Wilders: “Ik heb gezegd dat ik graag met Buma en Rutte wil onderhandelen.” Hun antwoord: nein!

Zowel Sybrand Buma als Mark Rutte hebben laten weten dat ze niet van plan zijn om een coalitie te vormen met de PVV. Nu niet, nooit niet.

Zoals wij eerder vandaag al berichtten had Geert Wilders vanochtend een gesprek met formateur Edith Schippers. Achteraf legde hij uit wat het doel van zijn gesprekken met Schippers precies was: hij wilde Mark Rutte en Sybrand Buma zo ver krijgen dat ze tóch zaken zouden doen met de PVV.

Het resultaat daarvan maakte Wilders duidelijk in één enkele tweet:

De PVV en diens 1,3 miljoen kiezers worden dus toch weer uitgesloten. Het zijn gewone Nederlanders — mensen die sinds jaar en dag in ons land wonen en die elk jaar weer belasting betalen — maar wat de VVD en het CDA betreft konden ze net zo goed melaats zijn.

Tegen ZoominTV legde Wilders vandaag uit wat hij precies wilde: hij had een handreiking gedaan aan Buma en Rutte in de hoop dat het vertrouwen hersteld kon worden.

Formateur Edith Schippers heeft na haar gesprek met Wilders gebeld met Buma en Rutte “met de vraag of zij ook interesse hadden in zo’n gesprek.” Het antwoord van de VVD’er en CDA’er loog er niet om. Wilders:

“Helaas hebben beide heren tegen mevrouw Schippers verteld dat ze het eventueel wel zouden willen toelichten, maar dat ze uiteindelijk ondanks dat gesprek toch hun conclusie niet zouden veranderen dat ze niet met de PVV zouden willen regeren of onderhandelen.

Daarmee is “de zin voor het gesprek helaas vervallen,” aldus een duidelijk teleurgestelde Wilders. “Ik heb, nogmaals als lijsttrekker en fractievoorzitter van de PVV, gezegd dat, al is er maar tien procent of zelfs maar één procent kans dat zo’n gesprek kan leiden tot een volwaardige plek voor die 1,3 miljoen PVV-kiezers en de tweede partij van Nederland om mee te doen aan onderhandelingen voor een nieuw kabinet, dan grijp ik die kans met beide handen aan.”

Maar: “Helaas hebben CDA en VVD die kans voorbij laten gaan door tegen de verkenner te zeggen dat ze hun besluiten eventueel wel wilden komen toelichten, maar dat hun besluit bij voorbaat al vast stond; dat wat de uitkomst van dat gesprek ook zou zijn, dat ze niet met de PVV verder zouden willen.”

Wilders gaat verder:

“Dat is jammer want het betekent dat onze kiezers weer door Rutte en Buma opzij worden gezet, dat de tweede partij van Nederland niet serieus wordt genomen door de VVD en het CDA. Daar kan mevrouw Schippers niets aan doen, maar beide heren Rutte en Buma wel en dat betreur ik zeer. Dat had eigenlijk niet gemogen en ik denk dat heel veel mensen dat niet zullen snappen.”

Daar kan je vergif op innemen, inderdaad. De PVV is de tweede partij van het land met 20 zetels. Ongelooflijk genoeg worden die kiezers zomaar terzijde geschoven terwijl GroenLinks, een clubje met 14 zetels, wél welkom is aan de onderhandelingstafel. Dit kan in geen enkel ander land, maar wel blijkbaar wel in Nederland, waar de politiekcorrecte elite lak heeft aan de volkswil en gewoon doet waar ze zin in heeft.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

56 reacties

 1. poldi

  Kan me niet voorstellen dat de afdelingen van de VVD die zich in de ruk naar links van Mark Rutte richting GL kunnen vinden. Die weten ook nog hoe ze door Rutte in hun hemd werden gezet met de belachelijke nivlellerende zorgpremie afspraak in de 1e versie regeerakkoord met de PvdA

 2. poldi

  1. Eerst doen CDA en VVD stoer door PVV uit te sluiten: fout.

  2. Nu doen ze stoer door niet eens te willen praten: weer fout.

  3. De verantwoording voor de gevolgen zijn nu voor CDA en VVD.

  1. Mees

   Ja joh en het komt niet door de heer Wilders.
   Geert heeft de afgelopen 4 jaar laten zien dat hij niet wil regeren.
   Eerst schoppen en dan zeggen dat zij begonnen.
   Dat dus alleen voor de achterban die weer staat te janken en het niet democratisch vinden.
   Politieke onbenullen die liever een dictatuur met Wilders zien dan een democratisch gekozen regering

   Het vergaat de PVV zoals het LPF, exit

   1. poldi

    Wishfull thinking @Mees.
    De PVV zal nog steeds een partij van importantie zijn en zeker als er een kabinet komt met GL en D66 met hun humaner vluchtelingenbeleid en de burgers op kpsten jagende klimaathysterie.

 3. Wim

  Als ik de feestdoos zie die de GL de kiezers belooft dan wordt het een verschrikkelijker puinhoop. Laat maar gaan Geert, laat de kiezer maar op de blaren zitten. Je hebt je best gedaan zelfs je leven op het spel gezeten en alles gegeven. Lekker in oppositie en afknallen die puinhoop, want die komt er, dat is zeker.

 4. DutchDropveter

  hahaha het mooie komt nog

  VVD (iedereen moet zich houden aan de afspraken en stemt wat er wordt afgesproken)
  D66 (iedereen moet zich houden aan de afspraken en stemt wat er wordt afgesproken)
  PvdA (iedereen moet zich houden aan de afspraken en stemt wat er wordt afgesproken)
  CDA (iedereen heeft de vrije keus)

  Dit word wat als er een kabinet komt!

 5. Adriaan

  Het is een feit dat ‘slechts’ 13% van de Nederlanders op Wilders heeft gestemd. Dan ben je dus volkomen oninteressant als coalitie partij. Plus het feit dat Wilders zich nooit geliefd heeft gemaakt bij het linkse gepeupel. Het is een bittere pil. Onze hoop is de oppositie, plus de steun van Baudet. We gaan het de komende tijd allemaal meemaken.

 6. zomaar

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/02/ooggetuige-hans-hillen-val-van-rutte-i-kwam-niet-door-pvv-dat-is-later-gebruikt-om-cordon-sanitaire-op-te-zetten/

  tja wat wil je met beide partijen , die je in 2012 geofferd hebben omdat je niet mee wilde werken met het verder uitkleden van de Nederlandse burgers , en nu al ruim 4 jaar te pas en onpas jou verwijten dat jij weg gelopen bent .

 7. Robert Leiden

  Hoe zou dat nou komen dat men niet met de PVV in zee wil?
  Iets met hand en eigen boezem misschien?

  1. nogmaals

   Onduidelijke reactie van Robert leiden. Hij bedoelt waarschijnlijk dat er bij VVD, D66 en CDA sprake is van linkse handen en valse inborst. Om over GL maar te zwijgen.

   1. Ni28

    Robert Leiden moet je met Simon aanspreken.

  2. Ritter

   Robert Leiden

   Ooggetuige Hans Hillen: “Val van Rutte I kwam niet door PVV. Dat is later gebruikt om cordon sanitaire op te zetten”
   http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/02/ooggetuige-hans-hillen-val-van-rutte-i-kwam-niet-door-pvv-dat-is-later-gebruikt-om-cordon-sanitaire-op-te-zetten/

   1. Seneca

    @Ritter
    dacht u nu echt dat het figuur dat onder de naam Robert Leiden hierop reageert? Dacht het niet. Dat is te hoog gegrepen voor dit soort. Bovendien suggereert Leiden de stad waar ene Pechtold ooit wethouder is geweest en daar de boel goed heeft besodemieterd. Maar ja, eens een Pechtold, altijd een Pechtold.

  3. Anna

   Robert leiden. Onder strenge curatele van klein groepje ondemocratische EU elite. Alles en iedereen die kritiek heeft op EU moet worden afgemaakt.
   Moet je die verkeerde liberaal Zijlstra en verkeerde christen-democratisch appel Buma horen met hun gedemoniseer en gove leugens.

 8. Gustaafff

  Edith Schippers is geen formateur, maar een zogenaamde verkenner, @Michael.

  1. DutchDropveter

   Edith mag dit nu doen omdat ze toch (vrijwillig) weg gaat want ze heeft haar zakken vol, heel de zorg afgebroken in het voordeel van haar man natuurlijk (zal later wel naar buiten komen). Dus die rent nu ze nog rennen kan.

   1. Gustaafff

    Gut, laat ik het nu eens met je eens zijn. Het is goed dat Schippers de politiek verlaat. Laat ze die Voltooid Leven-pil meteen meenemen. En nooit meer terugkeren naar de Kamer.

    1. DutchDropveter

     sowieso waarom iemand niet van A tot zet doorgelicht wordt / belangen bij familie en partner. Is me nog steeds een raadsel.

     Qua voltooid leven ben ik het wel eens maar dit mag je nooit en te nimmer in de schoenen van een huisarts of andere medici schuiven. Als je dood wil bespreek je dat met je huisarts die schrijft je een recept uit / spuit / pil en die neem / zet je zelf. Wil je dat niet dan heb je dikke pech. Zet iemand anders hem (familie lid) dan is het standaard moord anders valt het onder de noemer zelfdoding en je kunt moeilijk een lijk vervolgen.

 9. Ritter

  De VVD en CDA gebruiken vaak als excuus om niet met de PVV te praten dat deze partij is “weggelopen”.

  Maar dat is onzin want de PVV is niet “weggelopen” zoals het CDA en VVD beweren.

  Ooggetuige Hans Hillen: “Val van Rutte I kwam niet door PVV. Dat is later gebruikt om cordon sanitaire op te zetten”
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/02/ooggetuige-hans-hillen-val-van-rutte-i-kwam-niet-door-pvv-dat-is-later-gebruikt-om-cordon-sanitaire-op-te-zetten/

 10. jowyajax

  Wilders zou wat genuanceerder moeten worden, uitspraken als koran verbieden of moskeeën dicht is niet reëel. Een kerk sluiten kan ook niet of de bijbel verbieden kan ook niet, nee daar zitten we ook niet op te wachten, er moet wel bedacht en reëel bestuurd worden . De manier hoe de FVD het presenteert is geloofwaardig en genuanceerd, dus Wilders nog ff door leren.

  1. Ni28

   Ik suggereerde al eerder dat de FVD de PVV overbodig gaat maken. Zij pakken het veel handiger aan en hebben een bijna op alle punten goed programma. En het is de enige vernieuwende partij die de huidige establishment wilt doorbreken. En dat is hard nodig met al die regenten in Den Haag.

  2. nogmaals

   Je bent toch wel ontzettend naïef en wereldvreemd als je kerken gelijkwaardig acht aan moskeen, en geen verschillen ziet tussen bijbel en koran !
   Waarschijnlijk heeft jowyAJAX alleen maar verstand van zijn voetbalkluppie.

  3. jennifer

   Schijnbaar kan het wel kerken sluiten, bij ons hebben ze er een apotheek en dokters praktijk van gemaakt dus. Voor mij hoeven die haathutten en het haat boek niet gelijk weg, heb liever dat het zelfde haatboek hun eigen ondergang gaat worden en ze er zelf in stikken toch. Zoals Ataturk al zei Islam hoort op de vuilnisbelt van de geschiedenis thuis,het is een rottend kadaver.

   1. Syntha

    Nee, ik zou liever zien, dat diegenen die onwetend gehouden worden In de Islam, en soms zelf niet eens kunnen lezen en blind afgaan op wat hun geleerd word, dat die ogen geopend gaan worden, daar zijn ze al mee bezig ginder.

    Maar dan, hoeveel mensen zijn zover dat ze dat innerlijk al KUNNEN accepteren? Vergelijk de twee centrale figuren van ( om het maar even zo te noemen) deze religies en je weet het, maar je moet er wel het gevoel voor hebben, verder zijn daar, geestelijk gezien, en je KUNNEN keren tegen moord en doodslag… dus ook al niet zo simpel.

 11. Ni28

  De “rechte ruggen” van VVD en CDA verwijten Wilders onbetrouwbaar te zijn maar hij had in 2012 alleen rechte rug. De PVV sociaaleconomische agenda zou te links zijn. Die van GL is dus kennelijk rechts genoeg voor de heren. Over de rechte ruggen gesproken dan. De CDA lanceerde van alles in de verkiezingscampagne, zelfs items van Wilders wetende dat er niets van komt. Rutte verweet Wilders in hun gesprek dat hij aan nepbeloftes doet met de koran verbod. Moet net Rutte het zeggen, hij die de laatste vier jaar bij elkaar gelogen heeft. De pot verwijt de ketel zou ik zeggen. De uiteindelijke benadeelde zal de kiezer zijn maar dat heeft ie dan ook verdient.

 12. Anna

  Er gaan andere tijden komen. Gezien de toestand in de wereld, verdere islamisering,immigratie van miljoenen moslimmannen en hele families, veiligheid en EU zullen in de toekomst VVD en CDA nog smeken om met de PVV mee te mogen regeren. Turkije dat Europeanen bedreigd, Westen dat heel de islamitische wereld o.a. Saoedi-Arabië, Qatar, VAE zwaar heeft bewapend. Levensgevaarlijke landen.
  Wat Rutte, Buma en Zijlstra allemaal uitkramen richting PVV en kiezers werkelijk niet meer normaal.
  VVD en CDA met de meeste fraudeurs in hun gelederen. Groenlinks in zee met terroristen. En de PVV wordt aan de kant gezet door verkeerde liberalen, verkeerde christenen en de terreur, criminelen en terroristenpartij GroenLinks. Absurd!

 13. Anna

  VVD, CDA, GroenLinks en D66 staan onder zeer strenge curatele van klein groepje ondemocratische EU elite.
  Alles en iedereen die kritiek heeft op EU moet eraan.

 14. Beukman

  Laten we toch vooral niet vergeten dat Wilders toen hij in de peilingen nog op 41 zetels stond, Rutte keihard uitsloot. En daarmee maar liefst zo’n 2 miljoen hardwerkende Nederlanders.

  Laten we ook niet vergeten dat ons coalitiesysteem impliceert dat er partijen worden buitengesloten. Dit is echter betrekkelijk: in de TK, vanaf de oppositiebankjes, mogen zij hun zegje doen en meestemmen. Dat geldt voor de Partij voor de Dieren, voor GL, voor de SP, én voor de PVV.

  Laten we daarnaast niet vergeten dat Rutte en Buma hun kiezers zouden belazeren door alsnog op hun harde belofte terug te komen.

  Als Wilders werkelijk interesse had om mee te regeren (wat ik betwijfel), dan zou hij eens kunnen beginnen met zijn Marokkanen-uitspraak terug te nemen, en dat belachelijke puberale verkiezingsprogramma van hem, ter grootte van de achterpagina van de Donald Duck, door de plee te spoelen. Dat zouden pas een paar betekenisvolle gebaren zijn.

  1. Borrelnootje

   Beukman, heb je de laatste zin van de reactie van Anna gelezen? “Alles en iedereen die kritiek heeft op EU moet eraan.” En zo is het maar net.

   Het partijkartel zal de PVV en ook Baudet altijd buitensluiten, want …. lees genoemde zin. Smerige maffiamethoden.

   1. Gustaafff

    Dat is calimero-gedrag, @Borrelluik. Er zijn logische redenen voor het uitsluiten van de PVV, maar Wilders doet het voorkomen alsof we te maken hebben met een “cordon sanitaire” van het “partijkartel”.

    Om het maar even zo te zeggen:

    http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/09/denk-viert-feest-nu-al-de-grootste-politieke-partij-op-facebook/trap-er-niet-in/

   2. Beukman

    @Noot
    Partijkartel, partijkartel. Je bedoelt dat de meeste partijen het min of meer met elkaar eens zijn dat de EU een noodzakelijk kwaad is. Wie kritiek heeft op de EU gaat er helemaal niet aan, en met de maffia heeft het ook al niets te maken.

  2. Anna

   Beukman. Door de verschrikkelijke gebeurtenissen in de wereld zullen mensen zoals jij gaan besluiten om ook op de PVV te moeten stemmen. Let maar op. PVV zal samen met Baudet geweldige feitelijke oppositie gaan voeren.

   1. Beukman

    @Anna
    Het lijken mij eerlijk gezegd twee te grote ego’s om tot samenwerking in staat te zijn.

 15. jennifer

  Het kabinet Rutte 1 liet het CDA klappen, met samenwerking van de VVD, vier jaar lang logen ze beiden om te zeggen dat Wilders weggelopen is wat niet waar bleekt te zijn achteraf,en nu willen ze niet eens praten. Hoe gaat Rutte dit machtsvertoon wat een beetje op het machtsvertoon van Erdogan begint te lijken uitleggen aan de burgers in dit land. Een ding heeft Rutte goed geleerd en dat is dat hij net zo onbetrouwbaar is als die Turk, dat heeft hij de laatste jaren wel laten zien met het liegen en bedriegen,en zelfs vlak voor de verkiezingen om de Turken truc uit de kast te halen, en de domme burgers zijn er weer in getrapt. Wilders kan blij zijn dat hij niet in die puinhoop wat hun zelf veroorzaakt hebben plaats hoeft te nemen. Beter zal het zeker niet gaan worden voor de eigen burgers in dit land, en zeker niet met D66 en GroenLinks erbij. Dat ze het maar lekker uitzoeken daar in dat wankele kaarthuisje van hun nu.

 16. Mees

  Volgens Buma zijn er echter hele andere oorzaken. Ervaringen uit het Kabinet Rutte-I, dat door de PVV werd gedoogd, zouden laten zien dat regeren met Wilders ‘niet werkt’: “Ik ben altijd bereid tot een gesprek, maar als hij nu opeens zielig in een hoekje gaat zitten om te zeggen wat er nu weer met hem gebeurt, dan is hij echt vier jaar te laat”, spreekt de CDA-leider duidelijke taal.

  1. DutchDropveter

   wuahahah CDA en duidelijke taal jij moet komiek worden;
   2005 vergeten? een referendum meerderheid (62%) was tegen wat doen we? we gaan toch de grondwet van uit Brussel slikken?
   Oekraïne Refrendum? welke partij was uit eindelijk de beslisser? juist het CDA.

   Dit is geen duidelijke taal dit is je taal als volksvertegenwoordiger gewoon niet serieus nemen. Waar is het punt van Buma dat hij paspoorten wilde afpakken? of is dat ook zon lege huls? Als er een partij is die erger is dan de VVD dan is dat het CDA wel deze lui met hun jan peter balkende spande de kroon qua middelvingers naar het volk.

   – en even voor de goede orde – hij zit niet zielig in een hoekje hij wil juist aangeven dat het niet aan hem heeft gelegen, en dan over 6 maanden nieuwe verkiezingen!

   1. Mees

    off topic:
    Dag en nacht aanwezig op dit blog, moet je niet werken?

    1. DutchDropveter

     Alweer een persoonlijke vraag! Maar nee ik werk gewoon. Doe iets met 3d-moddeling en verkoop. Jij ook lekker gewerkt vandaag?

     1. Mees

      Kan doen en laten wat ik wil, de buit is binnen.

     2. Borrelnootje

      Mees bedoelt dat hij van alleen een AOW’tje heeft en geen cent te makke heeft buiten de deur.

     3. cmsuijkerbuijk

      @Mees
      Laat me raden: Je kunt doen en laten wat je wilt en de buit heb je!
      Je zit in de bak! Daar kun je doen wat je wilt en je zit daar vanwege een bankoverval. Da’s dus dubbel binnen. Een maal qua geld en een keer qua veroordeling! Goh……….

     4. Beukman

      Hoor ik jaloezie doorklinken, @Noot en @Buik? Mees heeft goed geboerd en hoeft niet meer te werken voor de kost. Dat is een heel ander perspectief dan van Drees trekken, toch?

  2. Anna

   Mees. Het protestantse CDA en linkse VVD zullen over x jaren ( en sneller dan we denken) jankende in een koekje zitten. De feiten en argumenten van de PVV zullen zegevieren.

   1. jennifer

    Laat mees toch beter is helemaal niet reageren erop, mees is een van die trollen die niets liever doen dan stront over mensen die niet links denken te schudden, wat ze alleen al zegt is een hoop stront meer niet.

   2. Mees

    De gevestigde partijen hebben de islam boodschap van de PVV begrepen.
    Dat is een plus voor Geert.
    Maar laat hem vertrekken en maak van de PVV een echte partij als alternatief voor PVDA.
    Sociaal en economisch zijn ze links genoeg, dat in tegenstelling met de PvD

 17. Ali Yas

  Eén ding moeten we Rutte nageven: toen hij beloofde niet met de PVV te gaan regeren, was hij geloofwaardig.

 18. Lex

  SCHANDALIG, DE ONBESCHOFTE ARROGANTIE.

  Ik vind het schandalig dat de 5e partij GL wel aan tafel mag aanschuiven en de 2e partij de PVV word geweigerd.

  Ik vind dat dit systeem de kieswet aangepast moet worden dat de partijen gelang het aantal behaalde zetels in de 2e kamer komen. Dus 1eVVD 2ePVV 3eCDA 4eD66 en dan 5eGL.
  Het is onverkoopbaar dat met de 2e partij niet gesproken wilt worden en wel met de 5e partij.
  Nogmaals een schandalige vertoning.

  Ik hoop dat dit kabinet snel weer valt.

 19. A. Deijksterhuis

  Jammer dat de PVV niet meedoet maar het zou ook gek zijn als Rutte nu ineens zou zeggen met de PVV te willen samenwerken. Hij heeft duidelijk gezegd dat nooit te zullen doen.

 20. cwdb

  Stel voor dat de 1.3 mln kiezers klacht indienen wegens discriminatie

 21. L. De Groot

  Logisch! Als Rutte TOCH met Wilders in zee was gegaan zou ik volgende keer voor het eerst in m’n leven niet VVD stemmen. Dat was pas een schoffering geweest!!!! Maar gelukkig houden ze de PVV er buiten. VVD’ers en PVV’ers zijn ook totaal verschillende soort mensen.

  Ik ben tevreden en hoe komt dat toch? Misschien omdat ik wél iets anders doe dan zeiken. Werken? Studeren? Promoveren? Komt dat die 14% van de kiezers bekend voor?

  Maar tevreden zijn homaar: zeiken, zeuren, klagen, moppen en om je heen dingen roepen. Waarom zoveel mensen in onze maatschappij?

  Gelukkig is de MEERDERHEID niet voor Wilders en dus verstandig zo iemand lekker weer 4 jaartjes te laten schreeuwen!

  1. Lex

   Zou je ook zo jubelen als nabije familie om het leven is gekomen door een doorgedraaide extremistische Alou Akbar die zich et liefde en met een glimlach opblaast.

   Vandaag weer een vrolijk voorbeeld in Londen precies een jaar naar de vorige aanslag 21 maart 2016.

   Gek hé dat Geert Wilders hier al 12 jaar tegen strijd.

   Stond is zijn dank.

   Er moet eerst een vreselijke aanslag komen bijvoorbeeld op het centraalstation in Amsterdam voordat eindelijk in Denhaag de lichten op rood springen.

   Het is niet de vraag of er een vreselijke aanslag komt maar waar en wanneer?

   Maar vooral op groenlinks gaan stemmen jongens of de SP die zetten de deuren niet nog verder open maar halen de hele deuren eruit.

   Het word al helemaal een rampzalig kabinet als Groenlinks mee gaat regeren.

   Ongelooflijk dom in en in triest dom volk dat weer op de VVD heeft gestemd. Hebben dan helemaal niets geleerd.

   Nogmaals 4 jaar afbraakbeleid dat ons door de strot word geduwd. sloop kabinet Rutte 3

   Gaan dit jaar het vluchtelingen “gelukzoekers” record breken. Nou met groenlinks moet dat zeker gaan lukken.

   Wie weet komt er ook nog een generaal pardon voor al die uitgeprocedeerde asielzoekers die hier helemaal niets te zoeken hebben maar niet terug willen en vervolgens in bed bad en brood blijven hangen.

   De russen weten wel hoe ze het aan moeten pakken. https://www.youtube.com/watch?v=VW9mOr0NHY4

   Maar tja we hadden de kans om het roer om te gooien. Nu zitten we 4 jaar aan dit gedrocht van een kabinet vast.

   Ik hoop op een knallende ruzie en een kabinet val dan kunnen eindelijk eens gaan stemmen op een echte partij juist die van “Eigen volk eerst”

   1. L. De Groot

    Ga jij je opleiding eerst meer eens afmaken.

 22. A. Deijksterhuis

  Laten we reëel zijn. VVD en CDA hebben voor de verkiezingen duidelijk gezegd niet met de PVV te willen regeren en de PVV heeft gezegd niet met de VVD met Rutte te willen regeren. Als ze dat toch gaan doen plegen ze allemaal kiezersbedrog en dat moeten we niet willen.

  1. Lex

   Wat hun zeggen dat is net zoveel waard als het Wc-papier waarmee ik net me reed heb afgeveegd.

   Er moet op zijn minst onderhandeld worden, De PVV is tenslotte de 2e partij.
   nogmaals dit systeem van de kieswet klopt gewoon niet dan zouden ze ook een partij die de grootste word kunnen uitsluiten wat in het verleden ook is gebeurt.

   Deze kieswet moet herzien worden het klopt gewoon niet.

   Maar nu zitten ze weer met een nog sterkere PVV oppositie in de 2e kamer en Geert gaat gewoon door mijn zijn belangrijke levenstaak de 2e kamer het gevaar van de islam in hun ogen wrijven.

   En hij word op zijn wenken bediend juist gister een vreselijke aanslag in loden stand 6 doden en velen gewonden waaronder enkele in kritiek.

   Maar vooral de islam verdedigen hoor jongen dat is toch zoon puik geloof en zulke aardige mensen.

   Verdommen weer vier jaar die slijmerd van een weg lach premier. die waarschijnlijk het laatste beetje bevoegdheden dat we nog hebben ook aan Brussel gaat verkwanselen.

   Als die over het paard getilde rijkeluiszoontje Jesse van klaveren ook nog eens mee gaat doen dan kunnen we het helemaal wel vergeten.

   Kortom ik hoop dat vandaag dit kabinet nog valt.

 23. think twice

  Onlangs zag ik nog een “talk-show” met gast Thierry Baudet.
  De houding van de beide programma makers t.o.v. Baudet, was van dien aard, dat ik de knop maar omdraaide. Het misselijkmakende linkse gespuis domineert de totale media hier. Baudet gaf ze trouwens uitstekend partij; daar niet van.

 24. Ome Ga

  Er komt echt een tijd dat ‘we’; rechtvaardig behoudend rechts meer macht krijgen. Niet dat we uit zijn op meer macht, maar als de tegenstander (globalisten, links, anti-democratisch, NWO enz) uit op hun Macht is moeten we handelen. We kunnen bijv. veel eer van dat tuig boycotten, ook hun sinistere handel. In NL., maar ook internationaal (hoewel betreft ook ons land!). Bijv. van die linkse nazismeerlap Soros. Moet allang hangen.

  En bijv. Podesta, die nog steeds een rechtspraak tot levenslang aan zijn broek zal krijgen. Nu blijkt dat onder deze kinder/baby verkrachter en w.s. moordenaar in zijn Pizzagate vele big companies werken: BP, Nēstlé, Lockheed, Wallmart… boycotten die hele handel! Als mensen echt wakker worden dan gaat dat allemaal gebeuren:

  https://youtu.be/n3W7H_tg4lM

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.