Het waren toch allemaal kernfysici? ‘Massaal kindhuwelijken onder Syrische vluchtelingen’

25% van de meisjes tussen 15 en 17 jaar oud, die onlangs uit Syrië zijn gevlucht, is getrouwd.

Uit onderzoek van UNFPA, de American University van Beirut en Sawa for Development and Aid blijkt dat er een alarmerende toename is van het aantal kindbruidjes onder Syrische vluchtelingen in Libanon. Uit het onderzoek, dat gehouden werd in westelijk Bekaa, blijkt dat maar liefst eenderde van de ‘vrouwen’ die nu tussen de 20 en 24 jaar oud zijn al voor hun 18e uitgehuwelijkt waren aan hun echtgenoot.

En dat is niet alles: ook is 24% van de meisjes tussen 15 en 17 jaar oud al getrouwd.

Let wel, dat is vier keer hoger dan het percentage kindbruidjes voor de vluchtelingencrisis. Kindhuwelijken vinden nu dus vaker plaats dan voor de Syrische burgeroorlog. Op zich is dat niet zo gek — mensen zijn nu op zoek naar veiligheid, zo’n meisje wordt ongetwijfeld gezien als een last, als ze wordt uitgehuwelijkt moet haar echtgenoot voor haar zorgen — maar dat maakt het allemaal niet minder problematisch, zeker niet als die ‘echtparen’ vervolgens naar Europa komen.

Dat is allemaal al erg genoeg, maar het wordt nóg erger. Uit het onderzoek blijkt namelijk ook dat veel van deze jonge kindbruidjes totaal onopgeleid zijn. Op 16-jarige leeftijd is 17% van deze meisjes nog schoolgaand. 83% dus niet meer. Dit zorgt er niet alleen voor dat ze nooit een normale baan zullen kunnen vinden, maar ook dat ze met huid en haar uitgeleverd zijn aan hun ‘echtgenoot.’

Het is dan ook logisch dat Thierry Baudet, van het Forum voor Democratie, cynisch tweet dat die verhalen over al die kernfysici die zogenaamd naar ons land zouden komen vanuit Syrië enigszins… overtrokken zijn:

Wegkijkend links eist dat we dit soort mensen massaal opvangen in Nederland, maar een kind kan nog begrijpen dat ze alles behalve een aanwinst voor onze samenleving zijn. Sterker nog, ze zullen alleen maar een last zij. Ze hebben totaal geen scholing gehad, zijn half-analfabeet (of erger), zitten thuis onder de plak, en zullen dus alleen maar eindigen als subsidiesponzen: mensen die jij en ik moeten onderhouden van ons belastinggeld.

Het is dieptriest voor deze meisjes, maar ze voegen werkelijk niets toe aan de Nederlandse samenleving. Op zijn hoogst kunnen we landen als Libanon financieel helpen om voor ze te zorgen, maar dat is het dan wel. En ja, dat is dieptriest… maar als Nederlanders zijnde moeten we eerst en vooral naar onze eigen samenleving kijken en ons afvragen ‘hebben nieuwkomers op één of andere manier een band met ons land’ en/of ‘voegen ze iets toe aan de maatschappij?’ Als op beide vragen het antwoord ‘neen’ luidt hebben ze hier gewoon niets te zoeken. Punt.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Ritter

  Veel moslims nemen hun islam en bijbehorend gedrag mee naar Europa en houden daaraan vast. (ook de tweede en derde generatie; dus die hier zijn geboren)

  Omdat de migratiegolf vanuit de islamitische groot is en aanhoud zal dat steeds meer haar invloed doen gelden.

  Kortom, de migratiegolf zal leiden tot meer islamisering van Europa en een steeds groter wordende parallelle islamitische wereld waarin dingen zoals kinderhuwelijken, eerwraak, Sharia rechtbanken voor burgerlijk recht zoals in Engeland, antisemitisme, islamitische scholen, een aanwas aan moskeeën, enzovoorts de norm is.

  We zien dan ook dat in Noord/West Europa steeds meer wijken ontstaan waarin de autochtone bevolking word “vervangen” door islamitische immigranten en de politie haar gezag verliest.

  1. corfo

   Ritter.
   Goed verhaal.
   Kernfysici zijn toch goed in het maken van kernbommen ?
   Volgens mij waren zij, die hierheen kwamen alleen maar : testosteron-bommen.

  2. DutchDropveter

   Je vergeet nog een ander ding; Islam bestaat niet als een geheel maar het zijn allemaal groeperingen die elkaars bloed kunnen drinken. Je moet het verhaal ook zo zien, de huidige islamitische ‘vluchtelingen’ zijn zelf een stroming als de al Qaida hebben eerst andere groepen weg gepest en vermoord nu zijn ze zelf het haasje. Om vervolgens over een jaar of 10 op de vlucht geslagen IS-aanhangers hier te kunnen opnemen want ze worden zomaar vermoord, de context dat het boontje komt om zijn loontje totaal te negeren. En zo gaat het daar in die zandbak al meer dan 600 jaar en uiteindelijk maar met een doel dat smerige stink geloof te verspreiden over de wereld.

   Ik heb een oplossing geloof 18+ klaar basta, en argumenten van ja maar hoe wil je dat handhaven?! Daar gaat het niet om het gaat erom dat we duidelijk zijn in onze wetten dat vrijheid ook echt vrijheid betekend en niet dat je ouders jouw een geloof aanhangen waar je nooit meer vanaf komt of dat het jou heeft verminkt.

 2. Ni28

  In deze video van de Media Research Center op de cnsnews.com geeft Brigitte Gabriel een enige goede antwoord op de vraag van een moslima.

  https://www.youtube.com/watch?v=y1l4gGkPziA

  Dit zou in de Tweede Kamer als verplicht item moeten komen voor de volle zaal. En in de EU parlement.

  1. Peter Selie

   Éen zwaluw maakt nog geen zomer.

 3. Ni28

  Niet alle moslims zijn slecht.
  In deze video van de Media Research Center op de cnsnews.com geeft Brigitte Gabriel een enige goede antwoord op de vraag van een moslima.

  https://www.youtube.com/watch?v=y1l4gGkPziA

  Dit zou in de Tweede Kamer als verplicht item moeten komen voor de volle zaal. En in de EU parlement.

  1. corfo

   Ni28.
   Inderdaad, niet álle moslims zijn slecht, maar heel veel slechteriken zijn wél moslim.

 4. Peter Selie

  Kijk: de minister president van Zweden poseert met de verkrachter van een 80-jarige

  Mahad A. (19) werd een paar jaar geleden veroordeeld omdat hij een zwaar gehandicapte vrouw ontvoerd had in het Zweedse Katrineholm en haar in een bos verkrachtte. Na een korte gevangenisstraf werd de Somaliër vrijgelaten – en poseert nu samen met de Zweedse eerste minister Stefan Löfven (59). “Binnenkort ga ik de politiek in !”, schrijft de verkrachter op Facebook.

  Op een middag eind april 2014 zit het kleine vrouwtje op een bank tegenover de supermarkt in Katrineholm. Ze lijdt aan ernstige fysieke en mentale aandoeningen.

  De grote Mahad A. neemt plaats naast het besje en begint tegen der te praten. Na een tijdje tilt hij het vrouwtje op en neemt haar mee naar een bos in de buurt. Daar kleedt hij haar uit en verkracht haar.

  Verschillende getuigen zien de 16-jarige wegvluchten van de plaats delict. In het bos vindt een van de getuigen de vrouw die op de grond ligt. Hij vraagt het bejaarde dametje of ze het slachtoffer geworden is van een misdrijf. Ze knikt bevestigend.

  Dankzij een DNA sample van het sperma kon Mahad A. opgespoord worden. In september 2014 wordt de Somaliër veroordeeld voor vrijheidsberoving en verkrachting. Vanwege zijn leeftijd krijgt hij maar acht maanden celstraf.

  Op Facebook blijft de 19-jarige zich vrolijk uitdrukken in gesprekken met familie en vrienden na zijn gevangenisstraf voor de verkrachting. Hij plaatste onder andere een foto van hemzelf met de Koerdisch-Zweedse komiek Shan Atci, die onder verdenking staat van deelgenomen te hebben aan een groepsverkrachting. Atci moest zich melden bij een rechtbank omdat hij naaktfoto’s genomen en verspreid had van een 20-jarige vrouw die de groepsverkrachting bij de politie gemeld had.

  Op een andere foto poseert Mahad A. met niemand minder dan de Zweedse minister president, Stefan Löfven. De foto werd genomen toen Löfven een partijbijeenkomst bezocht van de Sociaal Democraten in Katrineholm in april vorig jaar.

  “Binnenkort in de politiek !”, schrijft de 19-jarige verkrachter bij de foto. Een van zijn vrienden voegt er aan toe; “Jij wordt Zweden’s volgende minister president”.

  Bron
  http://www.freiezeiten.net/hier-posiert-schwedens-ministerpraesident-mit-dem-vergewaltiger-einer-80-j-hrigen

  1. corfo

   Peter Selie.
   Is dit écht géén nep-nieuws ?
   Nou ja, wél of géén nep-nieuws, ik weet zeker dat in Nederland ook verkrachtingen en andere criminele activiteiten worden gepleegd door “asielzoekers”, zónder dat het in de media komt. Ook anderen dan “asielzoekers” maken zich hieraan schuldig ! Maar met die anderen redt de politie het al niet, dus dan moeten die “asielzoekers” er ook nog eens bij komen. Geen wonder dat het gehele NL-politie-gebeuren in één grote chaos is beland. (mijn “wetenschap” komt vanuit diverse AZC’s)

   1. Peter Selie

    Je kan toch wel zeker een mening vormen of dit nep-nieuws is of niet beste, volgens mij is het gewoon realiteit, Merkel heeft zich zelf ook laten fotograferen met zo’n Syrische kansparel, alleen om haar beleid kracht bij te zetten.

    https://images.nrc.nl/AOkUGzeSChqGvWw7rl6ImvX1fnQ=/1280x/s3/static.nrc.nl/bvhw/files/2017/02/data8850685-76e33f.jpg

    Blijf er bij dat het EU asiel en immigratiebeleid moedwillig bezig is om ons onder de moslims te begraven.

    1. corfo

     Peter Selie.
     Ik heb al eerder gezegd dat het een voorop gezet plan vanuit de EU is om zoveel mogelijk islamieten naar Europa te lokken zodat de autochtone bewoners in de minderheid geraken, hierop vertrekken diegenen die dit hebben veroorzaakt met gevulde buidels naar wél veilige gebieden, de autochtonen uitgeknepen achterlatend. Laten onze “politici” en voorbeeld nemen aan de leiders in Hongarije en Tsjechië. Zij wensen hun landgenoten niet uit te leveren aan de EU. Dit dictatoriale kaartenhuis mag wat mij betreft vanavond in elkaar zakken.

     1. van Urk

      Kernfysici? Het enigste wat deze islamieten doen is niet aan kernsplitsing maar meer aan Europese volkssplitsing.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.