Thierry Baudet zet Leiden op stelten, wordt als held onthaald door rechtse Leidenaren

Geen categoriemei 08 2017, 21:00
Thierry Baudet bezoekt Leiden en De Dagelijkse Standaard is erbij!
Vandaag heeft Forum voor Democratie een evenement in Leiden. En ja, die lokatie is eigenlijk best logisch. Leiden was voor Forum bij de afgelopen verkiezingen namelijk de op één na grootste kieskring. Alleen in Dordrecht kreeg de partij meer stemmen dan de 17051 uit Leiden.
https://twitter.com/TimEngelbart/status/861641819871956992
Niet slecht.
Helemaal niet slecht, zelfs.
Het zal dan ook niemand verbazen dat Thierry vanavond als een ware held onthaald werd in Leiden... en dat hij de aanwezigen hartelijk dankte voor hun steun de afgelopen maanden.
Even later legde Thierry uit dat de JFVD, de jongerenorganisatie van Forum, in weinig tot geen tijd de grootste politieke jongerenorganisatie geworden is van ons land. Jawel, er zijn meer jonge FVD'ers dan JOVD'ers, wat natuurlijk de jongerenorganisatie van de VVD is. FVD heeft de toekomst dus.
Ook ging Thierry in op de noodzaak van het opleiden van nieuwe experts en talenten. Het begint, zei hij, bij onderwijs. Op dit moment worden universiteiten eerst en vooral gebruikt om studenten te indoctrineren met een politiekcorrect, radicaal-links gedachtegoed. Daar wil hij iets aan doen. En wel meteen.
Het blijft indrukwekkend om te zien dat Baudet echt een beweging ontketend heeft. Er gaat een enorme energie uit van het Forum voor Democratie en, jawel, dat komt voor het overgrote deel door Baudets energie, optimisme en sympathieke uitstraling. De man slaagt er op fantastische wijze in om met name jonge rechtse mensen bij de politiek te betrekken en hoop te geven; hoop dat het (uiteindelijk) anders kan.
En nee, de avond was nog lang niet afgelopen toen deze filmpjes gemaakt werden. Er komt vanavond of morgenochtend dus nog meer aan, speciaal voor onze FVD-fans (en dat zijn er nogal wat!).
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten