Carice van Houtens grote nachtmerrie wordt werkelijkheid: naaktfoto’s gelekt door The Fappening 2.0

Het is inderdaad gebeurd. De oversexte hackers van The Fappening (2.0) hebben naaktfoto’s publiek gemaakt van onze eigen Carice van Houten.

De Nederlandse actrice, die onder andere wereldberoemd werd vanwege haar rol als Melisandre in Game of Thrones, liep al een tijdje rond met een nachtmerrie: dat een stel egoïstische hackers mogelijk naaktfoto’s van haar zouden publiceren.

Die nachtmerrie is vandaag werkelijkheid geworden. De malloten van The Fappening 2.0 hebben de “pikante foto’s” van de 40-jarige actrice op het Internet gezet. Ze zal er ongetwijfeld alles aan doen om de schade nu te beperken, maar ook Carice zal beseffen dat het nu feitelijk te laat is. Als iets eenmaal op het Internet staat kom je er nooit meer vanaf. Nee, ook niet als je de ene na de andere website die het publiceert gaat opjagen.

Misschien dat er toch nog een verzachtende omstandigheid is voor Carice: ze is namelijk alles behalve de enige ‘ster’ die eraan moet geloven. Ook actrice Alison Brie (onder meer bekend van de serie Mad Men) is de pineut. En dan hebben we het nog niet eens gehad over Jennifer Lawrence, Emma Watson, Demi Lovato en Miley Cyrus. Je gaat bijna denken dat actrices en zangeressen vooral uit de boot vallen als er geen naaktkiekjes van ze rondgaan op het Net.

Natuurlijk is het wel dieptriest dat er daadwerkelijk mensen zijn die zich bezighouden met het hacken van privé-accounts van sterren en de aanwezige informatie en foto’s vervolgens op het Internet gooien. Wat ben je dan voor zielige droeftoeter? Het zou je zoon, vader, broer, of echtgenoot maar zijn die zoiets doet. Je schaamt je toch kapot voor dat soort halve-mannen?

Zoals je op de afbeelding boven dit artikel — een screenshot van Game of Thrones — kunt zien is Carice bepaald niet preuts voor de (video-) camera, maar dat is toch wel iets heel anders dan dat je privé-foto’s gejat en vervolgens verhandeld worden door een stel op geld beluste nerds.

Overigens lijkt niet iedereen hier bijzonder van onder de indruk te zijn:

Lekker makkelijk natuurlijk: scenes uit tv-series en films gelijkstellen aan privé-foto’s. Blijkbaar zijn er dus echt mensen die niet begrijpen dat er een enorm verschil is tussen die twee zaken.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. van Urk

  Geen beklag mee. Wie in deze tijd nog naakt wil poseren voor vreemde fotografen of filmmakers moet ook niet gaan klagen dat de rest van de “digitale” wereld ook mee wil kijken. Geldt trouwens ook voor die domme huis tuin en keuken selfie smurfen.

 2. Ni28

  Als je laat naaktfoto’s maken van jezelf moet je rekening mee houden dat deze eigen leven kunnen gaan leiden. Zo is het eenmaal met foto’s. Accepteer je het en wees blij dat je trots kan zijn op je figuur.

  1. Beukman

   @N
   Zo is het. En wie als meid in een kort rokje rondloopt, moet niet raar opkijken als op een dag de piemel van een opgewonden vent een eigen leven gaat leiden. Accepteer het en wees blij dat je dit bij geile mannen weet op te wekken.

 3. Ritter

  Als je naakt poseert dan kunnen deze dingen gebeuren tegenwoordig met het internet.

  Niet dat ik het hacken goedkeur maar als je naakt poseer dan weet je dat die foto’s ook op internet kunnen opduiken. Zo gaat dat tegenwoordig.

 4. HaZ

  Naakte actrice……Ja en ?

  1. hans-e-pans

   In en op het internet gaan zoveel blootfoto’s van haar rond uit films of series waarin ze naakt te zien was/is. Huilie huilie.

 5. Adriaan

  Big deal. Wees blij dat je een dusdanig mooi lijf hebt, dat naakt gezien mag worden. Be happy.

 6. FlorisDeVr1es

  Dat is helemaal waar hoor, prive foto’s moet je discreet mee omgaan maar evengoed heeft iedereen die tieten van Carice ondertussen al 100 keer gezien dus maakt het weinig indruk.

  Ik denk dat tegenwoordig verstandige vrouwen geen naaktfoto’s van zich laten maken in de privesfeer met fenomenen als revenge porn en oversekste hackers.

 7. LieverKipsLeverworst

  Niks mis mee toch? Ik zie liever Carice d’r blote kudt dan een foto van Rutte in z’n blote reedt.

 8. Sniper666

  Wat een gezeur allemaal. Als je er wezen mag is er toch niets aan de hand?

 9. 0brains

  Waarom al die ophef over een bloot lichaam? Is zij zo anders dan? Heeft zij drie tieten, pardon borsten, i.p.v. twee? Of zit haar boezem op haar rug dan? Nee? Niks van dat alles?

 10. Babaji538

  Er zijn zó van die mannen, als
  Chantal Janzen en Sylvie Meis
  die laten zien, dat het lichaam niks zegt,
  noch de afwezigheid van enig IQ weinig tot niets
  te spreken had tot de mensheid, Michaëla.
  Of, was het, Manuela?

  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.