Anne Fleur schept op: linkse raddraaiers demonstreerden tegen Baudet en zij was erbij

Zielig. Funest. Belachelijk.

Dit is Anne Fleurs manier van opscheppen:

“Ongeveer 40 demonstranten liepen met protestborden en luisterden naar toespraken van onder meer activiste Anne Fleur Dekker,” aldus RTV Utrecht. De reden dat ze daar waren? Ze demonstreerden tegen Thierry Baudet en zijn Forum voor Democratie. Volgens de linksgekkies is het Forum namelijk “vrouwonvriendelijk en racistisch.” Natuurlijk hebben ze daar geen enkel bewijs voor, maar dat maakt niet uit. Baudet is rechts en dús fout. Klaar.

Vaak zien we reacties voorbij komen van mensen die zich afvragen waarom we toch zoveel tijd en aandacht besteden aan Anne Fleur en haar radicaal-linkse collega’s. De reden is simpel: Anne Fleur heeft wel degelijk invloed. Nee, ze kan geen duizenden of zelfs maar honderden mensen motiveren, maar een klein groepje fanatieke mafketels kan meer kapot maken dan je lief is.

Anne Fleur en die hele ANTIFA-beweging moeten daarom systematisch ontmaskerd worden. We kunnen ze geen moment weg laten komen met hun gekte — en al helemaal niet met hun frame dat rechtse partijen en personen ‘fascistisch’ zijn.

De échte fascisten zijn de zogenaamde antifascisten van ANTIFA.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. poldi

  Wordt het voor DDS niet eens hoog tijd om dit zeer onbelangrijke en vreselijke vrouwelijke linkse wangedrocht dood te zwijgen ?
  Zij is het vermelden totaal niet waard.

  1. Skippybal1

   Anne Fleur nieuws trekt lezers….daarom schrijft Michael er over.

   Net zo iets als het schrijven over Fortuyn en Wilders, velen noemen dat overigens “demoniseren”

   Laten we eerlijk zijn, het is een onnozel kind, laat haar met haar idiote ideeen met rust, wellicht dat ze net als Fortuyn, Wilders en Verdonk nog tot politieke inkeer komt.

   Stel je voor als DDS al over Fortuyn schreef in de jaren 80 en 90….

 2. henk vintage

  Het wordt tijd om deze uitvreters eens aan het werk te schoppen in plaats van ze van een uitkering te voorzien.
  Ze hadden ook verplicht moeten solliciteren, al hoewel geen werkgever dat schorem in dienst wil nemen

 3. SlimK1nd

  Is Baudet zo “rechts” dan? Want volgens mij is Baudet niet links en niet rechts. Die termen stellen sowieso geen drol meer voor, alleen voor bejaarden en Deugmensen. Het programma van de FvD zou ik progressief noemen.

  1. Kodi

   Interview met Thierry Baudet over de Aanval op de natiestaat & Oikofobie (2013)
   https://www.youtube.com/watch?v=iDN0sQWTlnE

   Mevrouw de interviewer doet echt haar best om Thierry op een beschaafde manier in de extreem rechtse hoek te zetten. Echter is Thierry intellectueel duidelijk haar meerdere. Vooral op het onderwerp Islam gaat mevrouw echt een paar keer hard onderuit. Thierry is niet extreem rechts, hij is extreem realistisch en dat is na decennia van linkse indoctrinatie best wel eens beangstigend voor sommige deugdmensjes.

 4. corfo

  Ik zag een bord met het opschrift : “Stop seksueel geweld”.
  Stond die 4 “democraten” met dát bord bij een AZC ?

 5. Ben Zine

  Ik vraag me af waarom FvD dit demoniserende gajes niet juridisch aanpakt. Zij maken zich schuldig aan karaktermoord, demonisering, haatzaaierij en oproepen tot geweld. Dat is STRAFBAAR. Actie vraagt om reactie. Daar hebben we toch een rechtsstaat voor ? Demonisering is het enige wapen dat de linkse pers tot haar beschikking heeft, want op inhoudelijke argumenten kunnen ze het niet winnen en dat weten ze donders goed. Daarom wordt er zo veel gedemoniseerd, het is de enige smaak die de rooie tokkies tot hun beschikking hebben. Dus FvD: Stap naar de rechter en doe er wat aan. Eis rectificatie op straffe van een dwangsom. Demonisering is gewoon onacceptabel. Punt.

  1. corfo

   @ Ben Zine.
   Inderdaad, “politici” vertellen ons dat we in een “rechtsstaat” leven, maar dat geldt alléén voor linkse ratten en niet voor mensen die NL leefbaar wensen te houden.

 6. HW

  Anne Fleur is een zeur met een grote scheur.

  1. Paaldanseres

   Precies….en dat rijmt. 😉

   1. corfo

    @ Paaldanseres.
    Inderdaad, het rijmt, en nog goed ook !! Maar het “dicht” niet ! En das dan wel weer jammer, hadden ze haar scheur kunnen dichten en dan waren we van dat gezeur van Fleur verlost geweest.

 7. Ni28

  Die V-teken hoort boven achter haar hoofd.

 8. Theo345

  Het trieste is dat de plaatselijke pers alleen verslag doet van de actie van Anne Fleur, en geen woord besteedt aan de druk bezochte bijeenkomst van Baudet.

  1. corfo

   Theo345.
   De Nederlandse journalistiek “werkt” nu eenmaal zo ! Zo links als de pieten, maar het herstel komt nader !

 9. LieverKipsLeverworst

  Ik zou AF best wel even in haar reedt willen n…. En ondertussen de Televaag lezen

 10. Ecoshaarlem

  Een ieder met gezond verstand, ziet dat het overgrote deel van de asielzoekers gelukzoekers zijn, en komen teren op onze verzorging maatschappij, waar de oudere direct na de oorlog begonnen zijn met de opbouw, nu wordt hij gesteund door de linkse elite geheel afgebroken zeker ten koste van de ouderen die hem hebben opgebouwd, een blinde kan zien wat hier nu in. Nederland gebeurt.

 11. joost2

  Ik ben het eens met reageerder Poldi.

  Het zou DDS sieren aan deze nihilistische, onbetekenende, niks presterende juffrouw totaal geen aandacht meer te geven. Het devalueert uw prima site .

  Voor DDS heeft zij geen toegevoegde waarde en ik lees het niet.
  Er zijn belangrijkere onderwerpen.

 12. Ecoshaarlem

  Triest dat nog steeds de naam van dat meisje vermeld wordt.
  Moet zich zeer snel door deskundige dokters meerdere malen na laten kijken!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.