Zo rollen de Palestijnen: verkiezen veroordeelde zesvoudige moordenaar tot burgemeester

Geen categoriemei 14 2017, 13:00
In elke normale democratie ben je gelijk klaar als bestuurder wanneer je veroordeeld wordt voor één moord, laat staan zes. Zo niet in de Palestijnse gebieden, waar het vermoorden van Joodse studenten juist je eerste stepping stone is van een lange en roemruchte carrière in de Arabische politiek!
De Palestijnse stad Hebron heeft een nieuwe burgemeester: het is Tayseer Abu Sneineh‏, en zijn CV liegt er niet om. Althans, als je een fan bent van terrorisme. Want dat is het enige waar deze Palestijnse jodenhater in heeft uitgeblonken. Lees maar even een stukje over de levensloop van deze bloeddorstige moordenaar in de Jerusalem Post:

"Abu Sneineh was one of four Palestinians behind the murder of six Israeli yeshiva students in 1980.

The students, included two American citizens and a Canadian national, were part of a group that had danced from the Cave of the Patriarchs to Beit Hadassah in Hebron when Abu Sneineh and his terror cell opened fire. The six students were killed and 16 others were wounded."

Israël heeft deze gevaarlijke man een levenslange gevangenisstraf opgelegd, maar in 1983 vrijgelaten om hem te ruilen tegen Israëlische gevangenen. Zo kwam deze naargeestige moordenaar weer vrij. Hij besloot tot een politieke carrière, en Fatah (de zogenaamde "gematigde" partij van Mahmoud Abbas) nomineerde hem voor de burgemeesterspost in Hebron op de Westelijke Jordaanoever.
Dus voor wie denkt dat Israël soms onbehouwen of onbesuisd te werk gaat: dit is dus hun tegenstander, hè. Een club mensen die openlijk moordenaars vereert en ze zelfs allerlei politieke ereposten gunt. En dan maar klagen dat de Israëli's het internationale recht de hele tijd schenden? Ammehoela. Zolang je niet klaagt dat de Palestijnen gewoon elementair strafrecht schenden, heb je echt geen recht van spreken.
Want in Israël draai je gewoon de bak in als je mensen vermoordt - maar in de Palestijnse gebieden kan je net zoals Tayseer Abu Sneineh nog doodleuk burgemeester worden van een stad waar meer dan 200.000 Palestijnen wonen. Bespottelijk!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten