Woedende Geert Wilders gaat los op Saoedi-Arabië: “Kamelen worden er beter behandeld dan vrouwen!”

De PVV-leider vindt het belachelijk dat Saoedi-Arabië verkozen is tot lid van de VN-vrouwenraad.

Geert Wilders en zijn partijgenoten vinden het volstrekt onbegrijpelijk dat het vrouwen onderdrukkende Saoedi-Arabië verkozen is tot lid van de VN-vrouwenraad. Daarom hebben ze een stel Kamervragen ingediend bij de minister. Zoals we gewend zijn van de PVV zijn die vragen nogal… direct. En eigenlijk ook best grappig:

De Roon en Wilders willen dus dat de minister van Buitenlandse Zaken — Koenders — even uitlegt waarom Saoedi-Arabië, “waar kamelen beter worden behandeld dan vrouwen,” zitting mag nemen in deze raad. Vervolgens willen ze ook graag weten welke Europese landen die benoeming steunen… en, oh ja, of dat ook voor Nederland geldt.

Dat zijn belangrijke vragen, maar het gaat eigenlijk natuurlijk om de allerlaatste vraag:

“Bent u bereid om geen cent Nederlands belastinggeld meer te spenderen aan de uiterst ongeloofwaardige VN-mensenrechtenclubjes?”

Zoals Esther Voet laat weten op Twitter is iedereen zich ervan bewust dat Saoedi-Arabië vrouwenrechten — en mensenrechten in het algemeen — stelselmatig met voeten treedt. Niet zo gek natuurlijk, de officiële staatsreligie van dat land is het wahhabisme, een extreme variant van de islam die nog het meest op het salafisme lijkt. Je weet wel, dat is de versie die aangehangen wordt door Al Qaeda en ISIS.

Het is werkelijk niet te bevatten dat de VN een land als Saoedi-Arabië in staat stelt om hard te roepen dat het wel degelijk opkomt voor vrouwen, terwijl iedereen weet dat vrouwen daar systematisch onderdrukt worden en maar één ‘recht’ hebben: doen wat hun echtgenoot of vader wil. Ze mogen niet autorijden, mogen niet alleen naar buiten, moeten zich buitenshuis volledig bedekken, en als ze beschuldigd worden van ‘overspel’ worden ze ‘gewoon’ gestenigd. Oh, en waag het eens als vrouw om je daar tegen te verzetten: voor je het weet word je vogelvrij verklaard.

Dat de VN zo’n land de mogelijkheid geven om lid te worden van de “vrouwenrechtenraad” is een gotspe… en eens te meer bewijs dat de Verenigde Naties volstrekt irrelevant zijn. Schaf die hele boevenbende maar af. Als Westerse landen daadwerkelijk problemen willen oplossen moeten ze het toch steeds zelf doen, bij voorkeur via de NAVO. De VN zelf kan vandaag nog worden opgeheven. Geen mens die het verschil zal merken. Nou ja, behalve dan dat onderdrukte vrouwen niet het gevoel hebben dat de rest van de wereld hun onderdrukking goedkeurt. Dat is een aanzienlijke verbetering ten opzichte van nu.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

37 reacties

 1. Peter Selie

  En weer heeft Dhr. Wilders gelijk.

  1. nick

   Wilders is de enige echte Held, Visionair en door de wol geverfde Politicus die we hebben.

   Wanneer luisterd men nu eens echt naar zijn woorden!

 2. Marija

  Is Europa niet met handen en voeten gebonden aan S.Arabië?
  Dan heeft verzet geen zin.

  1. Seneca

   @Marija
   bedoelt u soms met ‘handen gebonden’ de innige vriendschap tussen de leden van het NLse koningshuis en het tuig dat daar de touwtjes in handen heeft? Zo ja, dan heeft u gelijk!

   1. Marija

    Ook dat (ik heb graag gelijk :-))
    maar ook *Resolutie van Straatsburg 1975*

  2. Two Ravens Black Kettle

   En we doen dronken een glas, doen een plas, filosoferen gezellie over hoe deugdzaam we wel niet zijn, maken Hirsi Ali uit voor nestbevuiler, openen de poorten voor de islam, hebben van wegkijken draaihalzen onze specialiteit gemaakt, klagen wat over het glazen plafond, ontkennen de stampende olifant in de kamer en borrelen wat over die gemene witte Kaaskop die nog steeds niet een 100% blauwdruk is van de aars tot huig gecastreerde Zweedse witte man.
   Ondertussen bestempelen we Wilders en Marine le Pen (bah ! een vrouw met een andere mening die president kan worden en de islam een halt wil toeroepen, gat-ver-damme, daar doen wij Deugende Feministes niet aan !) als racist of nazi-hoer en

   Of doe zoals de über-Zweedse feministes deden, lekker met religieus vrouwenonderdrukkend uniform naar Saoedi Arabia !!
   Kijk ons eens deugen terwijl 100 meter verderop meisjes de kop worden afgeslagen omdat ze meisje zijn.
   Stampvoeten over White Privilege terwijl de koppen rollen.
   De islam als vrouwelijke bevrijdingstheologie.

   Ik vraag het mezelf vaak af; In welk surrealistisch landschap ben ik aangeland ? Een amalgaam van Orwell, Goya en Dali met een flinke scheut Ich Habe es nicht Gewusst.
   Die Umwertung aller Werte’

   Feministes, het Wahabisme kan zich geen betere kruipdienstmeisjes wensen.

   (uitzonderingen daargelaten zoals Christina Hoff Sommers, een van de weinige echte feministes (en dus vaak uitgescholden en gede-platformed op de ‘Schedelkrimp’-fabrieken die ze op voor mij ondoorgrondelijke wijze universiteiten blijven noemen)

  3. Two Ravens Black Kettle

   Waarom vallen alle stukken weg ?

 3. Peter Selie

  Het is natuurlijk zwaar aangezet van de PVV dat de Saudi’s beter omgaan met hun kamelen dat met hun in cadeauverpakte echtgenotes

  VIDEO: Zo gruwelijk is halal-slachting (Kijk op je eigen verantwoording)

  https://youtu.be/-UYnhlK4aDw

  1. Marija

   Nee ik kijk niet.

 4. Two Ravens Black Kettle

  De Nederlandse Feminist:

  En we doen dronken een glas, doen een plas, filosoferen gezellie over hoe deugdzaam we wel niet zijn, maken Hirsi Ali uit voor nestbevuiler, openen de poorten voor de islam, hebben van wegkijken draaihalzen onze specialiteit gemaakt, klagen wat over het glazen plafond, ontkennen de stampende olifant in de kamer en borrelen wat over die gemene witte Kaaskop die nog steeds niet een 100% blauwdruk is van de aars tot huig gecastreerde Zweedse witte man.
  Ondertussen bestempelen we Wilders en Marine le Pen (bah ! een vrouw met een andere mening die president kan worden en de islam een halt wil toeroepen, gat-ver-damme, daar doen wij Deugende Feministes niet aan !) als racist of nazi-hoer en

  Of doe zoals de über-Zweedse feministes deden, lekker met religieus vrouwenonderdrukkend uniform naar Saoedi Arabia !!
  Kijk ons eens deugen terwijl 100 meter verderop meisjes de kop worden afgeslagen omdat ze meisje zijn.
  Stampvoeten over White Privilege terwijl de koppen rollen.
  De islam als vrouwelijke bevrijdingstheologie.

  Ik vraag het mezelf vaak af; In welk surrealistisch landschap ben ik aangeland ? Een amalgaam van Orwell, Goya en Dali met een flinke scheut Ich Habe es nicht Gewusst.
  Die Umwertung aller Werte

  Feministes, Mohammed kan zich geen betere kruipdienstmeisjes wensen.

  (uitzonderingen daargelaten zoals Christina Hoff Sommers, een van de weinige echte feministes (en dus vaak uitgescholden en gede-platformed op de ‘Schedelkrimp’-fabrieken die ze op voor mij ondoorgrondelijke wijze universiteiten blijven noemen)

 5. Two Ravens Black Kettle

  En we doen dronken een glas, doen een plas, filosoferen gezellie over hoe deugdzaam we wel niet zijn, maken Hirsi Ali uit voor nestbevuiler, openen de poorten voor de islam, hebben van wegkijken draaihalzen onze specialiteit gemaakt, klagen wat over het glazen plafond, ontkennen de stampende olifant in de kamer en borrelen wat over die gemene witte Kaaskop die nog steeds niet een 100% blauwdruk is van de aars tot huig gecastreerde Zweedse witte man.
  Ondertussen bestempelen we Wilders en Marine le Pen (bah ! een vrouw met een andere mening die president kan worden en de islam een halt wil toeroepen, gat-ver-damme, daar doen wij Deugende Feministes niet aan !) als racist of nazi-hoer en

  Of doe zoals de über-Zweedse feministes deden, lekker met religieus vrouwenonderdrukkend uniform naar Saoedi Arabia !!
  Kijk ons eens deugen terwijl 100 meter verderop meisjes de kop worden afgeslagen omdat ze meisje zijn.
  Stampvoeten over White Privilege terwijl de koppen rollen.
  De islam als vrouwelijke bevrijdingstheologie.

  Ik vraag het mezelf vaak af; In welk surrealistisch landschap ben ik aangeland ? Een amalgaam van Orwell, Goya en Dali met een flinke scheut Ich Habe es nicht Gewusst.
  Die Umwertung aller Werte

  Feministes, Mohammed kan zich geen betere kruipdienstmeisjes wensen.

  (uitzonderingen daargelaten zoals Christina Hoff Sommers, een van de weinige echte feministes (en dus vaak uitgescholden en gede-platformed op de ‘Schedelkrimp’-fabrieken die ze op voor mij ondoorgrondelijke wijze universiteiten blijven noemen)

 6. Two Ravens Black Kettle

  En we doen dronken een glas, doen een plas, filosoferen gezellie over hoe deugdzaam we wel niet zijn, maken Hirsi Ali uit voor nestbevuiler, openen de poorten voor de islam, hebben van wegkijken draaihalzen onze specialiteit gemaakt, klagen wat over het glazen plafond, ontkennen de stampende olifant in de kamer en borrelen wat over die gemene witte Kaaskop die nog steeds niet een 100% blauwdruk is van de aars tot huig gecastreerde Zweedse witte man.
  Ondertussen bestempelen we Wilders en Marine le Pen (bah ! een vrouw met een andere mening die president kan worden en de islam een halt wil toeroepen, gat-ver-damme, daar doen wij Deugende Feministes niet aan !) als racist of nazi-hoer en

  Of doe zoals de über-Zweedse feministes deden, lekker met religieus vrouwenonderdrukkend uniform naar Saoedi Arabia !!
  Kijk ons eens deugen terwijl 100 meter verderop meisjes de kop worden afgeslagen omdat ze meisje zijn.
  Stampvoeten over White Privilege terwijl de koppen rollen.
  De islam als vrouwelijke bevrijdingstheologie.

  Ik vraag het mezelf vaak af; In welk surrealistisch landschap ben ik aangeland ? Een amalgaam van Orwell, Goya en Dali met een flinke scheut Ich Habe es nicht Gewusst.
  Die Umwertung aller Werte

  Feministes, het Wahabisme kan zich geen betere kruipdienstmeisjes wensen.

  (uitzonderingen daargelaten zoals Christina Hoff Sommers, een van de weinige echte feministes (en dus vaak uitgescholden en gede-platformed op de ‘Schedelkrimp’-fabrieken die ze op voor mij ondoorgrondelijke wijze universiteiten blijven noemen)

 7. Ruud562

  Wilders heeft wederom en voor ze zoveelste keer het gelijk aan zijn zijde: kamelen worden (tot aan hun slacht wel te verstaan) beter behandeld dan de vrouwen daar.
  Daarom is het onaanvaardbaar dat dat SA in die VN-cie. komt. Temeer ook dat dat SA voor de verspreiding van vele islamgerelateerde moorden en andere ellende!
  Maar ja, van Bertje Koenders hoeft men niets te verwachten, en zeker als het raakvlakken met de islam betreft. Neen, uit de VN stappen zal dan ook niet gebeuren, er staat daarvoor teveel politiek eigen en andere belangen op het spel.

  1. Two Ravens Black Kettle

   En we doen dronken een glas, doen een plas, filosoferen gezellie over hoe deugdzaam we wel niet zijn, maken Hirsi Ali uit voor nestbevuiler, openen de poorten voor de islam, hebben van wegkijken draaihalzen onze specialiteit gemaakt, klagen wat over het glazen plafond, ontkennen de stampende olifant in de kamer en borrelen wat over die gemene witte Kaaskop die nog steeds niet een 100% blauwdruk is van de aars tot huig gecastreerde Zweedse witte man.
   Ondertussen bestempelen we Wilders en Marine le Pen (bah ! een vrouw met een andere mening die president kan worden en de islam een halt wil toeroepen, gat-ver-damme, daar doen wij Deugende Feministes niet aan !) als racist of nazi-hoer en

   Of doe zoals de über-Zweedse feministes deden, lekker met religieus vrouwenonderdrukkend uniform naar Saoedi Arabia !!
   Kijk ons eens deugen terwijl 100 meter verderop meisjes de kop worden afgeslagen omdat ze meisje zijn.
   Stampvoeten over White Privilege terwijl de koppen rollen.
   De islam als vrouwelijke bevrijdingstheologie.

   Ik vraag het mezelf vaak af; In welk surrealistisch landschap ben ik aangeland ? Een amalgaam van Orwell, Goya en Dali met een flinke scheut Ich Habe es nicht Gewusst.
   Die Umwertung aller Werte

   Feministes, het Wahabisme kan zich geen betere kruipdienstmeisjes wensen.

   (uitzonderingen daargelaten zoals Christina Hoff Sommers, een van de weinige echte feministes (en dus vaak uitgescholden en gede-platformed op de ‘Schedelkrimp’-fabrieken die ze op voor mij ondoorgrondelijke wijze universiteiten blijven noemen)

   1. swetsnek

    hahahaah nou weten we het wel joh staat er wel tig keer op jou bericht

 8. Ruud562

  Correcti: Temeer ook dat dat SA verantwoordelijk is voor de verspreiding van vele islamgerelateerde moorden en andere ellende!

 9. Two Ravens Black Kettle

  En we doen dronken ’n glas, doen een plas, filosoferen gezellie over hoe deugdzaam we wel niet zijn, maken Hirsi Ali uit voor nestbevuiler, openen de poorten voor de islam, hebben van wegkijken draaihalzen onze specialiteit gemaakt, klagen wat over het glazen plafond, ontkennen de stampende olifant in de kamer en borrelen wat over die gemene witte Kaaskop die nog steeds niet een 100% blauwdruk is van de aars tot huig gecastreerde Zweedse witte man.
  Ondertussen bestempelen we Wilders en Marine le Pen (bah ! een vrouw met een andere mening die president kan worden en de islam een halt wil toeroepen, gat-ver-damme, daar doen wij Deugende Feministes niet aan !) als racist of nazi-hoer en

  Of doe zoals de über-Zweedse feministes deden, lekker met religieus vrouwenonderdrukkend uniform naar Saoedi Arabia !!
  Kijk ons eens deugen terwijl 100 meter verderop meisjes de kop worden afgeslagen omdat ze meisje zijn.
  Stampvoeten over White Privilege terwijl de koppen rollen.
  De islam als vrouwelijke bevrijdingstheologie.

  Ik vraag het mezelf vaak af; In welk surrealistisch landschap ben ik aangeland ? Een amalgaam van Orwell, Goya en Dali met een flinke scheut Ich Habe es nicht Gewusst.
  Die Umwertung aller Werte

  Feministes, het Wahabisme kan zich geen betere kruipdienstmeisjes wensen.

  (uitzonderingen daargelaten zoals Christina Hoff Sommers, een van de weinige echte feministes (en dus vaak uitgescholden en gede-platformed op de ‘Schedelkrimp’-fabrieken die ze op voor mij ondoorgrondelijke wijze universiteiten blijven noemen)

 10. Two Ravens Black Kettle

  En we doen dronken een glas, doen een plas, filosoferen gezellie over hoe deugdzaam we wel niet zijn, maken Hirsi Ali uit voor nestbevuiler, openen de poorten voor de islam, hebben van wegkijken draaihalzen onze specialiteit gemaakt, klagen wat over het glazen plafond, ontkennen de stampende olifant in de kamer en borrelen wat over die gemene witte Kaaskop die nog steeds niet een 100% blauwdruk is van de aars tot huig gecastreerde Zweedse witte man.
  Ondertussen bestempelen we Wilders en Marine le Pen (bah ! een vrouw met een andere mening die president kan worden en de islam een halt wil toeroepen, gat-ver-damme, daar doen wij Deugende Feministes niet aan !) als racist of nazi-hoer en

  Of doe zoals de über-Zweedse feministes deden, lekker met religieus vrouwenonderdrukkend uniform naar Saoedi Arabia !!
  Kijk ons eens deugen terwijl 100 meter verderop meisjes de kop worden afgeslagen omdat ze meisje zijn.
  Stampvoeten over White Privilege terwijl de koppen rollen.
  De islam als vrouwelijke bevrijdingstheologie.

  Ik vraag het mezelf vaak af; ‘In welk surrealistisch landschap ben ik aangeland ? Een amalgaam van Orwell, Goya en Dali met een flinke scheut Ich Habe es nicht Gewusst.
  Die Umwertung aller Werte’

  Feministes, het Wahabisme kan zich geen betere kruipdienstmeisjes wensen.

  (uitzonderingen daargelaten zoals Christina Hoff Sommers, een van de weinige echte feministes (en dus vaak uitgescholden en gede-platformed op de ‘Schedelkrimp’-fabrieken die ze op voor mij ondoorgrondelijke wijze universiteiten blijven noemen)

 11. Two Ravens Black Kettle

  En we doen dronken een glas, doen een plas, filosoferen gezellie over hoe deugdzaam we wel niet zijn, maken Hirsi Ali uit voor nestbevuiler, openen de poorten voor de islam, hebben van wegkijken draaihalzen onze specialiteit gemaakt, klagen wat over het glazen plafond, ontkennen de stampende olifant in de kamer en borrelen wat over die gemene witte Kaaskop die nog steeds niet een 100% blauwdruk is van de aars tot huig gecastreerde Zweedse witte man.
  Ondertussen bestempelen we Wilders en Marine le Pen (bah ! een vrouw met een andere mening die president kan worden en de islam een halt wil toeroepen, gat-ver-damme, daar doen wij Deugende Feministes niet aan !) als racist of nazi-hoer en

  Of doe zoals de über-Zweedse feministes deden, lekker met religieus vrouwenonderdrukkend uniform naar Saoedi Arabia !!
  Kijk ons eens deugen terwijl 100 meter verderop meisjes de kop worden afgeslagen omdat ze meisje zijn.
  Stampvoeten over White Privilege terwijl de koppen rollen.
  De islam als vrouwelijke bevrijdingstheologie.

  Ik vraag het mezelf vaak af; In welk surrealistisch landschap ben ik aangeland ? Een amalgaam van Orwell, Goya en Dali met een flinke scheut Ich Habe es nicht Gewusst.
  Die Umwertung aller Werte

  Feministes, het Wahabisme kan zich geen betere kruipdienstmeisjes wensen.

  (uitzonderingen daargelaten zoals Christina Hoff Sommers, een van de weinige echte feministes (en dus vaak uitgescholden en gede-platformed op de ‘Schedelkrimp’-fabrieken die ze op voor mi ondoorgrondelijke wijze universiteiten blijven noemen)

 12. Two Ravens Black Kettle

  En we doen dronken een glas, doen een plas, filosoferen gezellie over hoe deugdzaam we wel niet zijn, maken Hirsi Ali uit voor nestbevuiler, openen de poorten voor de islam, hebben van wegkijken draaihalzen onze specialiteit gemaakt, klagen wat over het glazen plafond, ontkennen de stampende olifant in de kamer en borrelen wat over die gemene witte Kaaskop die nog steeds niet een 100% blauwdruk is van de aars tot huig gecastreerde Zweedse witte man.
  Ondertussen bestempelen we Wilders en Marine le Pen (bah ! een vrouw met een andere mening die president kan worden en de islam een halt wil toeroepen, gat-ver-damme, daar doen wij Deugende Feministes niet aan !) als racist of nazi-hoer en

  Of doe zoals de über-Zweedse feministes deden, lekker met religieus vrouwenonderdrukkend uniform naar Saoedi Arabia !!
  Kijk ons eens deugen terwijl 100 meter verderop meisjes de kop worden afgeslagen omdat ze meisje zijn.
  Stampvoeten over White Privilege terwijl de koppen rollen.
  De islam als vrouwelijke bevrijdingstheologie.

  Ik vraag het mezelf vaak af; In welk surrealistisch landschap ben ik aangeland ? Een amalgaam van Orwell, Goya en Dali met een flinke scheut Ich Habe es nicht Gewusst.
  Die Umwertung aller Werte

  Feministes, het Wahabisme kan zich geen betere kruipdienstmeisjes wensen.

  (uitzonderingen daargelaten zoals Christina Hoff Sommers, een van de weinige echte feministes (en dus vaak uitgescholden en gede-platformed op de ‘Schedelkrimp’-fabrieken die ze op voor mj ondoorgrondelijke wijze universiteiten blijven noemen)

 13. Two Ravens Black Kettle

  En we doen dronken een glas, doen een plas, filosoferen gezellie over hoe deugdzaam we wel niet zijn, maken Hirsi Ali uit voor nestbevuiler, openen de poorten voor de islam, hebben van wegkijken draaihalzen onze specialiteit gemaakt, klagen wat over het glazen plafond, ontkennen de stampende olifant in de kamer en borrelen wat over die gemene witte Kaaskop die nog steeds niet een 100% blauwdruk is van de aars tot huig gecastreerde Zweedse witte man.
  Ondertussen bestempelen we Wilders en Marine le Pen (bah ! een vrouw met een andere mening die president kan worden en de islam een halt wil toeroepen, gat-ver-damme, daar doen wij Deugende Feministes niet aan !) als racist of nazi-hoer en

  Of doe zoals de über-Zweedse feministes deden, lekker met religieus vrouwenonderdrukkend uniform naar Saoedi Arabia !!
  Kijk ons eens deugen terwijl 100 meter verderop meisjes de kop worden afgeslagen omdat ze meisje zijn.
  Stampvoeten over White Privilege terwijl de koppen rollen.
  De islam als vrouwelijke bevrijdingstheologie.

 14. Two Ravens Black Kettle

  En we doen dronken een glas, doen een plas, filosoferen gezellie over hoe deugdzaam we wel niet zijn, maken Hirsi Ali uit voor nestbevuiler, openen de poorten voor het islamisme, hebben van wegkijken draaihalzen onze specialiteit gemaakt, klagen wat over het glazen plafond, ontkennen de stampende olifant in de kamer en borrelen wat over die gemene witte Kaaskop die nog steeds niet een 100% blauwdruk is van de aars tot huig gecastreerde Zweedse witte man.
  Ondertussen bestempelen we Wilders en Marine le Pen (bah ! een vrouw met een andere mening die president kan worden en de islam een halt wil toeroepen, gat-ver-damme, daar doen wij Deugende Feministes niet aan !) als racist of nazi-lichtekooi

  Of doe zoals de über-Zweedse feministes deden, lekker met religieus vrouwenonderdrukkend uniform naar Saoedi Arabia !
  Kijk ons eens deugen terwijl 100 meter verderop meisjes de kop worden afgeslagen omdat ze meisje zijn.
  Stampvoeten over White Privilege terwijl de koppen rollen.
  De islam als vrouwelijke bevrijdingstheologie.

  1. Two Ravens Black Kettle

   Ik vraag het mezelf vaak af; In welk surrealistisch landschap ben ik aangeland ? Een amalgaam van Orwell, Goya en Dali met een flinke scheut Ich Habe es nicht Gewusst.
   Die Umwertung aller Werte

   Feministes, het Wahabisme kan zich geen betere kruipdienstmeisjes wensen.

   (uitzonderingen daargelaten zoals Christina Hoff Sommers, een van de weinige echte feministes (en dus vaak uitgescholden en gede-platformed op de ‘Schedelkrimp’-fabrieken die ze op voor mij ondoorgrondelijke wijze universiteiten blijven noemen)

 15. Two Ravens Black Kettle

  p.s. Interne vraag aan DDS (Michael etc)

  Waarom verdwijnen er om de haverklap stukken ?
  Zijn ze te lang ?
  Is er een glitch ?
  Worden er woorden gebezigd die op een of andere manier gefilterd worden ? (dat laatste is met name lastig wanneer je b.v. mensen wilt quoten ?)

  Much obliged !

  1. Michael van der Galien

   Het kan zijn dat een reactie te ver gaat en verwijderd wordt, of dat het spamfilter ze pakt. Anders weet ik het niet.

 16. meanstreak2099

  arjan lubach had er een mooi stukje in zijn show aan geweid en kwam tot de conclusie dat we eigenlijk alleen vriendjes zijn vanwege de olie

  1. Marija

   Ja dat is al duidelijk vanaf 1975; google er maar op.

 17. Ome Ga

  Ach beste Geert, ge moet maar denken; kamelen denken dat andere dieren misvormd zijn omdat die geen bult hebben.

  En dank je wel voor je blijvende inzet! We waarderen dat e-nor-rum.
  De zandbak invloed (= triljoenen $ invloed en olie) moet minder.

 18. Ome Ga

  Two Ravens, heb ook wel eens geprotesteerd. Je moet bij Tim wezen, die is website bouwer. Het werkt niet allemaal professioneel, ik weet het. Jammer.
  Maar verwacht geen antwoord hierop, helaas.

 19. Sniper666

  Daarom moeten we van olie af als belangrijke energiedrager. We moeten z.s.m. zorgen dat we hier in Europa de energievoorziening (=infrastructuur) weer voor het grootste deel in eigen hand hebben. Goed voor alles en iedereen, en mogen de arabieren weer plaats nemen op hun kameel.

  1. Anna

   Sniper666. U wilt de Arabieren weer terug naar de woestijn. Dan is alles opgelost denkt u. We moeten met iedereen in de wereld samenwerken ook met SA. Dat wil niet zeggen dat we onze identiteit, normen en waarden moeten inleveren voor islamieten. Zij moeten ook hun eigen normen, waarden, religie en cultuur behouden. Wel in eigen oorspronkelijke landen en niet hier en in de VN de boel komen verzieken.

 20. Ni28

  Olie heeft nog veel meer waarde dan geweten. Olie maakt de ruggen van de politici flexibel. Dit soort organisaties als VN hebben hun tijd gehad. Iedereen, vriend en vijand is daar welkom en duidelijk missen ze het eigenlijke doel. De Russen en Chinezen met hun vetorecht blokkeren zowat alles en miskleunen zoals nu met Saoedi Arabië maken het niet geloofwaardig. Weg ermee!

 21. Anna

  VN is verworden tot een achterlijk, onderdanig en onderwerpend eisende instelling. Die blanken als racisten veroordelen. Niet alleen de olie. In SA kan het Westen voor miljarden hun wapens en oorlogsmaterieel kwijt. Ze hoeven daar met dat westers tuig maar op een knop te drukken en heel Europa is plat gebombardeerd. VS exporteert miljarden per jaar aan dat levensgevaarlijke land. Dan mogen ze natuurlijk nu de Europese vrouwen via de VN onderwerpen. Rusland krijgt de sancties aan hun broek. Wat is de wereld wreed.

  1. Sniper666

   @ Anna

   Door onze olie (en gas) verslaving zorgen we zelf voor een constante geldstroom naar landen als SA. Dat geld moet ergens blijven, dus verkoopt men hier wapens op grote schaal aan die landen, hetgeen weer negatief is voor de stabiliteit is in de wereld. We ondergraven zo onze eigen veiligheid. Het zorgt ook voor ongewenste vluchtelingenstromen uit oorlogsgebieden. Oorlogen die de strijdende partijen kunnen voeren m.b.v. oliegeld en wapens.

 22. corfo

  De VN, wéér zo’n praatgroepje voor veelal mislukte “politici” afkomstig van overal op de wereld. Ze kletsen als de besten maar handelen ? Ze veroordelen dit en dan weer dat, schiet niet op. Ze willen zelfs zwarte Piet verbieden, kun je nagaan wat een infantiel stelletje daar huist. Kosten : -tig miljoen per jaar. Opbrengst : nihil.

 23. rosmalen53

  fantastisch toch,zoiets hoor je die Baudet niet zeggen.
  Daar zijn ze ‘te netjes’ lees: te bang voor

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.