Oud-PvdA Kamerlid Mei Li Vos gaat los: ‘Er moeten minder witte oude rechtse mannen in de politiek komen!’

Het uitgesproken racisme van de PvdA in woord en beeld.

Na de verkiezingen van 15 maart kon PvdA’er Mei Li Vos op zoek naar een carriere buiten de politiek. Tot dat moment had ze jarenlang in de Tweede Kamer gezeten voor haar partij — die, dat behoeft eigenlijk niet uitgelegd te worden, behoorlijk dol op haar is.

Helaas voor de PvdA blijkt Vos niet vies te zijn van wat discriminatie en racisme op zijn tijd. Zie wat ze onlangs op Twitter gooide:

Nou moet je je eens voorstellen hoe deze ‘mevrouw’ zou reageren als daar stond “minder zwarte vrouwen” in plaats van “minder witte oude rechts mannen.” Ze zou he-le-maal losgaan. Sterker nog, degene die zoiets schreef zou vandaag nog een aangifte voor zijn kaken krijgen wegens racisme en discriminatie.

Het is dan ook volkomen terecht dat PVV-Kamerlid (en strateeg) Martin Bosma fel reageert op deze hatelijke tweet van Vos:

Inderdaad, waar blijven die bureaus? Waarom verklaren ze mensen die iets over ‘minderheden’ zeggen meteen de oorlog, maar zijn dit soort uitspraken wél acceptabel? Waarom mogen blanke mannen wel gediscrimineerd worden op hun etniciteit en oude blanke mannen ook nog eens op hun leeftijd? Beide vormen van discriminatie zijn in Nederland per wet verboden.

Door haar uitspraken bewijst Mei Li Vos maar weer dat de PvdA één grote racistische club is — niet ten opzichte van allochtonen of andere zogenaamde minderheden (vrouwen zijn geen minderheid, maar we worden gedwongen om ze toch zo te noemen), maar ten opzichte van ons, blanke mannen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. Guus Geluk

  Tja, wat wil je. Politiek is een mannenbolwerk. Zelfs bij haar PvdA zit het vol blanke, oude mannen. Jammer, maar daar moet ze gewoon politieke partijen op afrekenen. Als zij minder vrouwen op de kieslijst zetten, is dat hun schuld.

 2. Anna

  Ze kunnen toch meedoen als ze dat kunnen en willen.

 3. Duckday

  Minder Minder staat heel de PVDA voor aan om aangifte te doen en lopen de Burgemeesters en raadlieden voorop om aangifte te doen Kijk eens wat een pijn zooi die PVDA gemaakt heeft in de regering Snap nog steeds niet dat zo iemand een overheid baan krijgt Zij zijn een gevaar voor de burger in dit land met haat zaaien van zulke uit spraken

  1. Kodi

   In de Tweede Kamer zijn het in ieder geval 29 overheidsbanen minder voor de PvdA. Helaas nog altijd 9 zetels teveel.

 4. Ni28

  Wit en nog oud ook is uit. Gekleurd en jong is in. Dat is de PvdA strategie. En zij staan niet eens bij stil dat zij aan racisme en discriminatie doen met deze gedachte. Het doel heiligt de middelen. Linkse logica van het enige gelijk, de linkse gelijk. Autocratische links en zoals de communisten het noemden, een dictatuur van het proletariaat. Allen moet je nu het proletariaat vergeten.

 5. Dam

  Het is niet verwonderlijk met zo’n impie in hun midden dat de PvdA langzaam naar de knoppen is gegaan.
  Als haar hoofd op TV verscheen, baalde je al, net als dat geleuter van dame Simons.
  Ze moet aansluiten bij Art1
  Kan ze zich geheel wentelen in het verschrikkelijke Fake racisme gevoel.
  Er zitten daar n.l. nog een paar van die vrouwelijke impies met dezelfde Fake gevoelens.

 6. corfo

  Wat heeft dat vrouwmens dan wel uitgevoerd in al die tijd dat ze in de Kamer zat ? Ik heb haar nog nóóit iets nuttigs horen zeggen of zien doen. Óók heb ik haar nooit over witte oude mannen horen zemelen. Nu dat wijf door de kiezers a.d. kant is geschoven trekt ze een grote broek aan. Jouw tijd is voorbij Mei Li en hopelijk voorgoed. Misschien koffiejuffrouw in het PvdA-kantoortje, lekker rustig baantje er zijn n.l. nog maar 9 figuren in de Kamer over, dat is trouwens nog 9 teveel.

 7. HW

  Tot haar geluk behoort ze bij de groep oude mannen 50/+ die net als zij werkeloos door het PvdA beleid.
  Bij haar was het de schuld van haar partij, waardoor deze oude mannen ten faveure van de jonge allochtonen plaats hebben moeten maken op de arbeidsmarkt.

  Dus wees blij met hetgeen je bereikt hebt en dat al die ouwe knarren ook niet meer op jou en jouw partij willen stemmen. Je hebt gezien je uitspraken dit willen bereiken en gekregen.

  Gefeliciteerd met je werkeloosheid, het UWV had een vrijwillige werkeloosheid niet geaccepteerd, dus had je ook geen WW gekregen, maar ja, voor ex-politici gelden weer uitzonderingen, dus mag je ook op kosten van die witte oude mannen je hand ophouden voor je riante wachtgeldregeling.
  Eigenlijk zou je deze moeten weigeren.

 8. Peter Selie

  Recordaantal moslimnegers valt Europa binnen tijdens Pasen met behulp van Collaborateurs

  Door Fubar

  Recordaantal moslimnegers valt Europa binnen tijdens Pasen met behulp van Collaborateurs
  Posted on april 17, 2017 by Fubar in Nieuws // 8 Comments

  En alle media liegen weer dat ze barsten.

  Ze schrijven ‘gered uit zee’, terwijl ze uit het ene bootje in het andere overgeheveld worden.

  ‘Bij de kust van Italië’ schrijven ze, terwijl de kustlijn van Libië (headerfoto) nog zichtbaar is en die 400 kilometer verderop ligt.

  Ze zouden met de oversteek hun ‘leven gewaagd’ hebben, terwijl ze maar een paar kilometer hoeven te varen naar de invasieboten van Artsen zonder Grenzen en andere Collaborateurs.

  Ze heten steevast immigranten, migranten of vluchtelingen terwijl het islamitische soldaten in dienst van de EU zijn. Het AD noemt ze zelfs bootvluchtelingen.

  Ruim 8500 bootvluchtelingen zijn het afgelopen weekend uit zee voor de kust met Italië gered. Dat melden Italiaanse media. Het gaat om een recordaantal.
  Hoe makkelijk is het om ze terug te slepen, zie headerfoto.

  Er zit nog maar één ding op en dat is dat de Europese burgers zelf hun kustverdediging gaan organiseren en dan als eerste de boten van al die NGO-s uit het water schieten.

  fenixx

 9. Anna

  Via Mei Li Vos VARA/Joop.NL en PvdA ten voeten uit.

 10. DennisEijs

  Witte? Is dat geen racisme? Minder minder minder witte mannen? Waar kan ik de voorgedrukte aangifte formulieren halen?

 11. Ego-non-solus

  Mevrouw Vos zal zeggen dat haar uitspraak niet meer is dan een mening en dat het in Nederland eenieder vrij staat een mening te hebben. Een tweet is dan niet meer dan de gestolde vorm ervan.

  Maar als je ‘minder minder’ roept voor een groepje mensen, dan is dat geen mening meer, dan is dat een abjecte vorm van discriminatie en die moet in haar ogen zwaar bestreden worden.

  Tja, balk en splinter, links weet daar alles van.

 12. Verlazques

  In Nederland noemen wij “witte” mensen blanken muts, voor je commentaar hebt, ga eerst eens Nederlands leren

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.