Wilders-hater en Baudet-stalker Anne Fleur Dekker gefileerd: ‘Ze hoort bij ANTIFA en Internationale Socialisten’

Screen Shot 2017-03-28 at 13.14.19
Foto:

De dame die zichzelf presenteert als het grote slachtoffer van een rechtse hetze blijkt niets meer of minder te zijn dan een keiharde linkse activiste die aangesloten is bij de meest radicale linkse groepen.

Goddank voor Twitter! De bekende Nederlandse Twitteraar @Seven__ heeft vandaag even wat tijd en aandacht gespendeerd aan het ontmaskeren van Anne Fleur Dekker, de Baudet-stalker en Wilders-hater die zichzelf de laatste week steevast neerzet als het slachtoffer van een enorme en vooral ook onterechte rechtse hetze. Hij heeft namelijk even gekeken naar haar oude tweets én naar haar steun voor bepaalde organisaties. En wat blijkt? Mevrouw is niet slechts ‘links,’ maar extreem-links.

Om te beginnen liet Dekker eerder op Twitter weten dat ze Thierry Baudet graag de Pim Fortuyn behandeling wilde geven: oftewel een taart in zijn gezicht gooien. Want hij is rechts, en dat mag niet.

Dat is natuurlijk een totaal zieke uitspraak, maar zoals Seven terecht concludeert zijn die tweets eigenlijk niet eens zo heel verrassend. Mevrouw het slachtoffer blijkt namelijk een extreemlinkse activiste te zijn. Zo is ze niet alleen lid van GroenLinks, maar ze is ook nog eens van de Internationale Socialisten, aldus de Twitteraar. Hier kun je meer over die organisatie lezen. Om het simpel te houden: de IS wordt gevormd door een stel extreem-socialistische mafklappers.

Bijzonder zorgwekkend, maar Seven was nóg niet klaar:

De AFA of ANTIFA is ook al een extreemlinkse groepering, maar deze club staat er niet alleen om bekend dat ze demonstraties en dergelijke organiseren, maar ook nog eens dat ze maar al te graag bereid zijn om geweld te gebruiken. Dit zijn echt knettergekke fascisten. Zo slopen ze demonstranten als die niet links genoeg zijn, slaan ze verslaggevers van PowNed in elkaar, en — oh ja — worden ze al jaren in de gaten gehouden door de AIVD omdat ze “een potentieel gevaar voor de democratische rechtsorde” zijn.

Het is dan ook volkomen terecht dat Seven GroenLinks vraagt wat ze daar eigenlijk van het wangedrag van Dekker vinden:

Het antwoord zal ongetwijfeld zijn dat ze daar inderdaad nog bij werkt. GroenLinks is immers de partij van, voor en door linksextremisten. Als ze Dekker eruit zetten kunnen ze zichzelf net zo goed opheffen. De hele jeugdbeweging van GroenLinks (DWARS) bestaat uit dit soort figuren. In theorie zouden ze minder ferme “disciplinaire maatregelen” kunnen treffen, maar ook dat zullen ze natuurlijk niet doen. Dit is wie en wat GroenLinks is.

Mooi, dan zijn we nu dus klaar met deze dame. Ze beschuldigt anderen ervan dat ze doen wat zij doet, ze sympathiseert met bewegingen die radicaal en zelfs ronduit fascistisch zijn, maar huilt vervolgens tranen met tuiten als ze zelf bekritiseerd wordt.

Zoek het maar uit, Anne Fleur. Niemand die hier nog intrapt (nou ja, behalve de al even extreemlinkse fopjournalisten van de NRC natuurlijk).


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

15 reacties

 1.   

  Groen Links ooit anders meegemaakt dan als een vergaarbak van en voor terroristen?
  https://pbs.twimg.com/media/C72NpreX0AABs-5.jpg

 2.   

  De moordenaar van Pim Fortuyn kwam ook uit Groen-Links kringen evenals veer “Ra Ra” terroristen (zoals Duyvendak)

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/20361959/__Duyvendak_in_harde_kern_RaRa__.html

  1.   

   De fotootjes van Femke Halsema met Petra Lievense en Britta Böhler ooit gezien? Zeggen wel weer meer dan 1000 woorden.

 3.   

  En met zo broeinest van veel gewelddadigheid gaat VVD en CDA in zee.D66 noem ik niet want die zijn al tot het bot bedorven

 4.   

  Onbegrijpelijk dat die ANTIFA bruinhemden club nog niet verboden is.

 5.   

  Binnenkort in onze regering.

 6.   

  Deze dame hoort zowat achter de tralies maar dat gebeurt pas mogelijk als zij iemand gekeeld hebben. Het lijkt een Rote armee fraction in wording. Zijn onze politici nu weer Oost-Indisch doof?

 7.   

  Anne-Fleur Dekker tweette ‘wie gaat er mee 500 stenen op Wilders gooien’, volgens haar een grapje. Ja natuurlijk wanneer het spannend wordt voor deze narcistische, fasciste zij is het onderleggertje van de randdebiele geile gasten van Antifa en ligt af en toe uit te lekken van de linkse inspanningen en haat doctrines tegen Geert & Thierry die niet in haar koude kleren ging zitten, maar in dat mooie hoofdje van haar. Tjonge, tjonge, tjonge de links groene, rooie zelfhatende rotzakken en de agent provocateurs van Antifa draven door in een neerwaartse spiraal en zien liever dat héél Nederland binnen een paar weken geïslamiseerd wordt, de influx van de asiel parasieten verloopt volgens hen niet snel genoeg. Dekker met haar zwaar aangezette dogma’s gaat het zwaarder krijgen dan zij vermoedt, zij is natuurlijk in de war met 7 rondjes om de Kaäba en 7 steentjes naar de duivel gooien. In vroegere tijden liepen de gelovigen naakt hun rondjes en werden de muren van de Kaäba besmeurd met menstruatiebloed. De primitieve achterlijke muts hebben iets met menstruatie-bloed dat is ons de laatste paar dagen wel duidelijk geworden. Zo’n honderd jaar geleden werd Dekker als heks versleten en gewogen op de heksenwaag en te licht bevonden, met alle gevolgen van dien.

 8.   

  Waar zouden leden van deze groep het prettig leven vinden. Stel, iedereen krijgt een basisinkomen, bazen en werknemers bestaan niet meer. Alles is gratis. Sociale voorzieningen zijn weg. Scholing en gezondheidszorg is gratis. Enz. Iedereen rommelt maar wat aan. Wie zorgt er dan voor eten, vervoer, scholing etc. Niemand denk ik want iedereen rommelt maar wat aan. Zouden de leden dat prettig vinden of gaan ze dan actie voeren om iedereen aan de schandpaal te nagelen die maar wat aanrommelt. Deze mensen zijn zo ontevreden en zitten zo met zichzelf in de knoop dat ze geen enkel plezier hebben in het leven. Ik zou hen willen vragen om wat te dimmen want VERZIEK NIET MIJN LEVEN.

 9.   

  Anne Fleur zal in haar jonge jaren wel verkracht zijn of iets dergelijks. Het heeft haar hersenen overigens ook aangetast, want ze kraamt ongelooflijk veel onzin uit. Trouwens dat hele Antifa zooitje is een zeer infantiele club. Met taarten smijten. Hoe verzin je het? Nee, dat mens voorlopig in een gesloten inrichting laten behandelen.

 10.   

  Ik zie haar nu voor het eerst bij Pauw,wat een droeftoeter.
  Gewoon iemand die aandacht wil.
  Navelstreng net los.
  Ze kreeg adviezen over de tweets en doet er niets mee.
  Heeft niets te zeggen en totaal geen boodschap.

 11.   

  Na de burgeroorlog in Spanje werden liefst 60000 communisten islamiet. De communisten waren bij links democratisch zoals de PSOE al tijdens de oorlog heel omstreden en hebben de politieke verhoudingen toen onzinnig bezwaard.
  Nog een opmerking. In Nederland speelde Lino Calle, een Spanjaard, blijkbaar afkomstig uit het zuiden van Spanje, in de zeventiger een belangrijke destructieve rol. Grof en ongenuanceerd nam hij het op voor ”buitenlandse arbeiders” zoals dat werd genoemd. Juist bij extreem links in Nederland vond hij zijn gehoor. Maar niet alleen daar. Buiten het parlement om werd veel van de man overgenomen en door de overheid uitgevoerd. Hij was lid van de PSOE maar beschuldigde tot fascisme toe andere PSOE leden hier in Nederland. [Ook PvdA leden vonden die beschuldigingen schande]. Na zijn succes in Nederland vertrok hij naar Zweden, blijkbaar om daar het land te desintegreren.
  Bepaalde lieden richten heel wat schade aan als ze niet worden tegen gehouden. Dat is in de tachtiger jaren ook veel gebeurd. Op ministeries werden nogal wat extreem linkse lieden in een directeursfunctie (tot secretaris generaal toe) benoemd. Niet alleen daar: ook bij universiteiten en dagbladen.

 12.   

  Het is denkbaar, dat een figuur als Volkert van de Graaf uit GL kringen komt. Lijkt er meer op dan de SP. G.L.,een clubje van irrationele luchtfietsers, die niet kunnen rekenen, niet kunnen meten en schijnbaar in onderaardse kelders hun ideologietje bedenken. Dat deze aardmannetjes deelnemen aan het formatieoverleg, laat zien, dat deze folklore werkelijk nergens meer over gaat. NL wordt bestierd door een zelfgenoegzame “elite”, die zelfs niet meer bereid zijn, om de schijn op te houden, dat het landsbelang bij hen in goede handen is.

 13.   

  De wereld zal mijn statistieken van de site
  gepresenteerd zien.
  Het zal een draaiboek lijken, van een ontoerekeningsvatbare
  verdwaald donker gedrocht, minstens zo verloren
  als de Tijd.

  Petra Hermans

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!