Ranzige feministe: “Vrouwen, bewaar je menstruatiebloed, bak er een taart van, gooi die in het gezicht van Baudet!”

Dan ben je dus echt niet helemaal lekker.

Als er nog mensen zijn die zich afvragen waarom wij van modern rechts toch zo’n hekel hebben aan het moderne feminisme heb ik een suggestie: lees dit walgelijke artikel even van Joke Kaviaar. In haar artikel zet deze gestoorde dame Baudet eerst honderden woorden lang weg als een racist en een nazi, waarna ze de volgende oproep doet aan andere vrouwen:

Van wie moeten we het hebben in de strijd tegen Baudet? Van onszelf! Van krachtvrouwen die hun mond durven opendoen. Tegen racisme, nationalisme, fascisme, sexisme, milieuvernieting. Tegen de ideologie van de met zijn piemel piano en mensen bespelende Thierry Baudet en zijn ‘Forum voor Democratie’. Democratisch gekozen, net als Wilders, net als Trump, net als Hitler. Deze griezel gaat met Wilders de komende jaren het spelletje “wie heeft de grootste pik” in de Tweede Kamer spelen. Wilders loopt met een leger beveiligers om zich heen. Nieuwkomer Baudet denkt dat hij het recht heeft om zijn vuil te spuiten zonder dat hem een stroobreed in de weg wordt gelegd. Pikken we dat?

Natuurlijk niet. Het is daarom aan ons, aan vrouwen, medestrijdsters, en een ieder ander die het aandurft om in de aanval te gaan tegen deze verkrachtingsideoloog die denkt dat wij uit zijn op zijn sterke sperma. Dames, meiden, we laten het hem ruiken! Reserveer het bloed van je maanstonde speciaal voor Thierry. Als hij zonodig als een barbaar uit het stenen tijdperk vrouwen meent te mogen bezitten op de sofa van zijn ‘Oikos’, dan kan hij ons bloed er gratis bijkrijgen (iets anders kan natuurlijk ook). Verzamel het in een emmer. Bak er een taart van. Werp het hem toe. Zo verwelkom je een extreem-rechtse sexist als hij zich ergens vertoont. Zo. En niet anders.

Gekker dan dit wordt het niet, maar helaas is dit soort wangedrag schering en inslag onder radicale feministen. En dan hebben ze de euvele moed ook nog om Baudet een fascist te noemen. Ironie, uw naam is Joke Kaviaar.

Overigens is dit wat mij betreft gewoon een oproep tot geweld. Mevrouw Kaviaar zou dus aangeklaagd en vervolgd moeten worden vanwege deze haatzaaierij. De rest van de maatschappij moet beschermd worden tegen dit soort idioten.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

45 reacties

 1. Nederlandse_Patriot

  Mevrouw Kaviaar hoort in een dwangbuis te zitten.

  1. Top

   Ik zie 24 reacties staan! Dat zijn er eigenlijk 25 te veel. Geef die leipetruus toch geen enkele aandacht, het is zonde van je inspanning en tijd.

  2. Rosasolis

   Zeer zeker.

 2. Ni28

  Hebben feministes nog iets vrouwelijks overgehouden?

  1. jennifer

   De vrouwen die zich tegenwoordig feministen noemen, zijn een schande voor de echte feministen.Ze misbruiken het woord feminisme alleen maar, zijn dom en er is niets vrouwelijks aan te zien.Het zijn niet meer als gehersenspoelde misbaksels waar het woord vrouw niet eens voor gebruikt mag worden.

 3. poison

  Lachwekkend, niet serieus te nemen en vooral ziek in haar hoofd die Joke Kaviaar.

  1. sadeyes

   Dit soort vreselijke haters moet je zeker wel serieus nemen anders loopt het er weer op uit dat Baudet een kogel door zijn kop krijgt

 4. Adriaan

  Joke Kaviaar, als jij dit hebt gezegd, dan ben je volkomen gestoord. Je spoort niet. Laat je opsluiten en onderzoeken door een psycholoog. Je hebt vast een moeilijke jeugd gehad. Heus, deze deskundige kan je helpen. Doen, voor je eigen veiligheid en die van ons.

 5. hans-e-pans

  Als je een foto van haar ziet begrijp je haar anthipathie tegen mannen.

  1. Christian Wouters

   Plus dan dat je aan linkse wijven niets hebt. Het zijn containers van erfelijke geestesziekten, ze hebben nauwelijks een goed zelfbeeld, ze zijn vaak lelijk, scheiden altijd waarna je kinderen vermoord worden door een nieuwe “vriend”, zijn extreem geldbelust en na het eerste kind smeren ze hun huid in met hun urine om van je af te komen.

   Ze zijn vies en lui.

   Links mislukt in een beeld? Kijk naar de wijven.

 6. Ritter

  De enige en echte bedreiging voor het feminisme is de islam…………maar daar horen we deze z.g “feministen” niet over. Dan zwijgen ze.

  Kennelijk hebben ze dan geen moed om kritiek te uitten op de islam of is het kennelijk niet-politiek correct om kritiek op de islam te hebben.

  1. Christian Wouters

   Feminisme? Feminien fundamentalisme. Deze lui geven het feminisme de smaak van opgebakken menstruatiebloed.

 7. Gustaafff

  Smerig.

 8. Seneca

  Zoal Nicole zou zeggen: ‘nep-feministische kuttenkop’.

 9. nienke

  Mogen zulke ordinaire, ranzige opmerkingen wel in dit land?
  Men moet er toch tegen optreden zou ik zeggen, dit kan toch niet.
  Denk dat zelfs de Psychiater geen raad weet met deze zieke krankzinnige geest.

  1. jennifer

   Och je weet toch inmiddels door de bezuinigingen van het vorige kabinet, en de nieuwe bezuinigingen van het komende kabinet, dat er meer idioten en gevaarlijke lui buiten instellingen lopen als dat ze er in zitten.

 10. Arka

  Als je googled op haar dan zie je dat deze haatzaaiende linkse activiste al een keer gearresteerd en veroordeeld is voor opruiing, die is net zo gestoord en volkomen overtuigd van haar gelijk als een islamitische haatprediker!

 11. Wim

  Ze heeft ook Kaviaar in haar kop.

 12. Christian Wouters

  Joke voelt dat het momentum voorbij is. Links sterft. Zwanezang.

  Ja Joke, taarten, kogels, branden en kakelende alpha’s die in ieder opzicht de waarheid niet kunnen bijbenen. Dat is links.

  Links is een detail in de wereldgeschiedenis en eindigt als nachtkaars.

  Het sprookje is uit. Lelijk wordt weer lelijk en niet feministisch, gekken zijn niet van hout maar gek, dom is weer minder, sociaal van andermans geld is weer asociaal en wijven van na de overgang zijn weer hysterisch.

  Een kleine rimpeling bleek links. De ineengezegen revolutie.

  Dag Joke.

 13. Christian Wouters

  Da wo Mann Totrte smeisst, smeist Mann am Ende Leichen.

  Joke Tolerant schreeuwt haar laatste haat uit.

  De tijd, Joke, de tijd, helaas, je had niet gelijk. Vrouwen zijn heel complex. Meer iets voo intellectuelen dan voor linkse parasieten met MMS.

  Oprotten dus, je tijd is om en je productie is loze haat. Ga koken.

 14. buitenbeentje

  Dat zijn geen feministes, dat zijn gestoorde manwijven die opgesloten moeten worden in een TBS inrichting. Dit soort types bewijst ten eerste dat “links” veel gevaarlijker is als “rechts”, altijd bereid geweld te gebruiken, denk ook maar aan de poeptaart bij Fortuin. Ten doen dit soort wezens vrouwenemancipatie niets goeds. Feminisme staat al lang niet meer voor gelijkwaardigheid van vrouwen en mannen. Als ik feminist hoor haak ik eigenlijk al af, ze hebben toch niets te melden dat zinvol is voor welke discussie dan ook.

 15. napels

  Zijn alle feministen nou zo dom????Ga met een boeka een woestijn in stupid.

 16. HaZ

  Wat een klodder zeg dat wijf ! Dat is er weer zo eentje die haar scheur op de verkeerde plek opentrekt, BAH !

 17. EvG

  Als ik haar zo zie, dan ben ik spontaan tegen een boerkaverbod. In haar geval zou een boerkaplicht een aanwinst zijn voor de samenleving. Jemig wat een paard (excuses aan de edele viervoeters die ik hiermee beledig).

 18. Marija

  wat een dirty mind, smerig wijf.

 19. Johanna

  Ik word er zo moe van, van die zgn journalisten, nieuws media en opiniepeilers die alles uit te kast trekken om een anders denkende persoon, partij of organisatie zwart te maken omdat het hen niet zint, niet hun denkbeelden past of welke reden dan ook.
  Wat er is in het westen toch aan de hand, waar gaat dit naar toe.
  In deze kom ik graag op voor de man en wil dit artikelen, Factual feminist: vrouwen zijn helemaal niet zielig, wat op 9 januari 2016in Vrij Nederland stond, graag delen. Zie link https://www.vn.nl/factual-feminist-vrouwen-zijn-helemaal-niet-zielig/

 20. Christian Wouters

  Joke Kaviaar helpt de monarcie geweldig. Was Zorreguita nou een terrorist of juist een verzetsstrijder tegen links.

  Kijk opruister Joke. Met heel veel Joke’s is een land onbestuurbaar en een put vol haat.

  En die dempt men voordat het varken verdronken is.

  Joke in een kooi bij het Lieverdje. Rokend natuurlijk. En scheldend.

  Monument en ze verdient goed: Dutch Revolution ended. Provo, joe noow.

 21. Ome Ga

  Oei, kavia’s bijten. Dit is één met gebruiksaanwijzingen.
  Maar wij willen graag een foto, met adres/mail en tel. nummer van deze ‘mevrouw’ kavia. Dan kunnen we bekend maken aan haar fam, vrienden en de feministenklup dat indien men haar met een bezoek vereert, en ev. blijven eten: de volgende gebruiksaanwijzingen in acht te nemen, na haar akties:

  “…Verzamel het in een emmer. Bak er een taart van…”

  a). breng uw eigen bestek/eetgerij mee en ev. meer:
  b). vraag kavia of ze de emmer met chloor drie keer heeft uitgewassen, immers u wilt toch redelijk schone aardappelen eten
  c). het zelfde geld voor de schaal waarin ze de bloedtaart in heeft gebakken
  d). brenk wat droge tampons mee want ze herbruikt (milieu!) teveel
  e). breng de injectiepil in die u op aanraden van haar psychiater heeft meegekregen
  f). trek haar broekje uit en geef haar een genadig pak slaag op haar blote achterbillen -nadat ze zich natuurlijk driemaal eerst gedouched heeft:
  zo een ongenadig pak slaag over uw knieën, dat ze uw bezoek haar leven niet meer vergeet en uw mannelijkheid en nazifacsitische, rechtvaardigheid hierin voorlopig bewezen hebt!
  g). geef u aan bij de politie want u bent het slachtoffer van dit alles, en eis schadevergoeding van tante kavia.

 22. swetsnek

  Had iemand mij niet even kunnen waarschuwen gvd wat een kop zeg dat dat los mag rondlopen pieeeeuw

 23. Peter Selie

  Eeehhh Joke Kaviaar is toch zelf een lid van de feministische, onwelriekende zure vagina brigade?

  1. A. Deijksterhuis

   Ik stel vast dat veel reageerders er hier moeiteloos in slagen mevrouw Kaviaar in ranzigheid te overtreffen.

   1. Peter Selie

    Ach ik was eigenlijk nog niet eens goed begonnen om dit ranzige k*t wijf af te zeiken, tja een volbloed Pavlov reactie wanneer 1 van jouw misselijkmakende vriendinnen zoals de linkse vetklep Anja meulenbelt, Asha ten Broeke ect, die er gewoon om bidden en smeken om door de media-stront gehaald te worden, in ieder geval verkeer jij in je eigen kring van kotsmisselijke, multiculturele, randdebiele landverraders.

   2. Kodi

    Snuif ik hier de stank van trol Pinokkio Wim Hutten weer op?

 24. Syntha

  Maanstonde? Was dat? Aanbidding van de maangod? Ik heb altijd gedacht, dat je die maanDstonde nodig had om je baarmoedertje te verschonen. Met als doel: gezond kindertjes krijgen.

  Gaat heen, loop niet zo te koop met de “hoogte” van je gevoel.

 25. AH overkleeft

  Moet verplicht opgenomen woorden waar blijft het OM maar niets doen staat in hun Vaandel

 26. Paaldanseres

  Minder, minder, minder…. Veel minder Kaviaar.
  Achterlijk, van de pot gerukt hypocriet k#twijf.

 27. Peter Selie

  Nou het was even zoeken, maar dan heb je ook wat, Kaviaar compleet met een giga-overbeet, waar een Heineken flessenopener jaloers op wordt.

  https://postimg.org/image/6otjac4jd/

 28. Duckday

  Stop alle toeslagen subsidie advocaten en indien uitkering verplicht werken waarschijnlijk langzaam geen last meer van zulke projecten die op de gemeenschap leven

 29. Rosasolis

  Dit is zo vies en smerig! Hoewel ik ben er eens dat sommige mannen moeten meer respect voor vrouwen tonen, dit soort uitlatingen hebben niets met feminisme te maken!
  Ik kan herinneren een CNN report over een grote vrouwen mars, na de verkiezing van Trump als president. Een zeer fel dame vertelde dat ze moest stapels van mooie onderbroeken weggooien! De menstruatie is een volkomen normale procedure voor ieder jonge vrouw. Voor zowel degenen die kinderen willen of juist niet. Dit natuurlijk
  maandelijks gebeurtenis is zelfs een soort klok voor alle vrouwen om voor 3 dagen tot
  rust te komen, voordat je nog sterker verder in je leven doorgaat. Normaal zijn er geen
  enkele problemen, maar helaas een klein groep vrouwen hebben of psychische of
  lichamelijke problemen. Joke Kaviaar heeft grote problemen. Ik hoop voor haar, dat zij snel de menopauze zal bereiken.

 30. corfo

  Volgens mij hebben de uitlatingen van deze “dame” niks met feminisme te maken.
  Het geeft alleen maar duidelijk aan wat een vieze, vunzige vrouw zij is.

 31. corfo

  Er zijn mensen veroordeeld door een “rechter”; mensen die minder smakeloze uitspraken deden !!
  Lijkt me een ongelooflijk onsmakelijk mens, deze Kaatje Kaviaar.

 32. Co van Driel

  Bij Pim Fortuyn begon het ook met een taart …

 33. DennisEijs

  Bloed kan dus met alles besmet zijn, dit kan gezien worden als een aanslag. Hoe gestoord moet je zijn om hierop te komen?
  What next? Tamponi thee?

  1. Peter Selie

   Ja Dracula gebruikt een vers gebruikte tampon als theezakje.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.