Deze held fixt iPhone in een treinritje van 12 minuten!

Geen categorieapr 19 2017, 12:15
Heb je wel eens je iPhone moeten laten repareren bij een reparatie winkeltje? Hoe lang heb jij toen moeten wachten op een reparatie? Veel te lang, waarschijnlijk. Een werknemer van het reparatiebedrijf Terello besloot daarom om het concept ‘telefoonreparatie’ een hele nieuwe betekenis te geven. Alleskunner Michel heeft het namelijk voor elkaar gekregen om een iPhone te repareren terwijl de klant onderweg was naar Schiphol om zijn vliegtuig te halen. Terwijl de klant lekker achterover zat in de trein, zat Michel in zijn rijdende werkplaats de iPhone van die klant te repareren.
Benieuwd hoe dit eruit ziet? Bekijk de video.
Wat betreft iPhone en Samsung reparaties, heeft Terello daar wel echt een gouden concept in handen. Zij komen namelijk binnen één dag naar de locatie waar je je dan op dat moment bevindt. Dit kan je sportschool, werkplek of stamkroeg zijn: de reparateurs van Terello kunnen met hun mobiele werkplaats naar elke plek in Nederland komen. Super handig, want dit betekent dat zij een telefoon repareren terwijl jij bijvoorbeeld lekker door gaat met mailtjes sturen (of door je Facebook tijdlijn scrollen).
Dat dit concept goed aanslaat in Nederland, blijkt wel uit het feit dat Terello genomineerd was de titel ‘Beste Starter bij de Shopping Awards 2017. Ieder jaar worden er prijzen uitgedeeld aan de beste webwinkels van Nederland, en ook Terello was geselecteerd om aan deze competitie mee te doen. Ook zorgde dit er voor dat Terello kon uitbreiden naar steeds meer steden in Nederland, wat betekent dat uiteindelijk ook steeds meer telefoons gerepareerd kunnen worden.
Loop jij dus nu al een tijdje rond met een kapotte mobiele telefoon, maar heb je geen zin om een reparatie winkeltje op te zoeken? Of ben je al lang op zoek naar een reparatie service die jouw levenslange garantie geeft op je reparatie, maar heb je die nog niet kunnen vinden? Als je nu een afspraak maakt bij Terello, is jouw telefoon morgen weer gerepareerd en kun je dus binnen no-time weer volledig gebruik maken van je telefoon.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten