Jongen in Beverwijk zonder reden in elkaar geschopt door zes lichtgetinte mannen

Zomaar. Uit het niets. 

Een jongen in Beverwijk kreeg woensdagavond de schrik van zijn leven. Hij zat met twee vrienden in een park toen er zes mannen aankwamen, waarvan twee op motorfietsen. Zonder duidelijke reden zocht het zestal de confrontatie met het slachtoffer, en begonnen ze hem te schoppen en te slaan. Het slachtoffer hield er verwondingen aan zijn gezicht aan over. De zes lafbekken gingen er direct vandoor.

Wat een verschrikkelijk laffe actie om met zijn zessen zonder reden één jongen in elkaar te slaan. De politie is op zoek naar de daders en roept getuigen op om zich te melden. Het volledige signalement van de daders is als volgt:

Persoon 1: een lichtgetinte man, ongeveer 1.70 m. lang, normaal postuur, donker haar met opgeschoren zijkant, ongeschoren. Deze man droeg woensdag een zwarte jas

Persoon 2: een lichtgetinte man, ongeveer 1.70 – 1.75 m. lang, gespierd uiterlijk, donker halflang haar, zijkant van het kapsel van opgeschoren.

Persoon 3: man, getint uiterlijk, ongeveer 1.70 – 1.75 m. lang, normaal postuur, petje met opdruk ‘Bulls’ en hij droeg een zwarte jas

Persoon 4: een man met gezet postuur en lichtgetint uiterlijk, ongeschoren, kort zwart haar dat aan de zijkanten opgeschoren is.

Persoon 5: een lichtgetinte man, ongeveer 1.70 – 1.75 m. lang, normaal postuur, ongeschoren.

Persoon 6: manspersoon, over hem is weinig informatie bekend op dit moment.

Het moet eens afgelopen zijn met dit soort straatterreur. Het is te hopen dat de daders snel worden gearresteerd en keihard aangepakt. Helaas is het zeer waarschijnlijk dat deze straatterroristen er vanaf komen met een taakstrafje, als ze überhaupt al worden gepakt. Wat is Nederland toch een ontzettend “gaaf” land.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. Adriaan

  Alle moslimknuffelaars vinden dit fijn. Zij hebben er voor gezorgd dat er weer een linkse regering komt, die immigranten een warm hart toedragen. Uiteraard zullen ze nu roepen dat dit een incident is. Gek toch dat het weer licht getinte mannen zijn.

 2. Seneca

  Zonder reden? Beste Paul, dat geloof je zelf toch niet? Die jongen behoort niet tot de grote vredesliefhebbers ook wel moslims genaamd. Nil novus sub solis…

 3. toetssteen

  Joop modus aan: is de schuld van die jongen; als hij nou al in zijn bed had gelegen, zou er niets zijn gebeurd! Dit was puur uitdagen… Ow en u weet toch een betonschaar is net zo normaal als een nagelknippertje. Sommigen hebben wat last van ingegroeide teennagels en dan is goed gereedschap een noodzaak. Weest maar blij dat ze die schaar niet bij zich hadden en het bij schoppen is gebleven. Pff zal de sukkel leren!

  —-

  Modus uit. Gooi die gasten daar waar ze thuishoren en niks schoffelstraf! Dat werkt niet/ als ze al op komen dagen.

 4. henk vintage

  De Nederlandse jeugd blijft maar berustend toekijken i.p.v. oog om oog tand om tand.

  1. toetssteen

   @Henk
   Ik sta soms/vaak perplex van dat watjesgedrag/mening. Naïeve, ik neem aan, goedgelovigen die perfect weten te vertellen wat er mis is/was met het katholicisme/ christendom. Ze weten alles inzake racisme, het is de witte man ( nazaat van Caspar het spookje) die zo xenofoob is dat hij bang is voor etensluchtjes in het portiek.
   Ze trouwen altijd binnen de clan, waardoor nu inteelt dreigt. Ja en daarom hebben we fris inteelt bloed nodig. Want je weet toch volgens all mighty Flip van Dyke baart Sarah inmiddels heul veel kinderen. Zomaar, spontaan, een nieuw wonder….

   (Grinnik: ooit eens een een op eentje gehad met die gast, ik moet het antwoord nu nog krijgen. Het is natuurlijk ook niet uit te leggen dat een vergrijzende bevolking groeit.)

 5. monach

  Het doet me denken aan politieke/religieuze knokploegen.

  Het inzetten van knokploegen was een tactiek die ontwikkeld werd door de Italiaanse fascisten; hun voorbeeld was de Zuid-Italiaanse maffia, die knokploegen inzet om mensen te intimideren en af te persen. In navolging van de fascisten vormden de NSDAP onder leiding van Hitler ook knokploegen om de macht op straat te veroveren. Zij rekruteerden onder andere uit de kringen van militairen en criminelen. Vanaf 1921 werden deze knokploegen omgevormd tot de georganiseerde en geüniformeerde bruinhemden [SA].

  Deze bewapende politieke knokploegen hadden als opdracht het mishandelen, intimideren en vermoorden van joden (in Duitsland), minderheden en tegenstanders van het nazisme/fascisme

  1. swetsnek

   Man wat kun jij verschrikkelijk dom lullen

 6. Peter Selie

  Raar op dit soort draadjes reageert Siemon multi accounter a.k.a. Guus Flater niet.

  1. jennifer

   Nee logisch op een ander thema gooit hij weer de woorden niet allemaal over een kam scheren over de balk dat is alles wat hij kan toch, als de waarheid maar verbloemd blijft.

   1. Guus Geluk

    Onzin, @peter selie en @jennifer. Ik – en voor de tweeduizendste keer, ik ben simon niet – reageer genoeg op dergelijke artikelen. En als je werkelijk zo wilt drammen: ja, het is afschuwelijk wat die jongen is overkomen.

 7. Two Ravens Black Kettle

  Allemaal de schuld van Marine le Pen, de Russen, de Boze Witte Man, xenofoben, gebrek aan islamitische preekruimtes op universiteiten, discriminatie, Brexit en de nestbevuiler Hirsi Ali.

  “Zo dat is ook weer opgelost”, denkt de D’66 politicus

  1. Peter Selie

   🙂 🙂 🙂

 8. nienke

  Wat zijn het toch een stelletje lafbekken, als ze alleen zijn pissen ze in hun broek van angst maar met een groep durven ze wel, walgelijk.
  Gaan we nu bij elk incident dat homo’s worden aangevallen handje in handje lopen zoals de stille tocht.
  Dit doen wij al jaren en verandert er iets, NIETS.
  Het enige wat helpt is flink straffen, geen taakstrafje maar achter tralies voor 1 jaar en de schade van hun uitkering afpakken en laten betalen dan voelen ze het pas.

  1. corfo

   nienke.
   Hand in hand lopen hebben onze “politici” al gedaan; nu moet er iets nieuws bedacht worden om vooral aandacht te trekken maar niks te doen.
   Het enige wat de “heren politici” doen is bla bla bla, iets zinnigs heb ik nog niet gehoord.

 9. corfo

  Ja hoor eens even ! Hoe haalt een blanke jongen het in z’n kop om ’s avonds met 2 vrienden in een park te gaan zitten ?! Dan vraag je toch zeker om een pak slaag van onze troeteldiertjes : de moslim-ratten ?
  Of heeft deze blanke jongen het gewaagd om eerst die 6 mannen in elkaar te beuken ? Ik weet een goede advocaat voor die 6 : vraag Roethof ! Deze man is van ’t zelfde allooi als jullie zessen !

 10. Kodi

  Beverwijk kan geloof ik wel wat minder Marokkanen gebruiken. Monnickendam ook al. > http://blikopnieuws.nl/nieuws/253132/politie-houdt-jongen-16-aan-na-filmpje-mishandeling-op-dumpert.html

 11. Babaji538

  Alleen goede jackets met uitstekend
  uitgeruste wagens zullen fluoriseren
  in het daglicht tot voor de Dageraad.
  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.