Thierry Baudet trolt GroenLinks: neemt flesjes water mee naar de Tweede Kamer

Thierry Baudet trolt GroenLinks: neemt flesjes water mee naar de Tweede Kamer

Een grappig bericht op Twitter. De onderhandelingen met GroenLinks zijn net stukgelopen en Thierry Baudet speelt hier handig op in.

De rechtse partijen staan gigantisch ver van GroenLinks af als het gaat om het klimaat. De onderhandelingen tussen VVD, CDA en aan de andere kant GroenLinks en D66 zijn niet voor niks stukgelopen. Denk aan de verpakkingsheffing en de vleestaks die GroenLinks wil invoeren. Politiek leider Thierry Baudet van Forum voor Democratie speelt hier vandaag op een leuke manier op in:

GroenLinks is tegen de verkoop van flesjes water in het gebouw van de Tweede Kamer. Toen Jesse Klaver nog jonger was pleitte hij namens GroenLinks al voor gratis water kraanwater in restaurants en café's.

Jesse Klaver lijkt zich vandaag te beseffen dat hij zijn hand heeft overspeeld in de onderhandelingen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties