Islamiserende NOS doet het weer hoor: ‘In Londen zijn hoofddoekjes bij de politie doodnormaal!’

De discussie is losgebarsten over hoofddoekjes bij de Amsterdamse politie, en natuurlijk kan het geen verrassing zijn aan welke kant onze fijne staatsomroep staat.

Donderdag werd bekend dat de politie in Amsterdam het wil gaan toestaan hoofddoekjes te dragen tijdens de werkzaamheden van haar agenten. Waarom? Nou gewoon, omdat allochtone (lees: islamitische) Amsterdammers anders geen zin hebben om bij de politie aan de slag te gaan. En dat is natuurlijk een enorme ramp!

Diversiteit is namelijk geen leuke – of minder leuke – bijkomstigheid voor het korps daar: men heeft het tot een echt doel gemaakt. De politie moet divers zijn: niet omdat dat onze straten nou veiliger maakt, maar gewoon om die diversiteit op zich. Omdat het kan. Allemaal ontzettend logisch dus, en in die tactiek past natuurlijk perfect het nieuwe voorstel om religieuze symbolen niet langer te weren bij de ordebewaarders.

Alle religieuze symbolen? Nee, natuurlijk niet!

Diversiteit hoeft immers enkel van één kant te komen: de nieuwkomers. De mensen die hier al waren genieten immers van een onmeetbaar groot privilege, en hebben dus geen enkel recht van spreken. En al helemaal niet het recht een keppel of kruisje te dragen. Ah, wat logisch allemaal weer. Misschien komt dat wel gewoon omdat christenen, joden, hindoes en eigenlijk alle andere gelovigen niet telkens beweren dat ze gediscrimineerd worden. Ik roep maar wat hoor.

Wie in ieder geval wél zit te smullen van dit voorstel is onze fijne staatsomroep, de NOS. Die zijn meteen gaan graven om met landen op de proppen te komen waar je wél een verhullend iets mag dragen als agent. Daarbij kwamen ze tot de schokkende conclusie dat Turkije zowaar niet lastig doet over hoofddoekjes – goh! – en dat Londen ook al ten prooi is gevallen aan de diversiteitsmania, al zouden ze dat woord zelf natuurlijk nooit in de mond nemen bij de linkse redactie daar. “Doodnormaal” noemt men het, wat natuurlijk wel wat zegt over hun standpunt ten opzichte van het Nederlandse debat. Niet dat we daar dit nieuwe artikel voor nodig hadden: het is nou niet alsof dit de eerste keer is dat ze zich aan de kant van de islamiseringsfans scharen.

En dat is simpelweg een enorm probleem. Hoewel steeds meer mensen inzien hoe verschrikkelijk partijdig dat medium is, halen hordes Nederlanders nog steeds hun informatie daarvandaan in de veronderstelling dat ze ‘objectief nieuws’ lezen en kijken. Voor die mensen komt de waarheid misschien hard aan: objectieve berichtgeving bestaat niet, wat sommige media in linkse hoeken je ook proberen aan te smeren. En al helemaal niet bij de NOS!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. Paul

  Inderdaad dood normaal voor een doodcultus

 2. Sniper666

  Logica van de NOS.. Als ze in andere landen van de brug springen moeten wij dat ook maar doen. Zet Annechien maar een kopvod op. Eens zien wat ze reacties zijn.

 3. DutchDropveter

  De NPO altijd zo heerlijke afspiegeling van de samenleving toch? dat was toch het basis doel? Daarom hebben we nu ook zwarte presentatoren. Maar de meerderheid wil geen hoofddoeken bij overheidsfuncties want; kan voor de blanke Nederlander afstotend zijn om überhaupt nog aangifte te doen…

  Wil de NPO / NOS een tip geven willen jullie je soepsidie behouden? ga dan vooral zo door met deze smerige propaganda… Ik ben nog steeds bijzonder geïnteresseerd naar het verhaal van Tarik maar dat is natuurlijk doofpot duizend zoveel.

 4. Paaldanseres

  En hier hoor je de NOS, dan weer niet over.
  Zo rolt de politie in Islamsterdam…
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/05/taptopic_1.html

  1. HaZ

   Idd een beerput van jewelste, die wel weer omgetoverd zal worden in een doofpUt.

 5. nienke

  Gisteren, natuurlijk bij Pauw een moslima die zich verbaasde dat er geen hoofddoekjes bij
  de politie gedragen mogen worden.
  Zij was constant aan het woord, luisterde niet eens wat er gezegd werd en dramde maar door.
  Dit doordrammen om hun zin te krijgen wijst al op totaal GEEN enkel respect te hebben voor de Ned. wetten, normen en waarden.
  Markouche had ook zijn mening hierover, natuurlijk was het schaap in wolfkleren er helemaal mee eens.
  Wat zal het een rotzooitje worden bij de politie, keppeltjes, kruisjes, hoofddoeken en dat zal mekaar niet in de haren vliegen, lijkt me stug.
  Het is al een rotzooi bij de politie maar dan zal het 10 keer erger worden.
  Kappen met deze waanzin.
  In Engeland is het al een klote zooitje hele delen van Engeland hebben ze al de sharia, willen wij het ook zover laten komen?
  Geef nu eens geen gehoor aan deze doordrammers, je kunt bij de politie als moslim ZONDER hoofddoek dames.
  Wij leven in Nederland en niet in een islam land, respecteer dat nu een keertje.
  En anders!!!! in een moslimland bij de politie, zelfs een boerka is toegestaan, ook erg leuk dames.

  1. van Urk

   Mag een fundamentele moslima wel met een mannelijke collega in een politieauto op patrouille gaan? Of moet hier ook weer speciaal aandacht aan besteedt gaan worden.

 6. joost2

  Heel goed opgemerkt en ook geanalyseerd van DDS !

  Natuurlijk was onze linkse NPO journaal er als de kippen bij om de situatie in Engeland, waar de politie wel hoofddoeken mogen dragen, in de meest positieve zin als “nieuws” te brengen. Heb mij geërgerd aan die eenzijdige interviews.
  Maar Engeland is al honderden jaren, krachtens gemene best overeenkomsten, een compleet immigratie land. De migranten die daar gekomen zijn, spreken allemaal perfect Engels en voelen zich vanaf het eerste moment ook bij het verenigd koninkrijk betrokken.

  In Nederland blijven Marokkanen- Marokkanen en Turken blijven Turken.
  De grote meerderheid heeft niks met ons land, ja we alle lusten natuurlijk.
  Het linkse journaal is ziende blind en horende doof.

  Interviews uit landen zoals: Duitsland, Denemarken, Zweden, Zwitserland en eigenlijk de meeste landen in Europa denk ik , waar het NIET mag, ontbraken natuurlijk!

  Het geeft die eenzijdige, partijdige en ook altijd socialistische manier van journaal maken weer, waardoor we in dit land altijd eenzijdig, naar hun genoegen, worden geïnformeerd.

  Voor mij is het NPO journaal weer eens helemaal “door de mand gevallen”.
  Wie veegt deze Augiasstal daar eens schoon?

   1. Ni28

    Een geweldige artikel!

 7. zomaar

  en wat wil de nos hiermee aantonen , dat een tulband bij de politie daar ook normaal is , dat een christen opvallend een kruisje mag dragen , enz, enz .

  nu dat mag hier dus niet!!, zeker niet in islamerdam !!!.

  ooit is een christelijk buschauffeur , verboden om een ketting met daaraan een kruisje te dragen tijdens zijn werk , dit was aanstootgevend voor de moslim passagiers die instapte .

  dus de nos wil ons duidelijk maken dat wij richting sharia wetgeving gaan !.

  1. HaZ

   Tsja, dan kunnen de boze blanke oudere dienders natuurlijk niet achterblijven en ook maar een adviseur in de arm nemen, teneinde het uniform uit te breiden met een witte KKK puntmuts met twee gaten voor de onontbeerlijke zonnebril.

 8. Anna

  NOS haalde er een Amerikaanse staat bij waar een moslima een hoofddoek mocht dragen bij de politie. Wat ze er niet bij vertelden was het feit dat in ons kleine Nederland evenveel moslims wonen dan in de VS. Trouwens het is niet in de VS toegestaan maar in een van hun 50 staten.
  PvdAer moslimbroederschap Marcouch brak gisteravond bijna heel Nieuwsuur af met zijn hoofddoek verdediging. Het is wéér de PvdA.In Amsterdam wéér de PvdA. Hier mocht Elatik bij de politie directeur spelen met als vergoeding 12.000 per maand. Een agent verdient er 2.000. Verschil moet er wezen bij de PvdA en politie.

  1. Sniper666

   @ Anna

   Laten we het daar eens over hebben. Hoe kan die Elatik met 12K per maand naar huis gaan? Wie heeft dat geregeld? Follow the money, please ga er eens achteraan!

 9. Domtoren52

  De NOS werkt altijd in naam van de regering. Als Rutte zegt…Spring, vragen ze bij de NOS..hoe hoog ?
  Het is trouwens niet zo best om moslims e.d. bij de politie te hebben, want die handelen net als Boa’s. Ze kijken de andere kant op als er iets aan de hand is met landgenoten. Voorbeeld. Op winkelcentrum in Utrecht lopen Marokkaanse Boa’s. Ze bekeuren enkele westerse ouderen. Vervolgens komt er op hetzelfde tijdstip enkele bontlarven aanrijden op scooters en je kan elke dag de klok erop gelijk zetten, precies op dat moment moeten ze plots terug naar kantoor voor administratief werk te vervullen. Die bontlarven rijden nog net niet hun scooter de AH in, maar men durft niets tegen die die zgn kansparels op te treden. Dus zo zal het ook gaan tussen scootertuig en hun landgenoten in een Nederlands politieuniform

 10. Ni28

  En de VVD weigert de enige partij met welke zij de islamisering halt kunnen roepen bij de formatie te betrekken. Dat betekent dat de VVD de islamisering gewoon goed vindt. De VVD kan zich net zo goed opheffen. Het is duidelijk dat Wilders in deze coalitie lang niet alles kan doen wat hij roept maar net genoeg om Nederland te redden. Dat zouden Rutte en Buma moeten beseffen. Een coalitie zonder Wilders zal hier niets aan doen in tegendeel het wordt erger.

 11. corfo

  Het interesseert mij geen ene moer wat de agenten in Engeland dragen, wat heb ik daar mee te maken ? Wij leven in Nederland en niet in Engeland.
  In India lopen agenten met een kogelwerende tulband, moet dat straks in óns land ook worden toegestaan ? Nederland is o.l.v. onder andere Pinokkio Rutte, Asscher enz. afgegleden tot een zéér bedenkelijk niveau en zal vermoedelijk niet meer te redden zijn uit de grijpgrage klauwen van Allah en consorten. Met “hatelijke dank” aan de linkse “weldoeners”.

 12. Ngatimoto

  Kijk even bij deze link uit Marokko. Hopelijk kijkt iemand van de Amsterdamse politie en vooral dat doorgedraaide vrouwtje daar met haar kijk mij eens demonstratie hoofddoek even goed.https://www.moroccoworldnews.com/2014/11/143892/morocco-female-police-officers-join-motorcycle-unit/

  1. toetssteen

   @Ngatimoto
   Nice!!

 13. blanke slaaf

  Tja…. misschien daar wel….. Maar hier niet….

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.