Schandalig! Journalist Turkse NPO: ‘Nederland liet Srebrenica bewust gebeuren om Europa van moslims te zuiveren!’

De hetze tegen Nederland neemt steeds belachelijker vormen aan in Turkije. Nu worden we ervan beschuldigd dat we de massaslachting van moslims in Srebrenica bewust toelieten omdat we moslims willen genocideren in Europa. (Of bedoelde hij ethnic cleansing, wat natuurlijk bepaald niet veel beter is)

Karahman Haliscelik is journalist. Hij werkt voor de TRT, dat is de publieke omroep van Turkije. Met andere woorden, hij werkt voor een zender wiens eerste en voornaamste opdracht is om de denkbeelden van de AKP-regering de wereld in te sturen.

Blijkbaar besloot Haliscelik vandaag dat hij maar een stapje verder moest gaan dan president Erdogan zelf om Nederland zwart te maken. Hoe? Nou, zo:

Daar staat dus:

We dachten allemaal dat Srebrenica niet met opzet was. Het is nu duidelijk dat de Nederlanders heel Europa wilden zuiveren van moslims!

Dit is volslagen krankzinnig. Het is totale gekheid die niet alleen nergens op slaat, maar ook nog eens bewust bedoeld is om haat te zaaien tegen Nederland en Nederlanders. Dit terwijl de Nederlandse belastingbetaler elk jaar weer geld afdraagt aan Europa, waarna het snel wordt overgeboekt naar de Turkse staatskas.

Er wonen één miljoen moslims in Nederland. Hen wordt niets gedaan. De enige politieke moorden die gepleegd zijn in ons land in de afgelopen decennia waren op islam-critici: Theo van Gogh én Pim Fortuyn. De eerste werd vermoord door een radicale moslim, de tweede door een radicale linkse activist die vond dat Fortuyn niet liet genoeg voor moslims was.

En dan roept meneer dat “de Nederlanders” Srebrenica bewust hebben laten gebeuren omdat ze Europa moslimvrij wilden maken.

Het is echt ongelooflijk. Dat je als Turkse nationalist er niet blij mee bent dat ministers Kaya en Cavusoglu niet welkom waren in Nederland is tot daar aan toe. Maar dit is knotsgek, ronduit extremistisch, en nog levensgevaarlijk ook omdat het een paar gekken ertoe aan kan zetten om ‘het recht in eigen hand te nemen.’

Schandelijk.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

41 reacties

 1. HaZ

  “We dachten allemaal dat Srebrenica niet met opzet was. Het is nu duidelijk dat de Nederlanders heel Europa wilden zuiveren van moslims!“
  Dat laatste klopt dan weer wel….!

 2. Osewoudt

  Ik las hier vandaag de bewering dat Ruttig schuldig is aan de dood van de passagiers van de MH17.

  Ik bedoel maar, elke gek kan de meest krankzinnige beschuldigingen uitbraken. Onder de Turken zullen dat soort krankzinnigen ook zeker bestaan.

 3. Ngatimoto

  Ben zo blij dat Turkije in de NATO zit!
  Echt betrouwbare bondgenoten.
  Groen Links wil om deze redenen Turkije bij de Nato houden (zeggen ze)
  Maar aan de ander kant heeft Groen Links niets op met defensie enz.
  Groen links is net zo erg als DENK, landverraders en saboteurs.
  Maar ja, je hoeft maar even in de historie van Groen Links te duiken en dan wordt dit allemaal glashelder.

  1. Osewoudt

   Begrijp ik goed dat Ngatimoto vindt dat we Turkije uit de NAVO moeten zetten?

   Je vraagt je af of mensen nog wel eens nadenken voordat ze hier wat neerkladderen.

   1. Borrelnootje

    Doe eens uitleggen Osewoudt, wat er op tegen is om een oosters, islamitisch en dictatoriaal geregeerd land dat tegen alle waarden is die in de overige EU-landen gelden uit het NAVO-verband/verbond te zetten? Een verbond dat vooral ingekleurd wordt door joods-christelijke cultuurnormen en-waarden. Het wringt en heeft altijd geschuurd. Wat vind jij er zo geweldig aan?

   2. van Urk

    Osewoudt@ U doet net of zoiets niet kan? In de situatie waar Turkije naar toe zal gaan glijden kunnen we net zo goed Rusland ook lid gaan maken bij de NAVO. Erdogan is niet te vertrouwen en is niet voor niets dialoogpartner van de SSO omdat hij dat als tweede alternatief ziet.

    1. Osewoudt

     Het is juist, van Urk, dat u Rusland in deze discussie betrekt. Dat is namelijk de kern van de zaak: Turkije uit de NAVO betekent verzwakking van het NAVO-bondgenootschap tegen Rusland.
     Het is me bekend dat hier veel reaguurders meer liefde koesteren voor Putin dan voor hun eigen gekozen bestuurders maar aan dat soort nieuwerwets landverraad wens ik niet mee te doen.

     1. van Urk

      Verzwakking was er al toen alle landen niet voldeden aan de NAVO norm. En ik weet niet of Turkije dat in 1952 al lid is nog een issue is om de Russen tegen te houden. We hebben oost-Europese landen erbij gekregen. En ook Turkije ,ondanks dat het op een na de grootse leger heeft binnen de NAVO, zal uiteindelijk het onderspit delven tegen de sterkere Russen.

     2. cmsuijkerbuijk

      @Osewoudt
      Het blijkt wel duidelijk, dat wat defensie betreft, nét zo’n idioot als Erdogan bent. Het Turkije van nú is al láng, sinds jouw vriend Erdogan daar de scepter zwaait, het Turkije ten tijde van de toetreding tot de NAVO niet meer. Eertijds een betrouwbare bondgenoot. Nu verworden tot een radicaal Islamitisch Kalifaat en totaal niet meer te vertrouwen!
      Zwijg dus voortaan, als je dingen, zoals defensie, niet snapt! Je maakt je zó onsterfelijk belachelijk! (Wat je overigens sowieso al wel doet, maar dát terzijde) Het haalt het niveau van DDS zo omlaag en dat moeten we toch niet willen, niet?
      Mijn raad: Ga punniken o.i.d.!

     3. Osewoudt

      Suijkerbuijk, stel je niet zo aan. Dit gestampvoet is infantiel.

      Ik wijs op een geopolitiek gegeven dat lastig kan worden genegeerd: als Turkije uit de NAVO stapt of wordt gezet betekent dat een uiterst riskante verschuiving van de machtsbalans binnen Europa. Om die reden zal de EU en de V.S. tot het uiterste proberen dit te voorkomen.
      Je bewering dat Turkije vroeger een brave bondgenoot was en nu niet meer duidt niet op veel historisch besef.

     4. Borrelnootje

      Ossie zegt: “Ik wijs op een geopolitiek gegeven dat lastig kan worden genegeerd: als Turkije uit de NAVO stapt of wordt gezet betekent dat een uiterst riskante verschuiving van de machtsbalans binnen Europa.”

      Zou Oswewaldt kunnen uitleggen welke machtsbalans dan binnen Europa verschuift?

      Turkije ligt met een minimaal deel aan de uiterste periferie van de EU. Als dit wegvalt/ausradiert wordt, wat verschuift er dan BINNEN Europa? Of bedoelt Ossie wellicht verschuiving van de machtsbalans t.o.v Rusland? Schep duidelijkheid svp.

     5. Osewoudt

      Ja, Borrelnoot, dat laatste bedoel ik.

     6. Borrelnootje

      Osewoudt, ik dacht dat Turkije op dit moment al dikke maatjes is met Rusland, o.a. om IS stuk te maken. Dus nogmaals: welke machtsbalans verschuift er dan zo dramatisch?

      Ik denk dat je gewoon een dramaqueen bent die drastische uitspraken doet zonder ze hard te kunnen maken.

     7. Osewoudt

      Ja, Borrelnoot, je voelt aan waar het om gaat. Turkije dreigt zich te vervreemden van Europa en allianties aan te gaan met Putin.
      Dit is geopolitiek bepaald niet in ons belang.

     8. cmsuijkerbuijk

      @Osewoudt
      Ik herhaal het nog maar eens: Schrijf NIET over dingen waar je de bállen verstand van hebt! Je maakt je totáál belachelijk!
      En dat historische besef, wat ik niet zou hebben volgens jou, heb ik wél in de militaire praktijk opgedaan! Je hebt niet het flauwste benul waar je over schrijft. Je reageert slechts om overal tégen te zijn!
      Nogmaals: Ga punniken! (http://punniken.uwpagina.nl/)

    2. toetssteen

     @van Urk
     Laat die trol toch! Hij heeft met nog wat groupies A7 naar de ratsmodee geholpen en hij zal het ook hier doen. Trap er niet in!

     De makke zit hem stomweg in het totaal falende geldsysteem en dat behoeft een nieuwe oorlog! Trap e niet in! Beding een jubeljaar, trap de banksters in de krochten en ga verder met de mooie dingen die , samen met verschillende elke dag uit worden gevonden.

     1. Osewoudt

      Toetssteen denkt zich met pure wartaal nog in de discussie te kunnen handhaven.
      Hij Klaagde hier gisteren over zijn gezondheid. Laten we hem daar maar sterkte mee wensen en hem adviseren zijn gestel niet te belasten met het aangaan van discussies die te hoog voor hem zijn gegrepen.

   3. swetsnek

    Geef het aan de russen hahaha , oooooooooo kom maar met je kut reactie.

    1. van Urk

     Het is al goed met je Zwetsturk. Tegelwijsheid over hoe integreert NederTurken wel niet zijn: Mijn naam komt uit Turkije, Ik ga op vakantie naar Turkije, Mijn partner haal ik uit Turkije, Mijn geloof komt uit Turkije, Mijn politieke leiders komen uit Turkije, Mijn president is de leider van Turkije, Mijn vlag is de vlag van Turkije, Mijn kinderen krijgen namen uit Turkije, De taal die ik dagelijks spreek is Turks, Mijn normen komen uit Turkije, Mijn waarden komen uit Turkije, Ik ga trouwen in Turkije, Ik wordt begraven in Turkije, Mijn land is Turkije, Mijn geld komt uit Nederland, In discussie over integratie ben ik Nederlander en jij een racist.

 4. HW

  Afgezien van het feit dat een Franse generaal de boel heeft verkloot en weigerde ondersteuning te verlenen aan Dutch Bat, werden onze mensen daar uitgerust met lichte geweren tegenover zwaar geschut van de Servische Bosniërs.
  Daarnaast hebben de Nederlanders deze mensen niet vermoord.
  Deze nepjournalist is vergeten te vermelden, dat Turkije een volkerenmoord op haar geweten heeft waarbij 1,5 miljoen Armenen door de Turken zijn vermoord.
  Ze doen het nu met de Koerden nog eens dunnetje overnieuw.
  Het verschil met de Nederlanders is dat zij de moorden zelf uitvoeren.
  Dus deze trotse Turken houden hun record massamoordenaars.

  1. Seneca

   Niet alleen een Franse generaal heeft willens en wetens de Nederlandse aanwezigheid gesaboteerd maar wat dacht u van Joris Voorhoeve? Hij was in deze periode minister van defensie voor de vvd maar daar werd o.a. door mevrouw Verdonk zijn streven in het vernietigen van NL dermate gedwarsboomd, dat hij uit pure arremoede lid van D66 is geworden. Daar is deze landverrader op zijn plek.

  2. kapitein

   HW, ik denk dat er niks is verkloot, Ik hebt wel is een veel plausibeler verklaring gehoord over Srebrenica, En wel dat de moslims de enclave bewust hebben laten innemen door de met recht Boze Serviers die op wraak uit waren, een afspraakje van Clinton en Izobezovitch (als ik de naam van die Bosnische “President” goed schrijft) Om de Amerikanen een stok te geven om de Serviers te bombarderen.

 5. poison

  Hebben jullie eens goed naar de foto van die vent gekeken? Oke, dan snappen jullie wel dat uit zo’n scheve bek niets fatsoenlijks komt.

  1. jennifer

   Kan ook niet zitten geen hersens bij dat soort inteelt.

  2. van Urk

   poison@ Volgens primatologie trekken apen zulke bekken als ze opgewonden zijn.

 6. hans-e-pans

  Op foto’s van demonstrerende Turken, vrijwel alleen mannen, maken veel Turken met hun hand het teken van de grijze wolven. Die grijze wolven worden algemeen gezien als een facsistische organisatie. Dus zou ik als Turkse regering maar eerst eens goed in de spiegel kijken voordat ik dat over een ander zou zeggen.

  In de goede oude tijd, mijn jeugd, werd ons gezegd dat als iemand iets vervelends tegen je zei, dan moest je terugzeggen “wat je zegt dat ben je zelf”.

 7. jennifer

  Het begint weer,ze kruipen zoals verwacht weer in de slachtofferrol,en dat terwijl juist hun de grootste slachters en moordenaars van de wereld zijn. Maar zou bijna wensen dat het waar zou zijn dat Europa gezuiverd wordt van de moslims dat zou beter voor heel Europa zijn toch.

 8. Janalb

  Wat een zooitje krankzinnigen Daar in Ankara laat ze het eens over de moordpartijen van de ottomanen hebben. Het zijn schooiers van het zuiverste water.

 9. Janalb

  Turken en marokkanen zijn hier alleen maar voor de poen.
  Denk Je dat de westeuropese Turken terug naar de Heimat kunnen. No way, Erdogan wil geen 10 millioen Turken terug in dat geitenland, het land is knetterarm doordat ze een vermogen uitgeven Aan het leger, er zijn geen sociale voorzieningen er is eigenlijk niks, alleen de elite heeft geld zat maar 90 procent van de Turken heeft geen bliksem en Dan spreekt zon lul op telegraaf tv over mijn land, Turkiestan. Vreet hier uit de ruif en spreekt over mijn land.
  Schop ze er maar uit, liever vandaag Dan morgen.

 10. nick

  Het enige waar die Turken naar zullen luisteren zijn keiharde maatregelen. Dat kennen ze, daar hebben ze respect voor.

  Roep alle hier in ons land wonende Turken met een dubbel paspoort op om deze in te leveren en een verklaring te tekenen dat ze Nederlander willen zijn en laat ze tekenen dat ze zich naar onze wetten en cultuur zullen gedragen. Verbied hoofddoeken en ander uitingen van de Islam.
  Verklaar de islam tot een politieke veroveringsideologie welke in ons land verboden is vanwege staatsgevaarlijk. Sluit moskeeën!

  De Turken die niet willen tekenen en hun turkse paspoort niet willen inleveren; gelijk hun Nederlanderschap ontnemen en ze als ongewenste vreemdeling verklaren. Alle uitkeringen en voorzienigen per onmiddelijk intrekken. Ze zo snel mogelijk uitzetten naar Turkije en verbieden ooit nog terug te komen. Deze maatregelen ook laten gelden voor alle moslims met dubbele paspoorten zoals Marokkanen.

  Keiharde maar noodzakelijke maatregelen! Links zal moord en brand schreeuwen maar je zal zien dat uiteindelijk het hier naar toe zal gaan om de Islaminsering te stoppen. De enige mogelijke manier, hier en in de rest van Europa! Nederland, gidsland!

  Daartoe dien je wel je stem goed te gebruiken, het is je plicht voor onze kinderen en kleinkinderen. Die wil je toch een veilig en vrij land laten erven?

  Stop deze kwaadaardige Islam, het kan (net) nog!

  1. giel

   kan het niet beter vertellen hopelijk gaan velen dit eindelijk beseffen

  2. jennifer

   nick het enige middel wat nog werken zal, gewoon helemaal waar wat je zegt. Helaas hebben we niet zulke competente politicus in dit land die dit als enige redmiddel voor Nederland nog zullen zien.

 11. Ome Ga

  Turken groeien fysiek, maar blijven achterlijk en middeleuuws w.b. geest.
  Kijk maar naar o.a. Kuzu, die is toch kneiter- en kneitergek?

  “Tussen 1965 en 2015 heeft Nederland een bevolkingsgroei doorgemaakt van 12,2 naar 17 miljoen. De Turkse bevolking groeide van 31 naar 78 miljoen.

  Die dramatische groei is niet genoeg voor president Erdogan, die razend geliefd is bij de helft van de Turkse bevolking (de andere helft vindt hem weerzinwekkend). Tien maanden geleden zei Erdogan: „We moeten het aantal nakomelingen verhogen. Er zijn mensen die over geboortecontrole, over gezinsbeperking praten. Geen moslimfamilie begrijpt of aanvaardt dat. Zoals Allah en de profeet zeiden, dit is onze weg. En in dit verband is dit de eerste plicht voor moeders.”

  ….Wat lijkt de strategie van Erdogans AK partij te zijn? Hierop lijkt het: Erdogan wil het komende decennium persoonlijk de staatsmacht controleren en de bevolkingsgroei doorzetten. Hij kan Europa, waar de oorspronkelijke bevolkingen krimpen, overspoelen met etnische Turken.

  ….Daartoe moet hij de EU openbreken, het vuur van het Turkse islamitische nationalisme opstoken en vrouwen veel kinderen laten baren. Dat laatste propageren is het werk van minister Kaya. Voor het concentreren van de staatsmacht is het referendum bedoeld. Ik zal wel overdrijven, dus hecht niet te veel waarde aan wat hier staat”. (Leon de Winter in Telegraaf)

  1. HaZ

   Een dictator in wording dus ! Erdogan doet er alles aan om zijn Turkistan los te weken van de werkelijkheid. Het gevaar zit hem er inderdaad in dat hij zijn vazallen, die hem verspreid over Europa blindelings adoreren, het vuile werk op laat knappen. En het tuig trapt er met open ogen in. We kunnen er nu een flinke stok voor steken, maar dan dient er wel doorgepakt te worden, onder het motto; “de eerste klap is een daalder(euro) waard”. Weet op wie u stemt 15 maart !

 12. Gustaafff

  Turkije is ons aan het demoniseren, teneinde de Turken tegen ons op te zetten. Gelukkig staat Europa en de Verenigde Staten achter een man achter ons en wordt het krachtige ingrepen van onze regering – met name door de premier – alom geroemd.

 13. Marija

  Ik denk dat hier een aanklacht op zijn plaats is, wat een vuile schoft zeg.

 14. Ome Ga

  Wat heeft die ossietrol/simonhutteadriannie weer een grote bek hiervzeg!
  Niet dat ik ook maar IETS van hem/haar/het lees, maar ik zienhet in de hoeveelheid (natuurlijk rot dus linkse, arrogante, bekakte en vooringenomen) braaksels hier.

 15. DennisEijs

  Helaas, was het maar waar. Het bewijs dat het niet zo is zien we dagelijks in Nederland, waar moslims beter verzorgd worden, zeker als vluchteling, dan menig autochtoon.

 16. mening66

  De islamitische landen kunnen nog niet met eigen moslims omgaan omdat de een sjiitisch is en de ander soenniet hoe ijdel en naïef zijn de leiders van Europa te denken dat wij met onze joods christelijke roots wél met elkaar in harmonie kunnen leven?
  Het is een mislukt project en de Europeaan krijgt de klappen van dit beleid en we zijn hier nog lang niet klaar mee.
  Want de gesloten verdragen omtrent deze gekte is lang geleden al vast gelegd.
  Ze hebben de strop zelf om hun nek gedaan.
  Jammer dat het volk onwetend als ze waren en zijn, daar dubbel de dupe van worden.

 17. Johannes de Besnijder

  Ook Denemarken en Duitsland willen geen propaganda voerende Turkse ministers. Die hadden dan zogenaamd ook die 8000 man willen vermoorden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.