Thierry Baudet: "Wat ons betreft staat Jeroen Dijsselbloem op 16 maart op straat!"

Geen categoriemrt 08 2017, 21:00
Dag Sinterklaasje, dahaag, dahaag, dahaag, dahaag, Zwarte Piet!
Thierry Baudet was vandaag de hele dag op tournee in het zuiden van het land. Venlo, Roermond, Maastricht, alle grote steden in Limburg werden bezocht. En ja, overal waar de jonge leider van Forum voor Democratie werd hij welkom geheten door honderden kiezers. Forum heeft momentum, en niet zo'n klein beetje ook.
De Dagelijkse Standaard-correspondent Tim Engelbart was (en is, ze zijn nog niet klaar) er de hele dag bij. Op Twitter meldt Tim dat Baudet zich bij één van de bijeenkomsten (in Roermond) in niet mis te verstane bewoordingen uitliet over Jeroen Dijsselbloem, de PvdA'er die niet alleen onze minister van Financiën is, maar ook nog eens voorzitter van de Eurogroep.
https://twitter.com/TimEngelbart/status/839487595876913152
Dit is natuurlijk een reactie op de totaal onzinnige uitspraak van Alexander Pechtold dat Dijsselbloem wat hem betreft kan aanblijven in de Eurogroep, ja, ook als de PvdA niet meeregeert in een nieuw kabinet. Dat voorstel is te gek voor woorden, maar omdat de D66'er het toch echt gezegd heeft is het belangrijk dat réchtse partijen duidelijk maken dat ze niet van plan zijn om dat door te laten gaan.
Dijsselbloem is een ramp gebleken voor Nederland en voor Europa. Als er, naast Rutte en Asscher, iemand is die op zoek moet naar een nieuwe carrière na verkiezingsdag dan is hij het.
Goed gezegd dus door Baudet. Nu hopen dat hij (samen met andere écht rechtse politici) na 15 maart de daad bij het woord kan voegen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten