Bandiet Trump laat alleen Russische pers toe bij ontmoeting met Lavrov. Amerikaanse pers botweg geweigerd

Deze man is een schande voor Amerika, een schande voor het Westen en erger nog: een loophondje van Rusland.

De manieren waarop president Trump z’n eigen land blijft vergallen ten faveure van evil empire Rusland blijken vrijwel eindeloos. Nog geen dag nadat hij FBI-directeur James Comey op straat zette omdat hij bezig was met een onderzoek naar Trumps vermoedelijk strafbare banden met Rusland, kwam vanmiddag een tweede incident waaruit bleek dat Trump Moskou vermoedelijk hoger heeft zitten dan Washington D.C.: hij ontving de Russische minister van buitenlandse zaken Sergej Lavrov

Bij de ontmoeting met Lavrov mocht pers aanwezig zijn. Verder prima, maar er is was één probleempje: alleen Russische pers werd toegelaten. Amerikaanse journalisten werden door deze Poetinlover gewoon buiten de deur gehouden.

En dan krijg je dus dit:

hayes

Dit is natuurlijk echt volstrekt onaanvaardbaar. Niet alleen omdat Trump hier gewoon voor de zoveelste keer Rusland slaafs voortrekt op de Verenigde Staten, maar ook omdat het bepaald niet voor het eerst is dat Trump de persvrijheid in Amerika met de voeten schendt. Voor én na zijn verkiezing heeft Trump er keer op keer op keer blijk van gegeven helemaal niets op te hebben met journalisten die gewoon hun werk doen.

Het wordt zo langzamerhand eens tijd dat de Amerikanen deze oranje mafketel gaan afzetten via een zogeheten impeachment-procedure. Trump heeft niets met essentiële vrijheden, maar alleen met het onderdrukkende en misdadige Poetin-regime. Volstrekt ongeschikt om te dienen als president, dus.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

35 reacties

 1. DutchDropveter

  mmm.. Tim misschien heb je het toch mis, Rusland word gewoon al +50 jaar compleet zwart gemaakt, en jij bent blind gemaakt door de propaganda die je vanaf het moment dat je kon lezen door je strot geduwd hebt gekregen.

  Trump is gewoon klaar met de gekleurde pro clinton media die nog steeds denken dat zei machtiger zijn dan de Potus. Guess what? Je praat de waarheid of je komt in het rijtje van roddelblad terecht en die hebben zeer weinig te schrijven over de potus.

  Trump weet als geen ander hoe je dit soort journalisten compleet op de knieën gaat krijgen.

  Verder; op dat handje vol media dat nog wel normaal doet in de vs kun je ze beter maar allemaal buiten de deur houden, kun je direct bewijzen dat de Russische media zich wel aan de feiten en realiteit houd.

  1. Mees

   De ware aard van dropveter*** komt boven drijven.
   Persvrijheid zoals Erdogan en Poetin voorstaan, dat is je ware.

   1. Nederlandse_Patriot

    De vergelijking die u maakt tussen Trump en Erdogan/Poetin slaat werkelijk nergens op. Erdogan sluit journalisten op, doekt de oppositiekranten op en sleept mensen voor de rechter die hem bekritiseren of ridiculiseren, zoals die Duitse cabaretier. Over Poetin weet ik niet zoveel, dus daar kan ik geen gefundeerd oordeel over doen. Wat ik wel weet, is dat de persvrijheid daar ook niet 100% is. Doet Trump ook van dit soort dingen? Nee. Sterker nog, de media is over het algemeen best anti-Trump. Als Trump een dictator zou zijn als Erdogan, had hij de oppositie al lang opgedoekt.

    1. Skippybal

     Trump zit nog maar 100 dagen in het witte huis, het moet gezegd worden, hij is op de goede weg om juist dat te doen.

     Gelukkig dat Amerikaanse afgevaardigden en senatoren nog wel verantwoording afleggen aan hun kiezers, dus het gaat hem nooit lukken!

   2. DutchDropveter

    Niks ware aard, Als media je expres kapot willen hebben want andere politieke voorkeur dan ben je als journalist compleet de weg kwijt en kun je zo iemand gaan zien als gevaar voor de samenleving.

    Waar was de kritische media bij Obama de eerste 100 dagen? Juist je bent wel heel hypocriet om mij nu te betichten over mijn ware aard terwijl de feiten voor je snotneus liggen.

  2. Skippybal

   Dus Rusland wordt al 50 jaar zwartgemaakt?

   Ja, die Brezjnev….goede vent was dat.

   Vreemde ideeen heef tu.

 2. Ritter

  De media in de VS en daarbuiten hebben openlijk partij gekozen tegen Trump. Als sinds de verkiezingen waarbij de media openlijk partij voor Hillary heeft gekozen.

  Sinds de verkiezingen zijn de media bezig Trump te ondermijnen door het verspreiden van “nep nieuws’ over Trump

  B.v de vele verhalen in de NYT en Washingtonpost over vermeende samenwerking tussen Trump en de Russen. Tot nu toe geen enkel bewijs voor! (omdat het nooit is gebeurt)

  Of dat verhaal dat Trump “plasseks” had gehad. En compleet onzin verhaal wat verspreid werd door de media.

  Terwijl de media bezig is Trump te ondermijnen gaat Trump gewoon door met zijn beleid en met succes.

  O.a de werkeloosheid is op zijn laagste peil sinds 2007. Een mooi succes van Trump.

  Unemployment drops to 4.6%, lowest since 2007
  http://money.cnn.com/2016/12/02/news/economy/november-jobs-report/

  1. Ritter

   Nog een ander succes van Trump; de illegale immigratie is sterk afgenomen sinds Trump president is.

   Illegal border crossings decrease by 40 percent in Trump’s first month, report says

   http://www.foxnews.com/politics/2017/03/09/illegal-border-crossings-decrease-by-40-percent-in-trumps-first-month-report-says.html

   1. Skippybal

    “Nog” een succes, welk ander succes kunt u noemen dan?

   2. Skippybal

    Bij gebrek aan succes wilt u dat aan Trump ophangen?

    De man zit nog koud in het witte huis en u denkt dat Trump daar nu al voor verantwoordelijk is?

    Sommige mensen praten ook alles goed.

  2. Ritter

   “Voor én na zijn verkiezing heeft Trump er keer op keer op keer blijk van gegeven helemaal niets op te hebben met journalisten die gewoon hun werk doen.”

   Sorry Tim, maar dat is zulke grote onzin. Maar dat weet je ook wel.

   De z.g “mainstream” media in de VS ( en daarbuiten) hebben tijdens de verkiezingen openlijk hun steun uitgesproken voor Hillary en allerlei nep nieuws verhalen over Trump verspreid.

   Niet alleen hebben ze propaganda gedaan voor Hillary; ze hebben volgens openbare gegevens Hillary ook financieel gesteund.

   Na de verkiezingen hebben media zoals CNN ( ook wel Clinton Network genoemd) de New York Times en de Washington Post constant roddel verhalen verspreid over Trump over vermeende samenwerking met de Russen. Die verhalen werden zonder enige vorm van bewijs gepubliceerd met als doel Trump te ondermijnen.

   Nogmaals, tot nu toe is er geen enkel bewijs voor de bewering dat Trump zou hebben samengewerkt met de Russen.

   Still No Evidence of Collusion Between Russia and Trump Administration
   http://www.breitbart.com/big-government/2017/05/08/still-no-evidence-of-collusion-between-russia-and-trump-administration/

 3. Two Ravens Black Kettle

  Ben het soms eens met Trumpie, soms niet

  Toen hij Assad bombardeerde was hij het spoor bijster
  Thumbs down

  Trump laat geen Fake News organisaties toe
  Good for him !
  Thumbs up

  Nog beter nieuws
  Trump gaat de dappere Koerden bewapenen zodat ze zich kunnen beschermen tegen de agressors Isis, Al-Qaida en Turkije.
  Weer een pluim !

 4. Kritiekaster

  Het ziet er naar uit dat Trump volledig klem zit. Hij heeft nu in paniek Comey ontslagen, waarschijnlijk omdat die nu op het punt staat veel belastend materiaal over zijn samenwerking met de Russen in de verkiezingscampagne boven water te krijgen. De vergelijking met Nixon die met de rug tegen de muur de openbare aanklager die hem vervolgde ontsloeg dringt zich op.
  Het wordt steeds duidelijker dat hij de verkiezingen op onrechtmatige wijze heeft gewonnen.

  Dat gaat dus niet lang meer duren voordat de Republikeinen er de stekker uittrekken.

  1. Beukman

   @Kaster
   Als ik het wel heb, gaat Comey morgen gewoon getuigen.
   Tenzij hij voor die tijd overlijdt, uiteraard.
   Hij is aan niemand nog verantwoording schuldig. Van zijn voormalige ondergeschikten, die reden hebben om pissig te zijn op Trump, kunnen we verwachten dat ze de komende tijd nog wel het een en ander gaan lekken.

   1. Kritiekaster

    @Beukman,

    Dat Comey morgen losgaat betwijfel ik. De man is akelig rechtlijnig onkreukbaar, op het autistische af, en bovendien zeer eigengereid en niet begiftigd met een goed ontwikkelde politieke sensitiviteit. Die blijft geoon doorpraten als een apparatsjik.
    Ik denk wel dat het apparaat nu zo gefrustreerd is dat het, zoals je zegt, zo lek is als een mandje.
    Dit door een olifant bewoond kaartenhuis kan volgens mij niet lang meer standhouden.
    Wat voor Trump ook niet meehelpt is dat zijn approval ratings heel laag zijn en met de dag verder wegzinken met als gevolg dat veel Republikeinen moeten vrezen voor hun herverkiezing. Dat is bijna een garantie voor muiterij.

    1. Guus Geluk

     “Wat voor Trump ook niet meehelpt is dat zijn approval ratings heel laag zijn en met de dag verder wegzinken met als gevolg dat veel Republikeinen moeten vrezen voor hun herverkiezing. Dat is bijna een garantie voor muiterij.”

     Trump heeft zijn succes ook enkelt te danken aan het populisme. Bij al de voorgaande verkiezingen, ging het nog vooral om de inhoud, maar die luxe hadden we in 2016 niet meer.

     1. swetsnek

      hahahahahah valt me nog mee van jou

  2. Ritter

   Kritiekaster

   “Het wordt steeds duidelijker dat hij de verkiezingen op onrechtmatige wijze heeft gewonnen.”

   Er is geen enkel bewijs dat Trump met de Russen heeft samengewerkt. Zelfs Clapper heeft dit meermalen gezegd.

   De media , die Trump constant ondermijnen, verspreiden deze mantra. Zonder enig bewijs.

   De Hillary emails die Wikileaks heeft gepubliceerd tijdens de verkiezingen en die vol stonden met schandalen over Hillary zijn door de media ( die Hillary steunen) nauwelijks gepubliceerd en hebben geen invloed gehad op de uitslag van de verkiezingen.

   Er is een nieuwe peiling gehouden. En daaruit bleek dat de kiezers opnieuw voor Trump hebben gekozen en niet voor Hillary.

   Veel Amerikanen weten hoe vijandig de media zich gedragen tegenover Trump en vertrouwen de media niet meer.

   Poll: Trump Would Beat Hillary Again in a Rematch, Democrats Seen as More Out of Touch
   https://townhall.com/tipsheet/guybenson/2017/04/24/poll-trump-would-beat-hillary-in-a-rematch-democrats-seen-as-more-out-of-touch-n2317091

   1. Kritiekaster

    Met deze zeer onbetrouwbare bron maak je jezelf niet bijzonder geloofwaardig, Ritter.

    http://rationalwiki.org/wiki/Townhall.com

    1. Ritter

     Kritiekaster

     Townhall is betrouwbaar; dat kan in niet zeggen van het linkse “rationalwiki” die andere sites ter rechterkant van het politiek spectrum demoniseert.

     Overigens is de peiling niet door Towhall gehouden maar door de linkse Washington Post en ABC News.

 5. Ni28

  De media hebben het goed verbruid bij Trump. Of dit handig was staat te bezien zeker i.v.m. het ontslaan van de FBI baas Comey op dezelfde dag. Trump zijn vijanden kunnen hiervan conclusies trekken. Dit had Trump zelf kunnen bedenken. Niet handig.

  1. Ritter

   Ni28

   Ook de Democraten hebben zich in het verleden uitgesproken om Corney te ontslaan. Nu Trump het heeft gedaan zijn ze ineens 180 graden gedraaid.

   Zowel de Democraten als Republikeinen zagen Corney als incompetent. Ook bij de FBI was er onvrede over Corney.

   Exclusive–James Comey ‘Threw the Reputation of the FBI Under the Bus,’ Says Bureau’s Former Assistant Director
   http://www.breitbart.com/big-government/2017/05/10/exclusive-james-comey-threw-the-reputation-of-the-fbi-under-the-bus-says-bureaus-former-assistant-director/

   1. Isolde

    De Democraten hadden veel moeite met Comey maar het is zeer ongeloofwaardig dat Trump uitgerekend op dit moment Comey ontslaat op grond van de kritiek van de Democraten. Dat gelooft geen hond.

    1. Ritter

     Isolde

     Trump heeft niets te vrezen. Er is geen samenwerking met de Russen geweest. Als dat wel was geweest hadden de media daar allang het bewijs voor gevonden.

     Maar de media zijn nog steeds gefrustreerd dat hun kandidaat (Hillary) heeft verloren en blijven roddels verspreiden dat er enige samenwerking was tussen TRump en de Russen.

     Corney was incompetent en velen ( zoals Democraten, Republikeinen als ook FBI personeel) vonden dat Corney moest opstappen.

     Napolitano: Comey ‘Demeaned’ FBI’s Work, ‘Undermined Their Integrity’
     http://insider.foxnews.com/2017/05/09/fbi-director-james-comey-fired-judge-andrew-napolitano-responds-donald-trump

     1. Guus Geluk

      Foxnews, Breitbart en de Wahington Post zijn rechtsconservatieve platforms, @Ritter.

 6. Guus Geluk

  Trump laat alleen pers binnen die de Poetin welgevallige informatie propageert en publiceert. Waarvan akte.

  1. Onderzoekt alles

   Guus Geluk,
   Heeft u de dagelijkse witte huis persconferentie wel eens gezien? Ik wel en die journalisten zijn die meest asociale en arrogante lui die er maar zijn. Ze stellen bijna elke dag dezelfde vragen over de vermeende Russische connectie, waar helemaal geen bewijs van is. Ze stellen bijna nooit eens vragen over beleid en inhoud. Altijd van die irritante gotscha vragen!

   President Trump probeert de relatie te herstellen, die de Amerikaanse media, de democraten en president Obama al maanden verder aan het vernagelen zijn. Hij wil een goede band proberen op te bouwen. Dus mooi opzouten met die onruststokende journalisten die alleen maar bezig zijn met zogenaamde Rusissche complotten. En dan durft u Breitbart onbetrouwbaar te noemen. Haal die harses van u eens uit het zand man.

   1. Guus Geluk

    Breitbart is de spreekbuis van Trump, @Onderzoekt alles. De oud-topman van deze rechtspopulistische- en conservatieve blog functioneert inmiddels als adviseur in het Witte Huis. Ik zou alles wat deze website schrijft met een hele grote korrel zout nemen.

    De journalisten willen inderdaad weten hoe het met de Trump/Rusland-connectie zit, maar dat lijkt me logisch. En juist in het belang van herstel van vertrouwen, is het goed als Amerikaanse journalisten aanwezig zijn bij het bezoek van Lavrov.

    Waarom zou Obama de relatie hebben getroubleerd? Over het algemeen is hij uiterst hoffelijk gebleven, ondanks dat Trump van plan is zijn levenswerk te vernietigen. De relatie met de Democraten was al slecht, maar dat is gewoon logisch. De PVV is ook geen vrienden met de PvdA.

    1. Ritter

     Guus Geluk

     De z.g mainstream media zijn de spreekbuis van de Democraten. Tijdens de verkiezingen kozen ze (vaak openlijk) partij voor Hillary en spraken zich uit tegen Trump. En nog steeds proberen deze media Trump te ondermijnen door het verspreiden van “nep nieuws” over Trump.

     Breitbart belicht meer de kant van Trump en laat het nieuws van een andere kant zien.

     Tot nu toe hebben de media geen enkel bewijs kunnen vinden dat TRump met de Russen heeft samengewerkt. Omdat het natuurlijk nooit is gebeurt. Net zo min als het verhaal dat Trump “plasseks” zou hebben gehad. Dat was ook een roddel verhaal dat door de Trump hatende media is verspreid.

     Buchanan: Bannon Is ‘Right’ — Media Is the Opposition Party Trying to ‘Bring Down Trump’
     http://www.breitbart.com/video/2017/05/10/buchanan-bannon-right-media-opposition-party-trying-bring-trump/

     1. Guus Geluk

      De media zal wel enigszins partijdig zijn, @Ritter, maar dat is Breitbart ook. Het punt is dat je Breitbart niet als primaire nieuwsbron moet hanteren. Ik lees altijd alle media (+ blogs als DDS en bladen als Elsevier) en probeer uit al de stukjes informatie, een beeld te distilleren

 7. Kodi

  Hoe meer al diegenen die menen zich te kunnen blijven wanen in een zekere comfort zone door hun Trump te bashen van de daken te blijven gillen voor alles en iedereen die het maar horen wil, hoe meer Donald Trump op de juiste koers afstevent. Waarvan akte.

  1. corfo

   Kodi.
   Zéér juist.
   Die gasten blijven gillen totdat ze van het dak vallen !
   Waarvan akte.

 8. Kodi

  De tijd zal steeds meer en meer Donald Trump in het gelijk gaan stellen en de linkse laster en leugens achterhalen.

 9. Kodi

  Even een luchtje opsnuiven van het handelen en wandelen van de in die media zo bejubelde Clinton:

  President Clinton fired his FBI director on July 19th, 1993, The Day before Vince Foster was found dead in Marcy Park.

  https://pbs.twimg.com/media/C_i-4d9UQAQWRZX.jpg

  https://pbs.twimg.com/media/C_eXD1sW0AAdDL6.jpg

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.