Kijken! Schaamteloze feminist verstoort toespraak Marine Le Pen door met bos bloemen te meppen

Met de eerste ronde van de Franse presidentsverkiezingen in zicht, werd de rechtse “Front National”-leider Marine Le Pen op Tweede Paasdag geen enkele rust gegund. Een jonge vrouwelijke activist bestormde met een bos bloemen in haar geheven hand het podium van de Zenith Arena in Parijs waar de presidentskandidate haar toespraak aan het houden was.

Deze activiste is lid van het feministische en extreem-linkse FEMEN, meldt het Franse BFM. Het boeket was dus niet bedoeld om de Front National leider te feliciteren met haar uitstekende prestaties tijdens deze verkiezingen, waarvan de eerste ronde op 23 april gehouden gaat worden. Ironisch genoeg vinden deze door Le Pen gelabelde ‘linkse extremisten’ het nodig om een vredige toespraak van de enige vrouwelijke kandidaat in de verkiezingen te verzieken. Zelfs tot twee keer toe, want enkele minuten later was het weer raak en werd een tweede FEMEN protesteerder de zaal uitgezet, die via luid geschreeuw de speech nogmaals trachtte te verstoren. ‘Als ze was gebleven, had ze misschien wat kunnen leren’, vertelde mevrouw Le Pen achteraf aan de Franse media.

Beelden van het incident laten zien hoe de activiste hardhandig wordt verwijderd door de beveiliging. Hoewel Mevr. Le pen ongedeerd is gebleven tijdens deze respectloze verstoring, mag de rechtse powervrouw zich eens goed afvragen of ze niet eens in betere beveiliging moet investeren. Als de activiste een wapen had gebruikt in plaats van een bos fleurige bloemen, dan hadden er slachtoffers kunnen vallen. Met het beveiligingslek van de goed bevriende Geert Wilders in het achterhoofd, moet ze zich goed gaan beseffen dat deze linkse extremisten niks dan kwaad wensen voor de rechts populistische kandidate.

Hier in Nederland zullen we moeten afwachten of de Franse bevolking haar een kans gunt om Frankrijk terug te veroveren op de Franse eurofile elite van de huidige president François Hollande.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. corfo

  Dat linkse rapaille heeft geen enkel fatsoen in zijn/haar lijf. Zodra er iets in hun omgeving gebeurt dat hen niet aanstaat, zou een fatsoenlijk persoon een discussie beginnen, maar dat tuig begint te slaan, schoppen en soms zelfs te schieten.
  Een normaal gesprek met hen is niet mogelijk.

 2. HW

  Ik dacht eventjes, dat Anne Fleur was verhuisd naar Frankrijk. hé jammer.

 3. HaZ

  https://www.rtlnieuws.nl/buitenland/franse-politie-aanslag-tijdens-verkiezingen-verijdeld
  En vooral weer niet vermelden dat het om radicale moslimextremisten gaat, maar om….
  2 mannen met de Franse nationaliteit !
  De afgelopen twee jaar zijn in Frankrijk ruim 230 mensen omgekomen door aanslagen van islamitische militanten.

 4. Floris

  Extreemlinkse wijven = smerig tuig.

 5. nienke

  Dat linkse tuig, onopgevoed,onbeschoft,totaal geen enkel respect voor iemand die een ander mening heeft, doet me denken aan de islam.
  Ook de vrijheid van meningsuiting geld alleen voor dit tuig en ieder ander die HUN mening niet deelt wordt het leven zuur gemaakt.
  Praten heeft bij hun geen zin er moet vernield worden, de boel kort en klein slaan, tonen agressief gedrag, in 1 woord walgelijk.

  1. van Urk

   Na massale verkrachtingen en aanrandingen op westerse blanke vrouwen door islamitische gelukszoekers rijst er logischerwijs bij die domme linkse mutsen met hun Palestijnensjaaltjes en regenboogveters een brandende vraag: Hoe stoppen wij Wilders, Thierry Baudet of Le Pen?

   1. Floris

    Inderdaad: “logischerwijs”. Dat is linkse logica. De OMKERING. Links kiest per definitie voor de verkeerden.

    Helaas is het grootste deel van West-Europa in de greep van deze neo-marxistische omkeringen van wat goed en kwaad is en van wat deugt en wat niet.

    Het is om te huilen. Maar de islamofascisten lachen. Nog nooit hebben ze de wind zo mee gehad. Met dank aan links.

 6. Ni28

  Zelfs bloemen zijn een wapen in linkse handen.

 7. Bes Tolen

  Het lijkt me niet zo erg: Le Pen had dit heel goed in haar voordeel kunnen beantwoorden, namelijk dat zij altijd zal instaan voor de gelijke rechten van mannen en vrouwen en dat zulks tot de niet te vervreemden westerse verworvenheden behoort.

  1. TerrorTaco

   Heeft ze ook gedaan Bes.
   Een échte feminist stemt natuurlijk voor le Pen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.