Haha, genant voor homofoben die homoseksualiteit ‘onnatuurlijk’ vinden: twee mannengieren brengen jong groot

Oei! Daar gaat weer een argument van degenen die het homohuwelijk stuk willen maken omdat homoseksualiteit zogenaamd ‘onnatuurlijk’ zou zijn. Juist ja: het is zóóó enorm onnatuurlijk dat zelfs roofvogels er aan mee doen.

Dat tegenstanders van het homohuwelijk zich aan de verkeerde kant van de geschiedenis bevinden, is al een tijdje duidelijk nu het homohuwelijk aan populariteit wint – niet alleen in Europa en Noord-Amerika, maar ook in Azië en Latijns-Amerika. De homofobe jankers die beweren dat gelijkwaardige mensen geen gelijkwaardige behandeling verdienen, sterven net zoals de voorstanders van de apartheid langzaam uit.

Terecht, natuurlijk, want boze homofoben die hun intolerantie met argumenten proberen in te kleuren, komen ze er altijd op uit dat homoseksualiteit ‘onnatuurlijk’ zou zijn. Dat gaat dus vandaag aan diggelen:

“Voor het eerst zorgt een koppel mannelijke vale gieren voor een kuiken in Artis. De mannetjes zaten afwisselend op het nest en zorgen samen voor het jong. De afgelopen weken zijn twee eieren uitgekomen in de gierenvolière. Het is voor het eerst in vijf jaar dat in Artis vale gieren uit het ei zijn gekomen.

Het jong waar de twee mannelijke gieren voor zorgen komt uit een ei dat op de grond in de volière was gevonden en in de broedmachine werd gelegd.  Ondertussen had het mannenkoppel gebouwd aan een nest op de rots in de gierenvolière. Daarom werd besloten het ei uit de broedmachine te verplaatsen naar het nest van het mannetjeskoppel, waar beide mannen het ei afwisselend bebroedden tot het uitkwam.”

Dus: mocht u vandaag nog een homofoob tegenkomen. Wijs dan naar hem met je wijsvinger, en lach hem dan heel hard uit. De natuur – en wie is er nu groter dan de natuur? – lacht dan met u mee.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. Sniper666

  Ja hoor alles kan! In Frankrijk kan een motherfucker president worden, hier hebben we een homo als mp, in Duitsland een communist als kanselier, alles kan!

 2. corfo

  Ik vrees dat de twee mannelijke gieren nu alsnog gedood worden door een gier uit noord Afrika !!

 3. van Urk

  Bij sommige vogelsoorten is het mannetje die de eieren uitbroedt. Bij de Vale Gier is het bekend dat beide ouders de eieren uit broeden (een soort van wisselwacht). Deze mannetjes hebben dit soort broedgedrag genetisch mee gekregen om als taak elkaar af te lossen tijdens het broeden van een ei. En dan maakt het niet uit wat het geslacht van de volwassenen is. Het zou wat anders zijn als deze mannetjes daadwerkelijk met elkaar gingen hokken.

 4. WWW

  Ik ben niet homofoob, maar die homopropaganda komt me mijn neus uit.
  Het begint al heel jong, kleine kinderen worden al via school en de televisie verschrikkelijk geindoctrineerd.

  1. Sniper666

   @ WWW

   Prima voorbeeld is die VARA puppet Paul de homoLeeuw die telkens weer wordt opgediend op het NPO policor propaganda kanaal (op onze kosten).

 5. Nasrani

  Sterk artikel, geen speld tussen te krijgen. Het bewijs dat homogedrag gewoon normaal is. LOL.

 6. Babaji538

  Een adelaar, een havik vliegt hoog in de lucht,
  tussen zon en de wolken.
  Zij kijkt neder op de aarde,
  maar zal alleen een prooi nemen,
  nodig tot haar voeding.
  Petra Hermans

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.