Zo rollen de Palestijnen: verkiezen veroordeelde zesvoudige moordenaar tot burgemeester

In elke normale democratie ben je gelijk klaar als bestuurder wanneer je veroordeeld wordt voor één moord, laat staan zes. Zo niet in de Palestijnse gebieden, waar het vermoorden van Joodse studenten juist je eerste stepping stone is van een lange en roemruchte carrière in de Arabische politiek!

De Palestijnse stad Hebron heeft een nieuwe burgemeester: het is Tayseer Abu Sneineh‏, en zijn CV liegt er niet om. Althans, als je een fan bent van terrorisme. Want dat is het enige waar deze Palestijnse jodenhater in heeft uitgeblonken. Lees maar even een stukje over de levensloop van deze bloeddorstige moordenaar in de Jerusalem Post:

“Abu Sneineh was one of four Palestinians behind the murder of six Israeli yeshiva students in 1980.

The students, included two American citizens and a Canadian national, were part of a group that had danced from the Cave of the Patriarchs to Beit Hadassah in Hebron when Abu Sneineh and his terror cell opened fire. The six students were killed and 16 others were wounded.”

Israël heeft deze gevaarlijke man een levenslange gevangenisstraf opgelegd, maar in 1983 vrijgelaten om hem te ruilen tegen Israëlische gevangenen. Zo kwam deze naargeestige moordenaar weer vrij. Hij besloot tot een politieke carrière, en Fatah (de zogenaamde “gematigde” partij van Mahmoud Abbas) nomineerde hem voor de burgemeesterspost in Hebron op de Westelijke Jordaanoever.

Dus voor wie denkt dat Israël soms onbehouwen of onbesuisd te werk gaat: dit is dus hun tegenstander, hè. Een club mensen die openlijk moordenaars vereert en ze zelfs allerlei politieke ereposten gunt. En dan maar klagen dat de Israëli’s het internationale recht de hele tijd schenden? Ammehoela. Zolang je niet klaagt dat de Palestijnen gewoon elementair strafrecht schenden, heb je echt geen recht van spreken.

Want in Israël draai je gewoon de bak in als je mensen vermoordt – maar in de Palestijnse gebieden kan je net zoals Tayseer Abu Sneineh nog doodleuk burgemeester worden van een stad waar meer dan 200.000 Palestijnen wonen. Bespottelijk!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. Ritter

  Het vermoorden van Joden werkt status verhogend in de islamitische wereld en bied goede carrière kansen.

  Wegkijken heeft geen zin: antisemitisme hoort bij de islam
  http://www.elsevier.nl/nederland/blog/2014/07/wegkijken-heeft-geen-zin-antisemitisme-hoort-bij-de-islam-1560780W/

  1. Seneca

   @Ritter
   Anti semitisme? Anti judaisme zult u bedoelen. Ik ben bang dat het anti judaisme hand over hand in Europa gaat toenemen en dat er veel meer Joden vermoord gaan worden. Wat doet het Nederlandse volk? Zij kiezen de verkeerde parlementaire vertegenwoordigers en zij Zien het maar blijven de andere kant opkijken. Wanneer o wanneer zullen de Nederlanders in daadwerkelijke opstand komen en dat tuig dat in Nederland verblijft, of een geweldig pak op hun donder geven of een kopje kleiner maken? De wereld begrijpt niet of wil niet begrijpen wat zij aan de Joden te danken hebben. Het recht op een vrije dag in de week, eerlijke rechtspraak, de Verlichting die haar in wortels in de joodse filosofie heeft, de uitvindingen gedaan door Joden en last nut no leest: gelijkwaardige behandeling door de diverse overheden voor individuele burgers.

 2. Ni28

  Je moet tenslotte voor iemand met ervaring kiezen.

  1. van Urk

   Inderdaad. Met zo,n C.V. moet je wel de nieuwe islamitische Stadtfurher van Hebron gaan worden.

 3. Kodi

  En daarmee moet dan over vrede onderhandeld worden?

  1. Ali Yas

   Natuurlijk! De onderhandelingen volgen al decennia hetzelfde schema: Israël moet inleveren en joden moeten dood. Ik mis alleen steeds wat daar tegenover staat maar dat zal wel aan mij liggen.

 4. Floris

  Ik voorspel dat de linkstrollen ook deze draad weer zullen mijden.

 5. Two Ravens Black Kettle

  Gesubsidieerd door de NLse staat

  Zoals de Nederlandse staat ook folteraars, beulen & een veelkleurig palet aan fantastische mensen (zoals jihad-gangers en oorlogsmisdadigers & nog talrijke andere monsters) gretig subsidieert.
  Nederland is het Argentinia van net na WO2
  Moord, verkracht, foltert
  &
  Elke beul
  Elk zwijn
  Iedereen wordt met open armen ontvangen en vetgespekt.

  Dat noemen we humaniteit.

 6. Marija

  Wel iets off topic maar misschien interessant om hier te vermelden,
  overgenomen uit Geen Nieuws:

  http://www.geennieuws.com/2017/05/wat-deed-george-soros-bij-italiaanse-premier-gentiloni-hetgeen-geheim-moest-blijven/

 7. Marija

  zie daar ook de rol van Mabel Wesse Smit etc

 8. Sniper666

  Wat een bende is het toch! En de wegkijkers maar klappen voor iedere islammer die hier heen komt. Bah.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.