Amerika is klaar met totalfreaks van Noord-Korea: "We hebben het genoeg over ze gehad"

Geen categorieapr 05 2017, 11:00
Rex Tillerson vindt het niet nodig om verder uit te breiden over het wangedrag van Kim Jong-Un en diens psychopatische vrienden.
De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Rex Tillerson, heeft het overduidelijk gehad met de narcistische megalomanen in Pyongyang. Toen hij hoorde dat Kim Jong-Un weer een raket had gelanceerd liet hij namelijk alleen maar het volgende weten:

North Korea launched yet another intermediate range ballistic missile. The United States has spoken enough about North Korea. We have no further comment.

Volgens Trump-hater Erik Mouthaan is dat een bijzonder "vreemde" verklaring:
https://twitter.com/erikmouthaanRTL/status/849418610980380672
Eén van zijn pacifistische volgers voegt daar het volgende aan toe:
https://twitter.com/WBF2017/status/849490190523662336
"Zelfs" dreigend? Zijn die pacifistische flower-kids dan echt niet helemaal goed bij hun hoofd? Natuurlijk is het dreigend bedoeld, en dat is maar goed ook. Noord-Korea kan al veel te lang wegkomen met dit soort activiteiten waarmee ze de hele internationale gemeenschap feitelijk proberen te chanteren en intimideren. De tijd is gekomen om daar eindelijk iets aan te doen.
Tijdens de verkiezingscampagne maakte Donald Trump al meerdere keren weten dat hij Noord-Korea als een groot gevaarlijk beschouwde voor de vrede. Tillerson heeft datzelfde gedaan. De heren geloven, duidelijk, dat daar maar iets aan gedaan moet worden. Daarom is het logisch dat Tillerson weinig te zeggen heeft over deze specifieke lancering; de regering-Trump is er al tijden van overtuigd dat Kim Jong-Un aangepakt moet worden. Tegelijkertijd hebben ze natuurlijk geen zin om steeds weer 'gek' te worden als de Noord-Koreaanse dwerg zich misdraagt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten