Thierry Baudet trolt GroenLinks: neemt flesjes water mee naar de Tweede Kamer

Een grappig bericht op Twitter. De onderhandelingen met GroenLinks zijn net stukgelopen en Thierry Baudet speelt hier handig op in.

De rechtse partijen staan gigantisch ver van GroenLinks af als het gaat om het klimaat.  De onderhandelingen tussen VVD, CDA en aan de andere kant GroenLinks en D66 zijn niet voor niks stukgelopen. Denk aan de verpakkingsheffing en de vleestaks die GroenLinks wil invoeren. Politiek leider Thierry Baudet van Forum voor Democratie speelt hier vandaag op een leuke manier op in:

 

GroenLinks is tegen de verkoop van flesjes water in het gebouw van de Tweede Kamer. Toen Jesse Klaver nog jonger was pleitte hij namens GroenLinks al voor gratis water kraanwater in restaurants en café’s.

Jesse Klaver lijkt zich vandaag te beseffen dat hij zijn hand heeft overspeeld in de onderhandelingen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. buitenbeentje

  Klaver zal wel uitgegaan zijn van het aloude GL adagium: Wij hebben altijd gelijk en iedereen die het niet met ons eens is is een fascist. Toch durfden de andere partijen het niet met hem eens te zijn.

 2. Isolde

  Bauxiet toont opnieuw niet een serieuze politicus te zijn.

  1. Nederlandse_Patriot

   Onzinnige reactie. De man haalt een grap uit. Wat een ramp, een politicus met humor.

 3. Ben Zine

  https://www.theguardian.com/environment/2017/may/15/38-million-pieces-of-plastic-waste-found-on-uninhabited-south-pacific-island
  Het verbaast me dat het milieu en het klimaat zaken zijn die altijd door links worden aangekaart en door rechts niet helemaal serieus lijken te worden genomen. Het feit dat op DDS over ,,klimaatgekkies” wordt gesproken zegt genoeg, terwijl we toch echt allemaal, zowel links als rechts, op den duur de gevolgen zullen ondervinden van het feit dat deze planeet op zo’n onchristelijke manier wordt vervuild en uitgewoond. Lees svp bovenstaand artikel, dan is het niet zo’n verkeerd idee dat Groenlinks het gebruik van plastic waterflesjes aan banden wil leggen, om maar eens een voorbeeld te geven.
  Rechts zou veel groter en sterker worden als ze ook van het milieu en het klimaat serieuze issues zou maken en daarmee het gras voor de voeten van links zou wegmaaien. Onbegrijpelijk dat ze dat bij FvD niet inzien, het is een kans voor open doel.

  1. Skippybal

   Uitstekend gezegd Benzine, klimaat en milieu gaan ons allen aan.

   Maar ik begrijp het wel, GL doet vreselijk belerend, ofschoon ze wel een punt hebben.

   Dat wij het beste GRATIS drinkwater in de wereld hebben, is iets om trots op te zijn. lekkerder en beter dan vieze plastic flesjes.

   1. Isolde

    Inderdaad, Groenlinks blijkt met hun politiek van duurzaamheid hun tijd ver vooruit te zijn geweest.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.