. Tot nu toe wordt ze dagelijks bevestigd in haar narcisme. Als niemand zich meer geinteresseerd is in haar politieke escapades, dan moet ze iets anders zoeken om aandacht te krijgen.

  1. giel

   bij de bootjes in Utrecht

 7. dapperedodo

  Ik vraag me af waar ze van leeft? Hoe zit dat eigenlijk als je geen enkele zetel hebt en toch door wil gaan. Waar leeft ze van?

  1. HaZ

   Waar leeft ze van? Racisme !

  2. jennifer

   Ze wordt nu al ondersteunt door die terroristenclub uit Amerika,die daar al verboden zijn voor hun criminele activiteiten, anders had ze het inschrijfgeld niet eens bij elkaar gehad voor mee te doen aan de verkiezingen.

 8. Marija

  is dat pruik nr 11?

  1. jennifer

   Nummer 13 .

   1. HW

    In het begin kwam ze nog wel eens zonder pruik. Nu ze in de belangstelling staat heeft ze tijdelijk voldoende geld om een paar pruiken aan te schaffen.
    Na de verkiezingen verschijnt ze weer als een veredelde oerang-oetan.
    De foto’s zonder pruik spreken voor zich.

 9. Marija

  Waarvan die leeft?
  van die vieze gore rascistische Nederlanders, dus uit de ruif, HOE DAN OOK.

 10. Frulen

  @Marija

  Gezien de media aandacht die ze krijgt denk ik ook wel dat ze verbonden is met een “Stichting”/Organisatie. In de US noemen ze dat een N.G.O, veelal gesponsord, of in het leven geroepen door Rijke Linkse lieden.

 11. Christian Wouters

  Heerlijk toch. Als dit domhoofd het aanspreekpunt voor jankend zwart blijft dan weten we des te beter hoe we de journalistieke kwaliteiten van havo-talen-Jinek en Pauw moeten inschatten. Nul dus.

  Bovendien is het beter ruzie te krijgen met een ergerlijke zwartmop dan met wat lieve verdwaalde Surinaamse dames die ook tegen Zwarte Piet zijn.

  Zwartmop in de betekenis van zwart moppie natuurlijk. Want Sylvana heeft seks-appeal. Helaas duidt dat eerder op verborgen gebreken dan op verborgen kwaliteiten.

 12. jennifer

  Och ze gaat dan gewoon door met haar verlepte onverzorgde oude griezels die ze in haar clubje heeft, om Nederlanders het leven nog zuurder te gaan maken, tot ze een keer de verkeerde tegenkomt dan, goh goh jammer dan toch.Kan het bijna niet afwachten, maar zal geduld hebben.

 13. HW

  Nu krijgt ze nog de aandacht van Jinek en Pauw, maar na 15 maart gebeurt het volgende:
  Die zien we nooit meer terug

 14. nienke

  Werken is voor de domme he Silvana? profiteren van anderen dat is jouw hobby.
  Hoop na de verkiezingen haar noooooit meer te zien!!!!

 15. Nederland-op1

  Leuke foto van Sylvna, lijkt net alsof ze model staat voor een opblaaspop.

  1. FreddyGanglbau1

   Steek mijn leuter niet in achterlijk wijf

 16. HW

  Mag dat wel met een bijstanduitkering

 17. giel

  jinek was wal heeeel lief voor haar collega vrouw viel wel op

 18. giel

  ach laat haar een goede therapie zou het beste zijn voor haar

 19. FreddyGanglbau1

  Achterlijk stinkwijf terug de rimboe in gewoon opflikkeren en bananen plukken

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.