Kijken! Schaamteloze feminist verstoort toespraak Marine Le Pen door met bos bloemen te meppen

Geen categorieapr 18 2017, 19:00
Met de eerste ronde van de Franse presidentsverkiezingen in zicht, werd de rechtse “Front National”-leider Marine Le Pen op Tweede Paasdag geen enkele rust gegund. Een jonge vrouwelijke activist bestormde met een bos bloemen in haar geheven hand het podium van de Zenith Arena in Parijs waar de presidentskandidate haar toespraak aan het houden was.
Deze activiste is lid van het feministische en extreem-linkse FEMEN, meldt het Franse BFM. Het boeket was dus niet bedoeld om de Front National leider te feliciteren met haar uitstekende prestaties tijdens deze verkiezingen, waarvan de eerste ronde op 23 april gehouden gaat worden. Ironisch genoeg vinden deze door Le Pen gelabelde ‘linkse extremisten’ het nodig om een vredige toespraak van de enige vrouwelijke kandidaat in de verkiezingen te verzieken. Zelfs tot twee keer toe, want enkele minuten later was het weer raak en werd een tweede FEMEN protesteerder de zaal uitgezet, die via luid geschreeuw de speech nogmaals trachtte te verstoren. ‘Als ze was gebleven, had ze misschien wat kunnen leren’, vertelde mevrouw Le Pen achteraf aan de Franse media.
Beelden van het incident laten zien hoe de activiste hardhandig wordt verwijderd door de beveiliging. Hoewel Mevr. Le pen ongedeerd is gebleven tijdens deze respectloze verstoring, mag de rechtse powervrouw zich eens goed afvragen of ze niet eens in betere beveiliging moet investeren. Als de activiste een wapen had gebruikt in plaats van een bos fleurige bloemen, dan hadden er slachtoffers kunnen vallen. Met het beveiligingslek van de goed bevriende Geert Wilders in het achterhoofd, moet ze zich goed gaan beseffen dat deze linkse extremisten niks dan kwaad wensen voor de rechts populistische kandidate.
Hier in Nederland zullen we moeten afwachten of de Franse bevolking haar een kans gunt om Frankrijk terug te veroveren op de Franse eurofile elite van de huidige president François Hollande.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten