Slappe rechters spreken radicale moslima vrij die in de buurt van Syrië werd opgepakt

Slappe hap, weer! Zo wordt het in Nederland natuurlijk nooit veilig.

Je vraagt je zo langzamerhand af hoeveel bloed een radicale moslim aan zijn of haar handen moet hebben wil zo’n Nederlandse rechter eens een keer beslissen dat een celstraf op z’n plaats is. Neem nu de zaak van Lieke S., die vandaag werd vrijgesproken door de Rechtbank Den Haag. De wijze heren hadden kennelijk besloten dat mevrouw S. geen gevaar voor de Nederlandse samenleving vormde, maar de feiten wezen toch wel héél duidelijk in een andere richting.

Zo werd de 28-jarige Lieke samen met haar man gearresteerd in Turkije. De twee zeiden op huwelijksreis te zijn, maar – goh, toevallig hoor – die werd precies in een buurland van Syrië geboekt. Van alle mogelijke oorden op de wereld werd precies dát land uitgekozen. De Turken vonden dat zelf ook verdacht en stuurden Lieke terug.

Maar er is meer. Want het heerschap waarmee Lieke in het huwelijksbootje was getreden was volkomen geradicaliseerd en mesjogge. Aldus EenVandaag:

“Opvallend is dat de rechtbank wel “sterke aanwijzingen ziet dat de Belgische man van Aziza wilde doorreizen naar Syrië of Irak om deel te nemen aan de gewapende jihadstrijd. […]”

De man zit inmiddels in België vast en wordt daar vervolgd.”

De rechtbank beweert dat Lieke daar allemaal niets van heeft afgeweten, maar dat is natuurlijk bijzonder sterk. Daarnaast heeft Lieke haar familie niets verteld over haar huwelijksreis, waardoor haar zussen haar zelfs hadden opgegeven als vermist. En haar laptop blijkt één grote vergaarbak van haatdragende islamistische literatuur.

Maar nee, Lieke wilde niet uitreizen naar ISIS om daar vreselijke dingen te doen. Dat kan niet bewezen worden! Tuurlijk hoor, Haagse rechters. Ik hoop dat jullie trots zijn op jullie poging om Nederland stukje bij beetje minder veilig te maken.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

8 reacties

 1. Ritter

  Ik kijk nergens meer van op.

  Niet van z.g “feministen” die de islam verdedigen tot rechters die Jihadisten (of sympathisanten daarvan) vrijspreken.

  Het behoort bij het algemene beeld van steeds verder (sluipende) islamisering van onze samenleving waardoor dit soort dingen meer en meer geaccepteerd worden door het establishment waartoe ook de rechterlijke macht behoort.

  Je ziet hetzelfde ook in de VS waar Trump door de rechterlijke macht word tegengewerkt en rechters vaak zeer sympathiek staan tegenover moslims.

  Robert Barnes: Hawaii Obama Judge Rules Muslim Imam Has Special Constitutional Rights to Bring Anyone from Terror Countries into America
  http://www.breitbart.com/big-government/2017/03/15/robert-barnes-hawaii-obama-judge-rules-muslim-imam-has-special-constitutional-rights-to-bring-anyone-from-terror-countries-into-america/

 2. Peter Selie

  Slappe rechters spreken radicale moslima vrij die in de buurt van Syrië werd opgepakt, ach wéér méér van hetzelfde, slappe rechters bestaan gewoonweg niet in mijn opinie, de magistratuur wordt gestuurd door politiek correctheid, rechtspraak voor de gewone man of vrouw wordt uiteraard niet zó slap opgetreden, die krijgen het volle pond. Nog even dan wordt de Nederlandse onafhankelijke rechtsspraak ‘Kuch’ net zoals die van de krijsende rechter Roland Freisler, hij plachte bij het minste geringste vergrijp het zwaarste middel wat hem ter vervoeging stond te straffen. De nazi-Bilderbergers gaan steeds stapje voor stapje verder met als doel de samenleving te ontwrichten en plaats te maken voor de islamitische, veel eisende kolonisten, die eigenlijk de rechterlijke macht al aan hun zijde hebben staan. Herinner, de islam betekend géén Vrede, maar letterlijk onderwerping, fijne dag verder.

 3. Ni28

  Nederland, het land met de waarschijnlijk hoogste vertrekpremies en de slapste rechters. Wie wilt er niet heen? De riool van Europa die vrijheid genoemd wordt.

 4. Floris

  Toen die rechters nog studeerden zaten ze in hun kraakpanden te blowen en te headbangen op hippie-muziek. Dat heeft ernstige hersenschade tot gevolg gehad.

 5. Nasrani

  Mocht deze dame een aanslag willen plegen, dan adviseer ik haar om deze rechters en hun familie uit te kiezen en geen onschuldige Nederlanders op te blazen. Wellicht dat dan de rechtspraak in Nederland gaat veranderen.

 6. Freelux

  En strak weer ‘ich habe es nicht gewusst’ als er een aanslag komt…

 7. Ruud562

  Van harte hoop dat als dat gesjeesde wijf een aanslag pleegt onder de slachtoffers familie van de rechters mogen zitten! Want die volkomen gestoorde rechtspraak ben ik zoooo verschrikkelijk zat! Indien geval is zeker dat als dat wijf een aanslag pleegt of mensen vermoord, die rechters bloed aan de handen hebben!

  1. jennifer

   Je mag het niet zeggen maar je zou het inderdaad gaan wensen dat als ze haar taak als terrorist gaat vervullen in dit land, dat de slachtoffers dan gaan vallen onder die rechters en fam die dit mogelijk gemaakt hebben. Hoe ziek en verrot is Nederland dan toch om terroristen gewoon vrij rond te laten lopen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.