Donald Trump: “De nepnieuws media haten het dat ik Twitter gebruik omdat ze de waarheid niet willen horen!”

The Donald is terug in de VS. En dat zullen de media weten ook.

Tijdens zijn reis naar het buitenland bleef het redelijk stil op de Twitter-account van Donald Trump. Niet zo gek natuurlijk, hij had dan ook heel veel te doen. Zo deed hij een oorlogsdans in Saoedi-Arabië, haalde hij de banden aan met Israël, en vertelde hij Duitsland dat het “slecht, heel slecht” is. Meneer was dus hyperactief.

Nu hij terug is in Washington heeft Trump duidelijk meer tijd. Het gevolg is dat hij weer eens helemaal losgaat op het mediakartel. Of, zoals hij ze noemt, “de Nep Nieuws Media.”

Gisteren was Trump ook al bezig. Toen stelde hij dat de “Nep Nieuws Media” verhalen en bronnen “verzinnen” in een poging om hem te beschadigen. In zijn tweets van vandaag komt hij daar niet op terug, maar hij pakt ze dus wel weer aan omdat ze tegen zijn Twittergebruik zouden zijn omdat ze niet willen dat hij kiezers “de waarheid” kan vertellen over wat er zoal gebeurt in het Witte Huis.

Wat dat laatste betreft heeft Trump goed nieuws. Hoewel de media er weinig aandacht aan schenken gaat het prima met zijn plannen om belastingverlagingen door te voeren:

Dat is toch het merkwaardige van de gang van zaken in Amerika op dit moment. De linkse media hebben het de hele dag door over “RussiaGate”: Trump en/of zijn adviseurs zouden mogelijk samen hebben gewerkt met de Russen om de verkiezingsuitslag te beïnvloeden. Daar is nog geen enkele vorm van bewijs voor gevonden, maar ze blazen ieder verhaal over die zaak wel zo erg op dat je zou zweren dat er al minstens tien mensen veroordeeld zijn wegens verraad.

Ondertussen gaat Trump gewoon door met het regeren van zijn land. Hij haalt Amerika vrijwel zeker uit het Parijse klimaatakkoord, is bezig om de immigratieregels te veranderen, zorgt voor een ander zorgstelsel en, oh ja, is ook nog eens hard aan het werk om de belastingen te verlagen. Maar dat wordt allemaal genegeerd door de oude media; ze lijken niet eens te beseffen dat hij op elke mogelijke wijze breekt met het beleid van Obama. Ze zijn zo geobsedeerd met ‘Rusland, Rusland, Rusland,’ dat ze helemaal vergeten om zijn daadwerkelijke daden onder een vergrootglas te leggen.

Voor Trump is dat natuurlijk wel zo lekker. Nu kan hij het ‘gevecht’ aangaan over Rusland, terwijl hij zijn plannen allemaal relatief eenvoudig kan doorduwen, aangenomen dat Republikeinen in het Congres hem steunen. Laat die hyperventilerende Democraten en hun vriendjes in de media maar obsederen over Rusland; Trump lost ondertussen snel — en onder de radar — zoveel mogelijk van zijn verkiezingsbeloften in.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. Paaldanseres

  GO TRUMP… Let the lefties and the dishonest MSM smell a “poepie”.

 2. Ritter

  Trump heeft volkomen gelijk dat hij Twitter gebruikt.

  Trump gebruikt Twitter om zo direct met zijn supporters te communiceren en zo de leugens van de Trump hatende media te corrigeren en te praten over zijn beleid.

  Dat kunnen de media niet verkroppen en vallen dus zijn gebruik van Twitter aan. Want de media hebben door dat Twitter gebruik van Trump het alleenrecht van beeldvorming verloren.

  Onder Obama was het niet nodig omdat verreweg de meeste journalisten van de gevestigde media Obama supporters zijn. De media waren onder Obama een verlengstuk van de Obama propaganda.

  Helaas gedragen de meeste “journalisten” zich als anti-Trump activisten en moet Trump Twitter gebruiken om vele leugens die de media over hem verspreiden te corrigeren en over zijn beleidspunten te praten.

  Off Topic.

  CNN is helemaal doorgeslagen. Nu beweert CNN dat moslims hebben bijgedragen aan de stichting van de VS.

  CNN is ook de zender die aan leden van met Hamas verbonden CAIR een groot platvorm bied.

  CNN’s W. Kamau Bell: Islam Part of America’s Founding
  http://www.breitbart.com/big-journalism/2017/05/29/cnns-crusade-declare-islam-part-americas-founding/

 3. Heemst

  Trump is de komende tijd alleen nog bezig met overleven. Dat zal niet lukken maar hij er het komend jaar mooi zoet mee.
  De flapdrol zet Amerika volledig voor lul maar elk volk krijgt de president die het verdient.

  1. Nasrani

   Hij heeft de NAVO aan het betalen gekregen, israel weer als bondgenoot op de kaart gezet, de palestijnen duidelijk gemaakt dat ze voor hem absoluut niet meetellen, een coalitie gesmeed tegen Iran, kortom goed werk in zeer korte tijd.

  2. Ritter

   Heemst

   Het was een zeer succesvolle reis. Iets wat de media niet kunnen verkroppen.

   “Trump wil duidelijk maken dat het de moslimwereld is, niet de Verenigde Staten, die het voortouw moet nemen bij het terugdringen van het islamisme. Onlosmakelijk verbonden aan die boodschap is het feit dat de Verenigde Staten geen democratie gaat brengen aan de wereld als deel van haar contraterrorisme-strategie – een belangrijke afwijking van de strategische pogingen van de Bush-regering om democratisch bestuur te vestigen in Irak en Afghanistan. Trump benadrukte herhaaldelijk dat de Verenigde Staten er niet zijn om “te onderwijzen” of “mensen te vertellen hoe te leven”.

   Trump wil duidelijk maken dat Amerika niet tot taak heeft de wereld op Amerika te laten lijken. Hoewel democratie binnen bereik van sommige landen kan komen en gunstig voor hen kan zijn, kan dat niet van buitenaf worden opgelegd. Terwijl hij opnieuw het commitment van Amerika aan zijn bondgenoten en aan de strijd tegen islamitisch terrorisme benadrukte. zei Trump dat de VS “geleidelijke hervorming – niet plotselinge interventie” wil.”

   https://opiniez.com/2017/05/28/42799/

 4. Sniper666

  Laat hem maar lekker schuiven. Eens zien waar het heen gaat.

 5. HaZ

  Voor de democraten en de MSM is er maar een uitspraak: Trump has to go,dead or alive !

 6. Lex

  Laat Trump inderdaad maar lekker schuiven.

  Het is een doorzetter een taaie rakker, die op zijn manier ondanks de machtige linkse media kartel zich weinig aantrekt van hun vuilspuiterij.

  Laat trump maar lekker schuiven hij heeft inmiddels wel door hoe het zootje daar in elkaar steekt.

  En hoe hij er mee moet omgaan.

 7. Skippybal

  Aandoenlijk dat vertrouwen in een man als Trump hier.

  In de jaren ’90 was ik helemaal gek van Bolkestein, hij zei wat ik dacht….
  Toch ben ik kritisch gebleven en terecht! de belastingen zijn nog steeds te hoog, de
  subsidies bestaan nog….

  Sorry hoor, maar hier zitten toch wel een paar willoze stumpers heel dom uit hun nek te kletsen.

  1. Nasrani

   Klopt, je bent er een groot voorbeeld van.

 8. Ni28

  Als de MSM deden hun werk zoals hoort, correct dus ondanks partijdigheid, zou het veel rustiger zijn. Onze media papegaaien alleen kranten na die tegen Trump zijn gekant. Steeds meer mensen beseffen dat en zoeken het nieuws elders. Jammer dat het moet in het “vrije westen”.

  1. Skippybal

   en dat is ook weer waar, de kranten scheuren het nieuws zo uit de telex van de persbureaus en plempen het in de krant.

   Probleem is dat de alternatieve nieuwsmedia alleen ongecontroleerd, eenzijdig nieuws verspreiden.

   hoor en wederhoor is verder weg dan ooit en mensen willen blijkbaar ook niet meer even nadenken.

   1. Sniper666

    @ Skippybal

    Het is wel waar dat alles snel moet en oppervlakkig in de huidige pers. Daarbij gaan waarheid en enige diepgang verloren.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.