Wilders-hater en Baudet-stalker Anne Fleur Dekker gefileerd: 'Ze hoort bij ANTIFA en Internationale Socialisten'

Geen categoriemrt 28 2017, 13:00
De dame die zichzelf presenteert als het grote slachtoffer van een rechtse hetze blijkt niets meer of minder te zijn dan een keiharde linkse activiste die aangesloten is bij de meest radicale linkse groepen.
Goddank voor Twitter! De bekende Nederlandse Twitteraar @Seven__ heeft vandaag even wat tijd en aandacht gespendeerd aan het ontmaskeren van Anne Fleur Dekker, de Baudet-stalker en Wilders-hater die zichzelf de laatste week steevast neerzet als het slachtoffer van een enorme en vooral ook onterechte rechtse hetze. Hij heeft namelijk even gekeken naar haar oude tweets én naar haar steun voor bepaalde organisaties. En wat blijkt? Mevrouw is niet slechts 'links,' maar extreem-links.
Om te beginnen liet Dekker eerder op Twitter weten dat ze Thierry Baudet graag de Pim Fortuyn behandeling wilde geven: oftewel een taart in zijn gezicht gooien. Want hij is rechts, en dat mag niet.
https://twitter.com/seven__/status/846648035107115008
Dat is natuurlijk een totaal zieke uitspraak, maar zoals Seven terecht concludeert zijn die tweets eigenlijk niet eens zo heel verrassend. Mevrouw het slachtoffer blijkt namelijk een extreemlinkse activiste te zijn. Zo is ze niet alleen lid van GroenLinks, maar ze is ook nog eens van de Internationale Socialisten, aldus de Twitteraar. Hier kun je meer over die organisatie lezen. Om het simpel te houden: de IS wordt gevormd door een stel extreem-socialistische mafklappers.
Bijzonder zorgwekkend, maar Seven was nóg niet klaar:
https://twitter.com/seven__/status/846661074850074625
De AFA of ANTIFA is ook al een extreemlinkse groepering, maar deze club staat er niet alleen om bekend dat ze demonstraties en dergelijke organiseren, maar ook nog eens dat ze maar al te graag bereid zijn om geweld te gebruiken. Dit zijn echt knettergekke fascisten. Zo slopen ze demonstranten als die niet links genoeg zijn, slaan ze verslaggevers van PowNed in elkaar, en -- oh ja -- worden ze al jaren in de gaten gehouden door de AIVD omdat ze "een potentieel gevaar voor de democratische rechtsorde" zijn.
Het is dan ook volkomen terecht dat Seven GroenLinks vraagt wat ze daar eigenlijk van het wangedrag van Dekker vinden:
https://twitter.com/seven__/status/846665539053408257
Het antwoord zal ongetwijfeld zijn dat ze daar inderdaad nog bij werkt. GroenLinks is immers de partij van, voor en door linksextremisten. Als ze Dekker eruit zetten kunnen ze zichzelf net zo goed opheffen. De hele jeugdbeweging van GroenLinks (DWARS) bestaat uit dit soort figuren. In theorie zouden ze minder ferme "disciplinaire maatregelen" kunnen treffen, maar ook dat zullen ze natuurlijk niet doen. Dit is wie en wat GroenLinks is.
Mooi, dan zijn we nu dus klaar met deze dame. Ze beschuldigt anderen ervan dat ze doen wat zij doet, ze sympathiseert met bewegingen die radicaal en zelfs ronduit fascistisch zijn, maar huilt vervolgens tranen met tuiten als ze zelf bekritiseerd wordt.
Zoek het maar uit, Anne Fleur. Niemand die hier nog intrapt (nou ja, behalve de al even extreemlinkse fopjournalisten van de NRC natuurlijk).
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten