Extreemrechtse groepering Pegida bekent kleur: poepbruin

Extreemrechtse groepering Pegida bekent kleur: poepbruin

De Nederlandse afdeling van de extreemrechtse groepering Pegida komt op zondag 18 juni naar Enschede. Dit kondigde de beweging aan op hun website. Het protest zal plaatsvinden op de Oude Markt.

De griezelige beweging Pegida maakt zich zorgen over de islamisering van Europa en het open grenzen beleid. Het aangekondigde protest is een een samenwerking met de groepering 'Fortress Europe' onder het motto: 'Samen tegen de islamisering van Europa'. Maar dat is niet het meest opvallende.

fortress2

De racistische hooliganband Kategorie C zal namelijk eveneens aanwezig zijn bij het protest. Hiermee laat Pegida nogmaals zien dat ze een enorm foute club zijn. In één van de teksten zingt de groep:

“Duitsland, wit en zwart zijn de kleuren van je shirt maar helaas ook van je spelers.”

In 1991 is de zanger van de band opgepakt voor het gooien van een brandbom naar een asielzoekerscentrum in Bremen. We hebben hier dus te maken met racistische idioten die hebben laten zien dat ze geweld niet schuwen. Optredens van deze band zijn in Duitsland allang verboden, nu gaan ze proberen om in Nederland voet aan de grond te krijgen. Ze werkten in het verleden geregeld samen met 'Hooligans gegen Salafisten' .

Pegida Nederland hoeft voor de demonstratie geen vergunning aan te vragen. Het protest moet alleen gemeld worden bij de gemeente. De gemeente Enschede laat weten dat dit inmiddels is gedaan.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Racisme Enschede Pegida

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties