9 beste voetbal-apps voor de Eredivisie

Geen categorieapr 18 2017, 17:30
De Eredivisie volgen is voor veel Nederlanders dagelijkse kost. Maak het jezelf makkelijker en blijf real time up to date van de Eredivisie wedstrijden met deze 9 voetbal apps.
Eredivisie Live
Ben jij een echte voetbalfanaat en wil je geen enkele wedstrijd missen? Met de Eredivisie Live app heb je een overzicht van alle aankomende wedstrijden. Ook kan je zien welke wedstrijden er zijn geweest, inclusief de uitslagen. Je weet precies welke kaarten er zijn uitgedeeld, wat de stand is en welke opstellingen aangehouden worden. Zo houd je real time bij wat de stand van zaken zijn.
Teletekst
Met de Teletekst app heb je direct toegang tot het laatste nieuws wat betreft de sportuitslagen. Deze Eredivisie App biedt je uitkomst op de momenten dat de televisie je niet voldoende informeert over de sportuitslagen.
Voetbalzone
Voetbalzone is een app waarmee je direct op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in de voetbalwereld. Je heb duidelijk overzicht van de wedstrijden en je krijgt uitgebreide statistieken voorgeschoteld. Ook heb je de mogelijkheid om push notificaties te ontvangen. Zo weet je meteen – waar je ook bent – welke goals gemaakt worden.
Voetbal International
De Voetbal International Eredivisie app is één van de meest complete voetbal apps. Met deze app kan je snel het laatste voetbalnieuws bekijken en de belangrijkste informatie delen via social media. Ook kan je de app volledig personaliseren. Zo ontvang je push notificaties waar jij graag meer over wilt weten, bijvoorbeeld voetbal nieuwtjes of wedstrijdstatistieken. Tot slot heb je de mogelijkheid om fragmenten terug te kijken.
NUsport
NUsport is de sporttak van NU.nl. Deze app houd jou overal en elk moment op de hoogte van al het nieuws rondom de Eredivisie. Je weet live de (tussen)standen, de uitslagen en de naderende voetbalwedstrijden. Deze app is als één van de weinige live.
Eredivisie Live
Wil je elk moment up to date blijven van de belangrijkste informatie over de Eredivisie? Eredivisie Live is dan de geschikte app voor jou. Deze no nonsense app geeft een duidelijk overzicht van de resultaten, de standen, de uitgedeelde kaarten, het speelschema, teaminformatie en de spelersinformatie. De resultaten van de voetbal wedstrijden worden je live doorgegeven middels pushberichten. Op deze manier mis je nooit meer iets.
Eredivisie Nieuws
Eredivisie Nieuws is een app die je allerlei nieuws verschaft over de Eredivisie. De app brengt al het nieuws samen van de Eredivisie-clubs. Dit wordt vervolgens aan jou weergegeven middels een overzichtelijke interface. Ieder nieuwsbericht heeft een foto en een logo. Zo zie je als gebruiker in één oogopslag van welke nieuwsbron het bericht komt.
Fox Sports
Fox Sports is de app die jou op de hoogte houdt van de meest actuele ontwikkelingen in de sportwereld. Niet alleen krijg je real time informatie over de Eredivisie wedstrijden, maar je krijgt toegang tot alle sportinformatie. Meer vermaak met spellen en games? Een gratis casino belooft jou ook veel plezier.
Google Now
Om op de hoogte te blijven van de meest belangrijke gegevens over de Eredivisie heb je niet altijd een app nodig. Google Now is ook voldoende. Via Google Now kan je instellen om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom de Eredivisie. Het nieuws krijg je dan per mail binnen. Zo hoef je nieuws niet alleen te lezen op je smartphone of tablet, want het kan nu ook via je computer of laptop.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten